Ma nisam ni mislio na rudonju iz Laktasa nego na ove turke iz Srbije.shbc wrote:Kakvu crnu cistinu? Pa ona seljacina iz Laktasa otvoreno prica protiv drzave. Frajer je na sred livade vec godinama. Ovim mu se samo daje vjetar u ledja da mobilizuje jos jace armiju glasaca koju kupi na prici da je zastitnik srpstva od povampirenih Bosnjaka. Sto naravno kao kontra efekat ima da Ridji isto uradi sa svojim kao zastitnik drzave od povampirenih Srba (osim ako nije i ovo prepustio ocuhu iz Ankare).channel10 wrote:Nece promijeniti na bolje, ali ce ih izvuci na cistinu i pokazat ce da oni nisu ono za sta se predstavljaju. Cak vecina nas zna da njih ovo realno nije ni pogodilo, nego su samo iskoristili priliku da odredjen narod prikazu u negativnom svjetlu, a oni kao pozitivni. Ali niko nije dalabu. Pa eto da vidimo na sta su i dokle su spremni ici.shbc wrote: Da, ali oni nece biti nikad bolji s obzirom na politiku Srbije da pripoji 49 posto ove drzave ili koliko god. Pa pogledajte sta rade unazad mjesec dva. Rukovodstvo manjeg entiteta je bilo u BG najmanje deset puta i to su uvijek top vijesti kao da se sastaju rukovodstva dvije drzave. Dogovoraju javno i otvoreno korake koje ce uraditi u buducnosti, a sve kontra drzave BIH-a i niko ni habera. Ni pozicija ni opozicija ove jebene drzave.
Pa sta smo to mi?
I je li smatras da ce ovakve izjave tu nesto promijeniti na bolje? Ja ne. Cak suprotno.
BAKIRE ODLAZI
-
channel10
#4876 Re: BAKIRE ODLAZI
- GandalfSivi
#4878 Re: BAKIRE ODLAZI
Gdje je kraj? U trezoru?Matzan wrote:
Nevjerovatno kome mi dopustamo da nam vodi drzavu. Nakon fijaska sa tuzbom protiv Srbije, sada se lik dokazuje na pitanju Kosova. Ko ce ba priznati Kosovo, kako, s kim? To mu i jeste krajnji domet, ovakve gluposti...
- Matzan
#4879 Re: BAKIRE ODLAZI
A, evo i šta je D. Čović odgovorio na isto pitanje.
Pogledati od 12:00
Ali eto, Dragan nije Bakir.
- Ricken
#4880 Re: BAKIRE ODLAZI
Naš ekonomski odnos sa Kosovom zavisi od RSa i potpune blokade bilo kakvih odnosa sa Kosovom. I dok su Prištinske radnje ili radnje u Kosovskoj Mitrovici pune srbijanskih proizvoda ili hrvatskih, nas u tamošnjim prodavnicama nema ni na mapi, zahvaljujući diplomatama iz Banja Luke.shbc wrote:To je ok. Ja se s tim slazem. Treba graditi odnose, prvenstveno ekonomske sa Kosovom.Ricken wrote:
Je li se iko od vas zapitao koliko naša privreda gubi zbog ove situacije sa Kosovom, tačnije naš izvoz, koji nije bio beznačajan prije par godina? Srbija i RS ako će prihvatiti fakturu da kompenziraju gubitke naše privrede, potpuno me boli za nezavisno Kosovo.
Nije bitno hoćemo li priznti Kosovo, ali odnose moramo urediti, kao što je uredila i sama Srbija.
Koliko je zemalja u regionu priznalo Kosovo, ali se mišići vježbaju na BiH?
G. Crnadku treba objasniti da nije ministar vanjskih poslova RSa nego BiH, pa je obavezan izvući iz dupeta diplomatske sposobnosti i omogućiti privrednu saradnju i nesmetano kretanje dobara, usluga i ljudi između BiH i Kosova.
Imao sam priliku slušati tog rumenog diplomatu na danima Švicarske ambasade u BiH prije godinu i pol dana, gdje se svojski trudio objasniti audijenciji kako svi narodi Bosne i Hercegovine podjednako cijene šta je sve Švicarska nacija učinila za njih.
Odnos BiH i Kosovo jeste problem, prije svega ekonomsko privredni koji nam stvara velike finansijske gubitke. Očekujem da se to pitanje počne riješavati,konstruktivno. A da bi se to dogodilo o tome se mora početi pričati.
