Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dinostula wrote:Nekad davno sam bio korisnik BH Telecoma dok su bili paketi 3g, 5g i 9g.
E sad ostao mi je stari modem Speedtouch 546 V6 sad me zanima zna li neko da li se ovaj modem moze koristiti za recimo netflat5 ?
Ako ne moze kako ide sad sa modemima da li daju na koristenje besplatno ili se mora iznajmiti ??
MickeyPierce wrote:Pretplata 30 KM ... ukoliko se potroši npr 25 KM (ostane 5 KM koje se prebacuju na naredni mjesec) da li tih 5 KM mogu nekome poslati krajem mjeseca, da li se i slanje kredita uracunava u tih 30 ili to posebno ide na račun?
slanje kredita ide dodatno na pretplatu... zvanje premijum brojeva, tipa donacija, ide dodatno na pretplatu... roaming ide dodatno na pretplatu... u sustini, sve sto nije obican poziv prema fiksnim ili mobilnim i sms, ide dodatno na pretplatu...
ono sto preneses iz jednog mjeseca u drugi, moras potrositi u tom drugom mjesecu, nema prenosenja dalje
Prenosi se i dalje, zato što se u narednom mjesecu prvo troši preneseni iznos pa onda pretplata iz trenutnog mjeseca i tako sve kod jednom ne skupi para vrijednosti paketa koji koristi, onda može prenijeti samo onoliko KM-ova kolika je pretplata, sve ostalo propada.
Del_Boy1 wrote:Možda kucaš šifru od wifi pa nece, ta ide dva puta šifra od ADSL-a, npr. 123456123456, probaj samo ukucat 123456 bez ponavljanja.
Sent from my E2303 using Tapatalk
Eh to je,sifra od interneta ali jednom samo, hvala
Zatezni nisam mjenjao nista,kaze mi monter da nazovem 1444 za to jer kad budu sistem cackali moze mi vratiti stari pasvod pa 1444 to odma ubace u sistem,samo meni mrsko ih zvati
Del_Boy1 wrote:Možda kucaš šifru od wifi pa nece, ta ide dva puta šifra od ADSL-a, npr. 123456123456, probaj samo ukucat 123456 bez ponavljanja.
Zatezni nisam mjenjao nista,kaze mi monter da nazovem 1444 za to jer kad budu sistem cackali moze mi vratiti stari pasvod pa 1444 to odma ubace u sistem,samo meni mrsko ih zvati
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Pa napisah ti da ukucas sifru za int. Jesi li uspio?
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Pa napisah ti da ukucas sifru za int. Jesi li uspio?
Jesam samo sam ja kucao sifru ali dva puta kao za wifi sto treba,a treba jednom samo
Meni wifi ne radi nikako evo otkako sam sa posla dosao. Mrsko mi komp paliti da vidim ima li neta ikako, ovo preko 3g picim,a moja tv radi normalno doduse ja nemam HD