Hvala. Ma morao sam ovo provjeriti radi punice, koja tvrdi drugačijeing-ecc wrote:Ponuda kanala je jedinstvena u okviru kantona ali se moze napraviti specificna shema za odredjeni krug korisnika, npr. VIPThe Realist wrote:Da li postoji ikakva razlika kod ponude kanala između kantona?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
The Realist
#48626 Re: BHTelecom All About
-
Dzenis961
#48627 Re: BHTelecom All About
Pozdrav Narode,e ovako imam jedno pitanje,zelio bi sebi nabaviti jos jedan STB uredaj od bht-a, sada da li ce oni prihvatiti moj zahtjev za drugi STB uredaj,kakav je postupak,da li zavise tehnicke mogucnosti to jest parice?
- lijek-za-sve
#48628 Re: BHTelecom All About
naravno zatjev ce biti prihvacen i sve zavisi od tehnicke mogucnosti,ekipa ce doci i izmjeriti i vidjeti da li drugi STB moze raditi ili ne,ako bude TM bit ce zahtjev realizovan ,ukoliko ne dobit ces odbijenicu i to je toDzenis961 wrote:Pozdrav Narode,e ovako imam jedno pitanje,zelio bi sebi nabaviti jos jedan STB uredaj od bht-a, sada da li ce oni prihvatiti moj zahtjev za drugi STB uredaj,kakav je postupak,da li zavise tehnicke mogucnosti to jest parice?
-
Dzenis961
#48629 Re: BHTelecom All About
Ja sam nekih 2500m od centrale,imam oko 13mbps brzinu,kada je STB uredaj upaljen brzina je oko 10.5mbps,da li ce oni sa drugim STB uredajom povecati pristupnu brzinu interneta da ona i dalje moze biti oko 10mbps(sa upaljenim STB uredajima),u pitanju je moja tv full paket.lijek-za-sve wrote:naravno zatjev ce biti prihvacen i sve zavisi od tehnicke mogucnosti,ekipa ce doci i izmjeriti i vidjeti da li drugi STB moze raditi ili ne,ako bude TM bit ce zahtjev realizovan ,ukoliko ne dobit ces odbijenicu i to je toDzenis961 wrote:Pozdrav Narode,e ovako imam jedno pitanje,zelio bi sebi nabaviti jos jedan STB uredaj od bht-a, sada da li ce oni prihvatiti moj zahtjev za drugi STB uredaj,kakav je postupak,da li zavise tehnicke mogucnosti to jest parice?
- Laertes
#48630 Re: BHTelecom All About
Ma samo predaš zahtjev, i oni ti dođu za 5-6 mjeseci i postave...Dzenis961 wrote:Ja sam nekih 2500m od centrale,imam oko 13mbps brzinu,kada je STB uredaj upaljen brzina je oko 10.5mbps,da li ce oni sa drugim STB uredajom povecati pristupnu brzinu interneta da ona i dalje moze biti oko 10mbps(sa upaljenim STB uredajima),u pitanju je moja tv full paket.lijek-za-sve wrote:naravno zatjev ce biti prihvacen i sve zavisi od tehnicke mogucnosti,ekipa ce doci i izmjeriti i vidjeti da li drugi STB moze raditi ili ne,ako bude TM bit ce zahtjev realizovan ,ukoliko ne dobit ces odbijenicu i to je toDzenis961 wrote:Pozdrav Narode,e ovako imam jedno pitanje,zelio bi sebi nabaviti jos jedan STB uredaj od bht-a, sada da li ce oni prihvatiti moj zahtjev za drugi STB uredaj,kakav je postupak,da li zavise tehnicke mogucnosti to jest parice?
- studiorum_tuzlaensis
#48631 Re: BHTelecom All About
Ne...channel10 wrote:Da ti ne fali jedinica ispred tih 930?
Galaxy S7 me košta 38.8 x 24 mjeseca = 931.2 KM na Midi30. Možda je sada cijena nešto malo korigovana. Naravno + PDV, ali to već dajem državi ne telekomu.
