SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
zipoo
#4876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Dobri ljudi nas napustaju, a olosi, fakini, oni zakorjeli klosari opstaju. Naopakog svijeta.
- respo
#4877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kad sam ja ovo gore govorio nazivali su me debilom koji se fura na neke revolucionareBlack swan wrote:i to samo subotom![]()
![]()
![]()
najveći problem što ne možeš u delikatesnu u jedan![]()
takvi smo kakvi smo i to se neće mijenjati... nemamo demokratsku svijest
nemamo borbenu svijest... ma niš nemamo![]()
treba se prilagoditi i sakrivati iza statistike
pišemo na forumu da nam lakše bude...
e pa evo nam sada sta smo docekali
- cappy_tempo
#4878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
samo veliki vjernici koji klanjaju 5 puta na dan su pravi ljudi? haj nek si mi reko da sam pao pod uticaj zapada,a ti i dalje slusaj reisa i govori kako nije onaj idiot kriv sto je pjan vozio 150 i ubio covjeka, mah garant Bogu dosadno bilo pa haj da uzme zivot frajeru koji moze sluziti kao primjer necega dobrogmedoIL wrote:
Ne mora znaciti , al nek si mi rekao da si ateista da se ne raspravljam vise , inace s takvim ne ulazim u komunikaciju jer smatram da su mentalno zaostali i pali pod utjecaj propagande Zapada
-
medoIL
#4879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Slusaj , ne smatram vjernika onog ko samo klanja 5x dnevno , smatram vjernika onog ko zivi tako.Za mene je vjernik onaj ko CINI DOBRO ZA DRUSTVO , ne mora on klanjati ! Ne branim ja tog sto je ubio covjeka , fino sam rekao , zatvor i ako je ikako moguce na neki rad i da taj rad bude isplacen porodici unesrecenog mladica. Vec nerviraju me divljacki komentari. Reko bi covjek sve neki opasni likovi , to bi lomilo kosti , sralo se po grobu , ma nema kakvih nema komentara. Kontam , odakle njima internet.cappy_tempo wrote:samo veliki vjernici koji klanjaju 5 puta na dan su pravi ljudi? haj nek si mi reko da sam pao pod uticaj zapada,a ti i dalje slusaj reisa i govori kako nije onaj idiot kriv sto je pjan vozio 150 i ubio covjeka, mah garant Bogu dosadno bilo pa haj da uzme zivot frajeru koji moze sluziti kao primjer necega dobrogmedoIL wrote:
Ne mora znaciti , al nek si mi rekao da si ateista da se ne raspravljam vise , inace s takvim ne ulazim u komunikaciju jer smatram da su mentalno zaostali i pali pod utjecaj propagande Zapada
-
kojeime
#4880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nadam se da je ovo neka interna zezancija i da ne mislis ozbiljno.medoIL wrote:
- Chisum
#4881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kojeime wrote:Nadam se da je ovo neka interna zezancija i da ne mislis ozbiljno.medoIL wrote:
Ovaj uzima primat Kotromanicu...
Al' se ovaj forum srozao u zadnje vrijeme.
Last edited by Chisum on 30/05/2012 23:43, edited 1 time in total.
- cappy_tempo
#4882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa ja nisam vjernik i vala ************ sve i jednu vjeru jer sta rade samo ratuju medjusobno ali hajd svakom svoje ali cinim dobro, pomazem koliko mogu, dajem krv kad me zovnu,lopatam 5 dana sam ispred zgrade da bi pola haustora moglo sa autom izaci,nemam nikakve veze sa policijom,ne tucem se po ulici,ne nosim pistolj,ne vozim 150 kroz grad, ne diram nikoga dok mene ne ujedu i sta cemo sad? eto nisam vjernik ali sam zamisli dobar covjek ili mozda nisam dovoljan musliman,katolik ili srbin (*************************) pa ne mogu valjati? i treba lomiti kosti i srati se po grobu jer nisu nista bolje ni zasluzili! mozda da delalicu,ovom majmunu iz audija,raznim delalicima po gradu dignemo spomenik jer se sa 18. godina kurci po gradu kao da je drzavu oslobodio i cak sta vise svaku drugu noc su znali pucati ali hajd necemo se mi buniti i vise iz bijesa se pocelo govoriti prema doticnim "mangupima". treba im se srati,lomiti kosti i sve najgore im se treba desiti i svakom ko se kurci,a nema kapacitet da bi se kurcio.medoIL wrote:Slusaj , ne smatram vjernika onog ko samo klanja 5x dnevno , smatram vjernika onog ko zivi tako.Za mene je vjernik onaj ko CINI DOBRO ZA DRUSTVO , ne mora on klanjati ! Ne branim ja tog sto je ubio covjeka , fino sam rekao , zatvor i ako je ikako moguce na neki rad i da taj rad bude isplacen porodici unesrecenog mladica. Vec nerviraju me divljacki komentari. Reko bi covjek sve neki opasni likovi , to bi lomilo kosti , sralo se po grobu , ma nema kakvih nema komentara. Kontam , odakle njima internet.cappy_tempo wrote:samo veliki vjernici koji klanjaju 5 puta na dan su pravi ljudi? haj nek si mi reko da sam pao pod uticaj zapada,a ti i dalje slusaj reisa i govori kako nije onaj idiot kriv sto je pjan vozio 150 i ubio covjeka, mah garant Bogu dosadno bilo pa haj da uzme zivot frajeru koji moze sluziti kao primjer necega dobrogmedoIL wrote:
-
kojeime
#4883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
?Chisum wrote:kojeime wrote:Nadam se da je ovo neka interna zezancija i da ne mislis ozbiljno.medoIL wrote:
![]()
Ovaj uzima primat Kotromanicu...Covjek iz posta u post nasmijava ljude...
