Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- ferratilis
#48751 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da. Najveci problem sa Forzom je uzasan dizajn menija, sve je zakopano u tabovima pa ce ti trebati vremena da se naviknes.
-
Bosnian Dragon1
#48752 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Aha primijetio sam to ,dosta nekih menija,podmenija .Kako ti igras,tastatura, gamepad, volan ?ferratilis wrote: ↑17/07/2024 23:20 Da. Najveci problem sa Forzom je uzasan dizajn menija, sve je zakopano u tabovima pa ce ti trebati vremena da se naviknes.
- ferratilis
#48753 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gamepad, iskljucivo. Horizon nije bas za volan, osjeti se cim pocnes igrati. Uostalom, to se da primijetiti cim vidis da se svi volani okrecu za samo 90 stepeni. 
-
Bosnian Dragon1
#48754 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da, i nije bas za volana sto kazes,ma ja na tastaturi za sad nije lose. De mi reci vezano za online,sta god sam pokusao online,dal onako cisto free roam ili trke, evente,evo sad sam bas trial zavrsio jedva zbog laga, kad god pokusam bilo sta online dobijem upozorenje poor network conditions... toliko bude laga ko da mi je ping 1000 ... ili me diskonektuje, ili bide toliki lag da je nemoguce igrat i vozit bilo kako... inernet mi je i vise nego dovoljan , telemach 400 Mbps paket, u svim igrama ping mi bude oko 20, cod, battlefield ekstra sve al ovde nikakoferratilis wrote: ↑17/07/2024 23:25 Gamepad, iskljucivo. Horizon nije bas za volan, osjeti se cim pocnes igrati. Uostalom, to se da primijetiti cim vidis da se svi volani okrecu za samo 90 stepeni.![]()
- Peacean
#48755 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
No Man's Sky daleko dogurao od lošeg početka. Možda uzmem uskoro
- ferratilis
#48756 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako to jbg, kod mene je internet takva rinaka da me je sramota reci kolika je brzina, ali Forza online radi bez problema. Nesto mi je cudno tu, ili nesto skidas u pozadini (mozda Steam update) ili je do njihovih servera. Probaj restartovati router.Bosnian Dragon1 wrote: ↑18/07/2024 14:23Da, i nije bas za volana sto kazes,ma ja na tastaturi za sad nije lose. De mi reci vezano za online,sta god sam pokusao online,dal onako cisto free roam ili trke, evente,evo sad sam bas trial zavrsio jedva zbog laga, kad god pokusam bilo sta online dobijem upozorenje poor network conditions... toliko bude laga ko da mi je ping 1000 ... ili me diskonektuje, ili bide toliki lag da je nemoguce igrat i vozit bilo kako... inernet mi je i vise nego dovoljan , telemach 400 Mbps paket, u svim igrama ping mi bude oko 20, cod, battlefield ekstra sve al ovde nikakoferratilis wrote: ↑17/07/2024 23:25 Gamepad, iskljucivo. Horizon nije bas za volan, osjeti se cim pocnes igrati. Uostalom, to se da primijetiti cim vidis da se svi volani okrecu za samo 90 stepeni.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#48757 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo je dobro da je doslo na red. Svjetovi su im poprolicno dosadni nakon par dana igranja, ide ponavljanje.
Svaka njima cast sto ne odustaju od koncepta da kupis igru a sve ostalo su updatei, a ne dlcovi koji se placaju.
-
Bosnian Dragon1
#48758 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne skida se nista, fakat toliko mi lose bude da ne mozes vozit, da nema veze s stim sto mi je na microsoft akauntu lokacija US pa me tamo baca na servere,ali opet i battlefield igram vecinom na americkim serverima pa mi je sve okferratilis wrote: ↑18/07/2024 16:44Kako to jbg, kod mene je internet takva rinaka da me je sramota reci kolika je brzina, ali Forza online radi bez problema. Nesto mi je cudno tu, ili nesto skidas u pozadini (mozda Steam update) ili je do njihovih servera. Probaj restartovati router.Bosnian Dragon1 wrote: ↑18/07/2024 14:23Da, i nije bas za volana sto kazes,ma ja na tastaturi za sad nije lose. De mi reci vezano za online,sta god sam pokusao online,dal onako cisto free roam ili trke, evente,evo sad sam bas trial zavrsio jedva zbog laga, kad god pokusam bilo sta online dobijem upozorenje poor network conditions... toliko bude laga ko da mi je ping 1000 ... ili me diskonektuje, ili bide toliki lag da je nemoguce igrat i vozit bilo kako... inernet mi je i vise nego dovoljan , telemach 400 Mbps paket, u svim igrama ping mi bude oko 20, cod, battlefield ekstra sve al ovde nikakoferratilis wrote: ↑17/07/2024 23:25 Gamepad, iskljucivo. Horizon nije bas za volan, osjeti se cim pocnes igrati. Uostalom, to se da primijetiti cim vidis da se svi volani okrecu za samo 90 stepeni.![]()
- ferratilis
#48759 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zmaju jesi li odradio? Ja vec zavrsio. 
Ovo je predzadnji ciklus, jos jedan mjesec i gotovo, nakon skoro 6 godina. FH4 ce mi uvijek biti najdrazi FH naslov.

