Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
reis1 wrote:Spopadala me jedno vrijeme, to je nekoliko mjeseci, jedna treba iz provincije - a meni nije bilo ni na kraj pameti s njom nesto ganjat. Elem, nakon par puta sto je dolazila u Sarajevo, namamila me je i u sobu, ono cisto radi sexa, i koji je bio extra - najbolji sto sam imao u zivotu dotad.
Drugi put, isto tako.
E sad, treci put, ja sav sretan dosh'o - kad ona ne daa. Nema kaze jebanja vise. Sve ja pokusao, na lijepo, na ruzno, al ne daa pa ne daa. Na kraju se pokupio i ko cuko izaso iz sobe, u auto, i kuci. Znam da sam cijelo vrijeme dok sam hodao i vozio govorio "e jebacu ja tebi majku" i tako. Al sad mi smjesno... Fakat se rado sjetim toga.
To je moj najgori dejt.
Kad god se desi da te tako neko namagarci sjeti se pjesmice:
Ala sam se nagazio mraka,
suha qrca, mokrih opanaka....
Sad cu joj reko otic mami, sve je rec sta radi, da joj napakostim. Glacnem se, u vozilicu, i prema Kiseljaku, kontas, PREMA Kiseljaku. Kad dodjes gore na ono brdo, onda SKRENES, i vozis jos par km kroz nekakvu shumu, uzbrdo, al to nije obicno brdo 30, 45, 60, nego 90 stepeni nagib brdo. Sve u prvoj, ona tekucina rashladna, kazaljka udesno zakucala jarane. I dodjem ti ja tako u njihovo naselje, koje ustvari nije naselje vec selo, a koje ustvari nije ni selo vec se to kuce zove. I parkiram pred nekim granapom, autobuska, kombi, stajevec... stajaliste, ima i nekakva kafana ispred ljudi sjede vegetiraju.
Prvo sto sam primjetio, kad sam izaso, od onog djeteta najmanjeg do najstarijih, ne ono da te pogleda diskretno, vec stane i gleda i okrece se u tebe znacajno jarane. Ja naravno kako ste-kako ste, pridjem ljudima, izvinite mozetel mi rec gdje ovdje kuca u kojoj zivi Ramiza (ovo sam ja izmislio ime poradi diskrecije forumsko-javne, a drukcije joj je bilo pravo ime), ja sam njen radni kolega, moram neke ove papire joj dostavit. To ti je kaze sine jos gore uzbrdo 200 metara pjehoke, 90 stepeni , i tu ti je to.
E sad sto ja nisam skonto tad, al sad kontam, dok sam ja s njima ovdje prico, oni su ti vec gore dojavili, dolazi kaze neki - po Ramizu! I sad kako se ja penjem, kroz te kuce, sva ona djeca i nane i zene uz parmake izasle, shushkaju - ja njima kako ste, odg. dobro je kako si ti momak, mashala sto si fin i upitan, pravo ono nase fino dijete, lijep, odgojen, pametan... svaka majka bi pozeljela takog sina. To meni malo cudno, ono razumijes, al nastavim ti ja...
Sad cu joj reko otic mami, sve je rec sta radi, da joj napakostim. Glacnem se, u vozilicu, i prema Kiseljaku, kontas, PREMA Kiseljaku. Kad dodjes gore na ono brdo, onda SKRENES, i vozis jos par km kroz nekakvu shumu, uzbrdo, al to nije obicno brdo 30, 45, 60, nego 90 stepeni nagib brdo. Sve u prvoj, ona tekucina rashladna, kazaljka udesno zakucala jarane. I dodjem ti ja tako u njihovo naselje, koje ustvari nije naselje vec selo, a koje ustvari nije ni selo vec se to kuce zove. I parkiram pred nekim granapom, autobuska, kombi, stajevec... stajaliste, ima i nekakva kafana ispred ljudi sjede vegetiraju.
Prvo sto sam primjetio, kad sam izaso, od onog djeteta najmanjeg do najstarijih, ne ono da te pogleda diskretno, vec stane i gleda i okrece se u tebe znacajno jarane. Ja naravno kako ste-kako ste, pridjem ljudima, izvinite mozetel mi rec gdje ovdje kuca u kojoj zivi Ramiza (ovo sam ja izmislio ime poradi diskrecije forumsko-javne, a drukcije joj je bilo pravo ime), ja sam njen radni kolega, moram neke ove papire joj dostavit. To ti je kaze sine jos gore uzbrdo 200 metara pjehoke, 90 stepeni , i tu ti je to.
E sad sto ja nisam skonto tad, al sad kontam, dok sam ja s njima ovdje prico, oni su ti vec gore dojavili, dolazi kaze neki - po Ramizu! I sad kako se ja penjem, kroz te kuce, sva ona djeca i nane i zene uz parmake izasle, shushkaju - ja njima kako ste, odg. dobro je kako si ti momak, mashala sto si fin i upitan, pravo ono nase fino dijete, lijep, odgojen, pametan... svaka majka bi pozeljela takog sina. To meni malo cudno, ono razumijes, al nastavim ti ja...
druze imal ovo kraja...poceo si 3.8.2014 u 9 i nesto...evo vec je 4.8.2014 malo iza ponoci, a ti jos nisi stigo..
