Nije dovoljan remi od 0-0. Treba biti 1-1 ili 2-2, itd... Jer je ukupni rezultat onda izjednačen, ali se gleda ko je dao više golova u gostima... a to bi tada bili mi... Ako i tamo bude 0-0, igraju se produžeci, pa penali...BiH-x wrote:Jos da mi neko objasni zasto nam je dovoljan remi u Portugalu za prolazak?
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bordo_boy
#4851 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4852 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovo veČeraske nije moglo drugaČije...PAPE taktika za 10
...idemo u LisaBoneT i SVE U NAPAD jedan je PAPE
IDEEMOO IH RUUŠIITTTT !!!!!

IDEEMOO IH RUUŠIITTTT !!!!!
- Charuga
- Globalni moderator
#4853 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila”
» DoradO
1 mjesec
» DoradO
1 mjesec
- Edin H.
#4854 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bravo teren
odradio je svoju ulogu, fuli smrad Ronaldo cistu sansu 
Ali Vedo, Vedo
Ali Vedo, Vedo
Last edited by Edin H. on 11/11/2011 22:52, edited 1 time in total.
- Sasvim_Obican
#4855 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Selektor Paulo Bento vjeruje kako je rezultat nerealan te da je njegova selekcija trebala pobijediti u večerašnjoj utakmici.
"Pepe je odigrao odličnu utakmicu, bez greške. Bili smo bolji cijelih 90 minuta, bili smo hrabri i bolje organizovani. Rezultat je stvarno nerealan.", kazao je Paulo Bento koji vjeruje kako će Portugal pobijediti u utorak u Lisabonu i otići na Euro.
"Moramo ostati pisebni jer je ovaj rezultat veoma opasan. Igrali smo protiv dobrog tima i slab teren donio je nerealan rezultat. Mislim da UEFA ne bi trebala dozvoliti da se ovako važne utakmice igraju na ovako lošem terenu.", kazao je Bento.
Kako sam i napisao danas oko 15 sati. Bento opravdanje za neuspjeh svoje reprezentacije ( vjerujte mi, ovaj rezultat je za njih neuspjeh) traži u terenu. E zato će mi biti draže kad ih izujemo na Lužu.
-
gonz0
#4856 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hajd barem messi messi nije nista starobordo_boy wrote:
Gdje ima radnja da više kupim ovaj bager/lager, da ga više ne reklamiraju? Pola prilika nisam vidio od marketinških trikova BHT1, i animacija, kad bager počne u dnu ekrana utovarat...
Utakmica?
ELVIR RAHIMIĆ Čovjek koji nas je ostavio u igri u ključnim trenucima...
Begović je djelovao dosta sigurno,mada nije imao neke kolosalne intervencije...
Ostali, ispod svojih mogućnosti...
Kako god, 0-0 je super rezultat kako je moglo biti... Da je teren bio idealan, po prikazanom bi bilo 1-1 ili 2-2... i šta onda?
Suđenje? Po meni korektno, nepristrasno i bez većih grešaka![]()
Navijanje?
Zviždanje na himnu protivnika se u svijetu smatra najvećim primitivizmom. Ne kaže niko da trebamo pjevati tuđu himnu, ali je možemo prešutjeti bar, kao što svi drugi našu prešute i pozdrave ustajanjem...
Povici "Messi, Messi,...
(uvijek sam mrzio navijanje koje ide protiv protivnika, umjesto da se baziramo na naše momke)
Da smo igrali sa Izraelom, pjevali bi Deutschland jel?!
" odron, laseri ?! jadno i smiješno u istom trenutku...
Dobro se vidjelo da je bilo još sigurno 1000 slobodnih stolica na Bilinom polju, i neka je. Kada dozvolimo tapkarošima da uzimaju po 100 karata, koje preprodaju za 10x veće pare... Na kraju pravi navijači iz inata ostaju uz TV, dok razni PR-ovi, "VIP" osobe, jet-set dobije svoju kartu. Pravi navijači, oni koji prave zastave, ruše rekorde, idu na kraj svijeta za reprezentaciju ostaju pred stadionom.
