https://www.bastabalkana.com/2016/05/ho ... edini-dom/
Moderator: _BataZiv_0809
Pa to.:pppJohn Cleese wrote: ↑24/11/2019 06:58Sjecam se toga - nije nevjerojatno da je to neko namjerno uradio
![]()

Vrijedi li film gledati do kraja, ja sam nekih sat pregledao, natjerao se. To sto sam pogledao, debelo me razočaralo jer gotivim Tarantina. Ako film nece dozivjeti neki predobar obrat, očito je podbacio. Dijalozi slabi, začuđujuće za njega, gluma OK, ali se nije imalo šta pretjerano ni glumiti. Kazem, sudim o prvom satu filma. Ostatak nisam zavrsio.milejovic1971 wrote: ↑25/11/2019 09:49 Pogledao OUTIH, jako dobar, daleko od boljih Tarantinovih, ali ok razbribriga, par scena bas komicnih, sve u svemu 7 od mene![]()
Gubljenje vremena.last mohicans wrote: ↑25/11/2019 15:25Vrijedi li film gledati do kraja, ja sam nekih sat pregledao, natjerao se. To sto sam pogledao, debelo me razočaralo jer gotivim Tarantina. Ako film nece dozivjeti neki predobar obrat, očito je podbacio. Dijalozi slabi, začuđujuće za njega, gluma OK, ali se nije imalo šta pretjerano ni glumiti. Kazem, sudim o prvom satu filma. Ostatak nisam zavrsio.milejovic1971 wrote: ↑25/11/2019 09:49 Pogledao OUTIH, jako dobar, daleko od boljih Tarantinovih, ali ok razbribriga, par scena bas komicnih, sve u svemu 7 od mene![]()

Nisam još gledao iako znam sve o cemu je i šta se dešava jer mi je rekao drug da je upravo to sto ti govoriš foot fetish od svega što si nabrojao.
pa nisi ni gledao once upon o cemu pricamo ?