Ja i jaran, izadjemo na 'double date', a on nikada do tad nije imao curu, prvo ja sa ovom svojom poljubim se i to, onaj samo suti, pa ga nekako nagovorim, poljubi on nju i kaze joj 'volim te' Na prvom sastanku, poslije poljupca, odvalila se treba smijati
FlyAway94 wrote:Ja i jaran, izadjemo na 'double date', a on nikada do tad nije imao curu, prvo ja sa ovom svojom poljubim se i to, onaj samo suti, pa ga nekako nagovorim, poljubi on nju i kaze joj 'volim te' Na prvom sastanku, poslije poljupca, odvalila se treba smijati
FlyAway94 wrote:Ja i jaran, izadjemo na 'double date', a on nikada do tad nije imao curu, prvo ja sa ovom svojom poljubim se i to, onaj samo suti, pa ga nekako nagovorim, poljubi on nju i kaze joj 'volim te' Na prvom sastanku, poslije poljupca, odvalila se treba smijati
Garant ste 13 imali.
Ja 19 on 17.. Jbg raja iz mahale, sad i ne ganjam cure, pokusavam se srediti psihicki, zapao vam kolega forumas u depresiju izgleda
KPNCTNJAH wrote:Sta cu kad si se otvorio u ovih desetak postova, k'o slikovnica si.. znam sve o tebi
E jbg to nije dobro ali sta cu makar na forumu da otvorim dusu
Sinane jes to ti?
biće žena, ali pravih, ne brini... kod većine mlađih do nekih 22-23 god. još ne otpadnu pelene sa guzice, iako se one šminkom i ponašanjem ubiše da dokažu suprotno
Last edited by p206 on 04/08/2014 01:15, edited 1 time in total.
Upoznao prije 15tak dana djevojku na kafi sa drustvom i nikad da se dogovorimo da izadjemo. I eto danas nakon sto sam se vratio sa dugog puta, 3 dana voznje i sastanaka, salje poruku pita da li sam slobodan veceras. Ja se malo potrudim da dodjem sebi, spremim se, dogovorimo se, popijemo kafu, prosetamo...a posto je vrijeme fuj, odlucimo otici do mene da nastavimo pricu uz neku hranu. I tako, ona ode do trafike da kupi dopunu, a ja po auto. Sjedam u auto, palim, krecem i odvezem se kuci...minus djevojka koja ostaje zaboravljena u gradu. Sad sam ugasio mobitel i smisljam sta cu slagati
Upoznao prije 15tak dana djevojku na kafi sa drustvom i nikad da se dogovorimo da izadjemo. I eto danas nakon sto sam se vratio sa dugog puta, 3 dana voznje i sastanaka, salje poruku pita da li sam slobodan veceras. Ja se malo potrudim da dodjem sebi, spremim se, dogovorimo se, popijemo kafu, prosetamo...a posto je vrijeme fuj, odlucimo otici do mene da nastavimo pricu uz neku hranu. I tako, ona ode do trafike da kupi dopunu, a ja po auto. Sjedam u auto, palim, krecem i odvezem se kuci...minus djevojka koja ostaje zaboravljena u gradu. Sad sam ugasio mobitel i smisljam sta cu slagati
Odmori malo od Ramize druze, javi se nama na forum
Kad, otvaraju se vrata i izlazi - Mama! Ja zaustio da se pozdravim, uljudno jel, al brate ne stigoh ni to, Mama odma' pa dobronamdosho zete, djela mashala djela mashala, hajde, uNidji, ne stidi se... Covjece kad ona to rece, mene nesta spuca, ko nekakva trema ko nekakva maaadJija, izgubih se totalno baa, i sljedece sto znam sjedim u dnevnom boravku. Grlo se osusilo, jedva procijedim nesto kako ste - jel Ramiza kod kuce, kaze nije, otisla je s babom poslom, al vratice se brzo. Mene jos vise spuca to nesto, sad pobjego bih ja otanle, shmugno nazaJ, al ne mozes vise, nema vise nazaj neg vozi naprjed pa dokle stignes.
Jesi gladan sine? Ma jesi sigurno, dalek je put, sad cemo mi rucat. Ona migom, a schceri tj. Ramizine sestre (ima ih tri), to isto avioni: pita zeljanica na sto, pita sirnica, burek, kompoti nakvi, izvadi kaze ono meso iz zamrzivaca - dosho zet kaze, i tako... A ja ko riba na suhom, nemojte gospodZo, stvarno nisam gladan, ne mogu od muke nekakve zalogaja baa... Eh, kaze ja sad s tobom imam nesto pricat, i ostadosmo ti tako Mama i ja sami u sobi za hastalom.