-
channel10
#48632 Re: BHTelecom All About
O jbl sebestudiorum_tuzlaensis wrote:Ne...channel10 wrote:Da ti ne fali jedinica ispred tih 930?
Galaxy S7 me košta 38.8 x 24 mjeseca = 931.2 KM na Midi30. Možda je sada cijena nešto malo korigovana. Naravno + PDV, ali to već dajem državi ne telekomu.
- studiorum_tuzlaensis
#48633 Re: BHTelecom All About
nešto si mi nervozan burazeru. Neki sarkazam? Ako ne znaš komunicirati kao čovjek, apaurin i odjebi troskokom.channel10 wrote:O jbl sebestudiorum_tuzlaensis wrote:Ne...channel10 wrote:Da ti ne fali jedinica ispred tih 930?
Galaxy S7 me košta 38.8 x 24 mjeseca = 931.2 KM na Midi30. Možda je sada cijena nešto malo korigovana. Naravno + PDV, ali to već dajem državi ne telekomu.. Ne samo da je rata sad, nakon pola godine 44 KM, nego hej pazi sad, pdv ide drzavi. Pa jel ga to drzava placa ili ga ti placas
. Ne da si lik, nego si ličina. Da ti nesto Hazbo ne dodje
![]()
-
channel10
#48634 Re: BHTelecom All About
Zasto bih ja bio nervozan
. Ne bacam ja ovdje bombe 
-
made_in_sarajevo
#48635 Re: BHTelecom All About
Joj dodje mi da nazovem 1444 i da vristim samo. Jebenu sifru od wifi promjenim,sistem zajebe ne prodje ne radi,dodje monter vrati staru i kaze kad prodje sifra ukucaj novu, ja danas kuci oni ne radi ja novu sifru nece,samo jos maticni broj rahmetli nane nisam ukuco i nece. Nazovem 1444 ona prijavi kao kvar,ama bona sifru mi ukini samo,nazovem drugi put liku mrsko sto zivi i lafo da me prespoji spustj slusalicu,ja opet kad se isti javi pa vasa sifra pa samo vi znate, ama covjeve boziji nece nista ne prihvata ni jednu sifru hoa da ti crtam, 22. Ste podnjeli zahtjev i prosla sifra 24. Ama covjece nece ni jedna da prodje,sad cu ja vas na tehnicku j niko se ne javlja. Jebo majku promjenis sifru i halalis se sa internetom i jos se debil Suad javi kojeg bi volio onom slusalicom od telefona tuci kako je lik glup,bezobrazan u isto vrijeme
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
-
Cupko_
#48636 Re: BHTelecom All About
Druze, telefon sad na midi30 paketu kosta 1221,20 km. Ti hoces rec da je prije 6 mjeseci (nepuna 2 mjeseca nakon izlaska) bio jeftiniji nego sad?studiorum_tuzlaensis wrote:Ne...channel10 wrote:Da ti ne fali jedinica ispred tih 930?
