FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Romanista 101%

#48526 Re: FC Barcelona

Post by Romanista 101% »

Barcin MSN pred golom protivnika :D

Image
skenderija04

#48527 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Logovan wrote:
Charuga wrote:90 minuta bez i jedne izmjene ...
Nevjerovatno, fakat nevjerovatno. :shock: Ekipa ti gubi u zadnje vrijeme, svi te jebu, dođe ti nova utakmicu u kojoj opet gubiš i ti ne izvršiš niti jednu jedinu izmjenu. :run: Pa moraš biti idiot na kvadrat da ovako nešto uradiš. Braco Hadžiosmanović ne bi uradio ovakvu glupost.
Nije nikoga zamijenio, ali NITI JEDAN IGRAC NIJE BIO NA ZAGRIJAVANJU!!!!!!!!!! Pa da se povrijedi igrac a ganjas rezultat? A o taktickim rokadama i da ne govorimo. Ako igraci izvuku bice dobro. Ja ne ocekujem nikakvu reakciju sa klupe.
LSD

#48528 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

p206 wrote:
Logovan wrote:
Nevjerovatno, fakat nevjerovatno. :shock: Ekipa ti gubi u zadnje vrijeme, svi te jebu, dođe ti nova utakmicu u kojoj opet gubiš i ti ne izvršiš niti jednu jedinu izmjenu. :run: Pa moraš biti idiot na kvadrat da ovako nešto uradiš. Braco Hadžiosmanović ne bi uradio ovakvu glupost.
koga da ubaci? pogledaj klupu, sve gori od goreg...plus niko nije u formi
A inace ovi što igraju u prvih 11 razvaljuju :-) :lol: ne mogu meda protiv 15-plasirane Valencije
Jack Be Nimble

#48529 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

I onda hejteri vele u La Ligi samo dva tima igraju. Odlicna zavrsnica :thumbup:
HB_BHF

#48530 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote: Nije nikoga zamijenio, ali NITI JEDAN IGRAC NIJE BIO NA ZAGRIJAVANJU!!!!!!!!!! Pa da se povrijedi igrac a ganjas rezultat? A o taktickim rokadama i da ne govorimo. Ako igraci izvuku bice dobro. Ja ne ocekujem nikakvu reakciju sa klupe.
Nije mijenjao ni u prvoj utakmici sa Valencijom (ligaška)... Čekam druga @tufahiju da nam obrazloži situaciju :D
Logovan

#48531 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

p206 wrote:
Logovan wrote:
koga da ubaci? pogledaj klupu, sve gori od goreg...plus niko nije u formi
I to razlog što nikoga ne ubacuje? :-) Pa je l' on trener? Jeste, pa neka mućne malo glavom šta uraditi povodom tog problema. Evo recimo možda da nekoga ostavi na klupi, pa ako bude zaškripalo da ga uvede. Umjesto tog nekoga, neka igra El Haddadi.

A i ovo što ima neka klupi neka pokuša nešto izrotirati, malo osvježiti ekipu, pa zato i postoje izmjene. :-)
skenderija04

#48532 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:
skenderija04 wrote: Nije nikoga zamijenio, ali NITI JEDAN IGRAC NIJE BIO NA ZAGRIJAVANJU!!!!!!!!!! Pa da se povrijedi igrac a ganjas rezultat? A o taktickim rokadama i da ne govorimo. Ako igraci izvuku bice dobro. Ja ne ocekujem nikakvu reakciju sa klupe.
Nije mijenjao ni u prvoj utakmici sa Valencijom (ligaška)... Čekam druga @tufahiju da nam obrazloži situaciju :D
Ma nije napadanje nikoga. Pa napravi jednu bar! Protestuje sto su samo 3 minute i cetvrti mu pokazuje prstima nulu. Samo se okrenuo.
north

#48533 Re: FC Barcelona

Post by north »

Charuga wrote:
north wrote:a na strani Deportivo, Granada i Betis, sve tankosava ekipe..
Tankosava ekipe (Deportivo i Betis) imaju, nakon ovog kola, 2 boda manje od ekipe koja je dobila Barsu na Nou Kampu, a uzgred igraju kući.

