Glavni argument srba

Mora se priznati da ova boja odlicno pristaje ovoj ploči.hhaarree wrote:nije, crvena, jao da je zelena tacno bi meltdown bioEdin H. wrote:He'l zelena?hhaarree wrote:Eno neko bacio kantu boje na tablu welcome to PC na izlazu iz Teherana![]()
![]()
Ovaj ne zna hoće li da piša ili se**hhaarree wrote:Eo ga Vucko odrzo govor:
"Pravo da volimo svoj narod niko nije i neće moći da nam zabrani", rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Poručio je da nikada više političari iz Srbije i Republike Srpske neće moći da podižu barijere.
"I kada pomislite da ste usamljeni, građani Republike Srpske, znajte da niste. Srbija je uvek tu a njena obaveza jeste da čuva Republiku Srpsku. I niko neće moći da ukine RS bilo kakvim dektretima jer dekretima nije ni stvarana, stvorio ju je narod Republike Srpske", naveo je premijer Srbije.
Istakao je da je obaveza Srbije da bude garant teritorijalnog integriteta BiH.
"I Srbija to čini i činiće u budućnosti", istakao je Vučić i dodao da su Srbi, Bošnjaci i Hrvati sudbinski vezani jedni za druge.
"Živeli smo zajedno vekovima unazad i živećemo zajedno u vekovima koji dolaze. Isplate li nam se svađe i sukobi?", upitao je premijer.
Naveo je da i dalje postoje usijane glave koje misle da je pogled u ubudućnost pogled u komšiju preko optičkog nišana nekog od savremenog oružja.
"Dosta je bilo grobova, hoćemo da gradimo fabrike, a komšije moramo da poštujemo i sa njima da delimo dobro i zlo", poručio je Vučić.
Naveo je da u sukobima i ratovima nismo postajali ni veći ni bogatiji i poručio da je došao da govori o budućnosti.
Kako je istakao, svet se menja brzinom koja jedva može da se prati. Citirao je Ruperta Mardoka koji je rekao da u budućnosti neće veliki pobeđivati male nego brzi spore.
"Naša i vaša budućnost neće zavititi od toga koliko smo veliki nego koliko smo brzi i vredni", rekao je Vučić.
Intoniranjem himni Republike Srpske "Moja Republika" i Srbije "Bože pravde", te minutom ćutanja za sve poginule u ratu, u Banjaluci je počela svečana akademija povodom Dana i krsne slave Republike Srpske - Svetog arhiđakona i prvomučenika Stefana."
Clanak sa stranice rts.rs ali je link grozan i ogroman pa ga nisam turio
edit: evo i kiks objavio http://www.klix.ba/vijesti/bih/vucic-u- ... /160109031
jao_situacije wrote:i šta bi bilo da nema odluke ustavnog sudaemmir1 wrote:Dodik treba do kraja života da bude zahvalan Bakiru za ovaj potez oko ustavnog suda.
Ne bi mu mater pomogla koliko mu je Bakir pomogao.
Ovo je za Dodika bio bingo i joker u istoj igri.
A Bakir potez može se staviti u najgluplje poteze u politici ikad
narod bi rekao haj ti dodik siđi s vlasti![]()
![]()
pa ti stvarno kao da si jučer došao u bih, mi konstantno opravdavamo dodika riječima da je on takav jer mu bošnjaci idu u kontru, tako je bilo i sa silajdžićem, ode silajdžić a dodik 10 puta gori
totalni autizam, nemaju bošnjaci a ni bakir nikakve veze sa tim kakav je dodik i dodik nije proizvod bošnjaka
dodika narod voli i to nema nikakve veze sa federacijom sarajevom bakirom i bošnjacima on je takav kakav jeste i to se neće promijeniti ako bošnjaci promjene diskurs i retoriku
uostalom mektić će ga strpati u zatvor kad tad i onda više neće biti važne njegove floskule i laprdanja ali će i dalje važiti odluka najvišeg suda u državi i 9 januar će se ukinuti, bilo to sutra ili za 10 godina ali će biti ukinut
mi prvo trebamo prestati sami sebi šamare udarati i podmetati klipove, i korak po korak uništavati genocidnu tvorevinu a to se ne može za 7 dana uraditi
Nema druge nego da je hitno preimenuju u srbijadječak sa šibicama wrote:Tek su do AU monarhije dosli, sad ce ustase pa mudzahedini.
Dobra im akademija, jedino mi zao stihoklepaca ovih patriotskih pjesama, Republika Srpska se bas nisacim ne rimuje osim mrska, tezak posao imaju.
pa šta ima veze kad je mektić navalio da ga strpa u zatvor, a do tad trebamo uživati u njegovim izjavama i zabavljati seemmir1 wrote:jao_situacije wrote:i šta bi bilo da nema odluke ustavnog sudaemmir1 wrote:Dodik treba do kraja života da bude zahvalan Bakiru za ovaj potez oko ustavnog suda.
Ne bi mu mater pomogla koliko mu je Bakir pomogao.
Ovo je za Dodika bio bingo i joker u istoj igri.
A Bakir potez može se staviti u najgluplje poteze u politici ikad
narod bi rekao haj ti dodik siđi s vlasti![]()
![]()
pa ti stvarno kao da si jučer došao u bih, mi konstantno opravdavamo dodika riječima da je on takav jer mu bošnjaci idu u kontru, tako je bilo i sa silajdžićem, ode silajdžić a dodik 10 puta gori
totalni autizam, nemaju bošnjaci a ni bakir nikakve veze sa tim kakav je dodik i dodik nije proizvod bošnjaka
dodika narod voli i to nema nikakve veze sa federacijom sarajevom bakirom i bošnjacima on je takav kakav jeste i to se neće promijeniti ako bošnjaci promjene diskurs i retoriku
uostalom mektić će ga strpati u zatvor kad tad i onda više neće biti važne njegove floskule i laprdanja ali će i dalje važiti odluka najvišeg suda u državi i 9 januar će se ukinuti, bilo to sutra ili za 10 godina ali će biti ukinut
mi prvo trebamo prestati sami sebi šamare udarati i podmetati klipove, i korak po korak uništavati genocidnu tvorevinu a to se ne može za 7 dana uraditi
Naravno da bi Dodik bio takav.
No bio je prilično pritsinut i slabila mu je popularnost i vlada, i sada ga je Bakir žestoko ojačao i dao mu vjetar u leđa
Dobro došao u stvarnost gde su ustavi zemalja tek politički dogovori koje malo ko ferma van granica te iste države.Edin H. wrote:Ima li iko od ovih lokalnih uhljebljenih politicara veze, moci i snage da dopre do svjetskih medija i osudi Vucicevo krsenje oluka Ustavnog suda susjedne zemlje.
Cini mi se jedino da je Silajdzic svojevremeno imao snage i znanja za takve stvari.
Cuj nezna se ko je gori.. Ako si ti u nedoumici, ja nisam. Poruka ispisana na onom platnu zivjece onoliko koliko i sumska....sinuhe wrote:Presmijesno i sa jedne i sa druge strane. Ne zna se ko je gori.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/srebreni ... /160109030
Oprosteno covjeku ljetos a i Camil je isprosio para.GeeTnT wrote:Cuj nezna se ko je gori.. Ako si ti u nedoumici, ja nisam. Poruka ispisana na onom platnu zivjece onoliko koliko i sumska....sinuhe wrote:Presmijesno i sa jedne i sa druge strane. Ne zna se ko je gori.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/srebreni ... /160109030