Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#4876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@all
Akcijske pogodnosti su dostupne svim korisnicima Duo i Trio paketa, kako starim korisnicima tako i novim.
O detaljima akcijske ponude možete se informisati pozivom na broj 1430.
Akcijske pogodnosti su dostupne svim korisnicima Duo i Trio paketa, kako starim korisnicima tako i novim.
- Hercegoviina
#4877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa napisite ovdje u pm. ja sam korisnik pola mjeseca i kaci li me to.Telemach wrote:@all
- Maharadza
#4878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A šta je sa korisnicima supermix paketa!? Oni vam najviše i plaćaju (evo ja prvi 60KM svaki mjesec) a njih nigdje na mapi!Telemach wrote:@all
Last edited by Maharadza on 09/03/2013 17:50, edited 1 time in total.
- BiHusrcu88
#4879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Isto pitanje pretplatnik sam trio paketa od 18.2.2013 dali i mene to kačiHercegoviina wrote:pa napisite ovdje u pm. ja sam korisnik pola mjeseca i kaci li me to.Telemach wrote:@all
-
Mustang1
#4880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidjet cemo kad prvi racun dodje za koji dan 
- dječak sa šibicama
#4881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Suplja prica, akcijska pogodnost za nas stare korisnike je pod uvjetom: uzeti neki od HD paketa i potpisati ugovor na 24 mjeseca.Telemach wrote:@all
Zasto to jasno i glasno ne kazete, ne napisete negdje u obavjestima, nego zato sto znate da vise lici na ucjenu nego na pogodnost.
- bato99
#4882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ista govna samo drugo pakovanje,joj kako bi lego još jedan veliki igrač da dođe na naše tržištedječak sa šibicama wrote:Ma bjezi ba, tu ih branimo ko sumanuti, a oni navlace nove korisnike koji ce imati gotovo besplatno sve, prakticno ce na nama starim korisnicima nabijati tu razliku.
Serem im se u poslovnu politiku. Covjek konta drugaciji od BHT, jesu klinac, ista govna.
- Maharadza
#4883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Teško brate, jedinu nadu predstavlja bht i eventualna privatizacija istoga, samo da dođe pravi "igrač", vidio bi ti šta je konkurencija i otimanje za korisnike!bato99 wrote:ista govna samo drugo pakovanje,joj kako bi lego još jedan veliki igrač da dođe na naše tržištedječak sa šibicama wrote:Ma bjezi ba, tu ih branimo ko sumanuti, a oni navlace nove korisnike koji ce imati gotovo besplatno sve, prakticno ce na nama starim korisnicima nabijati tu razliku.
Serem im se u poslovnu politiku. Covjek konta drugaciji od BHT, jesu klinac, ista govna.
-
StupskaBitanga
#4884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a recimo što mi ne date besplatno neki novi reciver umjesto onog cisco D3 koji fkt ne radi
Više puta m ise desilo da hoću kanale promjeniti pa se ton pojača ili ton hoću smanjiti on se pojača a da ne govorim da se zna desiti da nestane slike a ima zvuka
Rečeno mi je da bi dobio novi resiver trebam dati 50KM što je suludo jer to nije kupovina već rentanje i na kraju krajeva otimačina i nezahvalnost što si im korisnik 6-7god
Više puta m ise desilo da hoću kanale promjeniti pa se ton pojača ili ton hoću smanjiti on se pojača a da ne govorim da se zna desiti da nestane slike a ima zvuka
Rečeno mi je da bi dobio novi resiver trebam dati 50KM što je suludo jer to nije kupovina već rentanje i na kraju krajeva otimačina i nezahvalnost što si im korisnik 6-7god
Last edited by StupskaBitanga on 09/03/2013 23:05, edited 1 time in total.