A dobro, to stoji matematički, samo to što je Valencija tu gdje jeste, može se jednim dijelom zahvaliti engleskom stručnjaku, koji prvi pravi posao u životu dobije da vodi Valenciju, koja je sve samo nije neozbiljan klub, pa taman bila i 15 na tabeli, ne može Valencija ni pod razno u rang sa nekakvom Granadom ili Deportivom jebi ga :-) ...Granadu će demolirati tu nema sumnje, Deportivo i Betis mogu otpor pružiti, ali ako se ovi dozovu, može se to sve uzeti...Sad ako nisu uzeli Valenciju koja je 15, ne znači po defaultu da im je kiks i protiv ekipa koje su malo slabije na tebale od te iste Valencije...Ako Enrique ovo prokocka, može tražiti posao negdje u Istočnoj Evropi, Kini ili na Bliskom istoku :oops:
p206

#48534 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

bježi ba, ne kontam vas...ako će nam Bartra, Adriano, Munir, žena od Alvesa, mrtvi Vidal i jebeni Douglas pokrenuti preokret i donijeti titulu onda se nema šta pričati
Logovan

#48535 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

:shock: :-) Eto još i to. Ne shvatam kako se trener može dovesti u situaciju da mu se niti jedan igrač ne zagrijava. Pa on k'o totalni amater majke mi.
Last edited by Logovan on 17/04/2016 22:50, edited 1 time in total.
NK33

#48536 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Ja sam misljenja da bi Vidal bolje odigrao od Roberta. Izgleda da je Enrique fulio sa svim transferima u ovom zadnjem roku, Arda nula, Vidal mu nije ni u mislima, ne sjecam se kad je losiju klupu Barca imala. Dok su kod Reala na klupi James, Isco, ... ovamo je to Munir i igraci kojima ni trener vise ne vjeruje.
HB_BHF

#48537 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

p206 wrote:bježi ba, ne kontam vas...ako će nam Bartra, Adriano, Munir, žena od Alvesa, mrtvi Vidal i jebeni Douglas pokrenuti preokret i donijeti titulu onda se nema šta pričati
Ima i toga... Luis Enrique je zahtijevao u januaru da dovedu Nolita, ali uprava se nije baš previše potrudila oko tog transfera. Da li je on već tad mogao skontati/predvidjeti neke stvari, pa je onoliko insistirao, ne znam...
skenderija04

#48538 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

p206 wrote:bježi ba, ne kontam vas...ako će nam Bartra, Adriano, Munir, žena od Alvesa, mrtvi Vidal i jebeni Douglas pokrenuti preokret i donijeti titulu onda se nema šta pričati
Stani drug, ako vidis da ne ide, valjda si tu da probas nesto promijeniti. Ne trazim ja da udje rezerva i zabije tri gola, to je nemoguce. Ali imas opcija. Uvedi Vidala ako je Alves pod kaznom, prebaci S.Roberta na svoju prirodnu poziciju, i izvadi Rakitica ili Busquetsa. Ili uvedi Munira pa trpaj lopte pred gol, ili vadi jednog stopera...Pa nije valjda da je ovo jedino sto ima u repertoaru.
Vidi, Barsa danas nije izgledala lose. Prije tri mjeseca ovo zavrsava sa 3-4 gola u mrezi, ali eto, veceras nije. Zbog toga ti kazem da mora nesto raditi.
missko

#48539 Re: FC Barcelona

Post by missko »

Kakav trik Barcelone. Namjerno prosuli bodove da daju madridjanima jednim i drugim nadu za ligu da bi ih zadeverali da ne osvoje LP :D
Distortion

#48540 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Psiha je cudo a Barcelona je psiholoski utucena a sljedeca utakmica je vec u sredini sedmice. Sljedeca utakmica ce dati odgovor da li se moze odbraniti titula.

