GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- sheilak
#4876 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jer nema kome. jer su ssvi apsolutno isti, sa istog vrela se napajaju i imaju jednake ciljeve.
- Logovan
#4877 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma ne treba nikome, isto bi nam bilo. Možda bi čak i krenuli naprijed.drugi profil wrote:Sve se svodi na to da treba oduzeti vlast SDA, samo jos ne znamo kome je dati.
- drug_profi
#4878 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Doduse imamo i sad anarhiju, samo sto nas vlast pljacka. Maknemo vlast i vidi ljepote.zlo87 wrote:Ma ne treba nikome, isto bi nam bilo. Možda bi čak i krenuli naprijed.drugi profil wrote:Sve se svodi na to da treba oduzeti vlast SDA, samo jos ne znamo kome je dati.![]()
-
susc_ovjek
#4879 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Svaka cast!tvsabina wrote:Dresedener , nemam pravo da Vam se izvinem u tuđe ime ali imam pravo da Vam se izvinem u svoje ime bez obzira što Vas nisam uvrijedila. Ne shvatajte ovakve vrste postova subjektivno , sami ste posjetili našu zemlju mnogo puta i sigurna sam da imate istinsku sliku o namadresdener78 wrote:Izvini ali to je tipičan seljakluk to što si ti sada napisaodrugi profil wrote:@dresdener
jarane, mogu samo da ti kazem, ajde tamo gdje zivis popuj kako i sta treba raditi. Ako mi ima sta mrze nego kad mi neki stranac pocne palamuditi sta bi ja i kako trebao u svojoj zemlji, a procitao par clanaka i stvorio misljenje.ali ovako se ponašate čak i prema rođenim Bosancima koji su školovani u inostranstvu pa stižu kući u BiH i svugdje čuju "šta ti ćeš ovdje soliti pamet, ne seri i mrš nazad u tvoju Njemačku/Švicarsku"... da nije stranaca sa ovakvim mentalitetom bi bili do danas bez električne struje i vozili se u konjskim zapregama... u svakom slučaju moraće vas jednom opet stranci izvuci iz tih sr*nja, bijede i beznačaja u koje ste sami sebe uvukli.
Osim toga ovaj vaš jezik sam naučio zbog vas i baš nisam neka budala koja je pročitala "par članaka". Katastrofalne usluge GRAS-a koristim svaki put prilikom mojih boravka u Sarajevu i za gradski saobraćaj znam više nego vaši "stručnjaci" na vlastima i vjerovatno više nego taj "čuveni" Bimo koji u svojim udžbenicima tvrdi npr. kako ima na Islandu željeznica...![]()
Vama hvala na predivnoj priči o Istočnoj Njemačkoj i puna srca ću uvijek reći dobrodošli u Sarajevo a s obzirom da se razumijete u problematiku SLOBODNO SE MIJEŠAJTE I POPUJTE !
Hvala i pozdrav![]()
Care, mjesaj se i popuj.
Pametan je pametan, glup je glup, nebitno odakle dolazi!!!
-
dresdener78
#4880 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Draga tvsabina, hvala vam puno na podršci! nema veze, desi se, ljudi su različiti, i ja mogu samo da razumijem te emocije... da budem primoran pješačiti iz Dobrinje negdje u Iljaš ili iz Hadžića na Dolac Maltu, ja bi lično zadavio svakog GRAS-ovca na kojeg bi na putu naletio, iskreno.tvsabina wrote:
Dresedener , nemam pravo da Vam se izvinem u tuđe ime ali imam pravo da Vam se izvinem u svoje ime bez obzira što Vas nisam uvrijedila. Ne shvatajte ovakve vrste postova subjektivno , sami ste posjetili našu zemlju mnogo puta i sigurna sam da imate istinsku sliku o nama![]()
Vama hvala na predivnoj priči o Istočnoj Njemačkoj i puna srca ću uvijek reći dobrodošli u Sarajevo a s obzirom da se razumijete u problematiku SLOBODNO SE MIJEŠAJTE I POPUJTE !
