BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#4876 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mesanovic, Duljevic, Kovacevic ...
- DonVito
#4877 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Koliko samo igraca sa tog klipa uopste ne igra ni za nasu mladu rep. tj. koliko ih nema bh papire.kao što vidite ima nas u fulhamu,chelesea,stutgartu,seltiku,liverpul,milan,dortmund
Igrace od 22g + ne mozemo nazivati talentima.
Ima ovdje talenata ali to su decki ispod 20 koji jos tek imaju priliku da dokazu a neki tu jos i sa 22g igraju amaterski nogomet u b timu kluba tako da 5, 6 od ovih 40tak postanu dobri nogometasi bilo bi odlicno
- MOSALJOZE
#4878 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
e ebiga mi smo bolan takav narod to ti sad znaci u B timu arsenala igra hajrovic i on je sad amater????u pravu si za neke ali ovde ima dosta potencijala ovo je tema za potencijalne i zašto ne bi ove naveliDonVito wrote:Koliko samo igraca sa tog klipa uopste ne igra ni za nasu mladu rep. tj. koliko ih nema bh papire.kao što vidite ima nas u fulhamu,chelesea,stutgartu,seltiku,liverpul,milan,dortmund
Igrace od 22g + ne mozemo nazivati talentima.
Ima ovdje talenata ali to su decki ispod 20 koji jos tek imaju priliku da dokazu a neki tu jos i sa 22g igraju amaterski nogomet u b timu kluba tako da 5, 6 od ovih 40tak postanu dobri nogometasi bilo bi odlicno
- ultima_palabra
#4879 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To... naravno ako je ozbiljno shvatio ovu novu šansu da napravi solidnu karijeru.Dead Man Walking wrote:Said je papak iz kataloga, ali da je dobar igrac u to nema sumnje. Ako dobije sansu u Dinamu vjerujem da ce tamo postati glavni igrac veoma brzo, a uz optimalnu kilazu sigurno moze i treba biti na spisku selektora.
Poređenje sa Misketom je smiješno... Miske je bio najbolji asistent lige u kojoj ovaj nije mogao pet utakmica odigrati
- ljevoruki
#4880 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da ima veliku prednost nad 'ajduckim srcetom i Stilicem jer je puno brzi i eksplozivniji. Ako mu dodje iz g.zice u glavu da se opameti, smrsa i posteno obavi pripreme moze biti kanditat za reprezentaciju. I sa deset kila viska je bolji od Vrsajevicaultima_palabra wrote:To... naravno ako je ozbiljno shvatio ovu novu šansu da napravi solidnu karijeru.Dead Man Walking wrote:Said je papak iz kataloga, ali da je dobar igrac u to nema sumnje. Ako dobije sansu u Dinamu vjerujem da ce tamo postati glavni igrac veoma brzo, a uz optimalnu kilazu sigurno moze i treba biti na spisku selektora.
Poređenje sa Misketom je smiješno... Miske je bio najbolji asistent lige u kojoj ovaj nije mogao pet utakmica odigratiSaid još nije ni na nivou Ibričića ili Štilića... mada ima potencijal da bude bolji od njih.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4881 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako obozavam ove teorije zavjere 
Ako Said ne uspije u Zagreb jedini razlog ce biti nedostatka kvaliteta TAČKA
Realno trenutno je miljama daleko od reprezentacije na poziciji koju igra
-
MightyMatch
#4882 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Do neki dan ste i Zajkana spominjali kao potencionalnog reprezentativca pa na kraju...tacke,zarezi i ti foloviSlo Burner wrote:Kako obozavam ove teorije zavjere
Said ce morati duplo vise da potegne od ''neprikosnovenih''kockastih i na treningu i na tekmama.Pitanje koliko ce na tome izdrzati,jer Werder nije bio toliko lud da ulaze par sezona milioncice na njegov ziro racun tek onako.Samo sto mu svrake letaju po glavi.
-
oglo
#4883 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
druze Said ima kvalitet to svi znamo,ali mislim da navijaci sarajeva previse subjektivno komentarisu i kuju u zvijezde Husejnovica,preuvelicavaju njegov kvaltiet,evo moje pitanje tebi na ovo,zasto nije pojeo one iz Zete?a imao je priliku,kolik ogod htjeli uvecati prolaz nad levskim od poraza protiv zete necete pobjeci!MightyMatch wrote:Dabogdo,Mamic je vec u par navrata se deklarisao kao ''hebac''balijske matere.Vaha se uhvatio noge isti moment.