Ovo je predzadnji ciklus, jos jedan mjesec i gotovo, nakon skoro 6 godina. FH4 ce mi uvijek biti najdrazi FH naslov.

- Averus
#48760 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ahhh da, online play na FH4 
Kod mene je, osim low FPS-a zbog korištenja procesora umjesto grafičke, isto tako i mreža zezala.
Podešavao bruku nekih pizdi materina, teredo tunnel i ostale ćarlame s interneta, na kraju i jaran i ja refund gamepass i nikad više.
Uzeli da bi igrali FH4 skupa, kad ono kuuuuu...
Jeb'la ih igra
Kod mene je, osim low FPS-a zbog korištenja procesora umjesto grafičke, isto tako i mreža zezala.
Podešavao bruku nekih pizdi materina, teredo tunnel i ostale ćarlame s interneta, na kraju i jaran i ja refund gamepass i nikad više.
Jeb'la ih igra
-
Bosnian Dragon1
#48761 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fakat ne kontam sta je sa online, cuj poor network conditions a net mi 400 Mbps... battlefield na americkim serverima ping mi 20 ne prelazi....vamo u forzi 1000 mescini , ko da me baca na neki server u Kamcatki na Sibiru....Averus wrote: ↑19/07/2024 07:11 Ahhh da, online play na FH4
Jeb'la ih igra
-
Bosnian Dragon1
#48762 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a jarane kad prijeferratilis wrote: ↑19/07/2024 00:36 Zmaju jesi li odradio? Ja vec zavrsio.
![]()

-
BiBi911
#48763 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ako kome treba
VooDoo_Gaming

GAME ACCOUNT INFORMATION:
LOGIN dqodg90825
PASSWORD onrso27222

EMAIL DATA:
EMAIL WEBSITE https://52you.cc/
EMAIL LOGIN [email protected]
EMAIL PASSWORD pcjw7638
ACCOUNT COUNTRY Region Free
You must use launcher :)14.07.24
VooDoo_Gaming
please make sure you know what you have purchased, it clearly states in every possible place that this is data for ACCOUNT credentials not a CD KEY.
1. Please use the "Steam Acc" and "Pass." details to log into the Steam Acc.
2. Use "Email Login Website" in your browser.
3. Use the Email Acc and Pass for the Steam Guard.
4. Steam Email SHOULD be changed to any of your email.
Most games can be shared via family share to your main account, so you can have all progress in one place.
VooDoo_Gaming
LOGIN dqodg90825
PASSWORD onrso27222
EMAIL WEBSITE https://52you.cc/
EMAIL LOGIN [email protected]
EMAIL PASSWORD pcjw7638
ACCOUNT COUNTRY Region Free
You must use launcher :)14.07.24
VooDoo_Gaming
please make sure you know what you have purchased, it clearly states in every possible place that this is data for ACCOUNT credentials not a CD KEY.
1. Please use the "Steam Acc" and "Pass." details to log into the Steam Acc.
2. Use "Email Login Website" in your browser.
3. Use the Email Acc and Pass for the Steam Guard.
4. Steam Email SHOULD be changed to any of your email.
Most games can be shared via family share to your main account, so you can have all progress in one place.
- ferratilis
#48764 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa pronadji neki rally tune na trazilici, nemoj se patit sa default tuningom. Odes na Garage > Upgrades & Tuning > Find new tunes, onda search i sortirace ti po ocjenama. Samo citaj opis i trazi dirt/rally

