Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Banksy

#48651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

GeeTnT wrote:
hhaarree wrote::shock: :lol:
..pa dobro jbg...ne zna lik da je Banksy kolegica...i da na pricu o bosnjacima kaze "who cares" i nastavi sa sminkanjem.

..a on se pravo zado.. sto jes..jes. :mrgreen:
Pobrkalo ti se, morao bi pažljivije čitati prije nego nekog citiraš - Sarajevo kaže who cares, zar ne čuješ večeras tišinu izabranih begova i budžetskih kmetova podanika, zaglušujuća je ...

A ovog iznad, to ne vrijedi komentirati.
hhaarree

#48652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

Zasto mene ne vrijedi komentarisat, sta uradih :cry: :mrgreen:
Mohamad Sissoko

#48653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mohamad Sissoko »

Ovaj dan je super stvar, pogotovo kad gledam rtrs...drzi me budnim da ne zaboravim ko su ova govna sto su mi sve oduzeli.
Majku im genocidnu.
Banksy

#48654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

hhaarree wrote:Zasto mene ne vrijedi komentarisat, sta uradih :cry: :mrgreen:
ovaj iznad iznad ... :D
hhaarree

#48655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

Banksy wrote:
hhaarree wrote:Zasto mene ne vrijedi komentarisat, sta uradih :cry: :mrgreen:
ovaj iznad iznad ... :D
aha sori, reko da nisam ja sta :mrgreen:
GeeTnT

#48656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Banksy prihvatam kritiku...ali pod uslovom da naucis nesto o begovima i da ih ne brkas sa ovdasnjim kriminalcima..

Boze moj, Bosanske gazde, Bosanske gazde i potomci Bosanskih begova; hej ljudi moji, gazde, gazde Bosanske cekaju u redu za tanjir graha, a njihova fukara po buvljim pijacama Zajecara prodaje almasli grane i sorvane nasih nena. Prodaje fukara znoj i krv tezaka.
limeni

#48657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by limeni »

pemanapemani wrote:
limeni wrote:
Banksy wrote:Koga briga, Sarajevo šuti, sve je završeno još septembra '93. hastal ti, hastal mi ...
Nemoj biti naivan i misliti da je nesto zavrseno 93. godine. Ovo traje od 1878. godine i nece oni stati dok se citav Bosnjacki narod ne pobije i otjera sa balkana. Srbi se nikada nisu promjenili, bilo je vremena kada su glumili dobre komsije kao u periodu 1945-1990. godine ali pravo lice uvijek pokazu. Meni dedo prica kako su u onom ratu zarobili dvoje maksumcad i ono je znalo reci "ciko nemoj nas poturcit cemo se". Nikada nije stalo, oni djecu odgajaju u srpstvu, mrznji prema "turcima" a Bosnjo loce i govori "komsija je vazda upravu". Pogledajte koliko je nakon svega sto se desilo u periodu 1992-1995 nasih cura koje su se udale za srbe iz rs-a i srbije. To je za mene nedopustivo ako zelimo sebe cijeniti.
Cesto mi pricaju stariji sa postovanjem i respektom o komsijama iz proslog sistema, ni genocid ni opsada Sarajeva ne mogu njihov zatucani mozak promijeniti.
Sto vise citam o istoriji Bosnjaka i sto vise razmisljam, za mene su komsije nesto neopisivo negativno nakon svega sto se desilo u zadnjih 200 godina. Poserem im se na dan i republiku!
Koja je razlika između tebe i četnika?

Ti i oni mrzite čitave narode.

Takve identične priče imaju velikosrbi i velikohrvati. Svi su samo njih trijebili i glavni cilj Europe je bio da baš oni nestanu sa Balkana. Da nije žalosno bilo bi smješno.
Nažalost to nije najtragičnije, ova priča o stoljetnoj ugrozbi suptilno devalvira istinu o agresiji na međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu.

Druga stvar, ako ćemo krenuti od 1878., trebamo krenuti od toga šta je bošnjačka intelektualna elita uradila na stvaranju bošnjačke nacije?
Mislim da je AU monarhija bila jedini okupator na planeti Zemlji, koja je jedan okupirani narod (tadašnje Bošnjake katolike, pravoslavce i muslimane), podsticala da gradi svoju naciju.
Da, mrzim 98% gradjana rs-a, mrzim rs, njihov sistem, njihove seljane koji su klali komsije i prebacivali leseve iz jedne jame u drugu, koji se ponose "osvetom turcima", koji su ponosno otjerali bosnjake, koji i dalje kriju ratne zlocince, koji nikada nisu pruzili ruku pomirenja nakon 30.000 pobijenih civila bosnjaka, koji negiraju genocid i smiju se zrtvama,koji goje djecu da ubijaju nas, koji lazu na svakom koraku.
Takve komsije mrzim a ti ako ih volis tvoja stvar. Cast izuzecima ali moje iskustvo sa njima je takvo.
Nemoj meni pricati onu mir, niko nije kriv kada nije tako bilo. Zna se ko je bio zrtva a ko dzelat, oni su rusili sve sto ima veze sa tragom bosnjaka dok su nasi ocuvali obraz misleci da ce ih pogani svijet nagraditi.
Nikada ne bi potpisali dejton da smo znali da ce ovako biti, svi su mislili da ce rs biti sankcionirana i ukinuta ali ovaj tok pokazuje kome je eu i sad bila naklonjena tako da ocekujem referendum rs-a 2018. bosnjo ce kleknut ramenima a 2025. godine ce krenuti da ociste i ovo malo sto je ostalo. Ti tu tvoju pricu prodaji nekome drugom zna se gdje su bosnjaci zivjeli od like do smedereva a danas ti je granica srpska na trebevicu dok ti pricas nesto o bosanskoj naciji katolika, pravoslavaca.. :-)
It_is_a_Leclerc