Hvala i pozdrav![]()
hahaha sa Hansom nisi tako daleko od istine pošto mi je ime Jan i ustvari je verzija imena Johannes/Hansrespo wrote:ma ako je ovaj hans neki ja sam john iz texasa
kakvi klinci kakvi bakraci i on naucio kao jezik a pise ko najveci maher s carsije
Inaće stalno pravim ogromnu količinu grešaka, nešto napišem pa nakon desetak minuta skontam da sam se opet izrazio kao idiot...
Jedan vozač taxi se jednom baš smejao: "Jbg vi ste baš naš čovjek - trudite se da se prilagodite nama"
Ali da me čuješ kako pričam - katastrofa, svi misle da sam neki Slovenac, jer sa naglaskom još uvijek nešto ne štima.... zadnji put, bio sam kod jarana na Alipašinom kući, popili pivu, drugu, trecu... malo pijan idem poslije ponoći do studentskih domova da uzmem taxi jer trola više nije radila, smješten sam bio u starom gradu... vozač taxi "a iz Slovenije jeste?"
Isto mi se dešava u prodavnicama, na aerodromu, na pošti, u trafici
Hvala i tebi na podršci!julisiz es grant wrote: Čovjek je Čeh a ne Nijemac. Iz njegovih mnogobrojnih postova na ovoj temi u kojoj učestvuje godinama, pokazao je zavidno znanje o problematici javnog gradskog prevoza i dao link za jedan svoj rad o GRAS-u.
Biješe li ti onaj što se bunio protiv "vidi mu glave" diskreditacije?
Kolega ja se puno izvinjavam zbog tih emotivnih redova koje si istaknuo... nekad zaboravljam biti diplomatičan što je jedan od mojih velikih minusa... svakako sa kolegom "drugi profil" smo nastavili komunikaciju putem pp i sve je ok, pojasnili smo međusobno mišljenja.un1ted wrote:![]()
![]()
![]()
Možda sebi postavljate pitanje zašto ja vama ovdje ´vako "solim pamet"... Iz razloga koji čak niti meni nisu jasni jako volim BiH, volim vas Bosance i Hercegovce, jer imate u sebi nešto veoma pozitivno što meni nedostaje na zapadu, čak i pored vaših mana koje mene nekad dovedu u bijesno stanje
Pošto sam veliki fan javnog saobraćaja (takvih budala ima na zapadu hiljade), želim vas tu i tamo informirati o situaciji u drugim državama, u drugim gradovima, koji su recimo došli do katastrofalne situacije slične sa onom u Sarajevu. Da se vidi šta je završilo totalnim promašajem i malerom kao ogromna greška, da se vidi šta je bilo uspješno i isplativo. Da možete sami više razmišljati o mogućnostima koje postoje i o tome kako užasno vas vaši vladari zahebavaju. Onaj lopov i prema mome mišljenju loš čovjek Bimo je, napokon, bio u pravu kada je tvrdio da sarajevski javni saobraćaj je simbol civilizacije i žila kucavica grada Sarajeva. Baš tramvajem je Sarajevo otputovalo iz stanja zaboravljene rupe na periferiji Osmanskog carstva u status modernog grada i stvarne raskrsnice kultura, naroda i svjetskih utjecaja. Sarajevo je bilo jedini grad Jugoslavije koji je dobio najmoderniji tramvaj normalnog kolosijeka, i hoćete li meni vjerovati kada vam kažem da su tramvaji prije 50 godina putovali iz Ilidže na Baščaršiju brzinom čak oko 50 km za sat, i vožnja je trajala oko 20-25 minuta??? Sarajevski tramvaj je tokom rata postao simbol opstanka, otpora civiliziranih kulturnih ljudi protiv alkoholom konzerviranih primitivaca iz najnižih slojeva seljačkog društva koji sebe samih nazivali "najvećim sinovima svetog naroda..."
Sarajevski trolejbusi su opet jedna posebna priča, zbog glupana u foteljima niste dobili trolejbus 1939. godine. Trolejbusi u Sarajevu danas voze kao veliki spomenik jednog predivnog čovjeka koji se zvao Emerik Blum, koji bi trebao biti heroj i uzor za cijele generacije. I zbog gospodina Bluma bi trolejbuski saobraćaj trebao biti dostojan!
