Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#4876 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baltazar_khan »

Tomahawk11 wrote:
Edin H. wrote:Image
Al zipa ti ove situacije....ono ko Spaha samo kriv, a ovaj uhvatio za dres....ali ispod pojasa, da se ne vidi :D
Nije Spaha nista naucio u Spaniji :oops:
dobar adidas. da je bila legea podero bi se dres odmah :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4877 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Fudo387 wrote:Ja malo prije gledao highlights na espn-u, i svi u studiju se slazu kako je Silva sve isprovocirao, i da je on ili ona dvica trebala dobiti takodjer
crveni karton.
Eto, da ne bude kako ga samo mi branimo od podlih nasrtaja navijaca spanske reprezentacije na ovom forumu. :oops: :D
Znas kako ti je to kod nas, veci smo Englezi od samih Engleza :oops:
Ko ne kaze da je Spahic papak i siledzija - taj je balkanska sirovina :mrgreen:
To sto za Spance vazi da su majstori provociranja i prigovaranja, to nista.
A i ovu situaciju, po ko zna koji put ponavljam, treba gledati od pocetka do kraja ;-)

@Baltazar_khan, definitivno, trebao bi mu Adidas platiti za ovu reklamu :D
Šibicar

#4878 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šibicar »

Torbicom ih Emire!
Tito_i_Partija

#4879 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Svaki put kad uradi neko sranje, nije on kriv. Uvijek su krivi drugi. Ovaj mu uradio ovo, onaj mu uradio ono, i sta ce Spaha, jednostavno prinudjen da brani sebe/brata/kolegu. Ne bi ba on, al' natjerali ga. :D
limeni

#4880 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

Udra Spaha Engleze, Svabe i Ruse! Neces na fakultet!
Edin H.

#4881 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Tito_i_Partija wrote:Svaki put kad uradi neko sranje, nije on kriv. Uvijek su krivi drugi. Ovaj mu uradio ovo, onaj mu uradio ono, i sta ce Spaha, jednostavno prinudjen da brani sebe/brata/kolegu. Ne bi ba on, al' natjerali ga. :D
Da su ga navukli ko levata jesu, onaj smrad Fabrigas odmah skace na sudije da place, medutim morao je ondje I Silva pocrveniti za udaranje Vranjesa, osim ako ga nije udario zbog tetovaze... :-)
insomnia78

#4882 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Pomislio da je Katalonija?
Edin H.

#4883 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:Pomislio da je Katalonija?
:lol: :lol: :lol:
jethro

#4884 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jethro »

Trebalo bi napraviti video kompilaciju svih Spahinih šamara. :mrgreen:
bingov buraz

#4885 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

jethro wrote:Trebalo bi napraviti video kompilaciju svih Spahinih šamara. :mrgreen:
I podijeliti u 8 sezona po 12 epizoda ko Game of Thrones :mrgreen:
Dr. Kuca

#4886 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Jos jednom pokazao kakav je debil.
kakotakonikako

#4887 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

Emir Spahic ima srce ko planinu. Tako se brani radni kolega. Bolje to nego povuci se ko pickica i plakati kod sudije.
BRAVO EMIRE !!!!
NIJAZ GRACIC najbolji sportski radnik u BiH.
agent_zero

#4888 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by agent_zero »

Fudo387 wrote:Ja malo prije gledao highlights na espn-u, i svi u studiju se slazu kako je Silva sve isprovocirao, i da je on ili ona dvica trebala dobiti takodjer
crveni karton.
Eto, da ne bude kako ga samo mi branimo od podlih nasrtaja navijaca spanske reprezentacije na ovom forumu. :oops: :D
Upravo tako, napisao sam na drugoj temi Azpilicueta je jedan od najvećih provokatora u engleskoj premijer ligi. Pogledajte samo par utakmica Chelsea-ja i znat ćete o čemu govorim.

Podrška Spahiću, ne kažem da je sa tolikim iskustvom trebao onako reagovati, ali isto tako je činjenica da je sudija trebao svima po žuti dati ili ako je već krenuo s crvenim, trebao je i Fabregas dobiti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4889 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

agent_zero wrote:
crveni karton.
Upravo tako, napisao sam na drugoj temi Azpilicueta je jedan od najvećih provokatora u engleskoj premijer ligi. Pogledajte samo par utakmica Chelsea-ja i znat ćete o čemu govorim.

