ma vidjeh da ga onaj Parfemizavas i ParfemiSarajevo prodaju za oko 130 KM cini mi se (5 KM gore dole) pa mi je zato ovdje niska cijena, no i na amazonu ima i jeftinijih prodavaca za par dolara al ne salju u Bosnu nazalost, pa vjerujem da nije nikakva kopija, jer sam negdje citao komentare u fazonu 'it's too cheap to be faked'konektovan wrote:Cijena je ok, toliko je i kod drugih otprilike.THEC wrote:zanima me ima li neko iskustva sa ovim Indijcimajer mi se cini nekako (pre)jeftinim u poredjenju sa cijenama koje su ovdje kod nas za ovaj parfem
https://www.ebay.com/itm/ARMAF-CLUB-DE- ... SwCU1YyhNY
Kazu da ima slicnosti sa creed aventusom, pa eto, rizikuj.
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
-
THEC
#4876 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
- KB9
#4877 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ne bacaj pare dzaba na to, kupis ovo dvoje umjesto tog jednog i miran si citavo ljetoTHEC wrote:ma vidjeh da ga onaj Parfemizavas i ParfemiSarajevo prodaju za oko 130 KM cini mi se (5 KM gore dole) pa mi je zato ovdje niska cijena, no i na amazonu ima i jeftinijih prodavaca za par dolara al ne salju u Bosnu nazalost, pa vjerujem da nije nikakva kopija, jer sam negdje citao komentare u fazonu 'it's too cheap to be faked'konektovan wrote:Cijena je ok, toliko je i kod drugih otprilike.THEC wrote:zanima me ima li neko iskustva sa ovim Indijcimajer mi se cini nekako (pre)jeftinim u poredjenju sa cijenama koje su ovdje kod nas za ovaj parfem
https://www.ebay.com/itm/ARMAF-CLUB-DE- ... SwCU1YyhNY
Kazu da ima slicnosti sa creed aventusom, pa eto, rizikuj.
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvl ... 22675.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Zar ... 41963.html
-
Luxor-Concorde
#4878 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imam ja taj Armaf. Mogu slobodno reci da je nekih 90% isti kao smoky batch Aventusa...
-
THEC
#4879 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
morat cu i ta dva probati al kad budem imao neke love, trenutno sam bas kokuz, nego imam limit pa kad sam vec kupovao nesto na ebayu naletim i na ovaj Armaf i narucih i njega, pa kakav god da budeKB9 wrote: ne bacaj pare dzaba na to, kupis ovo dvoje umjesto tog jednog i miran si citavo ljeto
- black
#4880 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
nisu imaliTHEC wrote: ...a inacee da li je neko u zadnje vrijeme isao u SCC i da li se moze taj Vibrant Leather naci ?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4881 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da i ja potvrdim, nema !!!black wrote:nisu imaliTHEC wrote: ...a inacee da li je neko u zadnje vrijeme isao u SCC i da li se moze taj Vibrant Leather naci ?
-
Mr.Who
#4882 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Govorili su da taj Vibrant leather liči na Aventus.Mogu samo reći da se nije ni "očešao" o Aventus.Ja nisam našao nikakvu sličnost, čak šta više, bezze miris.
- Plavo-bijeli
#4883 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Znači naručio si od tih Indijaca Armaf? Javi kakav je i da li si morao šta dodatno platiti na tu cijenu od Ebaya.THEC wrote:morat cu i ta dva probati al kad budem imao neke love, trenutno sam bas kokuz, nego imam limit pa kad sam vec kupovao nesto na ebayu naletim i na ovaj Armaf i narucih i njega, pa kakav god da budeKB9 wrote: ne bacaj pare dzaba na to, kupis ovo dvoje umjesto tog jednog i miran si citavo ljeto
...a inacee da li je neko u zadnje vrijeme isao u SCC i da li se moze taj Vibrant Leather naci ?
-
Luxor-Concorde
#4884 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam svoj Armaf uzeo preko neke EBay radnje iz Indije. Oko 60KM me izaslo... Parfem je odlican ko voli smoky batch Aventusa tj. bio mi je odlican dok nisam probao fruity batch ali ok. Postojan je + projekcija mu nije losa.
-
THEC
#4885 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Napisao sam mu u poruci da na paket stavi manju cijenu da ne bih morao placati carinu i on mi je obecao da ce tako uraditi, pa cemo vidjeti kad dodjePlavo-bijeli wrote: Znači naručio si od tih Indijaca Armaf? Javi kakav je i da li si morao šta dodatno platiti na tu cijenu od Ebaya.