I kako to ne racunas PDV u cijenu? Nebitno kome ide, bitno je da ga placas TI i svakako se racuna u cijenu paketa
I sa tom cijenom sto ti navodis
-
ing-ecc
#48637 Re: BHTelecom All About
A kako ti promjenis jebenu sifru od WiFi?made_in_sarajevo wrote:Joj dodje mi da nazovem 1444 i da vristim samo. Jebenu sifru od wifi promjenim,sistem zajebe ne prodje ne radi,dodje monter vrati staru i kaze kad prodje sifra ukucaj novu, ja danas kuci oni ne radi ja novu sifru nece,samo jos maticni broj rahmetli nane nisam ukuco i nece. Nazovem 1444 ona prijavi kao kvar,ama bona sifru mi ukini samo,nazovem drugi put liku mrsko sto zivi i lafo da me prespoji spustj slusalicu,ja opet kad se isti javi pa vasa sifra pa samo vi znate, ama covjeve boziji nece nista ne prihvata ni jednu sifru hoa da ti crtam, 22. Ste podnjeli zahtjev i prosla sifra 24. Ama covjece nece ni jedna da prodje,sad cu ja vas na tehnicku j niko se ne javlja. Jebo majku promjenis sifru i halalis se sa internetom i jos se debil Suad javi kojeg bi volio onom slusalicom od telefona tuci kako je lik glup,bezobrazan u isto vrijeme
-
made_in_sarajevo
#48638 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Udjem na jebeni portal telekoma i promjenim jebenu sifru od wifi pardon adsl, vidim mora se ipak crtati da jebena sifra nece opet da prodje. Sta ces cim je sifra jebana ne mere valjati nikakoing-ecc wrote:A kako ti promjenis jebenu sifru od WiFi?made_in_sarajevo wrote:Joj dodje mi da nazovem 1444 i da vristim samo. Jebenu sifru od wifi promjenim,sistem zajebe ne prodje ne radi,dodje monter vrati staru i kaze kad prodje sifra ukucaj novu, ja danas kuci oni ne radi ja novu sifru nece,samo jos maticni broj rahmetli nane nisam ukuco i nece. Nazovem 1444 ona prijavi kao kvar,ama bona sifru mi ukini samo,nazovem drugi put liku mrsko sto zivi i lafo da me prespoji spustj slusalicu,ja opet kad se isti javi pa vasa sifra pa samo vi znate, ama covjeve boziji nece nista ne prihvata ni jednu sifru hoa da ti crtam, 22. Ste podnjeli zahtjev i prosla sifra 24. Ama covjece nece ni jedna da prodje,sad cu ja vas na tehnicku j niko se ne javlja. Jebo majku promjenis sifru i halalis se sa internetom i jos se debil Suad javi kojeg bi volio onom slusalicom od telefona tuci kako je lik glup,bezobrazan u isto vrijeme
- zateznistub
#48639 Re: BHTelecom All About
Neznadoh da se sifra za wifi moze promijeniti na portalu telecoma... 
- Del_Boy1
#48640 Re: BHTelecom All About
Kad promiijeniš šifru od ADSL-a ona postane i šifra za wifi samo se ponavlja 2X, pod uslovom da si spojen na ACS.
- zateznistub
#48641 Re: BHTelecom All About
Kako je onda meni jedna sifra za adsl a sasvim druga za wifi?Del_Boy1 wrote:Kad promiijeniš šifru od ADSL-a ona postane i šifra za wifi samo se ponavlja 2X, pod uslovom da si spojen na ACS.
- Del_Boy1
#48642 Re: BHTelecom All About
Može se promijeniti šifra za wifi i bez mijenjanja šifre od ADSL-a, ali se zna desiti da se nakon nekog vremena opet vrati ona šifra 2X ADSL, ako si spojen na taj ACS.
- zateznistub
#48643 Re: BHTelecom All About
Koliko ja znam, a neka me ing ispravi ako grijesim, sifra za wifi se jedino moze mijenjati pristupom preko ip adrese jal korisnicki jal daljinski preko podrske...za portal cisto sumLJamDel_Boy1 wrote:Može se promijeniti šifra za wifi i bez mijenjanja šifre od ADSL-a, ali se zna desiti da se nakon nekog vremena opet vrati ona šifra 2X ADSL, ako si spojen na taj ACS.
- Del_Boy1
#48644 Re: BHTelecom All About
Nisam ni rekao da se šifra za wifi može promijeniti na portalu, ali ako promijeniš ADSL šifru na portalu i spojen si na ACS vjerovatno će se i šifra za wifi ujedno promijeniti.
- REDDEVILS
#48645 Re: BHTelecom All About
Ja preko postavki modema mijenjam šifru WI-FI nisam znao da se može preko bhtelecom portala.
-
ing-ecc
#48646 Re: BHTelecom All About
Tako jezateznistub wrote:Koliko ja znam, a neka me ing ispravi ako grijesim, sifra za wifi se jedino moze mijenjati pristupom preko ip adrese jal korisnicki jal daljinski preko podrske...za portal cisto sumLJamDel_Boy1 wrote:Može se promijeniti šifra za wifi i bez mijenjanja šifre od ADSL-a, ali se zna desiti da se nakon nekog vremena opet vrati ona šifra 2X ADSL, ako si spojen na taj ACS.