Neymar je tako nonsalantno odigrao utakmicu da je to katastrofa. Prvo ona sansa koju je morao dati na pocetku, mozda i kljucni momenat koji je mogao odvesti tok utakmice u drugom smjeru. Poslije toga sansa Messija pa jos nekoliko sansi i ljudi nas kazne iz dva suta. :-) :roll: jebena nesreca, kad nece nece...ko da je neko bacio sihire...

Diego Alves je opet odlicno branio a Borbalan nosonja dopustao cijelo vrijeme da mu ovi odugovlace i na kraju nadoknadi samo 3 minute i jedva je cekao da svira. U momentima izgubljen totalno.

Ono na kraju kad Pique nije dao, sve mi je bilo jasno. Prije tog se Neymar zajebaje po ko zna koji put a Alba nepotrebno daje povratnu gdje nema nikog osim gostujucih igraca.
Ako se pobjedi Deportivo i ako vrate samopouzdanje, onda vjerujem da mogu uzeti titulu. Sa ovakvim gubitkom samopouzdanja, odbranom koje nema, tesko do titule. MSN i dalje nije povezan i nesto jebeno ne stima medju njima. Nisam vidio da zajedno izlaze i pricaju...

Lucho bez izmjena :run:

P.S. Slazem se sa skenderijom da nije bilo lose jer je bilo sansi i mogle su neke uci ali nisu. A bih to nazvao nesrecom pa valjda ce negdje drugo biti srece.
Last edited by Distortion on 17/04/2016 23:02, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#48541 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

Ne znam je li se još kojoj ekipi desio ovakav pad. Barca nek se pazi Espanjola, imaju loša iskustva sa njima.
LSD

#48542 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Nema više vadione ;-) to je to, veeras su izgubili prvenstvo...ovo je ekipa bez muda i bez karaktera, boli njih q što i kvase redom Real, Atletico, Sociedad, Valencija, Villareal itd....nema tu reakcije i inata....doduše, Barca trenutno nema trenera, covjek je potpuno izgubljen slucaj što mu se i vidjelo na faci tokom prenosa.

Uspjeli su prosuti 13 bodova prednosti za dvije sedmice i pokloniti drugima titulu :lol: :lol:
HB_BHF

#48543 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

LSD wrote:Nema više vadione ;-) to je to, veeras su izgubili prvenstvo...ovo je ekipa bez muda i bez karaktera, boli njih q što i kvase redom Real, Atletico, Sociedad, Valencija, Villareal itd....nema tu reakcije i inata....doduše, Barca trenutno nema trenera, covjek je potpuno izgubljen slucaj što mu se i vidjelo na faci tokom prenosa.

Uspjeli su prosuti 13 bodova prednosti za dvije sedmice i pokloniti drugima titulu :lol: :lol:
Ali čudno, ljudi ih bodre i dalje. Večeras je bila dobra podrška sa tribina, a znamo vrlo dobro kako su Barcini navijači razmaženi. Al to ove na terenu ne dira baš previše... :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48544 Re: FC Barcelona

Post by mali_milojica »

"Kako sve usrati u 15 dana"
By FCB
NK33

#48545 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Distortion wrote:MSN i dalje nije povezan i nesto jebeno ne stima medju njima. Nisam vidio da zajedno izlaze i pricaju...
I ja sam prvo pomislio da je to problem, medjutim gledao sam video s treninga pred ovu utakmicu i na treningu se jos uvijek druze i nesto zezaju. Jedino sto mi jos pada na pamet je neki bojkot Enriquea jer u zivotu nisam vidio da onakav stroj ovako padne za samo mjesec dana, nesto gadno ne stima.
tufahija12345

#48546 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

HB_BHF wrote:
skenderija04 wrote:
Nije nikoga zamijenio, ali NITI JEDAN IGRAC NIJE BIO NA ZAGRIJAVANJU!!!!!!!!!! Pa da se povrijedi igrac a ganjas rezultat? A o taktickim rokadama i da ne govorimo. Ako igraci izvuku bice dobro. Ja ne ocekujem nikakvu reakciju sa klupe.
ma ja, godinu dana se cekalo da obrazlozim :D :D što li je to tako, bože dragi

