BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakaljin

#48501 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

zutipatak wrote:
BarbaDue wrote:
zutipatak wrote:
Upravo. Taj paket nije ni blizu 100KM. Ostatak je otišao na razgovore i rate i zbog toga mu je toliki račun došao. Za to nije BHT kriv.
Nemam nikakve rate, ugovor mi je istekao u avgustu ali svejedno nisam ništa kupovao. Htio sam vidjeti koliko će biti račun da se mogu odrediti, hmm, mislio sam da će biti puno manji od 100 pa da mogu znati koji mobitel da kupujem. Međutim, iznenadio sam se. Ponavljam prošli račun mi je bio 113km, ovaj zadnji 115km.

Edit: mobitel mi je Mini30 i razgovaram kao što sam uvijek razgovarao.
Provjeri listing poziva. Tu ti je trošak.
Pa vjerovatno mu je i ovaj mobitel u moj izbor i dolazi zajedno na racun. A naravno listing provjeriti.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48502 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Moja tv full-49 KM
Paket 1-10 KM
Ultra - 5 KM
Mini 30 - 30 KM
Sveukupno oko 94 KM.
Dvadeset KM je vjerovatno potroseno na pozive.
Del_Boy1

#48503 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

mali_milojica wrote:Moja tv full-49 KM
Paket 1-10 KM
Ultra - 5 KM
Mini 30 - 30 KM
Sveukupno oko 94 KM.
Moj Mini 30 košta 35,10 KM sa PDV-om, još i ako je slučajno ostao aktiviran onaj Dodatni Paket 100 to je još 10 KM.
seoBIH

#48504 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

dgL_ wrote:Stvar je slijedeca... Na student plus sam paketu i maloprije krenem da nazovem i javljaju mi "vas kredit istice za 1 dan..." znam da mi se prije automatski svakog prvog kredit produzavao do 15. Narednog mjeseca... Ali sad je ostalo do 15. Novembra... Ima li iko slicnih problema?
Prijavi problem, do njih je.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48505 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Del_Boy1 wrote:
mali_milojica wrote:Moja tv full-49 KM
Paket 1-10 KM
Ultra - 5 KM
Mini 30 - 30 KM
Sveukupno oko 94 KM.
Moj Mini 30 košta 35,10 KM sa PDV-om, još i ako je slučajno ostao aktiviran onaj Dodatni Paket 100 to je još 10 KM.
Da,hvala na ispravci :thumbup:
Astrix

#48506 Re: BHTelecom All About

Post by Astrix »

BarbaDue wrote:
zutipatak wrote:
kakaljin wrote:
Napisao je da ima i paket 1 koji je 10 KM sa PDV,

ali nije napisao dodatne razgovore na telefon i mozda da ima nesto uzeto od telecoma na rate.

A u ostalom imaju stavke na racunu pa se da sve vidjeti gdje sta ide.
Upravo. Taj paket nije ni blizu 100KM. Ostatak je otišao na razgovore i rate i zbog toga mu je toliki račun došao. Za to nije BHT kriv.
Nemam nikakve rate, ugovor mi je istekao u avgustu ali svejedno nisam ništa kupovao. Htio sam vidjeti koliko će biti račun da se mogu odrediti, hmm, mislio sam da će biti puno manji od 100 pa da mogu znati koji mobitel da kupujem. Međutim, iznenadio sam se. Ponavljam prošli račun mi je bio 113km, ovaj zadnji 115km.

Edit: mobitel mi je Mini30 i razgovaram kao što sam uvijek razgovarao.
Tako su i moji starci mene napali kad sam prikljucio MojaTv Full. Oni kontali neće biti više od 49 KM, prvi mjesec došlo preko 100 KM, objasnim im da se mobilna mreža naplaćuje i sljedeći mjesec dođe 68 KM. Meni upravo danas došao taj račun, ima sve po stavkama, pregledaj račun i bit će ti jasno na šta si potrošio.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#48507 Re: BHTelecom All About

Post by heat »

kakva je finta da nema na stanju veliki broj mob. uredjaja :?
boshniak

#48508 Re: BHTelecom All About

Post by boshniak »

Da li i broj sa No Limit postpaid racuna ukljucen u Moja TV moj izbor placa naknadu za uspostavu poziva prema brojevima ukljucenim u moj izbor.
Astrix

#48509 Re: BHTelecom All About

Post by Astrix »

Hoću da uzmem preko MojaTV paketa telefon na rate, šta treba od papira pripremiti, da napomenem da MojaTv nije na meni prijavljena nego na ocu?
mayab

#48510 Re: BHTelecom All About

Post by mayab »

Trenutno praaaavo los, skoro nikakav izbor mobitela u telekomu, a i koji god pogledas na strani, nema ga na stanju, recimo LG ,nula ! :shock:
Šta li im je?
kakaljin

#48511 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Astrix wrote:Hoću da uzmem preko MojaTV paketa telefon na rate, šta treba od papira pripremiti, da napomenem da MojaTv nije na meni prijavljena nego na ocu?
Od papira ti ne treba nista, vec otac mora sa tobom otici na salter i potpisati ugovor da uzmes telefon koji hoces.
Last edited by kakaljin on 16/11/2016 08:22, edited 1 time in total.
Hyperthalamus

#48512 Re: BHTelecom All About

Post by Hyperthalamus »