- Maharadza
#4885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E tu su ga usrali, ali debelo! Novim korisnicima max. pogodnosti, dok starim idu po principu: "glabajte ga, već ste naši korisnici pa nema potrebe da vam IŠTA damo čime bi vas možda cijenili kao vjerne korisnike..." i sl. Svugdje je to isto!StupskaBitanga wrote:a recimo što mi ne date besplatno neki novi reciver umjesto onog cisco D3 koji fkt ne radi
Više šuta , ose značp desoto da hoću kanale promjeniti pa se ton pojača ili ton hoću smanjiti on se pojača a da ne govorim da se zna desiti da ne stane slike a ima zvuka
- semirsar
#4886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:E tu su ga usrali, ali debelo! Novim korisnicima max. pogodnosti, dok starim idu po principu: "glabajte ga, već ste naši korisnici pa nema potrebe da vam IŠTA damo čime bi vas možda cijenili kao vjerne korisnike..." i sl. Svugdje je to isto!StupskaBitanga wrote:a recimo što mi ne date besplatno neki novi reciver umjesto onog cisco D3 koji fkt ne radi
Više šuta , ose značp desoto da hoću kanale promjeniti pa se ton pojača ili ton hoću smanjiti on se pojača a da ne govorim da se zna desiti da ne stane slike a ima zvuka

- Maharadza
#4887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i nisam nigdje rekao da ima kajanja, samo napominjem da nije FER da novim korisnicima daju neke pogodnosti dok stare zanemaruju. Elem, oni barem imaju iole redovne pogodnosti u ponudi, za razliku od ostalih CaTV/ISP operatera. A i taj ugovor možeš anulirati za cvaju, tako da je udure.semirsar wrote:Maharadza wrote:E tu su ga usrali, ali debelo! Novim korisnicima max. pogodnosti, dok starim idu po principu: "glabajte ga, već ste naši korisnici pa nema potrebe da vam IŠTA damo čime bi vas možda cijenili kao vjerne korisnike..." i sl. Svugdje je to isto!StupskaBitanga wrote:a recimo što mi ne date besplatno neki novi reciver umjesto onog cisco D3 koji fkt ne radi
Rečeno mi je da bi dobio novi resiver trebam dati 50KM što je suludo jer to nije kupovina već rentanje i na kraju krajeva otimačina i nezahvalnost što si im korisnik 6-7goddje s' Kolumbo... Tako vam je to kad stavite paraf i vezete se na 12/24 mjeseca, poslije
... nejma kajanja
Tapatalked
- Telemach
#4888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas da nam odgovorite na pp.StupskaBitanga wrote:a recimo što mi ne date besplatno neki novi reciver umjesto onog cisco D3 koji fkt ne radi
-
The Realist
#4889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovako ti je i na HS-u, u zadnje vrijeme stalno neke akcije za nove korisnike, dok za nas apsolutno ništa.Maharadza wrote: E tu su ga usrali, ali debelo! Novim korisnicima max. pogodnosti, dok starim idu po principu: "glabajte ga, već ste naši korisnici pa nema potrebe da vam IŠTA damo čime bi vas možda cijenili kao vjerne korisnike..." i sl. Svugdje je to isto!
- Zagonetna
#4890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi imam sličan problem, možda mi možete pomoći, kupila sam prekjučer cipele, balila mjesecima za njima, i napokon skupim i kupim ih za 180KM, danas prolazim pored radnje, iste te cipele u istoj radnji 98KM. Svratim kaže prodavačica ne možemo vam dati razliku novca, ne možete vratiti cipele elem ne mogu ništa. Šta sad da radim?
- harell
#4891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E svaka ti dalaZagonetna wrote:Ljudi imam sličan problem, možda mi možete pomoći, kupila sam prekjučer cipele, balila mjesecima za njima, i napokon skupim i kupim ih za 180KM, danas prolazim pored radnje, iste te cipele u istoj radnji 98KM. Svratim kaže prodavačica ne možemo vam dati razliku novca, ne možete vratiti cipele elem ne mogu ništa. Šta sad da radim?