Ovdje je samo moj osvrt na populisticke izjave od kojih mi nemamo nista. Nesto cisto sumnjam da nasa ekonomska saradnja sa Kosovom zavisi od kretenove izjave trebamo li ih priznati ili ne.
-
channel10
#4881 Re: BAKIRE ODLAZI
Ali se turci iz BG ovom zadnjem moronu navalili na kosti. Dovoljno da svi sad vidimo sta rade i sta im je cilj, a visavi onog gore sto SHBC kaze "osim dodatnih zaostravanja odnosa sa Srbima".Matzan wrote:A, evo i šta je D. Čović odgovorio na isto pitanje.
Mislim o kakvim odnosima pricamo kad svi vidimo gdje to ide.
- Matzan
#4882 Re: BAKIRE ODLAZI
GandalfSivi wrote:Gdje je kraj? U trezoru?Matzan wrote:![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno kome mi dopustamo da nam vodi drzavu. Nakon fijaska sa tuzbom protiv Srbije, sada se lik dokazuje na pitanju Kosova. Ko ce ba priznati Kosovo, kako, s kim? To mu i jeste krajnji domet, ovakve gluposti...
Sad će izbori pa će nas Adis Arapović preporoditi i instantno uvesti u EU i NATO.
- Bluemore
#4883 Re: BAKIRE ODLAZI
pa ja kad moze sebija seka moze i bake!Point. wrote:Neka ih Bake malo zivcira, jebote Dodik sere po citavu godinu, nek malo i Bake jebe.
- Point.
#4884 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma pusti tu zjaku, vrijeme je da neko im jebe zivce, vidis da su se zbog izjave upalili ko kutnjaci, Vucic hoce vanrednu sjednicu.Bluemore wrote:pa ja kad moze sebija seka moze i bake!Point. wrote:Neka ih Bake malo zivcira, jebote Dodik sere po citavu godinu, nek malo i Bake jebe.
- Bluemore
#4885 Re: BAKIRE ODLAZI
neka baketa i seke nasi su!!Point. wrote:Ma pusti tu zjaku, vrijeme je da neko im jebe zivce, vidis da su se zbog izjave upalili ko kutnjaci, Vucic hoce vanrednu sjednicu.Bluemore wrote:pa ja kad moze sebija seka moze i bake!Point. wrote:Neka ih Bake malo zivcira, jebote Dodik sere po citavu godinu, nek malo i Bake jebe.
- Bluemore
#4886 Re: BAKIRE ODLAZI
fala mu od srcA da hin nervira
svaka cast!!
svaka cast!!
-
Fudo387
#4887 Re: BAKIRE ODLAZI
Stvarno mu nije fazon da narusava medjudrzavne odnose sa jednom tradicionalno prijateljskom zemljom.
Narucen intervju, Srbi su se nedavno izjasnili da nece u NATO, pa eto red je da se busije zauzmu.
Sve sto su ga pitali, i odgovore, napisala je gospodja Maureen Cormack.
Bake ba ne smije sam’ otic’ pisat’ a kamo li da se sica ovim stvarima.
Mile, gotov si.
Narucen intervju, Srbi su se nedavno izjasnili da nece u NATO, pa eto red je da se busije zauzmu.
Sve sto su ga pitali, i odgovore, napisala je gospodja Maureen Cormack.
Bake ba ne smije sam’ otic’ pisat’ a kamo li da se sica ovim stvarima.
Mile, gotov si.
- armin071
#4888 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja ga smisliti ne mogu, ali ne mogu da shvatim cime je on to “zapalio” istocne komsije?? Sve je ovo isto ispricao cirilicar iz Mostara i ne vidjeh neku reakciju na to. Ili mozda su svi procitali naslov samo?? Ovo je cista klasika daj sirotinji baci kosku da se necim zanima. Iz supljeg u prazno...
- Maraschino
#4889 Re: BAKIRE ODLAZI
Srbi u BiH taman poceli uskladjivati svoje politike sa Sarajevom a Bake im sve pokvari. 
-
Fudo387
#4890 Re: BAKIRE ODLAZI
Najbolja mi je fora, evo ga, predizborna suplja.
Mislim, sto cemu?
Ko mu je konkurencija?
Sabina i Nerko?
SDA je prava sofisticirana italijanska mafijaska organizacija, to okolo lafo liberala vodaju za ukras, kao, demokratija, imamo i ovih, nismo radikalni mame mi.
Mislim, sto cemu?
Ko mu je konkurencija?
Sabina i Nerko?
