Prvi put prije par godina slucajno kupim u bh Telecomu Alacatel idol x i od tada je Alcatel postao nezamjenjiv, imam trenutno idol 3 i koliko me je idol x oduševio toliko je idol 3 to potvrdio, mob je predobar, sve radi kako treba, ne šteka, slike su jako dobre kvalitete, zvuk savršen, jbl slušalice klasa, a cijena .....
zapravo cijena je ta koja Alcatel drži 10 koraka ispred drugih, svaki drugi poznatiji proizvođač iste performanse naplati duplo .....
Mobis je zastupnik za Alcetel u BiH, Mtel odavno nudi idol 4, eronet također ga ima u ponudi, ali ovaj naš odurni Telecom ni da se počeše, iskreno mogućnost kupovine uređaja na rate je jedini razlog zašto plaćam moju tv i koristim super spori adsl ...
I eto čekala sam i više nisam mogla, na kraju odlučim za xperiu xa ultra ok je, nije preko hiljadu kao neki, ja na šalter kad nestalo, zovem 1444 kad nema ni u jednoj poslovnici

ne mogu vjerovati koji sam peh, od ostalih mobitela u ponudi ili su cijene paprene ili mobiteli i nisu nešto specijalno ...