Jako puno igraca iz BIH koji su fino obecavali nestali u vidu magle.
Jedino je Mujcin ostavio traga,svojim izuzetnim igrama,golovima i asistencijama.Ali i on na kraju kao za zahvalu zaglavi u Kamenningradu.
Jos znajuci da je i Said ponekad huja,kako rekoh da bogda.Inace sa kvalitetom bi mogao pojesti one iz ajducke lige.
I nivo ibricica iz hajduka i Saida iz Sarajeva se ne mogu mjeriti,jednostavno su rezutlati igraca(ibricic je bio 50% hajduka(koji je bio po kvaliteti duplo slabiji od dinama) sezonu i pol,)a vidjecemo sta ce Said bit u dinamu, i cifre za koje se prodaju jos uvjek su svemirska razlika
a dinamo danas reze svoje rashode sto mu omogucava slabija konkurencija,hajduka koji mu ne predstavlja prijetnju za titulu,tako da dinamo to korosti(smanjuju ugovore igracima,prodaju najbolje pojedince koje nije dvije godine prodavao, i vidi se kakve je igrace doveo i za koliko novca,recimo Said ne bi imao mjesta u dinamu od prije dvije sezone (dok ih je vaha vodio) a ibricic je upravo tom dinamu dao najvise golova(dvije te sezone ih dinamo nije pobjedio) iako je na kraju zavrsio prvi
-
MightyMatch
#4884 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A ti si onako usput navijac,koga,cega.....?Pa to ti iz objektivnog ugla,aha.Uostalom vecina sa foruma navijaca suprotnog tima su bas Saidu na neki nacin ''predskazali''dobru buducnost odlaskom u Dinamo.Sto se moze vidjeti iz prethodnih postova.Otom potom,vrijeme je pred njim.oglo wrote:druze Said ima kvalitet to svi znamo,ali mislim da navijaci sarajeva previse subjektivno komentarisu i kuju u zvijezde Husejnovica,evo moje pitanje tebi na ovo,zasto nije pojeo one iz Zete?a imao je priliku,kolik ogod htjeli uvecati prolaz nad levskim od poraza protiv zete necete pobjeci!MightyMatch wrote:Dabogdo,Mamic je vec u par navrata se deklarisao kao ''hebac''balijske matere.Vaha se uhvatio noge isti moment.
Jako puno igraca iz BIH koji su fino obecavali nestali u vidu magle.
Jedino je Mujcin ostavio traga,svojim izuzetnim igrama,golovima i asistencijama.Ali i on na kraju kao za zahvalu zaglavi u Kamenningradu.
Jos znajuci da je i Said ponekad huja,kako rekoh da bogda.Inace sa kvalitetom bi mogao pojesti one iz ajducke lige.
I nivo ibricica iz hajduka i Saida iz Sarajeva se ne mogu mjeriti,jednostavno su rezutlati igraca(ibricic je bio 50% hajduka(koji je bio po kvaliteti duplo slabiji od dinama) sezonu i pol,)a vidjecemo sta ce Said bit u dinamu, i cifre za koje se prodaju jos uvjek su svemirska razlika
a dinamo danas reze svoje rashode sto mu omogucava slabija konkurencija,hajduka koji mu ne predstavlja prijetnju za titulu,tako da dinamo to korosti(smanjuju ugovore igracima,prodaju najbolje pojedince koje nije dvije godine prodavao, i vidi se kakve je igrace doveo i za koliko novca,recimo Said ne bi imao mjesta u dinamu od prije dvije sezone (dok ih je vaha vodio) a ibricic je upravo tom dinamu dao najvise golova(dvije te sezone ih dinamo nije pobjedio) iako je na kraju zavrsio prvi
Cuj sto nije pojeo one iz Zete,Pa valjda bi trebao da znas da je fudbal igra u kojoj se nalazi jedanaest igraca na jednoj strani i jos toliko na drugoj.Nije singl tenis ili sah igrao.Eto zasto.