#48658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Agresija na međunarodno priznatu državu ?
Građanski rat dvaju naroda ?
Etnički konflikt ?
Religijski rat ?

Hudom Bošnji se sve pomiješalo.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#48659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

današnja manifestacija u banjaluci je bila BAL VAMPIRA
hhaarree

#48660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

haj bar da su na tom balu bili bred pit i tom kruz ko vampiri nego smo gledali autenticne drakule iz 15. st.
ibizza

#48661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

je l ovo vatromet u Lukavici?
hhaarree

#48662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hhaarree »

jel fakat :shock: :lol:

stvarno show, slavlje je upotpunjeno
arzuhal

#48663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

ibizza wrote:je l ovo vatromet u Lukavici?
haman...ja džaba poletio sklapat...napola skontam da to oni uzrak malo, da ih želja mine...zamazah ruke bezze... :mrgreen:
dudlov

#48664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

i ja čuh maloprije kad sam smeće frljakno u kontejner. meni se učinilo da dolazi od žuči. doduše, možda je odjekivalo, a ja zaklonjen zgradom.
ibizza

#48665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

arzuhal wrote:
haman...ja džaba poletio sklapat...napola skontam da to oni uzrak malo, da ih želja mine...zamazah ruke bezze... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Koji klocevi, 10 minuta vatrometa, samo da se "cuje" u Teheranu :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#48666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

sinuhe wrote:Presmijesno i sa jedne i sa druge strane. Ne zna se ko je gori.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/srebreni ... /160109030
Jes', jes', svi su isti, i stradalnici i oni sto im to uradise. :-)

Ko nas bre zavadi? :oops:
House

#48667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

pa ti ugosti vučića :-) četalj ostaje četalj

pljuc
Jolpaz

#48668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Jolpaz »

Naravno, Kosovo je okrenulo rezultat u rukometu u svoju korist.
Gledaju na tv prenos iz Tuzle, pa slave :D
Last edited by Jolpaz on 09/01/2016 21:08, edited 1 time in total.
spreca

#48669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Ma nemoj te dzaba pricati..........ma nece komsija na komsiju :mrgreen:
GeeTnT

#48670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

spreca wrote:Ma nemoj te dzaba pricati..........ma nece komsija na komsiju :mrgreen:
...popise po jednu pa razgulise...
mekaba

#48671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mekaba »

Limeni@ Ma jarane djaba se trudish - to je genetska naivnost koja je prerasla u idiotluk. Bosanski jezik je zabranjen u tzv. RS-u a Bosnjake u tzv. federaciji boli K..c a ne kontaju da ce i njima biti zabranjen cim se ukaze prilika Cetnicima. Ko misli da su ove granice definitivne i da ce se Srbija zadovoljiti sa RS grdno se vara. Prva sansa oni ce napasti i federaciju a zbog toga i plasiraju vec odavno price kako je iz Sarajeva protjerano cak 150 000 Srba. Price se plasiraju da bi mladji narastaji imali motiv i da budu sto krvolocniji. Focu,Visegrad,Rudo,Rogaticu,Gacko,Trebinje ,Bilecu..... vishe niko ne spominje a tamo ni uha Bosnjackog nema. Rata nece biti kad Bosnjaci budu 100% spremni za rat. Sto si ne spremniji oni su okrutniji. Ove sto danas vade iz jama su upravo oni sto nisu htjeli da bjeze i sto su vjerovali komsijama.Njihova parola je bila: "Nisam nikom nista ucinio ,nemam razloga da bjezim". To je bilo kobno za mnoge porodice. Gdje je pukla puska imalo se dobre sanse za prezivjeti. Srbi kazu da su banditi pravili zlocine i da trebaju odgovarati ali se ne odricu teritorija koje im banditi osvojishe. Cak je i njihova inteligencija na strani zlocina a o SPC nije potrebno nesto posebno obrazlagati. To su sve uvezani zlocinci sa kojim nema razgovora osim preko nisana.
daddy-kool

#48672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Banksy wrote:
Pobrkalo ti se, morao bi pažljivije čitati prije nego nekog citiraš - Sarajevo kaže who cares, zar ne čuješ večeras tišinu izabranih begova i budžetskih kmetova podanika, zaglušujuća je ...