U tramvaju su se sigurno upoznale hiljade Sarajlija, zanimljivo bi bilo čuti koliko je tamo ostvareno prijateljstva, čak i ljubavi na prvi pogled
Sarajevski tramvaji, trolejbusi i autobusi jesu danas teško bolesni, ali nije rješenje u tome da pacijenata eutanaziramo i zamijenimo nekom parodijom koja će služiti samo za zaradu para uskoj grupi osoba.
Situacija u cijeloj vašoj državi je strašna i ja vidim da se stalno pogoršava, i svaki put se osjećam kao premlaćen pas kada vidim tu bezizlaznost, bijedu i raspad svega. Ja se, iskreno, svaki sat dva strašno stidim da sam "zapadnjak" i hvala sudbini da nisam morao doživjeti rat, nisam morao doživjeti platu od 450 KM i da gledam komšije koji nemaju šta da jedu, jarane koji nemaju 3 KM za pivu. Ali mislim da najgore je kada ljudi izgube bilo koju nadu, bilo koji interes za svoju okolinu, za stvari koje su stvorili vaši očevi i djedovi (prugu za Ilidžu je gradila većina sarajevskih studenata u šesdesetim), kada upadnu u apsolutnu apatiju... mislim da čovjek ne smije da se prestane boriti protiv zla, inaće će zlo pojesti cijelu vašu lijepu zemlju... isto kao će malo kasnije pojesti i druge dijelove "kur*etine" Evrope koja vas je tako sramotno izdala. Ja trudim da se borim za vas evo na zapadu, već sam povećao krvni pritisak nekoliko utjecajnih "četnika" u Češkoj i nemam namjeru da prestanem sa tim.
Laku noć
-
StupskaBitanga
#4881 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
kud nam austrijanci nisu ostali
i ovo što su bili odoše
Napustiše bankarski sektor, naftni a sve dolaze Rusi
i ovo što su bili odoše
-
saja_dj
#4882 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa otjerali smo ih. 'ta ce nam austrijanci.StupskaBitanga wrote:kud nam austrijanci nisu ostali
i ovo što su bili odoše
Ja sam cuo preci Izetbegovica su ustvari tramvaj izmislili zato smo ga prvi dobili
- respo
#4883 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja se onda izvinjavam jer kao sto rekoh kasnije u postu upucenom ovom julianu ili kako vecdresdener78 wrote:hahaha sa Hansom nisi tako daleko od istine pošto mi je ime Jan i ustvari je verzija imena Johannes/Hansrespo wrote:ma ako je ovaj hans neki ja sam john iz texasa
kakvi klinci kakvi bakraci i on naucio kao jezik a pise ko najveci maher s carsije![]()
dobar pogodak!
Inaće stalno pravim ogromnu količinu grešaka, nešto napišem pa nakon desetak minuta skontam da sam se opet izrazio kao idiot...
Jedan vozač taxi se jednom baš smejao: "Jbg vi ste baš naš čovjek - trudite se da se prilagodite nama"
Ali da me čuješ kako pričam - katastrofa, svi misle da sam neki Slovenac, jer sa naglaskom još uvijek nešto ne štima.... zadnji put, bio sam kod jarana na Alipašinom kući, popili pivu, drugu, trecu... malo pijan idem poslije ponoći do studentskih domova da uzmem taxi jer trola više nije radila, smješten sam bio u starom gradu... vozač taxi "a iz Slovenije jeste?"uaaaaa!
Isto mi se dešava u prodavnicama, na aerodromu, na pošti, u trafici![]()
Hvala i tebi na podršci!julisiz es grant wrote: Čovjek je Čeh a ne Nijemac. Iz njegovih mnogobrojnih postova na ovoj temi u kojoj učestvuje godinama, pokazao je zavidno znanje o problematici javnog gradskog prevoza i dao link za jedan svoj rad o GRAS-u.
