Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kaze onaj mali sto produzi ugovor sa zeljom da je od malena navijao za zelju. Malo mu pogledah profil hahahahah. Jedino ako je kao sa kinwskim salovima Sarajeva isto. Pun profil pjesama o Divovima a i slika sa sjevera. Sto ti je ljubav cudo
licni rat seljacine dzidica, koji bi da se primjenjuju pravila iazakoni dosljedno u zatvoru trebo bit a ne srat i vodit svoju privatnu vendetu protiv slobode..cuj trava se ne pokosi,seljacino jedna ubleharska..
nek je on reko alah uekber u izraelu ,pu jebem ti adet i nijet.
sumirprimus wrote:licni rat seljacine dzidica, koji bi da se primjenjuju pravila iazakoni dosljedno u zatvoru trebo bit a ne srat i vodit svoju privatnu vendetu protiv slobode..cuj trava se ne pokosi,seljacino jedna ubleharska..
i neces dobit pare seljacino jedna.glavata.
Ama lik je u pravu,nevezano za vas.
Sve dok licencu budu dobijali Čelik,Sloboda i slični koji su pred gašenjem zbog dugova nema napretka.
Nije Dzidic kriv za situaciju u klubovima,ne znam čemu natezanje....plati pa se klati,vazda bilo.
sumirprimus wrote:licni rat seljacine dzidica, koji bi da se primjenjuju pravila iazakoni dosljedno u zatvoru trebo bit a ne srat i vodit svoju privatnu vendetu protiv slobode..cuj trava se ne pokosi,seljacino jedna ubleharska..
A kad je bio slučaj Bogičević, onda je bilo smiješno?
A kad je bio slučaj Bogičević, onda je bilo smiješno?
Ne bih ja nazvao licnim ratom to kad ti klub duguje plate, a ti trazis svoje.
Tu se treba malo staviti u ulogu igraca....a ako je klub spao na socijalu i merhamet, onda bolje da se ugasi nego da stvara armiju igraca koji potrazuju svoje.
lendric wrote:Kažem ja, nemamo para, sarajevo je glavni favorit, i ako ne osvoje ove sezone duplu sa 10 poena razlike, nek se ugase odmah
Vi ste se prošle godine trebali ugasiti zbog bruke ne znam kako niste ..ne prebacuj lopticu ofirno dejačače, i ove godine ponovio ste u ulozi biti ili ne biti, još jedna sezna slična prošloj znači tjeranje lopatama.... pripremi se za grickanje noktiju kako na rukama tako i na nogama ...
lendric wrote:Kažem ja, nemamo para, sarajevo je glavni favorit, i ako ne osvoje ove sezone duplu sa 10 poena razlike, nek se ugase odmah
Ova titula koju ste skupo platili a niste je uzeli beli ce vas kostat.
Sljedeći sezone slijedi vam borba za opstanak ili povratak zeljinom visedecenijskom DNK.
ultima_palabra wrote:Nemamo za plate, a dovedemo reprezentativca iz prvaka države. Golem li si, Željo
Uf, uf ....samo si zaboravio mali detalj, radi se o tome da je u Zrinjskom istekla posudba, nisu zapinjali da im ponovo igra, i tu vi uletili sa posudbom...ili ste otkupili ugovor od belgijanaca ili nešto treće što nisam upratio ? Doveli ste prošle sezone i reprezentzativca Nigerije, to je tek bilo golemo