-
oglo
#4885 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
sto se nisi javio kad je ovaj pisao da je pojeo levski?,ovdje svako ima pravo da pise,i ja sam se osvrnuo na kokentar je da trenutno bolji nego sto je ibricic bio dok je igrao za hajuk sto je koemdija,u ligi bljesnuo u dvije utakmice,u evropi od 4 u jednoj, jel to logika i da je gov*** nase je
nigdje nisam rekao da nije dobro sto je u dinamo presao,nego samo kazem da navijaci sarajeva predstavljaju njegovu kvalitetu vise nego sto je ima, ,ne kazem da nece postati kvalitetan igrac,al nije isto bit nosioc igre sarajeva i dinama
da u dinamu ne sumnjaju u njegov kvalitet ne bi dobio prvu godinu testnu nego odma ugovor ko sva pojacanja koja su dovodili,doveden je jer je jeftin pa i za hrvatsku ligu jer tamo ne mogu dovesti igraca za te pare koji i ole nesto vrijedi
nigdje nisam rekao da nije dobro sto je u dinamo presao,nego samo kazem da navijaci sarajeva predstavljaju njegovu kvalitetu vise nego sto je ima, ,ne kazem da nece postati kvalitetan igrac,al nije isto bit nosioc igre sarajeva i dinama
da u dinamu ne sumnjaju u njegov kvalitet ne bi dobio prvu godinu testnu nego odma ugovor ko sva pojacanja koja su dovodili,doveden je jer je jeftin pa i za hrvatsku ligu jer tamo ne mogu dovesti igraca za te pare koji i ole nesto vrijedi
Last edited by oglo on 06/01/2013 19:30, edited 1 time in total.
-
MightyMatch
#4886 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To sto su naveli kao sto kazes su ti navijaci drugog tima,a ne Sarajeva @oglo moj dobrioglo wrote:sto se nisi javio kad je ovaj pisao da je pojeo levski? nije bitno za koga ja navijam,ovdje svako ima pravo da pise,i ja sam se osvrnuo na kokentar je da trenutno bolji nego sto je ibricic bio dok je igrao za hajuk sto je koemdija,u ligi bljesnuo u dvije utakmice,u evropi od 4 u jednoj, jel to logika i da je gov*** nase je
nigdje nisam rekao da nije dobro sto je u dinamo presao,nego samo kazem da navijaci sarajeva predstavljaju njegovu kvalitetu vise nego sto je ima
Sto znaci ima jako puno ljudi koji ne boluju od kompleksa zvani drugi timovi.
-
oglo
#4887 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kad u bazenu imas 10 neplivaca i jedan sto zna plivat pored njih izgelda ko phelps,a sad cemo vidjeti dalje sta ce bit mozda se izrodi u igracinu a mozda ostane ne primjetan(a sve mirise na slucaj biscevica u hajduku,otisao ko zvijezda,pa postao predmet zajebancije)MightyMatch wrote:To sto su naveli kao sto kazes su ti navijaci drugog tima,a ne Sarajeva @oglo moj dobrioglo wrote:sto se nisi javio kad je ovaj pisao da je pojeo levski? nije bitno za koga ja navijam,ovdje svako ima pravo da pise,i ja sam se osvrnuo na kokentar je da trenutno bolji nego sto je ibricic bio dok je igrao za hajuk sto je koemdija,u ligi bljesnuo u dvije utakmice,u evropi od 4 u jednoj, jel to logika i da je gov*** nase je
nigdje nisam rekao da nije dobro sto je u dinamo presao,nego samo kazem da navijaci sarajeva predstavljaju njegovu kvalitetu vise nego sto je ima.
Sto znaci ima jako puno ljudi koji ne boluju od kompleksa zvani drugi timovi.
- cvrčak_na_hedonizmu
#4888 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pinokio, izmišljašMightyMatch wrote: Do neki dan ste i Zajkana spominjali kao potencionalnog reprezentativca pa na kraju...tacke,zarezi i ti folovi
Said ce morati duplo vise da potegne od ''neprikosnovenih''kockastih i na treningu i na tekmama.Pitanje koliko ce na tome izdrzati,jer Werder nije bio toliko lud da ulaze par sezona milioncice na njegov ziro racun tek onako.Samo sto mu svrake letaju po glavi.