Biješe li ti onaj što se bunio protiv "vidi mu glave" diskreditacije?inaće u pravu si, prema papirima sam Čeh, ali mene ku*ac boli za neku nacionalnost... ima svugdje samo dobrih i zlih ljudi. I kada čovjek poštuje neke lokalne navike i uzme u obzir lokalni mentalitet, onda može relativno dobro proći skoro svugdje osim mjesta sa visokom koncentracijom fanatika... iz ovog razloga nebi nikad putovao naprimjer u Saudijsku Arabiju i nikad više neću putovati u određene lokacije u drugom dijelu vaše zemlje, iskreno, dok su meni ispričavali svoju verziju "istine" kao na ideološkom treninku, meni je bilo baš žao što se nisam ranije bavio kick-boksom.
ne znam detalje koje su znali ostali koje on pomenu jer se nisam ranije javljao na temu pa sam te prvi put danas i upratio i zato mi je bilo ono po prici prvo vuklo na bistrik-vratnik-ap relaciju tvog boravka
- drug_profi
#4884 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
@dresdener
ispade i dobro sto sam te prozvao u vise puta citiranom postu.
Makar si se nama koji smo novi na topicu potpuno predstavio, i razbio iluziju da si samo neki smartass koji nas malo zafrkava iz dosade.
Pozdrav druze.
Makar si se nama koji smo novi na topicu potpuno predstavio, i razbio iluziju da si samo neki smartass koji nas malo zafrkava iz dosade.
Pozdrav druze.
-
mahalas505
#4885 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A zasto se nije prvo pogledala tema ili pretrazili postovi koje je @dresdener postavio ranije? Ma ne sto bi se to radilo, bolje odmah "napasti".drugi profil wrote:@dresdener
Pozdrav druze.
@dresdener mislim da je ovo veci neki put te pitam kako uspjevas da "istrpis" ovaj naopaki narod? Iako si odgovorio kroz postove, opet mi nije jasno
Malkice na temu, protiv Bime je podignuta optuznica tamo neke da davne 2007, ja mislim da je puno i za nas sud, jedino ako nije donesena u medjuvremenu oslobadjajuca presuda. Mislim da nema drzave sa vise korupcije i oslobadjajucih presuda za istu.
- drug_profi
#4886 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Buraz budi realan. 200 strana da citam ili da istrazujem necije postove? Kako da ne? Mislis da sam ja profesionalni forumas?mahalas505 wrote:A zasto se nije prvo pogledala tema ili pretrazili postovi koje je @dresdener postavio ranije? Ma ne sto bi se to radilo, bolje odmah "napasti".drugi profil wrote:@dresdener
Pozdrav druze.
@dresdener mislim da je ovo veci neki put te pitam kako uspjevas da "istrpis" ovaj naopaki narod? Iako si odgovorio kroz postove, opet mi nije jasno.
Malkice na temu, protiv Bime je podignuta optuznica tamo neke da davne 2007, ja mislim da je puno i za nas sud, jedino ako nije donesena u medjuvremenu oslobadjajuca presuda. Mislim da nema drzave sa vise korupcije i oslobadjajucih presuda za istu.
Dodjem ovdje da se malo istresem i posto je gras bio frustracija, na tu sam se i temu i prikacio.
Ako neko forume smatra ozbiljnim mjestom za diskusiju, ima problem, jbg.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4887 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
grasovci su me razočarali nadao sam se da če istrajati do kraja
unaprijed sam se veselio i očekivao zanimljiva događanja danas u grasu i širom grada
unaprijed sam se veselio i očekivao zanimljiva događanja danas u grasu i širom grada
- O'zone
- Globalni moderator
#4888 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Valjda te je trebala vlada razočarati jer su oni trebali da izdrže do kraja i kažu "Bašić Vam ostaje! Ko me se sviđa-sviđa kome ne eno kapije" al' jok podviše repove,lagano skiknuše i pobjegoše nazad u svoje brloge.japin_mutapi wrote:grasovci su me razočarali nadao sam se da če istrajati do kraja
GRAS-ovcima svaka čast dobili su što su i tražili bez ikakvih posljedica.
