BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
holowey

#48526 Re: BHTelecom All About

Post by holowey »

Muuky wrote:Koliko se čeka da ovi iz telecoma pozovu za realizaciju zahtjeva za uključenje usluga ?=?
iz prve ruke: dugo, jaaaaaaako dugo...
escobar__

#48527 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Muuky wrote:Koliko se čeka da ovi iz telecoma pozovu za realizaciju zahtjeva za uključenje usluga ?=?
U normalnijim sredinama završe vjerovatno unutar 15tak dana. U Tuzli unutar sedam do osam mjeseci. :lol:
zutipatak

#48528 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

escobar__ wrote:
U normalnijim sredinama završe vjerovatno unutar 15tak dana. U Tuzli unutar sedam do osam mjeseci. :lol:
U Tuzli su dani ko mjeseci a u Hercegovini ko godina :D
jarobot

#48529 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

holowey wrote:
Čekaju prvo mjesec dana, pa poslije čekaju dok nekom ne sjetiš porodice šir i uže rodbine :::
Ako je na novo uvođenje onda imaju onu klauzulu od 40 dana ,a ako je dodatna usluga tipa paket1 i tako to onda nek ti je bog u pomoći !!
made_in_sarajevo

#48530 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

ja prijavio Moja tv i zovu za 7 dana to jest juce :mrgreen: Sarajevo u pitanju. jest da su zajebali nisu zvali mene kao kontakt broj nego kucni, stara ko stara veze sa tim nema i ja ja,jest jest i da dodju jutros u 9. ja nazvo jutros reko ne moze tad radim ne mogu sa posla haj od 4-5 danas. ne moze mi do 4 radimo, pa dobro reko haj ja cu ranije sa posla od 3-4, ama ne moze mi do 4 radimo, do 2h pokopcamo,testiramo i vratimo se u firmu da idemo kuci. tako da nije ni cudo sto se ceka mjesecima kad monteri rade ko direktori, od 8 do 4 i bjez kuci, naravno subota je neradna. eh da ne moze ni prije 9,a radno vrijeme im je do 7:30 mislim. i razgovor sa monterom je bio u tonu "hoces,neces jebe mi se,otkazi zahtjev briga me". znaci u telekomu je najgore na salteru raditi jer samo oni do 8 navece rade, cistacica ima bolje uslove i radno vrijeme :mrgreen:
drug_profi

#48531 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Aaaali nema smanjivanja plata...
idemo prvi, nosimo drzavnu, i imovinu dionicara lagano u propast...
Pauza

#48532 Re: BHTelecom All About

Post by Pauza »

made_in_sarajevo wrote:ja prijavio Moja tv i zovu za 7 dana to jest juce :mrgreen: Sarajevo u pitanju. jest da su zajebali nisu zvali mene kao kontakt broj nego kucni, stara ko stara veze sa tim nema i ja ja,jest jest i da dodju jutros u 9. ja nazvo jutros reko ne moze tad radim ne mogu sa posla haj od 4-5 danas. ne moze mi do 4 radimo, pa dobro reko haj ja cu ranije sa posla od 3-4, ama ne moze mi do 4 radimo, do 2h pokopcamo,testiramo i vratimo se u firmu da idemo kuci. tako da nije ni cudo sto se ceka mjesecima kad monteri rade ko direktori, od 8 do 4 i bjez kuci, naravno subota je neradna. eh da ne moze ni prije 9,a radno vrijeme im je do 7:30 mislim. i razgovor sa monterom je bio u tonu "hoces,neces jebe mi se,otkazi zahtjev briga me". znaci u telekomu je najgore na salteru raditi jer samo oni do 8 navece rade, cistacica ima bolje uslove i radno vrijeme :mrgreen:

Eto ti razlog da odeš kod Telemaha. :D Hbo ti ove telekomovce uhljebe, neradnike i filozofe. :skoljka: :mrgreen:
zutipatak

#48533 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

Monteri rade do 21 sat tako da u startu tvoja tvrdnja nije istinita. Samo nedjeljom rade od 8 do 16 sati.
holowey

#48534 Re: BHTelecom All About

Post by holowey »

jarobot wrote:
holowey wrote:
Čekaju prvo mjesec dana, pa poslije čekaju dok nekom ne sjetiš porodice šir i uže rodbine :::
Ako je na novo uvođenje onda imaju onu klauzulu od 40 dana ,a ako je dodatna usluga tipa paket1 i tako to onda nek ti je bog u pomoći !!
upravo dodatni paket 1 :(
ovi lesinari iz telemacha kruze li kruze, sedmicno bar jednom nazovu da nude svoje... vidjecemo ko ce biti brzi...
_Reds_

#48535 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

Pauza wrote:
made_in_sarajevo wrote:ja prijavio Moja tv i zovu za 7 dana to jest juce :mrgreen: Sarajevo u pitanju. jest da su zajebali nisu zvali mene kao kontakt broj nego kucni, stara ko stara veze sa tim nema i ja ja,jest jest i da dodju jutros u 9. ja nazvo jutros reko ne moze tad radim ne mogu sa posla haj od 4-5 danas. ne moze mi do 4 radimo, pa dobro reko haj ja cu ranije sa posla od 3-4, ama ne moze mi do 4 radimo, do 2h pokopcamo,testiramo i vratimo se u firmu da idemo kuci. tako da nije ni cudo sto se ceka mjesecima kad monteri rade ko direktori, od 8 do 4 i bjez kuci, naravno subota je neradna. eh da ne moze ni prije 9,a radno vrijeme im je do 7:30 mislim. i razgovor sa monterom je bio u tonu "hoces,neces jebe mi se,otkazi zahtjev briga me". znaci u telekomu je najgore na salteru raditi jer samo oni do 8 navece rade, cistacica ima bolje uslove i radno vrijeme :mrgreen:

Eto ti razlog da odeš kod Telemaha. :D Hbo ti ove telekomovce uhljebe, neradnike i filozofe. :skoljka: :mrgreen:
Monteri su mi bar 3 puta bili kuci oko 5 ili 6 sati, tako da to nije tačno, od toga jednom subotom.
jarobot

#48536 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

holowey wrote:
ovi lesinari iz telemacha kruze li kruze, sedmicno bar jednom nazovu da nude svoje... vidjecemo ko ce biti brzi...
[/quote]
Ja sam dodatni paket1 čekao više od 2 mjeseca ,s tim što su mi HD kanale i pink+ pustili treći dan i nisu naplaćivali dok nisu komplet realizirali paket.
Kad si podnio zahtjev , provjeri nazovi podršku i pitaj imali šta od tog ,jesu li ispitali imaš li tehničku mogućnost ,ako imaš naklati im se piši zovi svaki dan dok nekome ne dosadi..
jarobot

#48537 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

zutipatak wrote:Monteri rade do 21 sat tako da u startu tvoja tvrdnja nije istinita. Samo nedjeljom rade od 8 do 16 sati.
A u kojoj to direkciji majke ti....
farisxd

#48538 Re: BHTelecom All About

Post by farisxd »

Zahtjev za drugi STB podnešen 17. maja. Jučer se navršilo 6 mjeseci. Yebem ti Bosnu :-)
holowey

#48539 Re: BHTelecom All About

Post by holowey »

jarobot wrote:
holowey wrote:
Ja sam dodatni paket1 čekao više od 2 mjeseca ,s tim što su mi HD kanale i pink+ pustili treći dan i nisu naplaćivali dok nisu komplet realizirali paket.
Kad si podnio zahtjev , provjeri nazovi podršku i pitaj imali šta od tog ,jesu li ispitali imaš li tehničku mogućnost ,ako imaš naklati im se piši zovi svaki dan dok nekome ne dosadi..[/quote]
moras priznati da je apsurdno da se covjek mora boriti da bude korisnik, umjesto da se provider bori za pridobijanje korisnika... :-)
zateznistub

#48540 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Pauza wrote:

Vrlo slicna situacija je i kod TM-a prikljucke novih i prelaske rade podugovaraci, koji cesto nisu prijavljeni u firmi za koju rade i dobiju citavih 6 KM za prelazak i malo vise za prokljucak novih...
Cossack

#48541 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Fakat šta je s BHT i telefonima? Zar je najvecem telekom operateru u državi tako tesko nabaviti mobitele??? Baš bruka.
Pitarrr82

#48542 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

Koji to monter radi do 21h? :mrgreen:
zutipatak

#48543 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

Pitarrr82 wrote:Koji to monter radi do 21h? :mrgreen:
U Sarajevu svi. Tacno tri puta su meni dolazili na internveciju u 20 sati i jednom nedjeljom u pola 9,
zateznistub

#48544 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Ne mjesajte one koji dolaze na reklamacije i one koji postavljaju novu opremu ili dodatno. Jedni rade do 16 (sto je normalno) i oni koji rade na reklamaciji do 22:00
zutipatak

#48545 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

zateznistub wrote:Ne mjesajte one koji dolaze na reklamacije i one koji postavljaju novu opremu ili dodatno. Jedni rade do 16 (sto je normalno) i oni koji rade na reklamaciji do 22:00
Svi moneteri rade sve.
zateznistub

#48546 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

zutipatak wrote:
zateznistub wrote:Ne mjesajte one koji dolaze na reklamacije i one koji postavljaju novu opremu ili dodatno. Jedni rade do 16 (sto je normalno) i oni koji rade na reklamaciji do 22:00
Svi moneteri rade sve.
Dezurni samo reklamacije
zutipatak

#48547 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

zateznistub wrote:
zutipatak wrote:
Svi moneteri rade sve.
Dezurni samo reklamacije
Eto ti koji radiš u Energoinvestu znaš bolje od mene koji radim u BH Telecom-u.

Monteri rade do 21 bez obzira jel reklamacija ili puštanje usluge.
Cossack

#48548 Re: RE: Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

zutipatak wrote:
zateznistub wrote:
zutipatak wrote: Svi moneteri rade sve.
Dezurni samo reklamacije

Posto radis u BH Telecomu molim te reci mi kako je moguce da imate ovako slabu ponudu mobitela?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
zateznistub

#48549 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

zutipatak wrote:

Saraf, ne radis ti u BHT-u? :wink:

U ne radim u Energoinvestu...ne vise... :wink:
zutipatak

#48550 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

zateznistub wrote:
zutipatak wrote:

Saraf, ne radis ti u BHT-u? :wink:

U ne radim u Energoinvestu...ne vise... :wink:
Ako ne vjeruj napisi mi username u PP i sve cu ti reci sto te zanima ;)
Locked