kod mene se ne moze pristupiti modemu, vec moram zvati podrsku, ali sam sve u dogovoru sa njima napravio i sve mi radi kako treba.escobar__ wrote:Sad su napravili user-level pristup modemima gdje su ti omogućene neke osnovne funkcije između kojih je i podešavanje parametara bežične veze bez bojazni da će ih ACS vratit na zadane postavke.Del_Boy1 wrote:Ja odavno nisam spojen na ACS pa nisam znao da to više nije tako, ali znam da je nekad prije tako bilo, i ja mijenjam šifru za wifi direktno na ruteru.
Sent from my E2303 using Tapatalk
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#48651 Re: BHTelecom All About
-
channel10
#48652 Re: BHTelecom All About
Je li pdv kod kupovine telefona na rate ova razlika cijene uređaja i umnoska rate i broja mjeseci?
- Amazonka27
#48653 Re: BHTelecom All About
Rate su prikazane bez PDV-a. PDV placas cijeli iznos odmah uz prvu ratu.
-
channel10
#48654 Re: BHTelecom All About
Znaci to je to. Telefon košta 260, a rata nesto malo iznad 9. Ispadne pdv nekih 40 KM. Hvala 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#48655 Re: BHTelecom All About
Da li cekati huawei p9 lite ili uzeti ovaj coolpad max. Rezervisao sam huawei prije mjesec dana ali od tada ni glasa od njih, ne znaju kada ce im iduca isporuka...
- zateznistub
#48656 Re: BHTelecom All About
Ako ce im dolaziti sigurno I ako te nece zaboraviti kad I ako dođe, vrijedi cekati jer je telefon ono pravo dobar I vrijedi svake marke, baterija jako dobra...bordo gandalf wrote:Da li cekati huawei p9 lite ili uzeti ovaj coolpad max. Rezervisao sam huawei prije mjesec dana ali od tada ni glasa od njih, ne znaju kada ce im iduca isporuka...
- bordo gandalf
#48657 Re: BHTelecom All About
Zvao poslovnicu, kazu da nisu sigurni da li ce dobiti huawei jer im je vec stigla nova nabavka telefona a huawei nisu dobilizateznistub wrote:Ako ce im dolaziti sigurno I ako te nece zaboraviti kad I ako dođe, vrijedi cekati jer je telefon ono pravo dobar I vrijedi svake marke, baterija jako dobra...bordo gandalf wrote:Da li cekati huawei p9 lite ili uzeti ovaj coolpad max. Rezervisao sam huawei prije mjesec dana ali od tada ni glasa od njih, ne znaju kada ce im iduca isporuka...
- zateznistub
#48658 Re: BHTelecom All About
Ništa, onda ganjaj neki drugi ako ćeš preko njih. A ako možeš negdje drugdje uzeti P9 lite vjeruj topla preporuka!bordo gandalf wrote: Zvao poslovnicu, kazu da nisu sigurni da li ce dobiti huawei jer im je vec stigla nova nabavka telefona a huawei nisu dobili
-
Muuky
#48659 Re: BHTelecom All About
Raja podnio sam zahtjev za mojizbor 7.11.2016 dns zovem kazu nema nigde tog zahtjeva ?? Pa jesu li normalni
- Cossack
#48660 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Nemoj da te od njih ista cudi. Mene su zvali da potpisem neke papire za mojizbor da bi me nakon par dana opet nazvali i rekli da moram jos nesto da potpisem...Muuky wrote:Raja podnio sam zahtjev za mojizbor 7.11.2016 dns zovem kazu nema nigde tog zahtjeva ?? Pa jesu li normalni
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
The BEN10
#48661 Re: BHTelecom All About
Šta bješe sa ovom pričom oko MojaTV usluge - jel ispada da se može kupiti više od jednog aparata na rate uz popust!?Jeste li sigurnin da ide bez popusta?Laertes wrote:Drugovi, jedno pitanje ako neko zna:
Imam MojaTV moj izbor sa dva postpaida i tri ultre. Na oba postpaida otplaćujem mobitele, a uzrok sam i onaj tablet za marku. Da li ima načina da uzmem još jedan mobitela (treba šćeri)? I kako mogu plaćati?
