Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Awakened
#48577 Re: Premijer liga BiH
Drug, Zeljo je izgubio sigurnu TITULU jer nije mogao izvuci remi protiv preumornog Sarajeva. I ne samo to, nego Zeljo maltene nije opalio loptu po golu u toj utakmici. Da se razumijemo, slicne stvari su radili Dino i Ibrak u svoje vrijeme i bilo je jako ruzno.[/quote]
Željo je titulu izgubio u Krupi. Pozdrav[/quote]
E hebi ga sad. Da sam navijac/simpatizer Zelje, meni bi smetalo. Da si nam ziv i zdrav...i sretan Zubandan.
Željo je titulu izgubio u Krupi. Pozdrav[/quote]
E hebi ga sad. Da sam navijac/simpatizer Zelje, meni bi smetalo. Da si nam ziv i zdrav...i sretan Zubandan.
- avetinja
#48578 Re: Premijer liga BiH
Čim se najavljivala proslava na Koševu, osjećao sam da neće biti dobro, ali ništa nisam htio da kažem. Bilo kako bilo, ovu sezoni niti jedan navijač Želje neće nikada halaliti.
- Kinaski
#48579 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Čim se najavljivala proslava na Koševu, osjećao sam da neće biti dobro, ali ništa nisam htio da kažem. Bilo kako bilo, ovu sezoni niti jedan navijač Želje neće nikada halaliti.
kako si samo duhovit
- avetinja
#48580 Re: Premijer liga BiH
Ali stvarno sam znao da nešto neće biti dobro, ali sam furao pozitivu na forumu.Kinaski wrote:avetinja wrote:Čim se najavljivala proslava na Koševu, osjećao sam da neće biti dobro, ali ništa nisam htio da kažem. Bilo kako bilo, ovu sezoni niti jedan navijač Želje neće nikada halaliti.![]()
![]()
![]()
kako si samo duhovit
- BlueBlood
- Grean
#48582 Re: Premijer liga BiH
https://dnevni-list.ba/tomislav-tomic-z ... -angazman/
Hercegovacki mediji ne prestaju furati pricu Siroki i Zrinjski protiv zlih sarajevskih medija. Svaki intervju se koristi da se pomene kako se nepravedno vodila hajka protiv njih. Prvo Sliskovic, onda Kukoc pa sad Tomic.
Bilo bi fino napraviti racunicu gdje bi zavrsili da su Sarajevu dosudjeni penali i u Sarajevu i Mostaru te da nije priznat gol Zrinjskog iz ofsajda. Sto se tice Sirokog nedosudjen penal nad Ahmetovicem tri metra od sudije je dovoljan razlog da se dovodi u pitanje Kup
I hajde sve, bilo, proslo, osvojili kako su osvojili ali sto se ne poklope usima i sute vec svake sedmice po jedan dize prasinu po onoj Goebelsovoj, ponavljat cemo dok ne postane istina.
Hercegovacki mediji ne prestaju furati pricu Siroki i Zrinjski protiv zlih sarajevskih medija. Svaki intervju se koristi da se pomene kako se nepravedno vodila hajka protiv njih. Prvo Sliskovic, onda Kukoc pa sad Tomic.
Bilo bi fino napraviti racunicu gdje bi zavrsili da su Sarajevu dosudjeni penali i u Sarajevu i Mostaru te da nije priznat gol Zrinjskog iz ofsajda. Sto se tice Sirokog nedosudjen penal nad Ahmetovicem tri metra od sudije je dovoljan razlog da se dovodi u pitanje Kup
I hajde sve, bilo, proslo, osvojili kako su osvojili ali sto se ne poklope usima i sute vec svake sedmice po jedan dize prasinu po onoj Goebelsovoj, ponavljat cemo dok ne postane istina.