Štilić je bio spominjan kao potencijalni reprezentativac ali potpuno neosnovan jer je uvijek čuvao noge, loše kretanje, slab u duelu i ta priča. Ponijelo ljude
Cocalić je recimo reprezentativni kalibar, po milioniti put
Što se tiče SaJida, ako se izbori da bude starter u Dinamu ( što će reći da je automatski podigao fizičku spremu ) može hladno na spisak. Što da ne. Ako su mogli Alispahići, Vrančići, Mravci, Vršajevići, bla, bla, bla, bla može i SaJid. Ako ništa onda da se pitari mogu hvaliti da imaju reprezntativca. Nakon Džeme Berberovića puno Bajrama prođe
-
Korisničkoime
#4889 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kamo sreće da Huseinović proradi u Dinamu. Za mene je bio veliko razočarenje, kad sam čuo da je otišao u Werder pravo sam se obradovao. Već dugo godina oni imaju strategiju ili dovedi sebi problematičnog igrača koji zna igrati pa ga pokušaj ukrotiti (Diego, Ailton) ili dovedi sebi talenat i napravi od njega dobrog igrača. Ljudi zaista znaju napraviti od mladog talenta dobrog igrača jer od toga žive i opstaju. Znači ako je igdje imao uslove u Werderu je imao, ako je igdje imao motivaciju tamo je imao međutim piši propalo. Znači ili nije toliki talenat ili ima nekih problema sa stavom. Mislim da je prije ovo drugo.
- Ajatolah_
#4890 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Anel Hadžić u 24. godini pred transferom u Hajduk. 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4891 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Je li ovo onaj super sega mega talenatr ?EdoI wrote:Anel Hadžić u 24. godini pred transferom u Hajduk.
- MOSALJOZE
#4892 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
uupravo tajSlo Burner wrote:Je li ovo onaj super sega mega talenatr ?EdoI wrote:Anel Hadžić u 24. godini pred transferom u Hajduk.
- Gandalf
#4893 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kada spadne na to da igra u našoj ligi, e onda je tek prop'o, ovako preko Hajduka možda dobaci i do nekog švicarskog ili belgijskog prvoligaša, i čudnije su se stvari dešavale 
- Logovan
#4894 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Opao je da je to strašnoEdoI wrote:Anel Hadžić u 24. godini pred transferom u Hajduk.
- shake69
#4895 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da je patka ovo s Hadzicem jer u Hajduku se skoro zivi 'na bonove' , a u Austriji bar plata 'legne' svakog prvog u mjesecu a i liga nije nista slabija od CRO!
-
oglo
#4896 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ko zna kakav mu je kvalitet a i mozda ima neku malo vecu ambiciju osim plate koja nevjerujem da je nesto velika razlikashake69 wrote:Mislim da je patka ovo s Hadzicem jer u Hajduku se skoro zivi 'na bonove' , a u Austriji bar plata 'legne' svakog prvog u mjesecu a i liga nije nista slabija od CRO!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4897 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ovo je dil ista plata + džaba si na moru

- BHF_Manijak
#4898 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma to je to sto sam ja nedavno za nase talente pisao. Na sva zvona se raspise o njima kontaas eto novog Makelelea, kad ono ni Bruno Akrapovic na kraju da ispadne, a ima ih barem 15-tak takvih u zadnjih 5-6 godina!
Last edited by BHF_Manijak on 07/01/2013 20:46, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#4899 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa da. Fino platis intervju u Avazu ili na nekom "sportskom portalu". Tamo nabacas nesto tipa "trazi me Mancester" ili "imam njemacko drzavljanstvo ali bih rado igrao za Bosnu, samo me niko nije zvao" za sta se zalijepe drugi "novinari" i "javnost" sto na kraju treba da dodje do jednog od nasih selektora koji bi ti pozivom u repku i stvarno povecao cijenu.
Naravno, tesko je riskirati sa papirima kad nisi siguran hoce li od toga biti vajde.
Naravno, tesko je riskirati sa papirima kad nisi siguran hoce li od toga biti vajde.
-
cindrlimindrli
#4900 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kamo srece da su se "zajebali" u slucaju Ibrahimovica i dali mu sansu.jeza u ledja wrote:Pa da. Fino platis intervju u Avazu ili na nekom "sportskom portalu". Tamo nabacas nesto tipa "trazi me Mancester" ili "imam njemacko drzavljanstvo ali bih rado igrao za Bosnu, samo me niko nije zvao" za sta se zalijepe drugi "novinari" i "javnost" sto na kraju treba da dodje do jednog od nasih selektora koji bi ti pozivom u repku i stvarno povecao cijenu.