Layne wrote:Šta sad da igram u pizdu maternu
Evo ja jučer otkrio da ovu imam instaliranu i da sam totalno zaboravio na nju (jbg, 640GB hdd pa se "izgubi" čovjek
Moderator: Benq
Layne wrote:Šta sad da igram u pizdu maternu

baci bratu alpha inviteNenjiA wrote:ARMA III
(u Alpha fazi)
dayuuuuuum
Trebas taj skill prvo otkljucati i onda onom kukom mozes mlatitiBubalo1 wrote:Moze li se Lara mlaviti sakama i rukama i nogama ?Ubiju me sad pa sad
ne'am jarane ni ja, nego naletio na jednom forumu na ovo... ooooj!Decerto wrote:baci bratu alpha inviteNenjiA wrote:ARMA III
(u Alpha fazi)
dayuuuuuum
dayz dobija svoj standalone.Decerto wrote:Ma ja je na ljeto uzimam 100 %.Kad sam uzivao u bugavoj armi 2,sta ce tek bit kad udjem u ovopotpuno nova igra,poboljsali kontrole,o grafi da i ne pricam
nadam se da ce i dayz,kad tad,biti u armi 3...zamisli
znam,ali bih volio da ga igram u ovoj armi,sa ovim kontrolama,grafikom,boljom igrom,jednostavno receno.DžipaloRipalo wrote:dayz dobija svoj standalone.Decerto wrote:Ma ja je na ljeto uzimam 100 %.Kad sam uzivao u bugavoj armi 2,sta ce tek bit kad udjem u ovopotpuno nova igra,poboljsali kontrole,o grafi da i ne pricam
nadam se da ce i dayz,kad tad,biti u armi 3...zamisli
i meni isto :SBubalo1 wrote:Izbaci me Lara kad sam izasao iz ove neke prostorije .. Neke planine sa snijegom se ukazase i error naki

arnes_king wrote:Taman sam se bio zabrinuo sta da igram nakon sto prekucam Tomb Raider a pri kraju sam kad vidim danas god of war ascension izasao35 GB sreca pa sad imam 10 Mbps
Nego jeste li igrali Metal Gear Rising Revengeanse i Crisys 3 i kakva su vam misljenja, vrijedi li igrati ? Skinuo sam obe ali nisam ih jos ni probao
onda je do tebe.Cuj 8 FPSA na GTX460.BAN___KAI wrote:arnes_king wrote:Taman sam se bio zabrinuo sta da igram nakon sto prekucam Tomb Raider a pri kraju sam kad vidim danas god of war ascension izasao35 GB sreca pa sad imam 10 Mbps
Nego jeste li igrali Metal Gear Rising Revengeanse i Crisys 3 i kakva su vam misljenja, vrijedi li igrati ? Skinuo sam obe ali nisam ih jos ni probao
Metal gear rising za PC ? to ne postoji koliko ja znam.
A taj Crysis 3 je omg , jedina igra koja je nemoguce igrati sa starim procesorom a imam jos Gtx 460 i jedva sam stigao do druge misije.
8fps imam.
Preporucio bih svima igranje GTA 4 sa modovima, grafika je fenomenalna.
Ali dual core cpu xDDecerto wrote:onda je do tebe.Cuj 8 FPSA na GTX460.BAN___KAI wrote:arnes_king wrote:Taman sam se bio zabrinuo sta da igram nakon sto prekucam Tomb Raider a pri kraju sam kad vidim danas god of war ascension izasao35 GB sreca pa sad imam 10 Mbps
A taj Crysis 3 je omg , jedina igra koja je nemoguce igrati sa starim procesorom a imam jos Gtx 460 i jedva sam stigao do druge misije.
8fps imam.
BAN___KAI wrote:arnes_king wrote:Taman sam se bio zabrinuo sta da igram nakon sto prekucam Tomb Raider a pri kraju sam kad vidim danas god of war ascension izasao35 GB sreca pa sad imam 10 Mbps
8fps imam.
ok , a i kontao sam da nisi mozda skinuo za ps3 pc emulator jer postoji emulator za PC iako mi je to nesta sumljivo.arnes_king wrote:BAN___KAI wrote:arnes_king wrote:Taman sam se bio zabrinuo sta da igram nakon sto prekucam Tomb Raider a pri kraju sam kad vidim danas god of war ascension izasao35 GB sreca pa sad imam 10 Mbps
8fps imam.
A mislio sam da ima Metal Gear Rising za PC, a skinuo sam ga za ps3