- KB9
#4886 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
uzimajuci u obzir ulozeno i dobiveno VB je hiljadama puta bolja i pametnija kupovina od aventusaMr.Who wrote:Govorili su da taj Vibrant leather liči na Aventus.Mogu samo reći da se nije ni "očešao" o Aventus.Ja nisam našao nikakvu sličnost, čak šta više, bezze miris.
ps. itekako vuce na fruity batch aventusa + mirise nevjerovatno prirodno za svoju cijenu od, cini mi se, 30 maraka
- ćiribiribela
#4887 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Alien Mugler <3
- konektovan
#4888 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Slazem se.KB9 wrote:uzimajuci u obzir ulozeno i dobiveno VB je hiljadama puta bolja i pametnija kupovina od aventusaMr.Who wrote:Govorili su da taj Vibrant leather liči na Aventus.Mogu samo reći da se nije ni "očešao" o Aventus.Ja nisam našao nikakvu sličnost, čak šta više, bezze miris.
ps. itekako vuce na fruity batch aventusa + mirise nevjerovatno prirodno za svoju cijenu od, cini mi se, 30 maraka
- konahawaii
#4889 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
cuo sam da Aventus u ovoj kod nas parfumeriji u BBI ide i do 1000km
Dobar je to parfem al sto je previse, previse. U najbolju ruku je cjenovnom rangu nekog skupljeg channela
- Rugafet
#4890 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Odlucio sam sutra da potrosim 5.40 KM na neku 'flert' parfume kopiju, izbor sam sveo na ove - Bvlgari Pour Homme, Hugo Boss - Selection, Joop Berlin, Versace Blue Jeans.
Koji je od ovih sa spiska 'najbolji' po vasem misljenju
- konektovan
#4891 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Idi u cm, kupi la rive cash, la rive hunting men, jean marc black, svi do 7 KM, više nego dobri.Rugafet wrote:Odlucio sam sutra da potrosim 5.40 KM na neku 'flert' parfume kopiju, izbor sam sveo na ove - Bvlgari Pour Homme, Hugo Boss - Selection, Joop Berlin, Versace Blue Jeans.
- N.N.
#4892 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Raja, ovi neki sa FBa, Sarajlije, BN sport parfemi, to neki fusinaji ili ? Jedna osoba hoce da naruci, cekaj rekoh dok se raspitam kod "svojih"

- Rugafet
#4893 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Mislis da je bolja ta varijanta. Ovi flert dupljaci nisu ni toliko losi za nekih 5,5KM. Ajde navratit cu do cm pa vidjeti nesto od la rive-a, mozda ovaj hunting ili men's world da ih onjusim, pise da su 'drvenasti' a ja takve obozavam.konektovan wrote:Idi u cm, kupi la rive cash, la rive hunting men, jean marc black, svi do 7 KM, više nego dobri.Rugafet wrote:Odlucio sam sutra da potrosim 5.40 KM na neku 'flert' parfume kopiju, izbor sam sveo na ove - Bvlgari Pour Homme, Hugo Boss - Selection, Joop Berlin, Versace Blue Jeans.
- konektovan
#4894 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Batali to, provjeren je parfemizavas iz BL, olx ili fcb, edoparfemiTuzla, ima jedan i iz Sarajeva, pafemiSarajevo, ali ima ih dosta pod tim imenom, da se ne zahebes. Sta hoce da naruci???N.N. wrote:Raja, ovi neki sa FBa, Sarajlije, BN sport parfemi, to neki fusinaji ili ? Jedna osoba hoce da naruci, cekaj rekoh dok se raspitam kod "svojih"![]()
Ima u dm ponuda na akciji odredjenih oarfema, takodjer u cm, pa pogledajte.
- Rugafet
#4895 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Danas oso u siem da malo onjusim la rive man's koleksn i mogu reci da sam ostao prijatno iznenadjen. E sad posto se ja vec gubim nakon 4-tog mirisa, nosina mi ne registruje vise i sve mi mirise isto, tako da sam danas isprobao samo cetiri EDT-a i to - LV Cash, LV Password, LV The haunting man i LV Extreme story. svi su OK na svoj nacin, Haunting Man je super ali Extreme Story me ono bas odusevio (cijena svakog je prava sitnica 8.75 KM, 90 ml)
Na kraju nisam mogao odolit i pazarim oba HM i ES. Sve u svemu, ja prezadovoljan i kvalitetom i cijenom
Na kraju nisam mogao odolit i pazarim oba HM i ES. Sve u svemu, ja prezadovoljan i kvalitetom i cijenom
- KB9
#4896 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
https://www.fragrantica.com/perfume/Pac ... 30497.html
uzmem neki dan usput u trznom pomirisem ovaj, ponovo nakon par godina, moram priznat da mi se itekako svidio ovaj put, cak razmisljam o tome da ga kupim
uzmem neki dan usput u trznom pomirisem ovaj, ponovo nakon par godina, moram priznat da mi se itekako svidio ovaj put, cak razmisljam o tome da ga kupim
-
housetent
#4897 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kupio sam burberry london i mislim da je isplativije kupiti Ck Shock jer je haman isti
- konektovan
#4898 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
housetent wrote:Kupio sam burberry london i mislim da je isplativije kupiti Ck Shock jer je haman isti
Last edited by konektovan on 16/02/2018 18:01, edited 1 time in total.
- konektovan
#4899 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
[quote="housetent"]Kupio sam burberry london i mislim da je isplativije kupiti Ck Shock jer je haman isti[/quote]
Mozda i ima malo slicnosti, ali ipak su razliciti. Oba su meni lično dobra, i dobra kupovina za hladnije dane.
Mozda i ima malo slicnosti, ali ipak su razliciti. Oba su meni lično dobra, i dobra kupovina za hladnije dane.
-
Juliuscezar
#4900 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kada su ovo na ekupi poceli da naplacuju dostavu, dosad je bila besplatna