RWD ti je najteze za voznju, uvijek trazi nesto sto je AWD, ili takav tuning.
- ferratilis
#48765 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ogroman update koji fundamentalno mijenja igru i donosi neke stvari koje su fanovi trazili godinama. PoE2 prije PoE2.
Sto je najbolje, najavljen sat nakon sto je Blizzard otkrio novu klasu za D4. Kakvo ponizenje.
Sto je najbolje, najavljen sat nakon sto je Blizzard otkrio novu klasu za D4. Kakvo ponizenje.
Last edited by ferratilis on 19/07/2024 14:14, edited 1 time in total.
- vaučer
#48766 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam kako su usporedivi POE koji je vrlo zrela igra i D4 koji se tek oblikuje i formira? Mislim ok je hejtati na Blizzard ali D4 je svakim updateom bolji - nije da ne rade ništa.
- ferratilis
#48767 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Isto to su ljudi govorili prije deset godina, kako nije fer porediti D3 i PoE i da ce D3 eventualno biti bolji ARPG. Lol.
Poenta je u tome da je jedno mega korporacija koja vise od deceniju ne zna sta je inovacija, drugo je indie studio sa Novog Zelanda koji istu tu korporaciju gazi vec deset godina. Prihvati cinjenice.
- Chmoljo
#48768 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fero fanboy.
Kupit mu pompone za rodjendan
Kupit mu pompone za rodjendan
- vaučer
#48769 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote: ↑19/07/2024 13:53Isto to su ljudi govorili prije deset godina, kako nije fer porediti D3 i PoE i da ce D3 eventualno biti bolji ARPG. Lol.
Poenta je u tome da je jedno mega korporacija koja vise od deceniju ne zna sta je inovacija, drugo je indie studio sa Novog Zelanda koji istu tu korporaciju gazi vec deset godina. Prihvati cinjenice.
Pa meni ni u džep ni iz džepa. Igram D4, mislim da je super za Diablo naslov u prvoj godini. POE nisam igrao ali budem dvicu kad je izbace. Samo ne mislim da je usporediv jučerašnji update uopće, niti razlika u objavama govori nešto bitno o kompanijama ni igrama. Bar ja ne vidim neku smislenu paralelu.
A što je POE bolji i inovativniji - bolje za sve. Konkurencija i kreativnost u bilo kojem žanru je koljevka dobrih naslova, dovoljno pogledati stanje sportskih igara ove generacije da se vidi šta manjak konkurencije radi.
-
DonieBrasco
#48770 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Steam ili Epic, za PoE ima li razlike ?
- Chmoljo
#48771 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uvijek steam ispred epica.
-
Tabakmalac
#48772 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Za Forzu Horizon 4 sam imao vazda isto "Poor network conditions" još kad je izašla na PCu, i bio je neki fix kroz Xbox aplikaciju na Windows 10ci, ali ja sada ne mogu pronaći fix na netu, mada kroz maglu se sjećam UPnP i Googlanja termina "Teredo" koji je vezan za IPv6 i Xbox aplikaciju koja dođe na operativnom.
A ista stvar mi se dešava i na Series S konzoli, dok Forza Horizon 5 radi kao doksa.
A ista stvar mi se dešava i na Series S konzoli, dok Forza Horizon 5 radi kao doksa.
-
Bosnian Dragon1
#48773 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kontam da nije sta do portova ,mozda treba uc u opcije modema i procackat koji su portovi za forzu, dat im prioritet. Fakat je nemoguce igrat onlineTabakmalac wrote: ↑19/07/2024 19:43 Za Forzu Horizon 4 sam imao vazda isto "Poor network conditions" još kad je izašla na PCu, i bio je neki fix kroz Xbox aplikaciju na Windows 10ci, ali ja sada ne mogu pronaći fix na netu, mada kroz maglu se sjećam UPnP i Googlanja termina "Teredo" koji je vezan za IPv6 i Xbox aplikaciju koja dođe na operativnom.
Last edited by Bosnian Dragon1 on 19/07/2024 21:53, edited 1 time in total.
-
Bosnian Dragon1
- Tito_i_Partija