SDA je prava sofisticirana italijanska mafijaska organizacija, to okolo lafo liberala vodaju za ukras, kao, demokratija, imamo i ovih, nismo radikalni mame mi.
- GandalfSivi
#4891 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne treba nam ni Adis, naspram Bakira mnogi su genijalci... Gore ne moze...Matzan wrote: Sad će izbori pa će nas Adis Arapović preporoditi i instantno uvesti u EU i NATO.
- Ricken
#4892 Re: BAKIRE ODLAZI
Crna Gora priznala Kosovo, a komšije se pale zbog Bakirovih izjava. I da podsjetimo kako su to crnogorci objasnili:armin071 wrote:Ja ga smisliti ne mogu, ali ne mogu da shvatim cime je on to “zapalio” istocne komsije?? Sve je ovo isto ispricao cirilicar iz Mostara i ne vidjeh neku reakciju na to. Ili mozda su svi procitali naslov samo?? Ovo je cista klasika daj sirotinji baci kosku da se necim zanima. Iz supljeg u prazno...
"Crna Gora je priznala nezavisnost Kosova. Ma šta mislili u pravnom aspektu, nezavisnost Kosova je realnost i nemamo pravo da zatvamo oči pred tom činjenicom" - rekao je Roćen.
On je dodao da je Kosovo prije svega pitanje političke realnosti i da je interes Crne Gore bio da osigura stabilnost na granicama. Roćen je istakao i da je priznavanje nezavisnosti u skladu sa Rezolucijom o evropskim integracijama koju je prije nekoliko dana usvojio tamošnji parlament.
S obzirom da BiH na putu EU integracija, što i sama Srbija svesrdno podržava, prema riječima predsenika, samim tim naše istočne komšije trebaju prihvatiti tu realnost i snažno krenuti ka EU itegracijama skupa sa BiH.
Domaće komšije, na čelu sa Bajom, će expressno prihvatiti svaku realnost, čim im ustreba kakva EBRD rata kredita. Malo gunđanja nije na odmet, možda spuste kamatu za 0,1%.
-
ušće
#4893 Re: BAKIRE ODLAZI
Riđobradi je šupak na kvadrat to smo valjda apsolvirali... ali???GandalfSivi wrote:Ne treba nam ni Adis, naspram Bakira mnogi su genijalci... Gore ne moze...Matzan wrote: Sad će izbori pa će nas Adis Arapović preporoditi i instantno uvesti u EU i NATO.
Nabroj nam tih 10 genijalaca ( ne moraš mnoge ) a da mogu dobaciti dalje od haustora/avlije
- Lakat Jebić
#4894 Re: BAKIRE ODLAZI
a bgm Bakir nije nista rekao, al sad je gotovoChmoljo wrote:![]()
To Bake!!!
Bolje gledati zapjenjenog Dodika, nego prati guzicu vodom u gluho doba noci.
Baska to sto i Dodik, i Vulin, i Vucic nebesima zahvaljuju na Baketu i njegovim izjavama... Al u strogoj intimi.
-
Fudo387
#4895 Re: BAKIRE ODLAZI
I sta vele, sazivaju sednicu saveta za nacionalnu bezbednost?
Pa mamu im klosarsku, k’o da im je terazije granatirao.
- tandmand
#4896 Re: BAKIRE ODLAZI
Srbi, izdržite ...

-
zavrzlama
#4897 Re: BAKIRE ODLAZI
Cim iskonstruisani intervju bakira postaje glavna politicka tema u srbiji i saziva se savjet za bezbjednost,dovoljno govori u kojim govnima se nalazi srbija...
- vivaldi
#4898 Re: BAKIRE ODLAZI
u politickom smislu, bar oko najvaznijih pitanja, jesi u pravu, ali sda, hdz i snsd najodogovrniji za stvaranje nezapamcenog nakaradnog ekonomskog sistema je ne postoji nijedna zemlja na svijetu gdje se neznanje, nemoc i ne mijesanje u vlastiti posao bolje placa nego u bosni.ušće wrote:Nabroj nam tih 10 genijalaca ( ne moraš mnoge ) a da mogu dobaciti dalje od haustora/avlije
- Bluemore
#4899 Re: BAKIRE ODLAZI
Valja njemu jos jedan mandat izdurat
Prije nego seka preuzme
Prije nego seka preuzme
- Bluemore
#4900 Re: BAKIRE ODLAZI
To je taj borbeni duhFudo387 wrote:I sta vele, sazivaju sednicu saveta za nacionalnu bezbednost?
Glasaca