Samo se pitam:
Kad ćemo prestati pjevati "Bosnom behar... ", "Sa Bosnom tugujem... " i "Bosna je šampion" ?!! čega šampion? (ovo je pretpostavljam uzeto sa navijanja HZ na košarci u Skenderiji oko 2003. /2004.g.). "Ovo je Bosna" ? koje?? šta?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4857 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ono sto svima,ali bas SVIMA mora napokon biti jasno...da ovoj nasoj reprezentaciji NE ODGOVARA los teren niti manje dimenzije travnate plohe.
Mora se nesto poraditi po tom pitanju...ovo je uzasno.
A o naviajcima na tribinama ,ma ne vrijedi ni pricati..samo u par navrata se kao nesto bordilo i skandiralo,jako kratko. BHF su druga prica,oni su radili koliko mogu i adekvatno njihovoj brojci. Ovi ostali ,velika vecina,ne kontam zasto uopste idu na utakmicu,narocito ovako bitnu ako ne odluce vec unaprijed da ostanu bez glasa i da su na tribini da ostav srce tamo. Ogrnu se zastavama,nabace razne sesire i pajac kapice...i tisina. Ponekad se oglase ali dominira staticno stajanje i gledanje utakmice. To ste mogli i kuci ili u kafani raditi isto.
Ali kako promjeniti sve to..ma nikako.
A o naviajcima na tribinama ,ma ne vrijedi ni pricati..samo u par navrata se kao nesto bordilo i skandiralo,jako kratko. BHF su druga prica,oni su radili koliko mogu i adekvatno njihovoj brojci. Ovi ostali ,velika vecina,ne kontam zasto uopste idu na utakmicu,narocito ovako bitnu ako ne odluce vec unaprijed da ostanu bez glasa i da su na tribini da ostav srce tamo. Ogrnu se zastavama,nabace razne sesire i pajac kapice...i tisina. Ponekad se oglase ali dominira staticno stajanje i gledanje utakmice. To ste mogli i kuci ili u kafani raditi isto.
-
Rotring *.*
#4858 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da sudi Wolfgang StarkBosnolog wrote:Ziasta je ovaj stadio u Zenici nacionalno ruglo i sramota,izgledamo jadno i nakaradno od trave do tribina.Nasih navijaca ce uvijek biti vise na Kosevu a i teren je mnogo bolji.Comrad wrote:Vedo vjerovatno nije igrao ispocetka, jer mi nismo smjeli primiti gol u ovoj utakmici. U portugalu pocinje sigurno.Bosnolog wrote:Ulaskom Ibisevica zaigrala je neka druga reprezentacija.Pitam se zasto nije igrao od ocetka ili nakon poluvremenaVedo rasterecuje Dzeku koji je pod velikim teretom i dobro cuvan,cime razvlaci odbranu protivnika kada se stvaraju pukotine i sanse za golove.
Ovo je bruka od stadiona sa sumom iza tribina koje imaju pet redova stolica kao da je neka africka zemlja.Bitno je da tapkarosi zarade zbog ogranicenosti sjedista cime se cijene udeseterustrucuju,umjesto da se igra na Kosevu jer od ovih navijaca kakvi su bili veceras svakao nema nista![]()
![]()
![]()
![]()
pa nasi navijaci van BiH deset puta bolje i srcanije navijaju,.....
Sto se tice terena Pape i igraci su zahtjevali da se igra u Zenici. Mislim smijesno je uopste i pomisliti da bi neki tapkarosi mogli odredjivati gdje ce se igrati. A takodjer i savezu je bolje da se igra na kosevu nego u zenici. Sto ce se patiti i prodavati karte tapkarosima, kad moze na kosevu regulara uzeti te pare...
Ovaj u Zenici je katastrofa,pa da su mamlazi bacili par dzakova vjestackog dubriva ovaj mjesec i nesto trava bi bolje izgledala.Onaj teren je smor za nase moke ali i saveznik gostima jer nema sanse da igramo loptom pasove po zemlji.
Nasi momci igraju u Evropi mnogo bolje jer su im travnjaci mnogo bolji.Ovo kod nas je mucenje od igre u zivobari i nezagrnutim grobovima,....Pa Salihc je doskoku syebao nogu (koljeno) upravo u Zenici jer jos uvijek koriste onaj valjak za valjanje terena iz Titina vakta.![]()
![]()
![]()
Prosla utakmica sa Portugalom za svjetsko u barazu nas je kostal kvalifikacija uprvo zbog ovog terena,isto se ponovilo nocas samo sto smo sada mi jaca ekipa od njih i igrali smo rasterecenije.
