zutipatak wrote:U Sarajevu svi. Tacno tri puta su meni dolazili na internveciju u 20 sati i jednom nedjeljom u pola 9,Pitarrr82 wrote:Koji to monter radi do 21h?
Lijepo bi onda bilo da se neko javi jos kome su dolazili u ta doba
Moderator: Benq
zutipatak wrote:U Sarajevu svi. Tacno tri puta su meni dolazili na internveciju u 20 sati i jednom nedjeljom u pola 9,Pitarrr82 wrote:Koji to monter radi do 21h?
Pusti bolan, lik ima nickova ko neko carapa...made_in_sarajevo wrote:znaci ja lazem, mozda sam sanjo da sam jutros pricao sa monterima u 8h i da su ljudi rekli da rade do 16h samo i da nece doci u 15h da montiraju opremu, da subotom ne rade nego moze ponedeljak najranije u 9h ujutro.
posto ovaj delegat kaze da radi u telekomu, idi onda na mail direkcije sarajevo pa nadji zalbu koju sam napisao, istu sam poslao i na support,a onda nadji snimak razgovora sa monterima pa vidi ko laze da ti ne lanem sta dalje pametnjakovicu.
onaj sto kaze idi na telemach, ma necu odo od njih, bio na HS, telemach mi nije nesto pretjerano, a ovamo imam Sarajevo![]()
u Februaru sam koristio testni period Moja TV i covjek mi dosao u 18h navece i kroz pricu on sam rekao da rade do 18h i da poslije mene ide kuci. ovaj jutros tersa na telefon da rade do 16h i drugim rijecima ne pada im napamet iza 14h ici nekome da prikljuce Moja TV. Zalba je otisla na dva emaila u telekom posto nisam imao vremena da nazovem onaj broj za zalbe pa cemo vidjeti.
Ako nisi klon, 14 po redu, kako nakon nepuna dva mjeseca znas ko gdje radi?zutipatak wrote: Ako ne vjeruj napisi mi username u PP i sve cu ti reci sto te zanima
Baš teško po avataru i nicku pogoditi gdje (si) radiš/io. Zatezni stup i dalekovod- Energoinvest Dalekovodi. Samo sabrao dva i dva.zateznistub wrote:Ako nisi klon, 14 po redu, kako nakon nepuna dva mjeseca znas ko gdje radi?zutipatak wrote: Ako ne vjeruj napisi mi username u PP i sve cu ti reci sto te zanima
zutipatak wrote:Baš teško po avataru i nicku pogoditi gdje (si) radiš/io. Zatezni stup i dalekovod- Energoinvest Dalekovodi. Samo sabrao dva i dva.zateznistub wrote:Ako nisi klon, 14 po redu, kako nakon nepuna dva mjeseca znas ko gdje radi?zutipatak wrote: Ako ne vjeruj napisi mi username u PP i sve cu ti reci sto te zanima
Sta bi tek rekao da radi da mu je nick Ginekolog..zutipatak wrote:Baš teško po avataru i nicku pogoditi gdje (si) radiš/io. Zatezni stup i dalekovod- Energoinvest Dalekovodi. Samo sabrao dva i dva.zateznistub wrote: Ako nisi klon, 14 po redu, kako nakon nepuna dva mjeseca znas ko gdje radi?
mislim da se sad mogu do tri uređaja uzeti po nekim povlastenim cijenama...provjeri..Laertes wrote:Drugovi, jedno pitanje ako neko zna:
Imam MojaTV moj izbor sa dva postpaida i tri ultre. Na oba postpaida otplaćujem mobitele, a uzrok sam i onaj tablet za marku. Da li ima načina da uzmem još jedan mobitela (treba šćeri)? I kako mogu plaćati?
NA sta si uzeo tablet, i koliko ti je rata ostalo na pretplatama, ako je jedna cetvrtina tj 3 mjeseca od 12 ili 6 mjeseci od 24 mozes uzeti ponovo telefon, a isto mozes uzeti bez ikakvih problema telefon ali bez popusta za cijenu koja pise bez obaveznog ugovora. Na rate svaku cijenu mozes placati 12 ili 24.Laertes wrote:Drugovi, jedno pitanje ako neko zna:
Imam MojaTV moj izbor sa dva postpaida i tri ultre. Na oba postpaida otplaćujem mobitele, a uzrok sam i onaj tablet za marku. Da li ima načina da uzmem još jedan mobitela (treba šćeri)? I kako mogu plaćati?