- Banksy
#4889 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Slaba dobit, a veliki dever s fukarom ...StupskaBitanga wrote:kud nam austrijanci nisu ostali
i ovo što su bili odoše
-
susc_ovjek
#4890 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ugl., da sumiramo lijepo.
Gospodin Ceh, covjek iz naroda
, je ovdje za GRAS, a protiv privatluka iliti Centrotransa.
Covjek govori kako je javni saobracaj pokazatelj kulture i civilizacije jednog grada i zajednice.
Znaci, mi, biraci, treba da znamo da izaberemo policitcare koji ce to napravit bez obzira na bilo sta.
Trebao je da dodje neko iz EU da kaze ispravno, a da ga nasi mahalasi i plitiki mozgovi u startu ne optuze da mu je babo grasovac ili da je revizor.
Naopaki smo brate mili....
Gospodin Ceh, covjek iz naroda
Covjek govori kako je javni saobracaj pokazatelj kulture i civilizacije jednog grada i zajednice.
Znaci, mi, biraci, treba da znamo da izaberemo policitcare koji ce to napravit bez obzira na bilo sta.
Trebao je da dodje neko iz EU da kaze ispravno, a da ga nasi mahalasi i plitiki mozgovi u startu ne optuze da mu je babo grasovac ili da je revizor.
Naopaki smo brate mili....
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4891 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
fakat su šupci i jedni i drugiO'zone wrote:Valjda te je trebala vlada razočarati jer su oni trebali da izdrže do kraja i kažu "Bašić Vam ostaje! Ko me se sviđa-sviđa kome ne eno kapije" al' jok podviše repove,lagano skiknuše i pobjegoše nazad u svoje brloge.japin_mutapi wrote:grasovci su me razočarali nadao sam se da če istrajati do kraja
GRAS-ovcima svaka čast dobili su što su i tražili bez ikakvih posljedica.
ista je to bagra
- Hajlac
#4892 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Suti ne talasajKaligrafija wrote:Sto ne kazu ovi , gdje su pare od reklama na tramvajima i trolejbusima , to niko, nikad ne spominje!??? Znate li koliko se naplacuju te reklame!? Od 30 hiljada do 100 hiljada KM zavisno na koliko je vremenski ugovor sklopljen!? Neka 30% ode na izradu reklame , gdje je ostatak novca!? Sta drzava ima od toga , sta se drzavi uplati od tih reklama, sta ima bilo ko!? Radi se o vecem iznosu , nego sto se dobije naplatom karti! Gdje je lova!?
-
dresdener78
#4893 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Da mi neko iz familije radi u GRAS-u, od stida i srama bih hodao samo kroz kanalizaciju i baš nebi ovdje pametovao.susc_ovjek wrote:....
...
Sa jedne strane ja lično nisam nikad doživio neke veće neprijatnosti sa vozačem ili revizorima zbog karte, kada kupim kartu ili imam dnevnu, pristojni jesu i kažu "hvala izvolite". Cijene jesu visoke, ali ja kao stranac ne želim da imam neke probleme u BiH... Sa druge strane, doživio sam i drske i bezobrazne vozače posebno kada mi je trebao da ih nešto pitam hoće li neka linija raditi... prošle godine u maju bio u Sarajevu, sigurno se sjećate tog pakla u rezervnim autobusima Baščaršija-Muzeji dok su remontovali tramvajske šine. Kod Higijenskog zavoda je u autobusu, iz kojeg su putnici skoro padali kroz prozore na ulicu, pala jedna nesretna gospođa u neisvjest. Ljudi su vikali da vozač zaustavi kod trotoara da mogu gospođu izvuci.. taj majmun u kabini gluh, slijep... vozi dalje. Pa sam se morao progurati do njega i prijetio sam mu, sa mobitelom u ruci, da ću odmah zvati portparol GRAS-a pošto sam strani gost i u kontaktu sa vrhom firme sam... majmun je bijesno nešto drhtao i odmah zaustavio i otvorio vrata... baš mi je žao što ga nisam stvarno prijavio.
