Milorad Dodik ALL ABOUT
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Edin H.
#48802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Igor Crncevic na BBC 24
- kamen spoticanja
#48803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik na RTS-u,dakle Vucic u starom jatu
dakle dakle idu izbori u srbiji
dakle dakle dakle vaginousti nema puno samopouzdanja u megagigaprojekte
- delllboy79
#48804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije tako dijelovalo. Novinarka ga reseta pitanjima o imovini.kamen spoticanja wrote:Dodik na RTS-u,dakle Vucic u starom jatu
- kamen spoticanja
#48805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ali je opsti utisak da je mile najveci srbin na dunjalukudelllboy79 wrote:Nije tako dijelovalo. Novinarka ga reseta pitanjima o imovini.kamen spoticanja wrote:Dodik na RTS-u,dakle Vucic u starom jatu
Uz vucica naravno
-
Mirza007
#48806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pavlovic otkazao punomoc Tomicu za slucaj kredita za Dodikovu vilu. Duska prenijelo pa rekao I sto nije trebao pa se sada steta vadi.
Bice interesantno.
Bice interesantno.
- arzuhal
#48807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pavlović krema i dalje jedna od traženijih, barem ona dječija. Dodonije poš'o čašu srušit kada mu žena pomenu pečat Vlade tzv. RS-a, kad feder ne puče na skemliji...Vidiš onoj voditeljici iz očiju da je čitala Islamsku deklaraciju...
- arzuhal
#48808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Inače, fakat da Dodo ima takvu opoziciju s kojom, da nije sam ovoliko nepovratno uprskao stvar, mog'o je komotno vladat još 100 godina, da ga kloniraju...Opozicija isto dijete zavezanih očiju kad treba utrefit ono magare, onu pinjatu, ništa ba...Al ponekad se desi, kao ono ispitivanje Bosićevog advokata onog psihijatra-vještaka što je, fol, ustanovio da je Dodik imao psihičkih problema zbog Bosića:
- Govori nepovezano, u razgovoru skače s teme na temu, burno reaguje, pokazuje psihičku labilnost...
Na pitanje advokata da li bi Dodik imao manje psihičke posljedice da je odmah potražio stručnu pomoć umjesto što se sam liječio, psihijatar je rekao da bi.
Šuk koji vrijedi 10.000 KM, kao isplata za duševnu bol, ili koliko već
- Govori nepovezano, u razgovoru skače s teme na temu, burno reaguje, pokazuje psihičku labilnost...
Na pitanje advokata da li bi Dodik imao manje psihičke posljedice da je odmah potražio stručnu pomoć umjesto što se sam liječio, psihijatar je rekao da bi.
Šuk koji vrijedi 10.000 KM, kao isplata za duševnu bol, ili koliko već
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#48809 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja se izvinjavam što me nije bilo par dana,radilo se na pitanjima bezbjednosti vezano za proslavu šumskog rođendana.
Ono što javnost ne zna,je da je istraga pokazala da je bina u Lukavici srušena kao rezultat sabotaže Bosnićevih diverzanata,sabotera
i terorista.Čak se ni zulumĆari i strani obavještajci nisu usudili pokušati sa diverzijama na ovaj sveti dan za svakog poštenog šumnjaka,
ali zato jesu zmije izdajničke iz tzv Saveza za prevare.
Naime,otkriveno je da su šarafi koji su održavali stabilnost bine namazani agdom iz baklave i vremenom je veselo skakutanje vokalnog
soliste i oduševljenih šumnjaka u publici,izazvalo da se isti olabave i umalo ne izazovu veću nesreću.
Ovim Brankovićima ništa nije sveto,fuj bagro izdajnička!
Ovo su riječi posvete koje je pisac Bečković napisao našem Guardianu,poklanjajući mu svoju novu knjigu.
Ja ću se lično potruditi ovih dana da napišem jedan tekst za guslarsku pjesmu o našem Guardianu,ali moram pomno izabrati izvođača.
Ne može to biti neki propali guslar i nedovršeni tip kao onaj izdajnik Govedarica,Tip-500.
Za sve izdajnike!Referenduma će biti,a u šumskoj nikad bolje stanje!
I Guardianu treba veća plata ali on radi samo jedan posao a ne kao u Njemačkoj gdje moraš raditi dva posla samo da režije platiš.
Ma nek' se i ovaj narod goni u pi... materinu neradničku i klošarsku!

Ono što javnost ne zna,je da je istraga pokazala da je bina u Lukavici srušena kao rezultat sabotaže Bosnićevih diverzanata,sabotera
i terorista.Čak se ni zulumĆari i strani obavještajci nisu usudili pokušati sa diverzijama na ovaj sveti dan za svakog poštenog šumnjaka,
ali zato jesu zmije izdajničke iz tzv Saveza za prevare.
Naime,otkriveno je da su šarafi koji su održavali stabilnost bine namazani agdom iz baklave i vremenom je veselo skakutanje vokalnog
soliste i oduševljenih šumnjaka u publici,izazvalo da se isti olabave i umalo ne izazovu veću nesreću.
Ovim Brankovićima ništa nije sveto,fuj bagro izdajnička!
"Још не знате што сте учињели док чујете од вјешта гуслара".
Ovo su riječi posvete koje je pisac Bečković napisao našem Guardianu,poklanjajući mu svoju novu knjigu.
Ja ću se lično potruditi ovih dana da napišem jedan tekst za guslarsku pjesmu o našem Guardianu,ali moram pomno izabrati izvođača.
Ne može to biti neki propali guslar i nedovršeni tip kao onaj izdajnik Govedarica,Tip-500.
Za sve izdajnike!Referenduma će biti,a u šumskoj nikad bolje stanje!
Dodik: U Srpskoj se najbolje živi![]()
![]()
![]()
Ponedeljak 11. Jan 2016 07:41
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik gostujući na Alternativnoj televiziji, između ostalog, izjavio kako se ovdje
odlično živi i da to stanovnici Republike Srpske baš ne znaju najbolje da cijene.![]()
![]()
![]()
“Na zapadu ljudi moraju da rade po dva posla kako bi isplatili režije. Ovdje ne moraju da se brinu oko toga. Treba svi da se pobrinemo
da radimo više", rekao je sinoć Dodik.
"Ne može biti povećanja plata i meni treba više. Policajci i medicinske sestre imaju veće plate u Republici Srpskoj nego u Srbiji", dodao je Dodik.
I Guardianu treba veća plata ali on radi samo jedan posao a ne kao u Njemačkoj gdje moraš raditi dva posla samo da režije platiš.
Ma nek' se i ovaj narod goni u pi... materinu neradničku i klošarsku!
-
almir90
#48810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovome će Mile lično da oplodi sve i jedan ženski rod u bližem i širem krugu.pici wrote:
-
Tipicoti
#48811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