Tablet uzeo na MojaTVNet. Za već uzete mobitele mi je ostalo puno više od te četvrtine. Znam da bi bila ova cijena bez ugovornog odnosa, samo me zanima da li može na rate. Hvala ti na pojašnjenju u svakom slučaju.kakaljin wrote:NA sta si uzeo tablet, i koliko ti je rata ostalo na pretplatama, ako je jedna cetvrtina tj 3 mjeseca od 12 ili 6 mjeseci od 24 mozes uzeti ponovo telefon, a isto mozes uzeti bez ikakvih problema telefon ali bez popusta za cijenu koja pise bez obaveznog ugovora. Na rate svaku cijenu mozes placati 12 ili 24.Laertes wrote:Drugovi, jedno pitanje ako neko zna:
Moze sve na rateLaertes wrote:Tablet uzeo na MojaTVNet. Za već uzete mobitele mi je ostalo puno više od te četvrtine. Znam da bi bila ova cijena bez ugovornog odnosa, samo me zanima da li može na rate. Hvala ti na pojašnjenju u svakom slučaju.kakaljin wrote:NA sta si uzeo tablet, i koliko ti je rata ostalo na pretplatama, ako je jedna cetvrtina tj 3 mjeseca od 12 ili 6 mjeseci od 24 mozes uzeti ponovo telefon, a isto mozes uzeti bez ikakvih problema telefon ali bez popusta za cijenu koja pise bez obaveznog ugovora. Na rate svaku cijenu mozes placati 12 ili 24.Laertes wrote:Drugovi, jedno pitanje ako neko zna:
tusk wrote:Da li je moguce zamjeniti karticu koja je vjerovatno ostecena u toku skracivanja sa micro na nano-sim a da broj ostane isti?
Pa zar to nije bilo ranije jošescobar__ wrote:Jest. Discovery World postao Discovery Turbo Extra (DTX).
Jeste li sigurnin da ide bez popusta?Laertes wrote:Tablet uzeo na MojaTVNet. Za već uzete mobitele mi je ostalo puno više od te četvrtine. Znam da bi bila ova cijena bez ugovornog odnosa, samo me zanima da li može na rate. Hvala ti na pojašnjenju u svakom slučaju.kakaljin wrote:NA sta si uzeo tablet, i koliko ti je rata ostalo na pretplatama, ako je jedna cetvrtina tj 3 mjeseca od 12 ili 6 mjeseci od 24 mozes uzeti ponovo telefon, a isto mozes uzeti bez ikakvih problema telefon ali bez popusta za cijenu koja pise bez obaveznog ugovora. Na rate svaku cijenu mozes placati 12 ili 24.Laertes wrote:Drugovi, jedno pitanje ako neko zna:
Ja bih ovo protumačio kao da svaki član grupe može kupiti telefon na popust uz plaćanje na rate...Uvezivanjem priključaka i usluga u grupu Moja TV moj izbor ostvarujete sljedeće mogućnosti:
....
zadržavanje mogućnosti kupovine uređaja na rate uz popuste predviđene za svaki pojedinačni priključak u grupi
Dileja hakovo čojku profilirac300 wrote:https://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html? ... [maker]=24
Odlican potez za nabavku ovih telefona. Kao dugogodisnji korisnik Coolpad uredjaja, imam samo pozitivne utiske o ovom brendu. Nadam se da ce poceti uvoziti i ostale odlicne kineske marke, tipa Xiaomi, Meizu...
Haha... Haj' sto je meni hackov'o, nego ubijedio i ljude u Telecomu.Laertes wrote:Dileja hakovo čojku profilirac300 wrote:https://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html? ... [maker]=24
Odlican potez za nabavku ovih telefona. Kao dugogodisnji korisnik Coolpad uredjaja, imam samo pozitivne utiske o ovom brendu. Nadam se da ce poceti uvoziti i ostale odlicne kineske marke, tipa Xiaomi, Meizu...