http://www.mojatv.ba/moj-izbor.htmlJa bih ovo protumačio kao da svaki član grupe može kupiti telefon na popust uz plaćanje na rate...Uvezivanjem priključaka i usluga u grupu Moja TV moj izbor ostvarujete sljedeće mogućnosti:
....
zadržavanje mogućnosti kupovine uređaja na rate uz popuste predviđene za svaki pojedinačni priključak u grupi
- Juventino
#48662 Re: BHTelecom All About
Pozz raja imam moja tv paket i jutros mi je nesto stekala slika , resetovo sam STB i od tad nece da se poveze nikako STB je motorola , modem Innbox V50, net i telefon rade bez problema
-
kakaljin
#48663 Re: BHTelecom All About
Resetuj STB jos nekoliko puta, ako i tada nece onda zovi 1444 i prijavi.Juventino wrote:Pozz raja imam moja tv paket i jutros mi je nesto stekala slika , resetovo sam STB i od tad nece da se poveze nikako STB je motorola , modem Innbox V50, net i telefon rade bez problema
- bordo gandalf
#48664 Re: BHTelecom All About
Vjerujem da je odlican, do sada nisam cuo losu kritiku na racun tog telefona zato ga i cekam ali izgleda uzaludzateznistub wrote:Ništa, onda ganjaj neki drugi ako ćeš preko njih. A ako možeš negdje drugdje uzeti P9 lite vjeruj topla preporuka!bordo gandalf wrote: Zvao poslovnicu, kazu da nisu sigurni da li ce dobiti huawei jer im je vec stigla nova nabavka telefona a huawei nisu dobili
- zateznistub
#48665 Re: BHTelecom All About
Citam sam negdje da je proglašen za Best buy najbolji omjer uloženo-dobijeno. Ako mora zamjerka to je kamera u uslovima slabijeg osvjetljenja, ali zar većina telefona nije takva,??? Ostalo je za pohvalu, pogotovo baterija. Čak i zvuk sa zvučnika, po meni, spada u grupu boljih...bordo gandalf wrote:Vjerujem da je odlican, do sada nisam cuo losu kritiku na racun tog telefona zato ga i cekam ali izgleda uzaludzateznistub wrote:Ništa, onda ganjaj neki drugi ako ćeš preko njih. A ako možeš negdje drugdje uzeti P9 lite vjeruj topla preporuka!bordo gandalf wrote: Zvao poslovnicu, kazu da nisu sigurni da li ce dobiti huawei jer im je vec stigla nova nabavka telefona a huawei nisu dobili
-
getriba
#48666 Re: BHTelecom All About
U Eronetu ti je u prazničnoj ponudi. Vidim ima ga i mtelbordo gandalf wrote:Vjerujem da je odlican, do sada nisam cuo losu kritiku na racun tog telefona zato ga i cekam ali izgleda uzaludzateznistub wrote:Ništa, onda ganjaj neki drugi ako ćeš preko njih. A ako možeš negdje drugdje uzeti P9 lite vjeruj topla preporuka!bordo gandalf wrote: Zvao poslovnicu, kazu da nisu sigurni da li ce dobiti huawei jer im je vec stigla nova nabavka telefona a huawei nisu dobili
-
Cupko_
#48667 Re: BHTelecom All About
BHTelecom ima najgori izbor telefona od svih operaterabordo gandalf wrote:Zvao poslovnicu, kazu da nisu sigurni da li ce dobiti huawei jer im je vec stigla nova nabavka telefona a huawei nisu dobilizateznistub wrote:Ako ce im dolaziti sigurno I ako te nece zaboraviti kad I ako dođe, vrijedi cekati jer je telefon ono pravo dobar I vrijedi svake marke, baterija jako dobra...bordo gandalf wrote:Da li cekati huawei p9 lite ili uzeti ovaj coolpad max. Rezervisao sam huawei prije mjesec dana ali od tada ni glasa od njih, ne znaju kada ce im iduca isporuka...