- Zagonetna
#4892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da zamijenim cipele jel?harell wrote:E svaka ti dalaZagonetna wrote:Ljudi imam sličan problem, možda mi možete pomoći, kupila sam prekjučer cipele, balila mjesecima za njima, i napokon skupim i kupim ih za 180KM, danas prolazim pored radnje, iste te cipele u istoj radnji 98KM. Svratim kaže prodavačica ne možemo vam dati razliku novca, ne možete vratiti cipele elem ne mogu ništa. Šta sad da radim?![]()
- harell
#4893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Khm.. ma jaZagonetna wrote:Da zamijenim cipele jel?harell wrote:E svaka ti dalaZagonetna wrote:Ljudi imam sličan problem, možda mi možete pomoći, kupila sam prekjučer cipele, balila mjesecima za njima, i napokon skupim i kupim ih za 180KM, danas prolazim pored radnje, iste te cipele u istoj radnji 98KM. Svratim kaže prodavačica ne možemo vam dati razliku novca, ne možete vratiti cipele elem ne mogu ništa. Šta sad da radim?![]()
- semirsar
#4894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislis? Ne znam, nemam njihov ugovor, nisam se zelio vezati, ali ti imas, procitaj dobro sta pise mislim da se ne mozes tako jeftino izvuci ako si taze korisnikMaharadza wrote:
Pa i nisam nigdje rekao da ima kajanja, samo napominjem da nije FER da novim korisnicima daju neke pogodnosti dok stare zanemaruju. Elem, oni barem imaju iole redovne pogodnosti u ponudi, za razliku od ostalih CaTV/ISP operatera. A i taj ugovor možeš anulirati za cvaju, tako da je udure.
Tapatalked
P.S. Apsolutno se slazem s tobom da nije fer takav odnos prema "starim korisnicima" ali treba ih razumjeti, moze im se jer su vas vezali, a novih nikad dosta
- dječak sa šibicama
#4897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Glupo poredjenje. I los pokusaj humora.Zagonetna wrote:Ljudi imam sličan problem, možda mi možete pomoći, kupila sam prekjučer cipele, balila mjesecima za njima, i napokon skupim i kupim ih za 180KM, danas prolazim pored radnje, iste te cipele u istoj radnji 98KM. Svratim kaže prodavačica ne možemo vam dati razliku novca, ne možete vratiti cipele elem ne mogu ništa. Šta sad da radim?
Mi nismo kupili cipele i izasli iz radnje, mi smo usli u radnju/firmu i punimo joj djepove svaki mjesec.
Razumijem politiku trzisne utakmice, primamljivanje novih korisnika, ali krajnje je bezobrazno od Telemacha davati tako drasticne pogodnosti ljudima koji jos uvijek nisu korisnici recimo TRIO paketa, a sve na racun ljudi koji su korisnici postali prije samo 15 dana, ili prije par mjeseci. Znaci, od mene ce puniti djepove, meni ce uzimati 50 km i dalje, i jos hiljade ovakvih kao ja, a da bi dobili par hiljada novih korisnika koji ce sve to sto ja placam vec mjesecima, imati skoro pa besplatno.
I jos trebamo klepiti usima i reci hajde, nema veze. Znaci, imaju racunicu u svemu tome jer ce imati hiljade korisnika koji ce imati 50% manju cijenu paketa, sto dovodi do samo dva moguca zakljucka: ili ce 1) gubitak namirivati na nama koji cemo placati punu cijenu i dalje, ili 2) mi koji placamo "punu cijenu" ustvari placamo preveliku cijenu.
U svakom slucaju, mi budale. Pa brate mili, kako se ugovor potpise, moze se i pocijepati.
-
kakavdanakneiskustvu
#4898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
DON_eARL wrote:
i kod tebe mala brzina
-
DON_eARL
#4899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije, paket od 8Mbps.kakavdanakneiskustvu wrote:i kod tebe mala brzinaDON_eARL wrote:
-
Kralj Tvrtko I.
#4900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

ne'am tiJe problema