Astrix wrote:Hoću da uzmem preko MojaTV paketa telefon na rate, šta treba od papira pripremiti, da napomenem da MojaTv nije na meni prijavljena nego na ocu?
Pripremiti...punomoc u kojoj stoji da ti otac dozvoljava kupovinu tog i tog telefona preko te i te usluge BH Telecoma na toliko i toliko rata. Punomoc, naravno treba biti ovjerena. Uz to ti treba i licna karta (tvoja).
Astrix

#48513 Re: BHTelecom All About

Post by Astrix »

Pa lakše je onda da njega povedem i neka ispotpisuje sve i uzme telefon.
Cossack

#48514 Re: RE: Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Astrix wrote:Pa lakše je onda da njega povedem i neka ispotpisuje sve i uzme telefon.
Tako je najlakše. On uzme i da tebi :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#48515 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

heat wrote:kakva je finta da nema na stanju veliki broj mob. uredjaja :?

Ja sam to vec pitao, ima mjesec dana, mozda i vise, uzas zivi. Kao dugogodisnjinkorisnik, pretplatnik, mogu slobodno reci da je ponuda ocajna. Uporedjivao sam ostale operatere, bolji su od bht, ubjedljivo, pogotovo mtel.
zutipatak

#48516 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

konektovan wrote:

Ja sam to vec pitao, ima mjesec dana, mozda i vise, uzas zivi. Kao dugogodisnjinkorisnik, pretplatnik, mogu slobodno reci da je ponuda ocajna. Uporedjivao sam ostale operatere, bolji su od bht, ubjedljivo, pogotovo mtel.
Kao dugogodišnji? Kakve veze ima ponuda sa brojem godina korištenja usluge?
channel10

#48517 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

zutipatak wrote:
konektovan wrote:

Zuti, o cemu ti pricas?
konektovan

#48518 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

zutipatak wrote:
konektovan wrote:

Cuj kakve veze, pa majku mu, pratim stanje u ponudi svog operatera sa konkurentima vec duzi period, sta nude jedni, drugi, treci. Uporedjujem, ne trazim posebnz ponudu za sebe, vec odavno pokusavam saznati sta je to u glavama ljudi koji su odgovorni i za taj dio.
channel10

#48519 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

Nemoj pokusavati, jer nema nista. Kao sto zuti kaze, kod njih nema veze jesi li novi korisnik ili si dugogodisnji. Kod njih se poslovna politika zasniva na hoces-neces. Ne smijes gledati sta drugi nude, nego samo na njihovu ponudu i to ako ti ista ponude. Znaci hoces neces. Ako neces, voz, setnja itd...

Zato su im rezultati posljednjih godina takvi kakvi jesu zbog seljacke SDA politike.
zateznistub

#48520 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

channel10 wrote:Nemoj pokusavati, jer nema nista. Kao sto zuti kaze, kod njih nema veze jesi li novi korisnik ili si dugogodisnji. Kod njih se poslovna politika zasniva na hoces-neces. Ne smijes gledati sta drugi nude, nego samo na njihovu ponudu i to ako ti ista ponude. Znaci hoces neces. Ako neces, voz, setnja itd...

Zato su im rezultati posljednjih godina takvi kakvi jesu zbog seljacke SDA politike.
Kod kupovune uređaja nema veze jesi li dugogodisnji korisnik ili si to tek postao. Ima veze samo oorpisujes li na godinu ili dvije i paket koji imas
channel10

#48521 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

zateznistub wrote:
channel10 wrote:Nemoj pokusavati, jer nema nista. Kao sto zuti kaze, kod njih nema veze jesi li novi korisnik ili si dugogodisnji. Kod njih se poslovna politika zasniva na hoces-neces. Ne smijes gledati sta drugi nude, nego samo na njihovu ponudu i to ako ti ista ponude. Znaci hoces neces. Ako neces, voz, setnja itd...

Kod kupovune uređaja nema veze jesi li dugogodisnji korisnik ili si to tek postao. Ima veze samo oorpisujes li na godinu ili dvije i paket koji imas
Ko je bolan i ne bio spominjao kupovinu uredjaja?! Procitaj sta je covjek gore napisao. Jel to ne smije napisati da je dugogodisnji korisnik i da kao dugogodisnji korisnik iznese svoje misljenje o stanju u toj firmi, ponudi i ostalim karafekama?
Druga je stvar sto vi u svojim bolesnim glavama to kvalifikujete i shvatate na druge nacine i donosite skroz pogresne zakljucke.
zateznistub

#48522 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Nauci se komunikaciji, da ne bih pisao ko ti je bolestan.
Covjek pise da nema na stanju aparata pa sam pomislio da kao.dugogodisnji zeli nesto povoljnije.
konektovan

#48523 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

zateznistub wrote:Nauci se komunikaciji, da ne bih pisao ko ti je bolestan.
Covjek pise da nema na stanju aparata pa sam pomislio da kao.dugogodisnji zeli nesto povoljnije.
Pogrsno ste pomislili, al' nema potrebe da se prepirete oko ovoga. pozeljno je dati svoje misljenje u vezi tematike, ima dosta materijala. :D
R9..

#48524 Re: BHTelecom All About

Post by R9.. »

Jel neko dobio stb u posljednje vrijeme?
Muuky

#48525 Re: BHTelecom All About

Post by Muuky »

Koliko se čeka da ovi iz telecoma pozovu za realizaciju zahtjeva za uključenje usluga ?=?
Locked