Pravili su prije nekoliko godina,OK....ali više ne prave dresove uopste,zato ne kontam odakle lafo vama njihovi dresovi kad ne možeš naći ponudu nigdje vezanu za iste....'naci batalili proizvodnju istih,a vi hladno predstavljate novi Diadorin dresavetinja wrote:Prave dresove ekipi Collingwood Magpies Netball. Do prije nekoliko godina su pravili dresove za Birmingham.leškarenje wrote:Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#48601 Re: Premijer liga BiH
- avetinja
#48602 Re: Premijer liga BiH
Prave za ovu prvu ekipu.leškarenje wrote:Pravili su prije nekoliko godina,OK....ali više ne prave dresove uopste,zato ne kontam odakle lafo vama njihovi dresovi kad ne možeš naći ponudu nigdje vezanu za iste....'naci batalili proizvodnju istih,a vi hladno predstavljate novi Diadorin dresavetinja wrote:Prave dresove ekipi Collingwood Magpies Netball. Do prije nekoliko godina su pravili dresove za Birmingham.leškarenje wrote:Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.
- leškarenje
#48603 Re: Premijer liga BiH
Ko su ovi,koji sport je uopste u pitanju?
Daj link tih dresova što prave?
- avetinja
#48604 Re: Premijer liga BiH
Neka ženska ekipa, ne znam koji sport je u pitanju.leškarenje wrote:Ko su ovi,koji sport je uopste u pitanju?
Ovo je link njihove zvanične stranice.
https://shop.collingwoodfc.com.au/women ... arm-up-tee
- leškarenje
#48605 Re: Premijer liga BiH
Nema dresa nikakvog ili sam neuk oko ovoga....
http://www.diadora.com/int/
Možda me lendric prosvijetli,ipak je on glavni za linkove i slično
http://www.diadora.com/int/
Možda me lendric prosvijetli,ipak je on glavni za linkove i slično
- avetinja
#48606 Re: Premijer liga BiH
Nema na zvaničnoj stranici Diadore. Isto tako nemaš na zvaničnoj stranici Adidasa dres od manje poznatih klubova, nego od Reala, Uniteda, Bayerna. Mogu li dobiti link zvanične stranice Nike-a gdje se nalazi vaš dres?
- leškarenje
#48607 Re: Premijer liga BiH
Ne kontas haveru očitoavetinja wrote:Nema na zvaničnoj stranici Diadore. Isto tako nemaš na zvaničnoj stranici Adidasa dres od manje poznatih klubova, nego od Reala, Uniteda, Bayerna. Mogu li dobiti link zvanične stranice Nike-a gdje se nalazi vaš dres?
Nema nikakvih dresova,NIKAKVIH na njihovoj stranici. Nadji bilo kakav dres,od bilo koga...ovo sto si postavio je neka trening oprema,nešto.....ali dresova nema,ne prave dresove nikome.
- avetinja
#48608 Re: Premijer liga BiH
Prenijelo me.leškarenje wrote:Ne kontas haveru očitoavetinja wrote:Nema na zvaničnoj stranici Diadore. Isto tako nemaš na zvaničnoj stranici Adidasa dres od manje poznatih klubova, nego od Reala, Uniteda, Bayerna. Mogu li dobiti link zvanične stranice Nike-a gdje se nalazi vaš dres?ali ne zamjeram ti
dobar si momak.
Nema nikakvih dresova,NIKAKVIH na njihovoj stranici. Nadji bilo kakav dres,od bilo koga...ovo sto si postavio je neka trening oprema,nešto.....ali dresova nema,ne prave dresove nikome.
Firma se bavila pravljenjem dresova do prije nekoliko godina za poznatije klubove. To što ih nema na tržištu je vjerovatno posljedica bolje konkurencije, ali to ne znači da nisu u stanju napraviti nekoliko stotina dresova, ako ih klubovi posebno kontaktiraju. Sumnjam da je u pitanju mućka. Nije niko toliko lud.
-
5korpus
#48609 Re: Premijer liga BiH
joj jesi naporanleškarenje wrote:Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.
https://it.wikipedia.org/wiki/Diadora
- leškarenje
#48610 Re: Premijer liga BiH
Šta s ovim?5korpus wrote:joj jesi naporanleškarenje wrote:Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.![]()
@avetinjo,meni smrdi na neku mucku
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#48611 Re: Premijer liga BiH
Vala svakako su ružni, osim onog tamno plavog. 
- leškarenje
#48612 Re: Premijer liga BiH
"Nebi" me dugo,pa sam morao malo izlistati ove bisere
Vidi ovoga i price,a dogurali do Uefe jbt. zbog kuknjave o penalu
bold najjaci
karanje je nauka

by hrasno38 » 11 May 2017, 23:35
LSD wrote:
Na koševu se slavi titulau predzadnjem kolu.
