FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4876 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

MojaMalenkost wrote:
-LIBERO- wrote:Dobro je dobro je,vracate se u formu :D

copy/paste navijaci,hocete to i vi sada poceti furati ovaj trogrb (klub,ljiljani,navijacka grupa) :D

Hajd' fino... :dance: :mrgreen:
A ti dječače, pripadniče Sarajevskih Delija, kad budeš neko i nešto na sjeveru onda možeš tako pisati. Najsmješniji su mi ovakvi što znaju sve i svakog, a niko živ njih ne zna!

Tarik
Ovaj moj komentar je bila cista zejebancija,sto se mene ticete pravite i pisite sta hocete,apsolutno me ne interesujete .
Prava raja je skontala u kojem je pravcu isao moj komentar, (pozdrav Elshaik),a ti sto se lozis odmah to samo oslikava tvoj intelekt.

Delije Sarajevo, ha ha ha..evo nasmijao sam se,postigao si neku ,bilo kakvu,reakciju,jesi sada zadovoljan.

To ko je ko na sjeveru i na jugu,to je kao epizoda" moj je babo jaci od tvoga" :roll: ,samo sto se pojedinci hvale stvarima koji i nisu bas za pohvalu,narocito sada kada je opste prihvacena konstatacija da na jugu agentura vlada,na zalost zbog dobre raje i dobrih ekipa kojih naravno da ima na jugu,ali to je vasa/njihova stvar,pametnom dosta.

I da Tarik,svojim potpisom si htjeo postici da se neko prepadne ili sta... :D :D :D

Boze dragi,kako obicna zajebancija preraste u neku raspravu i prijetnje ,da ne povjerujes.

Ali ok,sve je do IQ-a.

Budi pozdravljen....
MojaMalenkost

#4877 Re: FK Zeljeznicar

Post by MojaMalenkost »

-LIBERO- wrote:
Budi pozdravljen....
Pozdravi Ga, pozdravi

Bar šalovi 20KM..

Image

Image

Dvostrani šalovi RASPRODANO
Image

Kape RASPRODANO
Image

Image

Kacketi 15 KM...
Image

Udruzenje ce raditi utorak, srijedu i cetvrtak u terminu od 18:00h do 20:00h
Charuga
Globalni moderator

#4878 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Gradske vlasti izdvojile 200.000 KM za izgradnju istocne tribine stadiona Grbavica .. :thumbup:

http://img121.imageshack.us/i/istocnatribina.jpg/
Krvotok

#4879 Re: FK Zeljeznicar

Post by Krvotok »

Evo mali pregled i cjenovnik prema ovoj njemačkoj stranici tržišta igrača...

http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... seite.html

Evo vidjeh na market.ba oglasima, rade dukseve i za nas, i za komšije, pa ko hoće povoljno da se ponovi u 2010-oj :

http://www.market.ba/oglasi?sekcija=pre ... a=9&vrsta=
banovan

#4880 Re: FK Zeljeznicar

Post by banovan »

[quote="Krvotok"]Evo mali pregled i cjenovnik prema ovoj njemačkoj stranici tržišta igrača...

Evo vidjeh na market.ba oglasima, rade dukseve i za nas, i za komšije, pa ko hoće povoljno da se ponovi u 2010-oj :

http://www.market.ba/oglasi?sekcija=pre ... a=9&vrsta=[/quot

Ne kupujte ove duxeve,jer TM87 ne stoji iza ovoga,ovo neko pravi cisto da zaradi na neupucenim navijacima :-) ,za 15tak dana dolaze novi artikli u udruzenje,pa mozete tamo kupiti prave stvari :!:
campa_xxx

#4881 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

Plavih_11 wrote:Gradske vlasti izdvojile 200.000 KM za izgradnju istocne tribine stadiona Grbavica .. :thumbup:

Ne valja ti ovaj link a i napisi nam odakle ti info?
rado_vidjen

#4882 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

Ko je ovaj @modeartor, jel ovo vlasnik portala?

Nesto on k'o biva zajeban. (jahh stete sto's me sad banovat)

Imal' jos tih bar salova?
nikad_izvini

#4883 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Kupio sam šal :thumbup:

Eto, javite kad bude dukseva :D
elSaik

#4884 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ali baš uvijek kad prijete banom mene prvog stave na spisak. Image
BSn

#4885 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

campa_xxx wrote:
Plavih_11 wrote:Gradske vlasti izdvojile 200.000 KM za izgradnju istocne tribine stadiona Grbavica .. :thumbup:

Ne valja ti ovaj link a i napisi nam odakle ti info?
Nas'o sam ja sliku na net-u, samo ne znam koliko je vjerodostojna.