Nocas smo propustili priliku da sa dva gola razlike idemo u Lisabon na spektakl,.
Ovako nam se valja jos vise pripremiti i napasti ih jace nego u Zenici,.....
Tamo nas ceka bolji teren i njihova otvorenija ofazivnija igra,....
Zna li neko ko nama sudi i o kakvom se sudiji radi.?Ovaj veceras je bio jedan od najkorektnijih sudija,....
- Acheron
#4859 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Begovic - pouzdan. Odlicno odbranio onaj sut Meirelesa. Neke lopte hvatao, koje bi Keno sigurno boksovao. Jedina zamjerka - nekoliko puta je mogao rukom baciti loptu u kontru, a ne pepkati loptu pa je degazirati nikome.
Spahic - kapitenski. Nekad mu zamjerim sto brzo izbije loptu, da bi se se poslije ustanovilo da je i to puno bolje rijesenje negoli da napravi kiks nonsalancijom. (a bio je blizu jednom)
Jahic - odlican.
Salihovic - prespor igrac na neprirodnoj poziciji; na zalost ima samo jednu nogu. Srecom portugalci nisu exploatisali njegove mane. (sporost i neopreznost) Jednu vrlo vaznu loptu presjekao...Vjerujem da svi jedva cekamo da se tu Papac vrati.
Zahirovic - odlican na neprirodnoj poziciji. (i to kontra mocnog Ronalda) Imao nekoliko nesretnih kikseva, ali, u biti, vrlo dobar. Pametno sakriva svoje mane.
Lulic - ubjedljivo najgori igrac utakmice. Ova pometina je prodala minimum 10-15 lopti. Ja ne znam sta se desava u njegovoj glavi; upropastio je sve i jedan napad. Moraju ga psiholoski spremit za ovakve utakmice.
Rahimic - generalski. Jedini se ne odbija u duelu. Cesto uzimao loptu i bez faula.
Pjanic - 'nako. Nesto je poslije uvezao. Naravno da i njega jebe sto igra krilnu poziciju. U jednoj prilici trebao traziti samog Dzeku na drugoj stativi a on pokusao uposliti Misimovica.
Medunjanin - lose. Cini mi se da i on koristi samo jednu nogu. Digni malo glavu; rasiri malo po krilu...Bio pod tremom da ne izgubi fatalnu loptu na sredini.
Misimovic - Miske ko Miske. Nema ga nigdje, ali onda stvori dvije najbolje (i jedine) sanse na utakmici.
Dzeko - odsjecen; hrvanje sa trojicom tesko da moze proci (pogotovo ako se jedan zove Pepe) i ako se to desava na jebenom centru igralista. Nije lik Messi da krene u slalom. Falili Mujdzini centarsutevi, i generalno bolji servis iz veznog reda u 'njegovim situacijama'. (ne na centru)
Maletic - propuh.
Ibisevic - jednostavo - nisam ni trepnuo kad se nasao u onoj drugoj sansi. Prosto znas da ce to fuliti. Znas da on nije ta marka koja zabija u ovakvim utakmicama. Da je na drugoj strani bio Zeljo ili Luxemburg, zavrsio bi. I pored svega, igrao bi mi u revansu u prvih 11. Ima on dosta drugih kvaliteta.
Susic - u startu napravio los potez sa Ibisevicem na klupi. Nema veze sto ce Ibisevic zapucat tri sanse - nije to bitno - bitno je da se pravi pritisak na njihovu zadnju liniju; unese panika konstantnim presingom. Da se konacno malo rastereti Dzeko i otvori mu se prostor. Vedo je igrac koji grize, i sigurno ga Portugalci nece ostaviti samog, samo zato da bi trojica cuvala Dzeku. Ako nije poceo, trebao uci minimum u 60-oj min. Izmjene su, dakle, zakasnile. Ali hajde sto su zakasnile, nego kad vidjeh da Maletic pri ulasku ode da cuva Ronalda a Zahirovic, koji je bio vrlo dobar u duel igri s Ronijem, u vezu !?! Sadaka nas spasila sto Ronaldu nije ostalo puno vremena da rasturi Maletica u paramparcad.
teren i publika - nula.
