http://www.jutarnji.hr/u-splitu-se-do-h ... a/1136822/

Istra vodi u zapadnim vrijednostima po ekonomskim, društvenim i svim drugim pokazateljima.

benderr wrote:Evo male pomoći za goste iz BiH.![]()
Istra vodi u zapadnim vrijednostima po ekonomskim, društvenim i svim drugim pokazateljima.
svetkovina ako ćemo mak na konacsherbett wrote:čuj neradni danBlack swan wrote:sretan vam neradni dan![]()
misliš, sretan nam blagdan?
Ti kao da si iskočio iz Matoševe izreke "ljudi će ti oprostiti sve osim istine"... Uživam..benderr wrote:Pa ti si onaj lažljivac koji tvrdi kako je gradić od niti 100 000 stanovnika u Mađarskoj imao veći izvoz nego cijela Hrvatska.Dabba wrote:Ta pitanja postavljaš sebi, ili meni?!? Čisto radi zajebancije postavih "Švedjanka" HR link sa fakat originalno & nadahnuto napisanim člankom. Tebe je to, izgleda, pogodilo pa iz tebe "proradio" obrambeno-pljuvačko-promotivni stav. To je ta vaša HR "matrica", koja automatski & nekontrolirano "izlazi" iz vas, a mene baš nasmije i uvijek pomislim: evo gaaa... pali motore, polijećemooobenderr wrote:I po čemu su ove reakcije i dojmovi loši? Zato jer se iskreno govori o nedostatcima i lijepim stvarima?![]()
Poslije "tvog Madjara", postavih druge HR linkove (i citate) koji govore o faktima HR svakodnevnice u očima drugih stranaca koji žive u HR. Tako da ja o bilo kakvim svojim dojmovima ne rekoh, ni A, ni B.Ne znam jesi li bio u stresu kad si ovo pisao, pa valjda ta boldana riječ znači zavidiš. To što ti meni imputiraš da ja mrzim HR, me je nasmijalo (radi HR "matrice"). Kažeš zavidim Hrvatskoj? E, dobro je, vidim opustio si se i počeo i ti zajebavati.benderr wrote:Kada mrziš i zaviš vidiš samo loše strane u napisanom. Dok ja naprotiv vidim u svakom navedenom teksu mnogo više pozitivnog nego negativnog.![]()
![]()
Treba mi neko vrijeme da se prisjetim takvih budalaština. I onda takav lažljivac ima obraz ponovno sudjelovati na temi i ponovno pokazivati frustracije. Tražiti slučajne greške u tekstu i na temelju istih raditi psihološki profil sugovornika. Želiš prikazati neku opuštenost i nezainteresiranost dok se samo dublje ukopavaš.
HR "matrica",donekle barem pokazuješ originalnost pa nalaziš lijepe riječi za generaliziranje i šovinizam.
Jel moguće da je u Zagrebu skuplji heroin od kokainabenderr wrote:Evo male pomoći za goste iz BiH.![]()
benderr wrote:Evo male pomoći za goste iz BiH.![]()
kako nigdje, evo ovo sto je on postavio ispade da je etnicki motiviranoangelo wrote:Bilo je ali nešto malo o tome, da su se potukli oko cure.
Ni riječi o tome da je ubojica Srbin.
Da je obratno, bila bi vijest dana.
Čemu se čuditi, pola vlade je srpskog podrijetla i normalno da su mediji pod blokadom.
Oslobodila me kćerkaSenf wrote:A tu si se sakrio mishu.Ras Al Ghul wrote: Jel moguće da je u Zagrebu skuplji heroin od kokaina![]()
![]()
![]()
Kako si pobjegao iz Arkhama ?![]()
Salis se . Ne znam kako joj izgleda lice ali je dobra ko raketa onako s ledja . Njen broj telefona mozes naci na stranici osjecke zupanije . super cura , sta ce drugo raditi na dosadnim zupanijskim sastancima .Black swan wrote:koja moralna beda
Ma jasherbett wrote:strašno
Je li ona to honorarno ili kakosherbett wrote:strašno
Evropa je to kumeRas Al Ghul wrote:Žene u Rvatskoj nisu konzervativne
pa i ovako je vise njena privatnost ugrozenasherbett wrote:pa ne bi bilo tako grozno da nije uhvaćenaBodkin wrote:dobro sta je problem ovdje? pa cura/zena mozda pise muzu/decku? jel to vi nikad niste ovako nesto radili? problem je sto je na poslu ali ima nekih ovdje koji su i manje konzervativne stvari na poslu radili![]()
Šta ima veze kome piše, moralna policija ne postoji u demokratskim državamaBodkin wrote:dobro sta je problem ovdje? pa cura/zena mozda pise muzu/decku? jel to vi nikad niste ovako nesto radili? problem je sto je na poslu ali ima nekih ovdje koji su i manje konzervativne stvari na poslu radili![]()