Vidim da sam vec poznat ko branitelj Enrikea... postoji samo jedan jedini razlog zasto je to tako: zato sto mislim da je fudbal davno izisao iz okvira igre koju igraju djeca iza skole ili na livadi...pa samim tim i nije bas pametno da svako komentarise i misli da je strucnjak za fudbal, au pravom zivotu nesto studira, prodaje kokice, tipka za racunarom. Ja postujem struku, a Enrike nije slucajno trener Barcelone.

Luis Enrique: "No subs? Because I thought it'd be unfair to sub one of the players, they all played great.

elem, uvijek se ljudi bave trivijalnostima u ovakvim situacija, i to nije vezano samo za Barcelonu... Veceras se jasno vidjelo da tok utamice ne bi promjenili ni maradona, pele i stari ronaldo da ih je imao na klupi...stvari jednostavno nisu isle, i ne idu vec neko vrijeme.

Imam pretpostavke zasto to nije tako, najbolja je ona koju svi znaju: da je konstantnost igranja napada MSN dovela do preforsiranja. Malo rotacije ove godine. DAKLE . niz bez poraza od 39 utakmica je najveci razlog zasto sada ne mogu meda...al je razlog i zasto su i dalje prvi na tebeli...pa kome drago.

Najbolje bi to objasnio slucajem Real Madrida od prosle godine... Mislio sam da ce proslogodisnji osvojiti sve, dakle odbranit titulu lige prvaka. Imali su i oni nevjerovatan niz, mislim da je cifra bila negdje oko 25 do 30. I onda na kraju sezone su jednostavno propali i ostali bez ijedne titule.

Valencija je veceras poprilicno otvoreno igrala, i po njihovoj igri bi prije 2 mjeseca primili 5 golova...ali veceras ne. 3 izmjene ne bi nista promjenile. MEssi koji je u jednom momentu imao bolji procenat pogodjenih slobodnjaka nego penala, veceras ne moze prebaciti zivi zid pa makar otisla na tribine.
Mnogo je pitanja veceras, a ja ih najmanje upucujem Enrikeu.
HVALA :D :D
HB_BHF

#48547 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ma zezam se druže :D. Ovakav pad ne može objasniti niko. Ali sad na scenu stupa karakter i znanje trenera. Treba biti spreman za sve situacije, lako je kad se pobjeđuje jbg. :D
channel10

#48548 Re: FC Barcelona

Post by channel10 »

Tomahawk11 wrote:
NK33 wrote:Ovo je raspored, vidjet cemo ko je sretni dobitnik :)

20.04. 20:00
La Coruna
Barcelona
23.04. 20:30
Barcelona
Gijon

30.04. 20:30
Betis
Barcelona

08.05. 20:00
Barcelona
Espanyol

15.05. 20:00
Granada
Barcelona
Nebitno ova vecerasnja, ali od preostalih fakat nemaju gdje izgubiti. Ako se nakon ovog samara dozovu, onda jbg.
La Coruna,Betis,Espanyol, mada kako igraju mogu sve zijaniti.
Kako ode Krojf, tako i oni počeše gubiti.
Samprotivsviju

#48549 Re: FC Barcelona

Post by Samprotivsviju »

Nemere vam meda ova Barsa :skoljka: :mrgreen:
tufahija12345

#48550 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

HB_BHF wrote:Ma zezam se druže :D. Ovakav pad ne može objasniti niko. Ali sad na scenu stupa karakter i znanje trenera. Treba biti spreman za sve situacije, lako je kad se pobjeđuje jbg. :D

ma normala buraz, dobicemo sve do kraja, vidjeces :D :D

mada, mene vise brine sto se veceras pojavilo 20 novih forumasa na temi nego ovaj los niz barcelone. to je alarmantnije, rijedje se vidja :D :D
Post Reply