A ovog iznad, to ne vrijedi komentirati.
:thumbup:

Sarajevo je sretno u samoizolaciji.
Sva su primirja potpisana kako bi se moglo nesmetano pristupiti poslu na "svom" terenu.
pemanapemani

#48673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pemanapemani »

limeni wrote:

Da, mrzim 98% gradjana rs-a, mrzim rs, njihov sistem, njihove seljane koji su klali komsije i prebacivali leseve iz jedne jame u drugu, koji se ponose "osvetom turcima", koji su ponosno otjerali bosnjake, koji i dalje kriju ratne zlocince, koji nikada nisu pruzili ruku pomirenja nakon 30.000 pobijenih civila bosnjaka, koji negiraju genocid i smiju se zrtvama,koji goje djecu da ubijaju nas, koji lazu na svakom koraku.
Takve komsije mrzim a ti ako ih volis tvoja stvar. Cast izuzecima ali moje iskustvo sa njima je takvo.
Nemoj meni pricati onu mir, niko nije kriv kada nije tako bilo. Zna se ko je bio zrtva a ko dzelat, oni su rusili sve sto ima veze sa tragom bosnjaka dok su nasi ocuvali obraz misleci da ce ih pogani svijet nagraditi.
Nikada ne bi potpisali dejton da smo znali da ce ovako biti, svi su mislili da ce rs biti sankcionirana i ukinuta ali ovaj tok pokazuje kome je eu i sad bila naklonjena tako da ocekujem referendum rs-a 2018. bosnjo ce kleknut ramenima a 2025. godine ce krenuti da ociste i ovo malo sto je ostalo. Ti tu tvoju pricu prodaji nekome drugom zna se gdje su bosnjaci zivjeli od like do smedereva a danas ti je granica srpska na trebevicu dok ti pricas nesto o bosanskoj naciji katolika, pravoslavaca.. :-)
Vidim da si frustriran i da voliš mrziti.

Više od 10% građana manjeg entiteta nisu Srbi i oni nekako žive na tom području.
Komšije su me protjerale i pobile dio familije. Drugi dio komšija me spasio.

Dakle, nisu svi isti i nema ni teoretske mogućnosti da 98% stanovništva manjeg entiteta (za kojeg mislim da je zasnovan na genocidu i Alijinom potpisu, te da bi ga trebalo rasformirati) mrzi one koji nisu Srbi.

Znači, ti si duplo gori od njih. Ne postoji nikakav historijski pokazatelj da je mržnja uništena mržnjom.

Taman završio vatromet Karadžićeve genocidne monstrumčadi.
Na početku sam mislio da su lokalni narkomani u sevdahu, navukao kapuljaču i ugasio svjetlo. :)

Koji ti klinac treba da budeš po mržnji jednak takvim fašističkim bilmezima?
spreca

#48674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

mekaba wrote:Limeni@ Ma jarane djaba se trudish - to je genetska naivnost koja je prerasla u idiotluk. Bosanski jezik je zabranjen u tzv. RS-u a Bosnjake u tzv. federaciji boli K..c a ne kontaju da ce i njima biti zabranjen cim se ukaze prilika Cetnicima. Ko misli da su ove granice definitivne i da ce se Srbija zadovoljiti sa RS grdno se vara. Prva sansa oni ce napasti i federaciju a zbog toga i plasiraju vec odavno price kako je iz Sarajeva protjerano cak 150 000 Srba. Price se plasiraju da bi mladji narastaji imali motiv i da budu sto krvolocniji. Focu,Visegrad,Rudo,Rogaticu,Gacko,Trebinje ,Bilecu..... vishe niko ne spominje a tamo ni uha Bosnjackog nema. Rata nece biti kad Bosnjaci budu 100% spremni za rat. Sto si ne spremniji oni su okrutniji. Ove sto danas vade iz jama su upravo oni sto nisu htjeli da bjeze i sto su vjerovali komsijama.Njihova parola je bila: "Nisam nikom nista ucinio ,nemam razloga da bjezim". To je bilo kobno za mnoge porodice. Gdje je pukla puska imalo se dobre sanse za prezivjeti. Srbi kazu da su banditi pravili zlocine i da trebaju odgovarati ali se ne odricu teritorija koje im banditi osvojishe. Cak je i njihova inteligencija na strani zlocina a o SPC nije potrebno nesto posebno obrazlagati. To su sve uvezani zlocinci sa kojim nema razgovora osim preko nisana.
:thumbup:
archi_a

#48675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Šaltam kanale nakon rukometne pobjede i dođem na prenos pi si fešte. :shock: :shock: :shock:

Halooooo, kakvi ruralci samo sa druge strane brda. Jebote, tako blizu mog stana. Samo preko brda. :roll:
Ne, nismo definitivno završili. Zadojenčad. Nismo i tačka.

"tOOoooo se kuuuućaaaaa ne proooodOjeeeee, to je mojaaaaa djOdovinaaaaa. "
Pu, sjeme ti ruralno, zadojeno.
Locked