NooooDel_Boy1 wrote:Nisam ni rekao da se šifra za wifi može promijeniti na portalu, ali ako promijeniš ADSL šifru na portalu i spojen si na ACS vjerovatno će se i šifra za wifi ujedno promijeniti.
Nadam se da ce ovo i made_in_.... procitati pa onda okrenuti vodu na svoj mlin i prestati sa komplikacijama (osim ako to nije sustina zivota
- zateznistub
#48647 Re: BHTelecom All About
Eto, rijesena misterija... lik mjenjao sifru za pristup internetu a htio za wifi....
- Del_Boy1
#48648 Re: BHTelecom All About
Ja odavno nisam spojen na ACS pa nisam znao da to više nije tako, ali znam da je nekad prije tako bilo, i ja mijenjam šifru za wifi direktno na ruteru.
Sent from my E2303 using Tapatalk
-
made_in_sarajevo
#48649 Re: BHTelecom All About
Kad sam pitao kako se loguje na telekom portal, ulogovao se otisao tamo na mjenjanje sifre jel internet ili adsl pisalo ili wifi ne sjecam se, udjite pa procitajte sta pise, unio staru unio novu sifru i spasio. Desilo se da nije proslo, prijavio to,dosao monter i kaze mjenjao si sifru i nije iz nekog razloga kroz sistem prosla, vratio na sifru koju sam dobio kad sam ugovor potpisao i rekao kad sistem prodje sifru samo ukucaj svoju novu sifru i to je to ali da nazovem i 1444 da oni isto promjene i zakljucaju sifru da kad se desi da se sistem.nesto restartuje da modem povuce novu sifru,a ne staru. Ja danas dosao kuci sve to radilo inace,ja na wifi da se nakacim nema nista, onda kako god sifru kucam nece pa se iz 20 pokusaja jednom konektovo na staru sifru i nakacio se na wifi ali nisam imao interneta i sta god kucam nece. Nazvo 1444 oni kvar opet. Niko od korisnika nije kriv sto oni komplikuju sami sebi. Ljudi fino stavili promjeni sifru tog necega ne sjecam se tacno, sad nece ni jedn sifra da prodje. Dobio jednu sifru i promjenio jednu sifru,nije radilo to sistem nesto zezo i vratili na staro i sad opet ne radj,a garant je opet isto da u sistemu nesto na kontra otislo.
Da sam ja usao u modem pa cacko pa zajebo uredu,ovako preko portala usao i ljudi sve stavili na izvolite da se sifra mjenja i vazda belaj.
Hajd da wifi nece da nemam interneta nego kako god kucam sifru nece ni na portal da se loguje
Edit: hahahahahahahha sad opet ukucao staru sifru preko se konektovo na wifi ali nije internet radio i sad beze pokusao opet kad radi hahahahaha. Hajd necu ni disati oko modema
Da sam ja usao u modem pa cacko pa zajebo uredu,ovako preko portala usao i ljudi sve stavili na izvolite da se sifra mjenja i vazda belaj.
Hajd da wifi nece da nemam interneta nego kako god kucam sifru nece ni na portal da se loguje
Edit: hahahahahahahha sad opet ukucao staru sifru preko se konektovo na wifi ali nije internet radio i sad beze pokusao opet kad radi hahahahaha. Hajd necu ni disati oko modema
- escobar__
#48650 Re: BHTelecom All About
Sad su napravili user-level pristup modemima gdje su ti omogućene neke osnovne funkcije između kojih je i podešavanje parametara bežične veze bez bojazni da će ih ACS vratit na zadane postavke.Del_Boy1 wrote:Ja odavno nisam spojen na ACS pa nisam znao da to više nije tako, ali znam da je nekad prije tako bilo, i ja mijenjam šifru za wifi direktno na ruteru.