Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa dobro. Mislim da su bearsi jedno dvije godine ispred ocekivanja izgradnje tima. Na pocetku godine moja prognoza za njih je bila 6-10. Doduse prije nego su uzeli macka
karanana wrote:Pa dobro. Mislim da su bearsi jedno dvije godine ispred ocekivanja izgradnje tima. Na pocetku godine moja prognoza za njih je bila 6-10. Doduse prije nego su uzeli macka
Najjaca scena šuta parkey prvi put onaj traži tajm aut, a lopta po mrtvoj sredini..
Peh za mede, Parkey nije toliko los kicker... Coltsi ocekivano po meni, isto tako Chargersi jer koliko god da je Ravensima dobra odbrana napad je nula bodova uz svo trcanje QB-a dok ga neko ne pokupi. Realno da je htio Cleveland bi ih uzeo tekmu prije...
Zadnja Wild card tekma bara, bara, Foles uze 1m USD za jednu tekmu.
Jackson i Trubisky imaju jos bruku posla ispred sebe za napredovanje...
Sad tek pocinju nadam se prave tekme, ovo je prelose bilo preko vikenda.
Pitarrr82 wrote:Peh za mede, Parkey nije toliko los kicker... Coltsi ocekivano po meni, isto tako Chargersi jer koliko god da je Ravensima dobra odbrana napad je nula bodova uz svo trcanje QB-a dok ga neko ne pokupi. Realno da je htio Cleveland bi ih uzeo tekmu prije...
Valjda mu je ovo 11 put da je promašio ove sezone, teški panj.
Pitarrr82 wrote:Peh za mede, Parkey nije toliko los kicker... Coltsi ocekivano po meni, isto tako Chargersi jer koliko god da je Ravensima dobra odbrana napad je nula bodova uz svo trcanje QB-a dok ga neko ne pokupi. Realno da je htio Cleveland bi ih uzeo tekmu prije...
Valjda mu je ovo 11 put da je promašio ove sezone, teški panj.
23/30 je ove sezone ako se ne varam, proslu 21/23. Citava sezona je takva za vecinu kickera, jedino Tucker ako se ne varam je ove sezone odlican...
karanana wrote:zbog ovog nevremena mogo bi indi iznenadit ovde jer ce ova mecava mozda zeznuti offense i dominaciju mahme
Tačnije ovo bi moglo baš pomoci Kansasu..
Nije Kansas bolja ekipa od Indi bila ja na pocetku i baš u vremenu kad jedni bili strašni drugi bili loši pred kraj sezone pala forma Kansasa, a Indi se digao..Bice ovo baš merak gledati
Laku se dešava Pejton fenomen, čim je hladno ispodprosječan kvoterbek, tako je i Pjeton igrao u areni skoro cijelu karijeru nabijao statistiku, čim dođe oktobar i utakmice na gostovanjaima na otvorenom bio je karina, valjda uspiju učiniti utakmicu zanimljivijom, inače ide ovo 40 +
RasAlGhul wrote:Laku se dešava Pejton fenomen, čim je hladno ispodprosječan kvoterbek, tako je i Pjeton igrao u areni skoro cijelu karijeru nabijao statistiku, čim dođe oktobar i utakmice na gostovanjaima na otvorenom bio je karina, valjda uspiju učiniti utakmicu zanimljivijom, inače ide ovo 40 +
Svi redom zaboravili da je gostujuca utakmica i faktor " usranih gača " kod igraca India ovo je baš smiješno koliko im prepuštaju mjesta i koliko odbrana ne pravi pritisak ima Mahomes po 5 sekundi za odluke ide ovo 40 poena bez problema ako pola od ovog Indi nastavi radit.
RasAlGhul wrote:Laku se dešava Pejton fenomen, čim je hladno ispodprosječan kvoterbek, tako je i Pjeton igrao u areni skoro cijelu karijeru nabijao statistiku, čim dođe oktobar i utakmice na gostovanjaima na otvorenom bio je karina, valjda uspiju učiniti utakmicu zanimljivijom, inače ide ovo 40 +
Svi redom zaboravili da je gostujuca utakmica i faktor " usranih gača " kod igraca India ovo je baš smiješno koliko im prepuštaju mjesta i koliko odbrana ne pravi pritisak ima Mahomes po 5 sekundi za odluke ide ovo 40 poena bez problema ako pola od ovog Indi nastavi radit.
Kakve gostujuće utakmice u američkim sportovima Ko neki navijači Ne gostuju na Bombonjeri
Valjda večeras bude bolje tekme, očekujem puno od Iglsa i Sejntsa, igraju u zatvorenom, idealno za oba kvotrbeka. U prvoj utakmici valjda Riversu ne bude zima i ostatku ekipe, inače su na papiru bolji od Patriota deset puta, ipak nikad se ne kladi protiv Tomice, doktor je lik u plejofu i hladnim utakmicama
Zajebaše sudije na kraju Patriote Inače kao što sam i očekivao ovi kvoterbekovi iz toplijih krajeva su kite od kraja oktobra, nadam se uzbuđenju u drugom poluvremenu, čuda se dešavaju u NFL-u
razocarenje od tekme. pa i jucer. ocekivo sam bolji indi i definitivno bolje chargerse. drago mi je za ramse jer cowboysi mi idu na neku stvar. jebena je phila, ali naravno navijacu za ljiljane.