-------------------------------------------------------------------------------
U revansu ici sa Vedom i Dzeko, bez dileme. Pa idemo po taj gol-dva. A obzirom na prikazano u prvih 70 min. vecerasnje utakmice, mozemo biti itekako zadovoljni rezultatom.
Dakle, do utorka...
Ima nade.
Spahic - kapitenski. Nekad mu zamjerim sto brzo izbije loptu, da bi se se poslije ustanovilo da je i to puno bolje rijesenje negoli da napravi kiks nonsalancijom. (a bio je blizu jednom)
Jahic - odlican.
Salihovic - prespor igrac na neprirodnoj poziciji; na zalost ima samo jednu nogu. Srecom portugalci nisu exploatisali njegove mane. (sporost i neopreznost) Jednu vrlo vaznu loptu presjekao...Vjerujem da svi jedva cekamo da se tu Papac vrati.
Zahirovic - odlican na neprirodnoj poziciji. (i to kontra mocnog Ronalda) Imao nekoliko nesretnih kikseva, ali, u biti, vrlo dobar. Pametno sakriva svoje mane.
Lulic - ubjedljivo najgori igrac utakmice. Ova pometina je prodala minimum 10-15 lopti. Ja ne znam sta se desava u njegovoj glavi; upropastio je sve i jedan napad. Moraju ga psiholoski spremit za ovakve utakmice.
Rahimic - generalski. Jedini se ne odbija u duelu. Cesto uzimao loptu i bez faula.
Pjanic - 'nako. Nesto je poslije uvezao. Naravno da i njega jebe sto igra krilnu poziciju. U jednoj prilici trebao traziti samog Dzeku na drugoj stativi a on pokusao uposliti Misimovica.
Medunjanin - lose. Cini mi se da i on koristi samo jednu nogu. Digni malo glavu; rasiri malo po krilu...Bio pod tremom da ne izgubi fatalnu loptu na sredini.
Misimovic - Miske ko Miske. Nema ga nigdje, ali onda stvori dvije najbolje (i jedine) sanse na utakmici.
Dzeko - odsjecen; hrvanje sa trojicom tesko da moze proci (pogotovo ako se jedan zove Pepe) i ako se to desava na jebenom centru igralista. Nije lik Messi da krene u slalom. Falili Mujdzini centarsutevi, i generalno bolji servis iz veznog reda u 'njegovim situacijama'. (ne na centru)
Maletic - propuh.
Ibisevic - jednostavo - nisam ni trepnuo kad se nasao u onoj drugoj sansi. Prosto znas da ce to fuliti. Znas da on nije ta marka koja zabija u ovakvim utakmicama. Da je na drugoj strani bio Zeljo ili Luxemburg, zavrsio bi. I pored svega, igrao bi mi u revansu u prvih 11. Ima on dosta drugih kvaliteta.
Susic - u startu napravio los potez sa Ibisevicem na klupi. Nema veze sto ce Ibisevic zapucat tri sanse - nije to bitno - bitno je da se pravi pritisak na njihovu zadnju liniju; unese panika konstantnim presingom. Da se konacno malo rastereti Dzeko i otvori mu se prostor. Vedo je igrac koji grize, i sigurno ga Portugalci nece ostaviti samog, samo zato da bi trojica cuvala Dzeku. Ako nije poceo, trebao uci minimum u 60-oj min. Izmjene su, dakle, zakasnile. Ali hajde sto su zakasnile, nego kad vidjeh da Maletic pri ulasku ode da cuva Ronalda a Zahirovic, koji je bio vrlo dobar u duel igri s Ronijem, u vezu !?! Sadaka nas spasila sto Ronaldu nije ostalo puno vremena da rasturi Maletica u paramparcad.
teren i publika - nula.
-------------------------------------------------------------------------------
U revansu ici sa Vedom i Dzeko, bez dileme. Pa idemo po taj gol-dva. A obzirom na prikazano u prvih 70 min. vecerasnje utakmice, mozemo biti itekako zadovoljni rezultatom.
Dakle, do utorka...
Last edited by Acheron on 11/11/2011 22:55, edited 1 time in total.
- campa_xxx
#4860 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
...
Last edited by campa_xxx on 11/11/2011 22:55, edited 1 time in total.