Inaće EU nije nikakav spas, vjeruj da ima svugdje idiota - na jugu Poljske, u regiji bliskoj češkim granicama, se nalaze gradovi Katowice, Bytom, Zabrze, Gliwice - ogromna aglomeracija sa više miliona stanovnika. Tamo postojao ogroman sistem tramvajskih međugradskih linija. Tramvaji su išli često u odvojenom prostoru pored asfalta, ali jednokolosiječni, stari, ljuljavi kao brod, spori. Lokalni poljski političari su odlučili da je tramvaj "bučan, nemoderan, star" i počeli su ukidati te linije. Danas puno tih tramvaja više ne vozi, zamijenjili su ih autobusi. Pošto autobusi stalno tonu u gužvama jer moraju voziti po asfaltu, ukupna brzina putovanja je još niža nego u starom ljuljavom tramvaju, ljudi su odlučili masovno za automobile, i gradovi su sada u saobraćajnoj špici totalno, ali baš totalno blokirani, jer nema u kratkom roku para za izgradnju nekih saobraćajnica, longitudala i transverzala...
Svakako već sam spomenuo da postoji nekoliko studija na temu sarajevskog prijevoza, i EU je bila spremna da plati ogroman dio remonta i obnove, tj. desetine miliona €. Ali opet, studije počivaju negdje u ormaru na ministarstvu Kantona Sarajevo...
- Hajlac
#4894 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Znaci istina jeJa sam korisnik wrote:Ko je klepio?and wrote:ove što su klepili 30 tak miliona iz grasa?Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
Bivsi vd direktor Adis Sehic je za 4 mjeseca napravio gubitak od 15ak miliona, njegovi sticenici bukvalno su tukli ljude po krugu preduzeca, jer se nisu slagali sa njegovom politikom. Rate kredita nisu uplacene od septembra ! Ali, sindikalcima valja, jer ne rade nista, uzimaju lovu preko nabavki itd. Prva ruka!
To je nedavno jedan vozac u troli pricao...
- Banksy
#4895 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ENORMNE ZARADE UPOSLENIKA GRAS-A: Plata direktora GRAS-a 3.647, vozača 1.089, revizora 980 KM...
Ponedjeljak | 14.01.2013.
Nakon što su štrajkom izazvali bijes građana, Indikator.ba objavio je podatke o platama zaposlenika GRAS-a
Posljednji štrajk radnika Grasa bio je kap koja je prelila čašu kod građana Sarajeva. Dok građani uredno kupuju mjesečne kupone i karte, uposlenici ovog komunalnog preduzeća primaju enormno visoke plate, te štrajkuju kad god im to padne na pamet.
Tako direktor ima startnu mjesečnu platu 3.647 KM, šef kabineta direktora 1.534 KM, savjetnici 1.578 KM, direktori sektora 1.532 KM, vozač autobusa 1.089 KM, vozač tramvaja 1.083 KM, vozač trolejbusa 1.158 KM, dispečeri 1.083 KM, osiguranje 908 KM, higijeničari 698 KM i revizori 980 KM.
(** No links ** PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)
-
pathyeshme
#4896 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa malo je reći da vozač trole ima plaću kao neki zaposlenici banaka. Jebo studiranje, odoh polagat za vozača trole.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
- sorcerer
#4897 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
cuj enormna plata 1000 maraka

- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4898 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Mislis da nije za njihovu kvalifikaciju !?sorcerer wrote:cuj enormna plata 1000 maraka![]()
![]()
![]()
![]()
- sorcerer
#4899 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
to je bezvezna plata ,danas se s toliko ne zivi, vec prezivljava...provjeri malo po drugim firmama koliku platu imaju nekvalifikovani....
- ultima_palabra
#4900 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa vozači treba da izađu na milju...nije lak posao, gadne smjene. Ali ne da ima startnu platu toliku.
Revizor pet-šest stoja plafon, ionako rade sat vremena, pa tri loču u nekoj birtiji...
Revizor pet-šest stoja plafon, ionako rade sat vremena, pa tri loču u nekoj birtiji...