Image
Fordas

#4886 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Bez uvrede ali nije u redu na ovaj nacin koristiti pare iz budzeta. Mislim, ako se trebaju dijeliti NASE pare onda se trebaju dijeliti svima ravnopravno. I Sarajevu i Zeljeznicaru i KK Bosni pa i Olimpiku, i svima koji reprezentuju ovaj grad u vrhunskom sportu. Ovo koristenje pozicija u ovom ili onom vijecu za uzimanje para iz budzeta je klasicno kokosarenje. Da je Savo Vlaski kao gradonacelnik i dok je bio Predsjednik FKS uradio takvo nesto mislim da bi bio razapet. Ne kazem da ne treba pomoci nasim klubovima ali ne na ovaj nacin, nego sistemski :wink:
Adi_vp

#4887 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

nikad_izvini wrote:Kupio sam šal :thumbup:

Eto, javite kad bude dukseva :D
:thumbup: I ja uzeh ovaj novi bar sal,beton je :mrgreen: :thumbup:

Bice ponovljena tura za nekih 15-20 dana jer je sve otislo ko halva :mrgreen:
Adi_vp

#4888 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Fordas wrote:Bez uvrede ali nije u redu na ovaj nacin koristiti pare iz budzeta. Mislim, ako se trebaju dijeliti NASE pare onda se trebaju dijeliti svima ravnopravno. I Sarajevu i Zeljeznicaru i KK Bosni pa i Olimpiku, i svima koji reprezentuju ovaj grad u vrhunskom sportu. Ovo koristenje pozicija u ovom ili onom vijecu za uzimanje para iz budzeta je klasicno kokosarenje. Da je Savo Vlaski kao gradonacelnik i dok je bio Predsjednik FKS uradio takvo nesto mislim da bi bio razapet. Ne kazem da ne treba pomoci nasim klubovima ali ne na ovaj nacin, nego sistemski :wink:
Sta ima sistem..Poredis Zelju s Olimpikom?!I svoj klub isto?!Ma ja sve baci u jedan kos...Ma samo sistemski...
Komparacija ti pomena ne zasluzuje moj forde...
cpt.picard

#4889 Re: FK Zeljeznicar

Post by cpt.picard »

Bez uvrede rece navijac kluba koji kroz citavo svoje postojanje koristi gradski stadion haman pa dzaba. Al' helenejs..

Nistu to VASE ni NASE pare. To su NJIHOVE pare, nazalost. Sve ti je to lobiranje. Nije to sto neko tamo voli Zelju. Vec sto ce neko uzeti dio tih para. Jer to ide nesto u ovom smislu: Dobicete pare ALI radove ce raditi MOJA firma uz toliku i toliku zaradu...
campa_xxx

#4890 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

Pa ima li negdje skica te tribine kako bi trebala izgledati? Hoce li se sta zidati, natkrivati ili samo stavljaju stolice??? Sta se moze sa tih 200 000 KM? Kad pocinju radovi s obzirom da su te pare iz budzeta za 2010. vjerovatno da su odmah operativne?
Charuga
Globalni moderator

#4891 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Sto se tice onih 200.000 KM koje je grad Sarajevo dao za gradnju istocne tribine. To je dio projekta donacija po 300.00 KM za stadione AFH i Grbavicu. Pare za stadion AFH su dodjeljenje (valjda) u kompletu i jedan dio para je iskoristen za pomocne terene i umjetnu travu. Donacija za stadion Grbavica je podjeljena u dvije faze. Prvi dio je dat prosle godine u iznosu od 100.00 KM i to je iskoristeno valjda za pomocni teren i ko zna sta jos a ovih 200.000 KM je druga faza i ona je namjenjena za istocnu tribinu.
Izvor informacije je pouzdan (bez imena) i blizak je (poslom) gradonacelniku Behmenu.
Fordas

#4892 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

cpt.picard wrote:Bez uvrede rece navijac kluba koji kroz citavo svoje postojanje koristi gradski stadion haman pa dzaba. Al' helenejs..