Al' se ovaj forum srozao u zadnje vrijeme.
- Chisum
#4884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Opaska nema veze s tobom...kojeime wrote:
?
Naime, svojevremeno je na forumu pisao lik, Kotromanic, koji je tu i tamo znao da objasni "ateistima" da s njima nema sta da razgovara, posto su, je li, daleko ispod njegovog intelektualnog nivoa
- Tvrtko II Kotromanić
#4885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
samo da budemo jasni, ja nisam taj KotromanićChisum wrote:Opaska nema veze s tobom...kojeime wrote:
?![]()
Naime, svojevremeno je na forumu pisao lik, Kotromanic, koji je tu i tamo znao da objasni "ateistima" da s njima nema sta da razgovara, posto su, je li, daleko ispod njegovog intelektualnog nivoa, a onda, o istom trosku, i da otvori poneku umnu i poucnu temu poput "Krava izgovara Bozje ime", ili "Bozje ime ispisano na palacinkama" isl...
-
delightful
#4886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
medoil, krsenje pravila forumamedoIL wrote: Ne mora znaciti , al nek si mi rekao da si ateista da se ne raspravljam vise , inace s takvim ne ulazim u komunikaciju jer smatram da su mentalno zaostali i pali pod utjecaj propagande Zapada
-
delightful
#4887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
vratite se na temu, jer ako se nastave ove vjernik-ateista rasprava, zatvorit cu temu. osim toga, dobili ste malo prostora za odusak, ali pod hitno prestanite za krvolocnim postovima, jer se vise nece tolerisati. ovo je bilo izuzetno, zbog povoda takvog kakav je bio. hvala.
- Chisum
#4888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nisi ti, okoTvrtko II Kotromanić wrote:samo da budemo jasni, ja nisam taj KotromanićChisum wrote:Opaska nema veze s tobom...kojeime wrote:
?![]()
Naime, svojevremeno je na forumu pisao lik, Kotromanic, koji je tu i tamo znao da objasni "ateistima" da s njima nema sta da razgovara, posto su, je li, daleko ispod njegovog intelektualnog nivoa, a onda, o istom trosku, i da otvori poneku umnu i poucnu temu poput "Krava izgovara Bozje ime", ili "Bozje ime ispisano na palacinkama" isl...
Al' sto imas imenjaka, brate...
- drndalo
#4889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Hajmo kladionicu napraviti, koliki koeficijent stavljamo za koliko dana su na ulici, nakon sto ih Omar mjesecar poduci da priznaju djelo, te da zbog toga sto ne predstavljaju sigurnosni rizik budu pusteni da se brane sa slobode, a do sudjenja isto da se ne pate u pritvoru..?Sarajevo: Uhapšeni razbojnici koji su opljačkali pumpu Turk Oil
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120531038
< 1 dan > 1x x2
2.0 2.8 3.5 1.25 3.0
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Je li uzrok plin kao što govore?kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120531120
Ja sam nekad čitao o ugrađivanju plina u auto, i čini mi se da se on stavlja nazad...
- Hajlac
#4891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Neuspjeli pokusaj atentata?Entropio wrote:Je li uzrok plin kao što govore?kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120531120
Ja sam nekad čitao o ugrađivanju plina u auto, i čini mi se da se on stavlja nazad...
Imaju li putnici veze s obliznjim okupljalistem onih s kratkim nogavicama
-
vnm
#4892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
nazad se ugradjuje rezervoar, a na njemu ti nema sta ni eksplodirati ni zapaliti se.Entropio wrote:Ja sam nekad čitao o ugrađivanju plina u auto, i čini mi se da se on stavlja nazad...
naprijed ti se moze desiti ovo sto vidis ako si ti instalacije lose ili ako dolazi do pojave povratnog plamena.
- baustelac
#4893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kako mi se cini ono je S-Klasa i ne voza ono svaka susa. Cisto sumnjam da je i na plinEntropio wrote:Je li uzrok plin kao što govore?kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120531120
- black
#4894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa motor je naprijedEntropio wrote:
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Stvarno? Nisam znao.black wrote:pa motor je naprijedEntropio wrote:
- dottore
#4896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Eksplodirace ondje gdje curi gas, a najčešće je to oko motoraEntropio wrote:Stvarno? Nisam znao.black wrote:pa motor je naprijedEntropio wrote:
Šta ćeš, kad nece da provjeravaju instalacije bar jednom godišnje...
- terra_incognita
#4897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ko jos vozi Mercedes i ugrađuje plin ????
- black
#4898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Entropio wrote:
Stvarno? Nisam znao.
http://www.delfingas.com/o_gasu.html
Smještaj plinske instalacije na automobilu je slijedeai: u stražnjem dijelu vozila se nalazi plinski spremnik (uglavnom zauzima dio prtljažnika) na kojem se nalaze multiventil i pripadajuaa kutija, prikljueak za vanjsko punjenje. U prednjem dijelu se nalazi isparivae, elektromagnetni ventil za plin, elektronika za prekidanje elktrodiza, mješae te elektronika za regulaciju smjese plina i zraka.
- debeljko20
#4899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
izgleda da se lijepa almirica bacila u promet...
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 43403.html
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 43403.html
- dottore
#4900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja jos nisam vidio S klasu W220 bez plina, osim da je dizel...terra_incognita wrote:Ko jos vozi Mercedes i ugrađuje plin ????
Ove novije, W221, bi mogle i da nalete bez plina, ali one su cesce kao dizeli