Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene bi bilo sramota braniti tzv EV i wankel kombinaciju. I domet od 50 km.
Vavau how yes no.
EV 200km wltp i vrlo mala baterija, da ne prodje ova tvoja podvala.
Kao REX imas benzinsku, ha ja.
Dali ženi tim od 20 osoba, i rekli sklepaj EV, vauvau utukao 20 milijardi u ID seriju i napravili nista bolje
Sa 35Kwh da predje 200km. Ja je isjecem i pojedem u obroke ako je tako
Sa duplo vecom Kwh jedva predju toliko. A to sto mazda barata nekim ciframa iz snjeguljice i sedam patuljaka. To je drugo..
Mene bi bilo sramota braniti tzv EV i wankel kombinaciju. I domet od 50 km.
Vavau how yes no.
EV 200km wltp i vrlo mala baterija, da ne prodje ova tvoja podvala.
Kao REX imas benzinsku, ha ja.
Dali ženi tim od 20 osoba, i rekli sklepaj EV, vauvau utukao 20 milijardi u ID seriju i napravili nista bolje
Sa 35Kwh da predje 200km. Ja je isjecem i pojedem u obroke ako je tako
Sa duplo vecom Kwh jedva predju toliko. A to sto mazda barata nekim ciframa iz snjeguljice i sedam patuljaka. To je drugo..
Moze u gradu ali nebitno, kad izbace EV za ozbiljno (elektricna sestica iduce godine) onda se javi da ocijenis.
ID serija je jedan od skupljih failova u historiji a ti navalio napadati na jedan side-project sa doslovce 100 puta manjim budzetom.
Eno vlasnika sa ID-ima suze liju, zimi domet 120km a baterija 60-70kWh.
70-80 na minusima, manje od hohstaplera za onoliko koliko je manja baterija, ali koga jebeno briga, vauvau ulupao milijarde i nista bolje nije napravio.
kravamuzara wrote: ↑05/02/2024 22:31
70-80 na minusima, manje od hohstaplera za onoliko koliko je manja baterija, ali koga jebeno briga, vauvau ulupao milijarde i nista bolje nije napravio.
Vauvau “ulupao” milijarde i napravio program u kojem ide sve od ID preko etrona do taycana pa dalje. I prva serija ne radi kako treba. Ali imaju neki temelj i program
Dok u tebe mazga “ulupala” par stotina miliona. U pusi smoke Niti plana niti programa. Sad nece ev, sad hoce ev. Malo bi kakili malo piskili. Tipicno za nekog ko posluje od danas do sutra. I treba ih braniti..