fino zelena cosa nostra samo se učlaniš i fHemilija brine zate...ULICA PATRIOTSKE LIGE
|
Kako je firma SDA-ovog vijećnika prisvojila javnu površinu u centru Sarajeva za parking

fino zelena cosa nostra samo se učlaniš i fHemilija brine zate...ULICA PATRIOTSKE LIGE
|
Kako je firma SDA-ovog vijećnika prisvojila javnu površinu u centru Sarajeva za parking

naravno, sve u stilu brOtsva i jedinstva tj po novom suzivota... sHo kaze Avdo, kad mi neko pomene suzivot dodje mi da ga začeram u suqurac...SUTRA NA SJEDNICI
|
Arnaut: Čuo sam najave iz SDA da neki neće glasati za smjene Košarca i Ilića
Inače, zastupnica SDA Alma Čolo danas je izjavila da u Klubu SDA još nisu zauzeli stav kada je rijeć o smjeni Košarca i ilića kazavši da će u najgorem slučaju biti suzdržani.
Nemoj tako kriticno, to oni zbog jacanja Drzave... Ne bi inace...pici wrote: ↑09/06/2020 13:39naravno, sve u stilu brOtsva i jedinstva tj po novom suzivota... sHo kaze Avdo, kad mi neko pomene suzivot dodje mi da ga začeram u suqurac...SUTRA NA SJEDNICI
|
Arnaut: Čuo sam najave iz SDA da neki neće glasati za smjene Košarca i Ilića
Inače, zastupnica SDA Alma Čolo danas je izjavila da u Klubu SDA još nisu zauzeli stav kada je rijeć o smjeni Košarca i ilića kazavši da će u najgorem slučaju biti suzdržani.
RIJEKE NA RASPRODAJU: Bičakčić i Selman duboko involvirani u gradnju mini HE, BiH prijeti ekocid!
“Ne vraćajte se i ne maltretirajte ni nas, ni sebe! Ovdje stoji 20 momaka koji su potpisali da su spremni svoj život dati za rijeku. Za pola sata ćemo okupiti 200 ljudi da blokiraju prolaz mašinama!”, poručio je prije neki dan investitorima (JP Elektroprivreda BiH) Sead Hakalović, predsjednik Koordinacionog odbora za zaštitu Neretvice.
Više od stotinu ljudi je to jutro blokiralo prolaz preko mosta u mjestu Parsovići, opština Konjic, jer je najavljen dolazak mašina i početak radova na izgradnji male hidroelektrane, čiji je investitor JP Elektroprivreda BiH dd Sarajevo.
https://www.tacno.net/korupcija/472382/ ... 9T1bi6K5z8
Također ne trebamo zaboraviti i ovo
Građani su krivi što su to dozvolili. Da su građani kako treba, taj parking ne bi više postojao, odnosno bio bi tu, ali besplatan, a navedeni viječnik bi se sakrio u mišj urupu ili bi dobio što zaslužuje.Logovan wrote: ↑08/06/2020 22:00 https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /200608082
Bravo zeleni majke vam se najebem.![]()
10 doživotnih robija je malo za ovu hoštaplerku i kriminalku.Rijeka_snova wrote: ↑10/06/2020 00:06
Ona ne da ima stan, ona ima zgradu na cetiri sprata, mozda tri, koliko se sjecam. Odmah iza muzičke škole one zgrade. Jedan citav ulaz je njen, bar je bio prije 2-3 godine.![]()
![]()
Za ovu presudu nisam znao. Znam samo da se npr nijee sjetila da pita sta je sa onih silnih potjernica za bh vojniicima koje srbija raspisuje stalno i u zatvore trpa nase vojnike radi niceg.malakh wrote: ↑10/06/2020 00:01 prije par dana je sud u srbiji presudio protiv mupa srbije, a gdje su nezakonito otpustili sluzbenika koji je javno obznanio da je u potocarima te 2015. godine, provedena tajna operacija i da je sve lijepo isplanirano i da se sve iskoristilo kako bi se bacila mrlja na komemoraciju.
http://balkans.aljazeera.net/video/mup- ... a-potocari
da li je turkoviceva upoznata sa time? ja mislim da jeste.
ovo je dosta kompromitirajuca izjava i ne znam zasto su izostale reakcije.
Trebali su ga govnjavom motkom oĆerat.winpin wrote: ↑09/06/2020 21:22 Unisti, zavadi, opljackaj, protjeraj - zvuci poznato![]()
RIJEKE NA RASPRODAJU: Bičakčić i Selman duboko involvirani u gradnju mini HE, BiH prijeti ekocid!
“Ne vraćajte se i ne maltretirajte ni nas, ni sebe! Ovdje stoji 20 momaka koji su potpisali da su spremni svoj život dati za rijeku. Za pola sata ćemo okupiti 200 ljudi da blokiraju prolaz mašinama!”, poručio je prije neki dan investitorima (JP Elektroprivreda BiH) Sead Hakalović, predsjednik Koordinacionog odbora za zaštitu Neretvice.
Više od stotinu ljudi je to jutro blokiralo prolaz preko mosta u mjestu Parsovići, opština Konjic, jer je najavljen dolazak mašina i početak radova na izgradnji male hidroelektrane, čiji je investitor JP Elektroprivreda BiH dd Sarajevo.
https://www.tacno.net/korupcija/472382/ ... 9T1bi6K5z8
Jel trebamo bakiru vjerovati da federaciji nikad bolje nije isli? Ovo se vlada zaduzuje da posudi pare republici srpskoj?NOVA ODLUKA
Vlada Federacije BiH odobrila zaduživanja od čak 460 miliona KM