Podrška Spahiću, ne kažem da je sa tolikim iskustvom trebao onako reagovati, ali isto tako je činjenica da je sudija trebao svima po žuti dati ili ako je već krenuo s crvenim, trebao je i Fabregas dobiti.
To je tako....prvo su jucer osulu paljbu po Edinu da je isfoliro povredu pa kad je neko od forumasa postavio trenutak kada se povrijedio onda su se u ucutali po starom dobrom obicaju. Tako je i za Spahu....naravno niko ne odobrava ono sta je uradio ali ako ga je on dobio trebao je i jedan Spanac...ali cinjenica je i da je sudija citavu utakmicu pazio na Spance ko na vlastitu djecu. Spahin potez jeste sa sportskog aspekta glup ali ja ga razumijem jer sam bio sportista i jer znam kakve sve provokacije moras da trpis...jebi ga nekada ti jednostavno prekipi i napravis sranje.
Pa kakva je to sudacka pravda UEFE kada Pepe nije u finalu LP dobio zuti karton za ono foliranje. Nas bi za onako nesto prije nego sto je pao dobio zuti. E to je ono sto sam uvijek mrzio u tom jebenom sportu...povlastenost za pojedine.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4890 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Spahicev najveci problem je sto je on to onako direktno, bez zamotavanja, te zbog toga sto ga prati reputacija prgavog igraca vizavi proslih desavanja.
Cudno kako ni jedan od ovih FIFA fair play branilaca casti ne spomene ni jednog od spanskih ucesnika situacije, ali je zato Spahic zasluzio bar dvije godine zatvora i jedno 5 uslovno, ali sa onom stvarkom oko noge da se moze kretati u krugu 1 km oko kuce :mrgreen:
jethro

#4891 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jethro »

:)

Image
hrasno38

#4892 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Spahicev najveci problem je sto je on to onako direktno, bez zamotavanja, te zbog toga sto ga prati reputacija prgavog igraca vizavi proslih desavanja.
Cudno kako ni jedan od ovih FIFA fair play branilaca casti ne spomene ni jednog od spanskih ucesnika situacije, ali je zato Spahic zasluzio bar dvije godine zatvora i jedno 5 uslovno, ali sa onom stvarkom oko noge da se moze kretati u krugu 1 km oko kuce :mrgreen:
Pa zato sto nije cilj govoriti istinu nego blatiti pojedince konstatntno. Rekao sam ti do jucer dok covjek nije postavio video gdje se fino vidi da se Edin povrijedio ovdje se na sve strane lajalo kako je isfoliro povredu da ne ide u Japan mada je jos prije Spanije odluceno da on, Pjanic i Begovic 100% ne idu u Japan. Mislim stvarno ne razumijem takav odnos prema ljudima koji su zaista sportski i te kako zaduzili ovu zemlju. Da li je to zavist ili nesto drugo stvarno ne znam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4893 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Spahicev najveci problem je sto je on to onako direktno, bez zamotavanja, te zbog toga sto ga prati reputacija prgavog igraca vizavi proslih desavanja.
Pa zato sto nije cilj govoriti istinu nego blatiti pojedince konstatntno. Rekao sam ti do jucer dok covjek nije postavio video gdje se fino vidi da se Edin povrijedio ovdje se na sve strane lajalo kako je isfoliro povredu da ne ide u Japan mada je jos prije Spanije odluceno da on, Pjanic i Begovic 100% ne idu u Japan. Mislim stvarno ne razumijem takav odnos prema ljudima koji su zaista sportski i te kako zaduzili ovu zemlju. Da li je to zavist ili nesto drugo stvarno ne znam.
Da ja tebi jedan prijateljski savjet, pa ako hoces, poslusaj.
Pusti ti to sta ko pise. Nek pisu.
Napises i ti svoje i 8-) laganica. Ne mozes ti svaku rupu zacepiti.
Znas kako kazu, misljenje je ko supak, svako ga ima. Razmijenis par puta, ne ide, ma nek mlati ko sta hoce.
hrasno38