U Eronetu trenutno P9 Lite jeftiniji na svim tarifama nego u BHTelecomu, i ima ga na stanju koliko hoćeš
-
jarobot
#48668 Re: BHTelecom All About
Cupko_@
U BH telekomu vremenom sve postaje najgore..
Internet na mojaTV svakim danom sve gori i sporiji ( kod mne dodatni paket 1 imao 35Mb/s i sad odjednom 20Mb/s i idiot iz podrške kaže da to nije smetnja i da je sve preko 18Mb/s ok iako lijepo stoji u ugovoru 30+ Mb/s , sad se natežem s njima da mi daju napismeno i potpišu da ne mogu ispoštovati ugovor da raskinem ugovor s njima ) , HD kanali pogotovo neke arene trzaju ili ne rade povremeno nikako ( i to je bilo do prije 10 dana ok ) i to im nije smetnja ...i da ne nabrajam dalje....
U BH telekomu vremenom sve postaje najgore..
Internet na mojaTV svakim danom sve gori i sporiji ( kod mne dodatni paket 1 imao 35Mb/s i sad odjednom 20Mb/s i idiot iz podrške kaže da to nije smetnja i da je sve preko 18Mb/s ok iako lijepo stoji u ugovoru 30+ Mb/s , sad se natežem s njima da mi daju napismeno i potpišu da ne mogu ispoštovati ugovor da raskinem ugovor s njima ) , HD kanali pogotovo neke arene trzaju ili ne rade povremeno nikako ( i to je bilo do prije 10 dana ok ) i to im nije smetnja ...i da ne nabrajam dalje....
- Amazonka27
#48669 Re: BHTelecom All About
evo ako ko ceka na opremu za moju tv, vracam dva stb-a i modem
moja tv pa-pa 
-
ado_sar
#48670 Re: BHTelecom All About
samo ne potpisuj visegodianje ugovore, nesto mi govori da ces se vratiti kad se sarenilo novog operatera malo slegneAmazonka27 wrote:evo ako ko ceka na opremu za moju tv, vracam dva stb-a i modemmoja tv pa-pa
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48671 Re: BHTelecom All About
ja sam zadovoljen
500 kilobajta gari dovnload...kažu ima neka caka da mi povećaju ali ne znam... nije na meni
na TV može youtube ko lud
na mobu sve konekcije i tabletu OK
stb rjeđe iskače kad usisavaš i pušeš u pravcu kablova
samo me muči treća soba kako gledati Tv unutra
500 kilobajta gari dovnload...kažu ima neka caka da mi povećaju ali ne znam... nije na meni
na TV može youtube ko lud
na mobu sve konekcije i tabletu OK
stb rjeđe iskače kad usisavaš i pušeš u pravcu kablova
samo me muči treća soba kako gledati Tv unutra
-
Ali_G
#48672 Re: BHTelecom All About
Ako korisnik vec ima kupljen mob preko paketa na rate, moze li uzeti jos jedan?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Amazonka27
#48673 Re: BHTelecom All About
Nismo potpisali ugovor sa obaveznim trajanjem. Jedino sarenilo je veca brzina jer nam je to prioritet. Ovi su me drzali na manje od 5mb po cijeni od 100KM + u zadnjih par mjeseci nestabilne veze. Nema se tu sta vracati.ado_sar wrote:samo ne potpisuj visegodianje ugovore, nesto mi govori da ces se vratiti kad se sarenilo novog operatera malo slegneAmazonka27 wrote:evo ako ko ceka na opremu za moju tv, vracam dva stb-a i modemmoja tv pa-pa
- Radar71
#48674 Re: BHTelecom All About
Ako im na stranici piše da nemaju tel na stanju, da li se moze ipak negdje naći ili čekati?
-
channel10
#48675 Re: BHTelecom All About
Možeš, ali opet moraš imati nekoga u BHT. Napisu da nema na stanju,ali se ipak vrti određen broj uređaja kod njih za prodaju.Radar71 wrote:Ako im na stranici piše da nemaju tel na stanju, da li se moze ipak negdje naći ili čekati?