- denimb
#4861 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dakle...
Navijaci - Niđe veze, U ovakvim "velikim" utakmicama Zenicu treba zaboraviti definitivno...
Rezultat - Jos uvijek pozitivan, znaci imali vise srece nego pameti...
Sve u svemu....zaboraviti utakmicu sto prije, umjesto samopouzdanja i agresivnosti, koju smo svi ocekivali na teren izađu onako prepadnuti...nemam rijeci...
Navijaci - Niđe veze, U ovakvim "velikim" utakmicama Zenicu treba zaboraviti definitivno...
Rezultat - Jos uvijek pozitivan, znaci imali vise srece nego pameti...
Sve u svemu....zaboraviti utakmicu sto prije, umjesto samopouzdanja i agresivnosti, koju smo svi ocekivali na teren izađu onako prepadnuti...nemam rijeci...
- campa_xxx
#4862 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
campa_xxx wrote:200-ta stranica teme
-
redred
#4863 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nije bitno sta se pjeva samo neka se pjeva. A kada u stadion moze stati 15.000 navijaca... jebo taj stadion! U Parizu je nas Bosanaca bilo oko 20.000. U Parizu! A u BiH ovakve utakmice bi trebali docekivati na stadionima sa 80.000 ljudi. Od kojih 75.000 nasih. I onda sta god pjevas nije bitno.bordo_boy wrote:
Samo se pitam:
Kad ćemo prestati pjevati "Bosnom behar... ", "Sa Bosnom tugujem... " i "Bosna je šampion" ?!! čega šampion? (ovo je pretpostavljam uzeto sa navijanja HZ na košarci u Skenderiji oko 2003. /2004.g.). "Ovo je Bosna" ? koje?? šta?
Last edited by redred on 11/11/2011 22:54, edited 1 time in total.
-
LSD
#4864 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stvarno tuga i žalostRiddle wrote:Dobar ovaj pijesak iz Slovenije. Apsorbuje vlagu znate.
Bili smo ocajni u prvom poluvremenu. NULA. U drugom je bilo nesto bolje, ali i Portugal nam je malo prepustio sredinu i pustili su nas da disemo. Ne mogu ni oni izdrzati takav tempo cijelu utakmicu. Ulazak Ibisevica je donio vise posla za Alvesa i Pepea koji su u prvom poluvremenu imali vise skokova nego u bilo kojoj utakmici ikad. Nista drugo nismo ni radili nego nabijali loptu na Dzeku. Ipak Ibisevic iz nekog razloga ima svezane noge u reprezentaciji. Ne moze covjek gol dati da se na glavu nasadi. Ovo se toliko puta ponavlja, ali stvarno ne smijemo dozvoliti da promasimo onakve prilike. Pogotovo u mecevima ovog ranga. Odbrana na celu s Begovicem je opet bila na vrhunskom nivou i jedino sto me je malo brinulo je bio Salihovic u duelu s Naniem. Na srecu, sve se dobro zavrsilo. Vezni red se kasno upalio, ali uradili su ono sto se od njih i trazi - stvorili su dvije sanse napadacima. Dzeko i nije mogao vise, jer je bio konstantno izolovan i udvojen. Ona dvojica tornjeva jasu li jasu. Sve u svemu, na kraju i jesam i nisam zadovoljan. Mislim da smo svi nekako ocekivali da cemo u gostima traziti taj plasman. Cim smo izvukli Portugal, odmah sam rekao da nas nece razvaliti, ali da ce ih biti jako tesko proci. Gotovo nemoguce. U Lisabonu cemo dobro igrati, u to sam siguran, ali stvarno mi je dosta herojskih poraza. Volio bih i da jednom prezivimo bitku. Nismo mi vise tako mali da se zadovoljavamo susretima s najboljim reprezentacijama. Red je vise da se nekom velikom timu skine skalp. Ceka nas historijska utakmica. Vjerovatno deseta po redu
Teren je sramota. Srce mi se stegne kad vidim gdje nas drzavni tim igra. Ipak, da ne budem bas toliko strog, veceras onaj jedan busen volim kao mati rođenu.
I konacno da opet vidim imena na dresovima igraca. Jeste da je to bilo zalijepljeno na nekoj traci, ali negdje se ipak mora poceti. Napredujemo.
