Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali nisu legle i lik je u pravu.Dokle više gledati vam kroz prste,ne mislim samo na vas.
Kasumovic ih je jučer odjebo,bukvalno im rekao šta cmizdrite više,šta ste uradili konkretno?
Kasumovic je dobio izbore na osnovu toga sto je rekao da ce "spasiti" Celik, pa ga samo drzimo za rijec, da nisu izasli navijaci na izbore nema sanse da bi dobio. E sad, kako to sve ostvariti nemam pojma
Ne bih isključivao svoju gore navedenu tvrdnju, ali mislim da svi znamo o čemu je riječ. Izbaciš Slobodu i Čelika, Borcu ne daš da uđe, ko će igrati? Pitanje je da li iko u Republici Srpskoj ispunjava više uslova nego Borac. Ako ispunjava, onda je to dosta slabiji tim, jer je Borac uništio drugu ligu, a Savezu je u interesuje jaka liga, pa zbog toga i gleda kroz prste. Ista situacija je sa Slobodom i Čelikom.
Što se tiče Čelika, novi ljudi koji su došli u klub su trebali biti zaduženi da nađu sponzore, da se uloži novac u klub, a sve se svelo na ucjenjivanje vlasti. "Dajte nam pare, a mi ćemo ostalo", to im je taktika. I one patetično-emocionalno-hinjave izjave su za povraćanja. Vlast ne voli Čelik, jer da voli dali bi nam pare. Samo to ponavljaju. Dosta bi i Čelika. Ne može ga grad vući na svojoj sisi unedogled. Neko reče da je Zenica dala 250 hiljada za 5-6 mjeseci. Sada im je falilo 30-50 hiljada, pa to izađe na 300 hiljada u pola godine, a oni u akciji skupili 6 KM.
Rob_Atl wrote:Kasumovic je dobio izbore na osnovu toga sto je rekao da ce "spasiti" Celik, pa ga samo drzimo za rijec, da nisu izasli navijaci na izbore nema sanse da bi dobio. E sad, kako to sve ostvariti nemam pojma
Netacno. Navijaci su vecinom bili za Vraceta, bar 90 % omladine
A zar nije Fudo do sada dao oko 300 000 KM za Celik ?
Klub nema para, to je jasno, ali baš ovakva "pojačanja" da dovodimo je jadno za naš nivo. Doduše, ako se vratimo nekih 9-10 godina unazad, onda je u redu.
Ne znam sta kukate na Celik. Traze pare? Pa neka traze. Fudo obecao,dobio izbore,sad bi da izvuce guzicu. Ja sam na strani Celika,a Fudo bi najradije da isti propadne i da obecanja koja je dao odu u zaborav.
Isto je i sa Slobodom. Vlast vukla za nos ljude obecali da ce vracati dug,neka vracaju. I treba sviju prozivati ako je neko dao obecanje. Obecao si,ispuni ga.
mali_milojica wrote:Ne znam sta kukate na Celik. Traze pare? Pa neka traze. Fudo obecao,dobio izbore,sad bi da izvuce guzicu. Ja sam na strani Celika,a Fudo bi najradije da isti propadne i da obecanja koja je dao odu u zaborav.
Isto je i sa Slobodom. Vlast vukla za nos ljude obecali da ce vracati dug,neka vracaju. I treba sviju prozivati ako je neko dao obecanje. Obecao si,ispuni ga.
Zato nazimu kad rikne kotlovnica u Zenici pa ne bude para za obnovu, bice prica sve pare odose u Sarajevo...kme kme...neka svako dijete mrzi glavni grad. Ista prica za Tuzlu.
Talovi i slična sranja jarane, isto kao što se i nama zna desiti.
Na stranu što sam fulio titulu, ali sam prije rekao da moramo osvojiti trofej, jer će ova sezona za nas biti teška, i da će nam cilj biti Evropa ili eventualno osvajanje kupa, ali to ako se poklope neke stvari. Klub nema para, nema ko da dovede igrače, raspad sistema.
lendric wrote:Evo ga i Logovani progovorio, on 100% zna jesul talovi ili nisu, insajdercic
Nema ga veceg od tebe i nejmara
Jel dolazi kostic al sto posto sad?
Ma kakav Kostic,dolazi bivsi reprezentativac koji je ujedno i bivsi igrac Partizana i tako....Zajmovic je zamazivanje ociju konkurentima,sad tek slijedi dolazak zvijezda kartoteka se lista punom parom,listove izlizase trazeci DNK zeljeznicara