A jest ga ova voditeljica i3jeba ....
On sav sretan sto je dosao na RTS da pljuje po Bosni i Hercegovini, a ona mu postavlja pitanja kao da je dosao na Federalnu televiziju
Covjek se sav pogubio, poceo pokazivati zivce, sta kaze ``Ja sam mislio da ce ovo biti ozbiljnije``, unervozio se, zamalo mu pala casa sa stola od mahanja..... u roku od 5 minuta glava mu se napirila kao balon, digle mu se dlake na vratu ozada

-
archi_a
#48812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako ko nađe snimak ovoga.... Dajte ljudi i ovaj fetish da vidimo. Da se prosvijetlimo. 
P.s. Ne bi mi teško potražiti zbog ovakve veličine.

https://youtu.be/ICyD7AremnM
P.s. Ne bi mi teško potražiti zbog ovakve veličine.
- dobojlija81
#48813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa dje ugleda dlake ozada

-
Fudo387
#48814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na kraju emisije odjavna spica i sa strane,archi_a wrote:Ako ko nađe snimak ovoga.... Dajte ljudi i ovaj fetish da vidimo. Da se prosvijetlimo.
P.s. Ne bi mi teško potražiti zbog ovakve veličine.![]()
SLEDI:
Ide Mile
Muzicki Program
Banda ga pustila niz vodu.
-
oakville
#48815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbi su uprskali motku na svakom frontu, najviše na finansijskom
Sad se treba nadati da se neće naći neki Bošnjo ljubitelj "integracija" da zagovara "jačanje državnih institucija," "integraciju" i "ekonomski razvoj" pa da RS-u doturi novca putem "napora za smirivanje situacije."
- mO k3
#48816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile ko mile uvijek jedno te isto , jebo sve svoje pa sto ne najavi referendum i datum da se odredi ...
Pa da vidim jeli ima tolike kohornes
Plavusa ga razvali a on svaku o ugrozenosti srba ...
Pa da vidim jeli ima tolike kohornes
Plavusa ga razvali a on svaku o ugrozenosti srba ...
-
Dick Wanker
#48817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E moj Mile, pa kad ce vise taj referendum?

- mO k3
#48818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile R.
R.onhil
R.eferendum

R.onhil
R.eferendum
- Država
#48819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sinoć sam gledao Guardianovo gostovanje na tzv RTS-u kod tzv Olivere Jovičević. Mom oštrom oku nije promakla činjenica da je za ovu emisiju umjesto Olivere podmetnuta teheranska obavještajka koja se zove Halima Pločo i koja je samo nevješto maskirana u Oliveru. To objašnjava sva ona neukusna pitanja o tzv kreditu u tzv Pavlović Banci i njeno insistiranje na tome da li je tzv vila na Dedinju plaćena kešom ili kreditom. Nek se jebe i Halima Pločo i sljedeći put nek obavještajci iz Budimpešte postave nekog boljeg obavještajca...
Srpska zauvijek, RTS dok mora...

Srpska zauvijek, RTS dok mora...
- BHCluster
#48820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovdje se vidi da je Guardian dosao da neshto oplodi a ne da na pitanja odgovara.Tipicoti wrote:
A jest ga ova voditeljica i3jeba ....
On sav sretan sto je dosao na RTS da pljuje po Bosni i Hercegovini, a ona mu postavlja pitanja kao da je dosao na Federalnu televiziju![]()
![]()
![]()
Covjek se sav pogubio, poceo pokazivati zivce, sta kaze ``Ja sam mislio da ce ovo biti ozbiljnije``, unervozio se, zamalo mu pala casa sa stola od mahanja..... u roku od 5 minuta glava mu se napirila kao balon, digle mu se dlake na vratu ozada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Nefs-i Mulhima
#48821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fala na videu đe čuo i nečuoarchi_a wrote:Ako ko nađe snimak ovoga.... Dajte ljudi i ovaj fetish da vidimo. Da se prosvijetlimo.
P.s. Ne bi mi teško potražiti zbog ovakve veličine.![]()
-
Tyke
#48823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dusa mi se cijepa, cojk primoran za zivi ovdje.“Moja država su Republika Srpska i Srbija, a BiH je mjesto gdje moram da živim”, naglasio je Dodik.
Al "Upitnik" mu je dohako, evo i dalje gledam emisiju i onanisem.
- cenecimoveocino
#48824 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
O vili krece zadnjih desetak minuta,kad kaze ja mislio ovo ozbiljna emisija

-
hhaarree
#48825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jao sto ga ispreskaka gospodja voditeljka
kae pa stranci moraju sudjelovat kad ne mozete da se dogovorite
tek sam poceo gledat i vec se smijem, ovo je show