Ovakav teren koliko god je portugalcima odmagao i nama je itekako...jer i mi imamo veznjake koji vole igrati po zemlji, davati pasove u prostor...ovo veceras je bilo nabijanje sa obje strane, isto odbojka.
Glavni prioritet Saveza MORA biti konacno riješavanje pitanja yebenog travnjaka B.Polja
-
Frooteky
#4865 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Šta on misli ko je mamu mu jebempici wrote:al kako plaĆko uze grumen Bosanske zemlje i baČi je ........valjda mu pjesak ušHo u kopaČku
- fosil
#4866 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Meni to sa dobavljacem opreme nikako ne ide u glavu. Pa zar se ne moze srediti Adidas, Puma, Nike da nam oblace repku. Od nas 4 miliona svako bi uzeo nesto, dres, trenerka, sal, majica, neko bi uzeo sve i hajmo reci u prosjeku potrosio $50 na orginalnu stvar reprezentacije. Koliko bi zaradili, a koliko kosta jedan normalan mali stadion za nase potrebe racunajte sami.armin.i.am wrote:jedina repka koja nema dresove sa dugim rukavim![]()
- Edin H.
#4867 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
To su mahom ljudi koji vole Bosnu, ali nisu navikli da idu na utakmice, pa nemaju taj osjecaj.-LIBERO- wrote:Ono sto svima,ali bas SVIMA mora napokon biti jasno...da ovoj nasoj reprezentaciji NE ODGOVARA los teren niti manje dimenzije travnate plohe.
- Janjicar
#4868 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Najzesce je kad Maletic cuva Ronalda
Maletic vrijedan 300 000 eura
a Ronaldo 90 000 000 eura

a Ronaldo 90 000 000 eura
- Sasvim_Obican
#4869 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
"Znali smo da će biti teško, no realno ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren. Odigrao sam u karijeri hiljade utakmica, no na gorem terenu nisam igrao. Većim dijelom utakmice bili smo bolji, ali nismo uspjeli našu terensku nadmoć pretvoriti u vodstvo", rekao je Ronaldo i dodao:
"I Bosna i Hercegovina je imala svojih prilika, ali na našu sreću ostale su nerealizirane. Urevanšu smo favoriti, igramo pred svojom publiko i nakon ovih 0:0 naše šanse za odlazak na Evropsko prvenstvo su znatno povećane."
"Završit ćemo posao u Zenici" ?! ?! ?!
-
bordo_boy
#4870 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja mu halalim, jer je okrenuo Ronalda samo tako, i povukao loptu naprijed. I srčano je igrao, kao i svi ostali igrači...Acheron wrote: Maletic - propuh.
Last edited by bordo_boy on 11/11/2011 23:01, edited 1 time in total.
- Edin H.
#4871 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Strpao ga je Maletic u mali dzepJanjicar wrote:Najzesce je kad Maletic cuva Ronalda
a Ronaldo 90 000 000 eura![]()
- just principe
#4872 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
najludje od svega je to kad DVA-TRI navijaca se cuju i vode navijanje sa "HAJMO CIJELI STADION"

edit-- Jedni pjevaju Hajmo na noge, drugi Bosna je sampion
smjesno

edit-- Jedni pjevaju Hajmo na noge, drugi Bosna je sampion
smjesno
Last edited by just principe on 11/11/2011 23:00, edited 1 time in total.
-
Frooteky
#4873 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I jos ga pritome izlevatiJanjicar wrote:Najzesce je kad Maletic cuva Ronalda
a Ronaldo 90 000 000 eura![]()
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#4874 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
BHT- eu!bordo_boy wrote:
Gdje ima radnja da više kupim ovaj bager/lager, da ga više ne reklamiraju? Pola prilika nisam vidio od marketinških trikova BHT1, i animacija, kad bager počne u dnu ekrana utovarat...
Ako čitate ovaj forum, ja svečano obećavam da ću u utorak sjediti sat i po prije utakmice i sat i po poslije utakmice i gledati reklame i samo reklame al' ko Boga vas molim ne meĆite ih više po ekranu dok traje utakmica
- Optimus Prime
#4875 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sasvim solidno odigrano. Ali brate sto smo se izblamirali sa onom livadom, tuga!