Pred 10.000 navijaca Zelje:)
by decko_sa_kovaca » 13 May 2017, 21:49
Hocel doc pitari na zeljinu proslavu titule na kosevo
Vidi ovoga i price,a dogurali do Uefe jbt. zbog kuknjave o penalu
Daj nam jos ovih slikica LSDby UnKnownBA » 14 May 2017, 12:38
Pričajte vi komšije šta hoćete ali traženje penala u svakoj utakmici, prebacivanje krivice na sudija, savez, druge ekipe ... je odraz nemoći! Ako vratite malo film unazad, Sarajevo je kiksalo kući protiv Krupe i Radnika. Te dvije utakmice da ste dobili danas bi i pored poraza u Mostaru bili prvi na tabeli. Prema tome, jedini krivac ste vi sami, priznali vi to ili ne. Sada se ovdje ispričajte i biće vam lakše iako je ta priča samo bijeg od realnosti i stvarnih krivaca zbog kojih vam je klub u situaciji kakvoj jeste.
A fino vam rekohby LSD » 15 May 2017, 14:04
hrasno38 wrote:
i jos kad se samo sjetis kako su zdusno navijali za Siroki da izbaci Zelju u kupu mogla bi koalicija dobiti i cetvrtog clana:)
Može ta trojka iz koalcije q sviratiovo je realnost za njih
Image
svi donji
Pitarluk bira pobjedu u derbiju ispred pobjede na Pecari i osvajanja kupa...ali necemo reci da to nisu kompleksi, naljutice se kone
Bice nastavakby hrasno38 » 15 May 2017, 14:18
leškarenje wrote:
LSD wrote:
lendric wrote:
Pa bola dovoljno vam je što navijači Sarajeva kažu draže bi im bimlo da ih nabije siroki, a oni nas u derbiju, nego da osvoje kup
![]()
![]()
Time je sve receno o kakvim divovima se radi.
Prvo ćemo da vas bijemo,pa ćemo da vas karamo
Hocete po obicaju....i na kraju izaci sa terena u 90-toj minuti pognutih glava a sa tribina na polovini drugog poluvremena da vas ko ne bi zajebavo kao sto imate obicaj!!!!
- Raigor Stonehoof
#48613 Re: Premijer liga BiH
lendric wrote:Gledaj kompleksaša, klub mu godinama ništa ne osvaja, završavaju iza Željezničara i on nešto kopira
sad još da mu se jarani pridruže i ojha
sto jest jest, sramotno od nas.
- avetinja
#48614 Re: Premijer liga BiH
Mene interesuje hoće li i šta Lendrić otkriti novinarima u skorije vrijeme. Najavio je lijepu priču. Mislim, kako za koga lijepu, ali za novinare svakako priželjkujuću. Mogu misliti kako se ponašao na treninzima i u svlačionici, kada ovako priča o Petroviću.
- AmiĐa_Idriz
#48615 Re: Premijer liga BiH
Klikni "Sponsorizzazioni"leškarenje wrote:Šta s ovim?5korpus wrote:joj jesi naporanleškarenje wrote:Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.![]()
@avetinjo,meni smrdi na neku muckual eto.
-
Nadzorna_ploca
#48616 Re: Premijer liga BiH
sta kaze decko godinama nista ne osvaja.sta tek reci za njegov klub. 
- leškarenje
#48617 Re: Premijer liga BiH
Ne jebi da je ovo relevantno,a zvanicna Diadorina nistaAmiĐa_Idriz wrote: Klikni "Sponsorizzazioni"
Šilo se u hrvatskoj,negdje kod nekog njihovog Haada
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- avetinja
#48619 Re: Premijer liga BiH
Liga se skratila upravo zbog ovakvih situacija i da se ne bi dogodio fijasko u sezoni, ali opet smo imali situacije gdje je bilo upitno odigravanje utakmica, priča o dugovima i slično. Liga 10 se čini sve boljom opcijom, a vjerujem da će za neke tri godine biti opet skraćenje.
-
sumirprimus
#48620 Re: Premijer liga BiH
ma to onaj zenicki sdaovac,, jos uvijek sere po slobodi..
a bog te lik sindikalac,a sam pobjego...
- leškarenje
#48621 Re: Premijer liga BiH
Kakav god da je u pravu je,na osnovu čega se daju licence?sumirprimus wrote:ma to onaj zenicki sdaovac,, jos uvijek sere po slobodi..
- avetinja
#48622 Re: Premijer liga BiH
Morali da Mujkanović ne tuži Savez. 
- leškarenje
#48623 Re: Premijer liga BiH
A Čelik i Bojacavetinja wrote:Morali da Mujkanović ne tuži Savez.
- avetinja
#48624 Re: Premijer liga BiH
Ovi iz Čelika ucjenjuju vlast na svakoj sjednici, a gdje ćeš Borcu uskratiti pravo nastupa. Odmah se postavlja pitanje nacionalne netrpeljivosti.
-
sumirprimus
#48625 Re: Premijer liga BiH
ma legnu uplate ba eto kako..

ovo je realnost za njih