-
5korpus
#48583 Re: Premijer liga BiH
ali lik znaci ne vadi nikakolendric wrote:A havetinja prvi najavljivao![]()
joj boze sto ovo radis
-
ibizza
#48584 Re: Premijer liga BiH
otkud sada ta prica, zar niste pred derbi najavljivali gazenje, ubijanje, proslavu titule itd...?bili ste sigurni u minimalno x...s toga...tisinalendric wrote: Željo je titulu izgubio u Krupi. Pozdrav
-
ibizza
#48585 Re: Premijer liga BiH
ja tebe od peharalendric wrote:Ne vidim te od bordo arene
-
ibizza
#48586 Re: Premijer liga BiH
bajato, pet godina starolendric wrote:ja se sakrioibizza wrote:ja tebe od peharalendric wrote:Ne vidim te od bordo arene![]()
(tako si mal
)
mali plavi
-
lakilaka
#48587 Re: Premijer liga BiH
zasto maleni pokusavaju da omalovaze ZUBANDAN. znam da boli, ali ipak se desio.
-
lakilaka
#48588 Re: Premijer liga BiH
zato ih danas nema ovdje. a da gledaju u ledja, tu si upravu, mada to vjesto ne spominju.lendric wrote:Kažu Bekićdan veći od ZUBANDANAlakilaka wrote:zasto maleni pokusavaju da omalovaze ZUBANDAN. znam da boli, ali ipak se desio.Ljudi ništa nisu osvojili, i gledaju nam u leđa
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#48589 Re: Premijer liga BiH
Gdje se to Tomo dotakao bilo cega ?Grean wrote:https://dnevni-list.ba/tomislav-tomic-z ... -angazman/
- Grean
#48590 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski nije imao pomoc sudija tokom sezone, sve se svodi na penal u Bijeljini i eto, malo previse sudijskih suspenzija.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#48591 Re: Premijer liga BiH
Crveni Piricu protiv Krupe u 30' kod rezultata 0:0 nije sviran.Grean wrote:Zrinjski nije imao pomoc sudija tokom sezone, sve se svodi na penal u Bijeljini i eto, malo previse sudijskih suspenzija.
Ponisten cist gol Krupi u prvoj minuti u utakmici u Mostaru.
Sve se desilo u LzP.
Vjerovatno bi se nasao jos poneki.
- Muhamed Đakmić
#48592 Re: Premijer liga BiH
Nemanja Bilbija nije u timu sezone u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera BiH.
Ovo je stvarno vrh izbor
Ovo je stvarno vrh izbor
- Maharadza
#48593 Re: Premijer liga BiH
lendric wrote:Kažu Bekićdan veći od ZUBANDANAlakilaka wrote:zasto maleni pokusavaju da omalovaze ZUBANDAN. znam da boli, ali ipak se desio.Ljudi ništa nisu osvojili, i gledaju nam u leđa

Daj šta iz ovoga stoljeća!
Inače, čestitke što ste KONAČNO jednom završili ispred nas u proteklih par godina!
- avetinja
#48594 Re: Premijer liga BiH
Da su ovo prokockali u Italiji ili Turskoj. ne bi se na dobro završilo.
- omega369
#48595 Re: Premijer liga BiH
I izabrase 11 sindikalnih
i to u plavom salonu

i to u plavom salonu
- avetinja
#48596 Re: Premijer liga BiH
Održan čas filozofije. 
- leškarenje
#48597 Re: Premijer liga BiH
Selam alejc šampioni
nisam imao kad da čestitam,ali nikad nije kasno
Bravo Charuga,bravo
vidim prodisao forum kako mi pucas banane po 21 dan. Još jednom bravo.
Možeš li mi samo reći što pucas banane ako se ja i hrasno habamo međusobno i ne prijavljujemo jedan drugog?
Bravo Charuga,bravo
Možeš li mi samo reći što pucas banane ako se ja i hrasno habamo međusobno i ne prijavljujemo jedan drugog?
- Charuga
- Globalni moderator
#48598 Re: Premijer liga BiH
Imate pp pa se tamo habajte koliko hoćete, nećete ove teme opteretiti svojim prepucavanjima, koja večinom nemaju veze sa temama. Šta ste se uhvatili habati vas dvojica pored tolike omladine na forumu ...
- leškarenje
#48599 Re: Premijer liga BiH
Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.
- avetinja
#48600 Re: Premijer liga BiH
Prave dresove ekipi Collingwood Magpies Netball. Do prije nekoliko godina su pravili dresove za Birmingham.leškarenje wrote:Može li neko pojasniti odakle zeljeznicaru ovi novi dresovi,lafo Diadora a nigdje na netu ne možeš naći da oni prave ikome dres. Nema nikakve ponude nigdje,osim patika i ostalih gluposti.