#4894 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Da ja tebi jedan prijateljski savjet, pa ako hoces, poslusaj.
Pusti ti to sta ko pise. Nek pisu.
Napises i ti svoje i 8-) laganica. Ne mozes ti svaku rupu zacepiti.
Znas kako kazu, misljenje je ko supak, svako ga ima. Razmijenis par puta, ne ide, ma nek mlati ko sta hoce.
ma pazi ovo su stvari koje su za mene vise manje zabava i vjezbanje prstiju na tastaturi a usput upoznajem svoju okolinu i sa kavim sve jadovima djelim vazduh. Tako da just relax:) U pauzi sezone moramo se negdje drugo pomalo glodjati:)
ultima_palabra

#4895 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Ma nisu Španci tu skoro ništa uradili, Vranješ je zakuhao situaciju i završilo bi se sa malo naguravanja da ne uleti Spaha kao alfa mužjak da gura ljude dlanom u facu... vjerovatno je kontao da u prijateljskoj utakmici može proći sa tim, međutim sudija nije tako mislio.

Mi generalno nismo psihički najstabilnija ekipa, još kad imaš njega i Bešića za koje je samo pitanje kad će im dogorjeti fitilj... Bešić se mora trpiti zbog kvaliteta i mladosti, ali Spahić više ne mora.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4896 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Ma nisu Španci tu skoro ništa uradili, Vranješ je zakuhao situaciju i završilo bi se sa malo naguravanja da ne uleti Spaha kao alfa mužjak da gura ljude dlanom u facu... vjerovatno je kontao da u prijateljskoj utakmici može proći sa tim, međutim sudija nije tako mislio.

Mi generalno nismo psihički najstabilnija ekipa, još kad imaš njega i Bešića za koje je samo pitanje kad će im dogorjeti fitilj... Bešić se mora trpiti zbog kvaliteta i mladosti, ali Spahić više ne mora.
Dobro, Vranjes je inicirao ometanjem izvodjenja auta (ne znam je li bio nas ili njihov aut, Vranjes je ocito mislio da je nas), onda je uletio Azpiculeta da odgurne Vranjesa (trebao je, ako nista, za to dobiti zuti), i poslije Spahic, pa Fabregas.
Ma ne moze ono proci ni na bajramskom turniru. Crveni zasluzen, bez rasprave.
Al pojedinci bas pretjeruju, dosli na temu da olaksaju dusu. Kriv, sta sad, nije ratni zlocinac.
Spahic, Besic....pa se i ovi ostali naloze. Jos da se Kolasinac upali, e to bi bio belaj :D
Pa bila je podvucena crta sto se tice Spahica....ali izgleda da nam ne gine da ga gledamo na sljedecem SP s 40.
ljevoruki

#4897 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

Spaha kabadahija samara rukama, Alves nogama. :oops:

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/ea1h.mp4
luckylaka

#4898 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:Spaha kabadahija samara rukama, Alves nogama. :oops:

Mozes zamisliti jos da nam je Pepe reprezentativac :D
Tito_i_Partija

#4899 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

ljevoruki wrote:Spaha kabadahija samara rukama, Alves nogama. :oops:

Ponekad mu je lakat ipak drazi. :lol:

jeza u ledja

#4900 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

za ovo iznad je mislim dobio 7 utakmica zabrane i efektivno zavrsio svoju karijeru u monpeljeu. isti tim poslije uzeo titulu ispred psg :-) . al dobro, mislim da je napravio stepenicu vise kad je otisao u sevilju, pa poslije u bayer.
mocan je stoper, po meni top svjetska klasa, ali je imao previse glupih poteza u karijeri, na terenu i van, kako u klubovima tako u reprezentaciji.
inace stvarno mislim da ima kvalitet da igra u skoro pa najjacim klubovima evrope, znaci ako ne real/barca/bayern onda odmah 2nd tier iza njih.

ali i mentalni sklop je dio jbg kvaliteta igraca.
Post Reply