JThomas wrote:narod griješi i glasa za pogrešne pa ga dragi bog upozorava
Odsad samo za PDA
JThomas wrote:narod griješi i glasa za pogrešne pa ga dragi bog upozorava
ima tamo jedan poznat rasjed. prema procjenama stručnjaka za narednih 100 godina nisu mogući razorni zemljotresi u tom području.bunk wrote:Rudnik Mramor je u blizini.Bobi wrote:Jel imaju tamo kakvi rudnici aktivni ili sta drugo da se iskopava?bunk wrote:2.8 stepeni
Opet Gnojnica..
Sta li se to desava dole?
bunk wrote:Rudnik Mramor je u blizini.Bobi wrote:Jel imaju tamo kakvi rudnici aktivni ili sta drugo da se iskopava?bunk wrote:2.8 stepeni
Opet Gnojnica..
Sta li se to desava dole?
Zemljotres magnitude 3,3 po Rihteru osjetio se prije pet minuta na području Tuzle, potvrdio je Seizmološki centar Srbije. Epicentar zemljotresa bio je sedam kilometara od Mramora na dubini od 10 kilometara. Blago podrhtavanje tla osjetilo se nekoliko sekundi.
ovaj nisam osjetilabunk wrote:Il se tlo smiruje evo dva mjeseca il nam sprema " iznenadjenje".
U svakom slucaju nije ugodno.
Da nas hoce pogodit kakva lijepa vijest il dogadjaj.
Yebes vise i rat i poplavu i politicku nestabilnost evo i sad nam i zemljotres..
Kamo srece da negdje nafta izbije ili barem plin
MarlboroGold wrote:Ja sam osjetio na petom spratu na Sjenjaku.
Pitam se je li Irac ponovo bio u ćenifi
MarlboroGold wrote:Ja sam osjetio na petom spratu na Sjenjaku.
Pitam se je li Irac ponovo bio u ćenifi
Mogli bi, ali ne znaci da jesuferratilis wrote:Ima li neki ekspert na forumu? Ustvari, ovdje su svi eksperti za sve.Da li bi ovi ucestali zemljotresi mogli biti uvod za nesto vece