Nistu to VASE ni NASE pare. To su NJIHOVE pare, nazalost. Sve ti je to lobiranje. Nije to sto neko tamo voli Zelju. Vec sto ce neko uzeti dio tih para. Jer to ide nesto u ovom smislu: Dobicete pare ALI radove ce raditi MOJA firma uz toliku i toliku zaradu...
Kosevo se nekada koristilo dzaba, sada se ne koristi, nesto se placa a nesto 'kompenzira', vecina prolonigra itd.... a ovo za radove je na zalost tako, kad to rade celni ljudi UEFA-e mozes misliti dokle je to doslo

P.S. nisam poredio nikoga sa Olimpikom samo kazem da za sve treba imati neki dio. naravno on nije i nece nikada biti isti za sve klubove, sto je normalno
Charuga
Globalni moderator

#4893 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

@Fordas

Dobio je i Olimpik 100.000 KM od grada isti dan kad je i zeljo dobio 200.000 KM. Tako je pisalo u novinama.
banovan

#4894 Re: FK Zeljeznicar

Post by banovan »

moderator wrote:
banovan wrote:
Krvotok wrote:Evo mali pregled i cjenovnik prema ovoj njemačkoj stranici tržišta igrača...

http://www.market.ba/oglasi?sekcija=pre ... a=9&vrsta=[/quot

Ne kupujte ove duxeve,jer TM87 ne stoji iza ovoga,ovo neko pravi cisto da zaradi na neupucenim navijacima :-) ,za 15tak dana dolaze novi artikli u udruzenje,pa mozete tamo kupiti prave stvari :!:
zar TM duxevi nisu tamnoplave boje?

Rado vidjeni, procitaj pravila foruma prije nego nastavis pisati po forumu. Ovo ti je upozorenje.
TM duxevu su sive i crne boje,al njih nema u udruzenju,bile su majice plave i crne o kojima ti pricas,ali i njih je nestalo.
Sada dolazi ponovljena tura svih ovih artikala od zadnjeg puta,a ovi duxevi sto se prodaju nemaju nikakve veze sa TM,ovim samo mozete kvariti izgled tribine,a ako neko vec zeli kupiti TM dux,uvijek ima momaka koji prodaju :!:
Fordas

#4895 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Plavih_11 wrote:@Fordas

Dobio je i Olimpik 100.000 KM od grada isti dan kad je i zeljo dobio 200.000 KM. Tako je pisalo u novinama.
Ok, nisam znao

tako i treba, svi moraju dobiti nesto :thumbup:
Adi_vp

#4896 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Kao sto banovan vec rece al nije zgoreg ponoviti,ovim fus duxevima samo kvari tribinu ko god je uzme.
Ove su u rangu onih dupljaka sa bascarsije.Koji pametnjakovic uopste postavi ovu stranicu?!
Bice i duxeva u udruzenju,bolje se strpit pa uzeti kako valja nego ove ofirne uzimat,ja je dzaba ne bi..
Za moderatora-pravljene su tm87 duxevi u crnoj,teget i sivoj boji koliko me sjecanje sluzi...
nikad_izvini

#4897 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Ode Coca. Eto, bar je ova uprava ispunila par obećanja. Osim sllidnog plasmana u ligi i učešća u 1/2 Kupa, igrači više ne idu za kikiriki. Nije nešto al eto, napredujemo. Koliko sam upratio za Cocu smo dobili 75.000 e, ovaj nam je oprostio 45.000 KM duga, dobijamo po 3000 e za svaki nastup do iznosa od 75.000 e uz 15% od narednog transfera :D

:thumbup:
ultima_palabra

#4898 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

nikad_izvini wrote:Ode Coca. Eto, bar je ova uprava ispunila par obećanja. Osim sllidnog plasmana u ligi i učešća u 1/2 Kupa, igrači više ne idu za kikiriki. Nije nešto al eto, napredujemo. Koliko sam upratio za Cocu smo dobili 75.000 e, ovaj nam je oprostio 45.000 KM duga, dobijamo po 3000 e za svaki nastup do iznosa od 75.000 e uz 15% od narednog transfera :D

:thumbup:
Odlično za igrača kojem je istekao ugovor. Dobro je i za njega da nije guzicom zatvorio vrata. E sad još da se Džeko proda :-D
herbion

#4899 Re: FK Zeljeznicar

Post by herbion »

Fordas wrote:
Plavih_11 wrote:@Fordas

Ok, nisam znao

tako i treba, svi moraju dobiti nesto :thumbup:

Olimpik nije dobio ni jedne marke.
Charuga
Globalni moderator

#4900 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Onda su slagali u novinama. Sad sam se malo vratio i na clanak iz Avaza u kojem se spominje i Olimpik ali to je bio prijedlog nekog Hodzica da se od 200.000 koji su predvidjeni za Grbavicu pola da Olimpiku. Taj prijedlog je odbijen i Olimpik ipak nije dobio nista. Do sada su po 300.000 KM dobili AFH i Grbavica pa ce mozda sljedece pare ici za Otoku.
Post Reply