"žensko koliko god ispalo nefer i pokvareno, naći će razlog da se opravda" " nisi navela dovoljno dobar i uvjerljiv razlog zbog čega si otkačila momka?"
Nego klinger, hajde ti svoje najgore dejtiskustvo, sve su prilike da ih imas par
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
eh sto ti je ljubav.....ledy nije trebaloKataklinger wrote:Nevermind, još samo ovo: opravdavaš dio nicka
Hajd sad banuj i mene i nju, živ(a) bio(la)!!!
Bgm se njih dvoje zbarise, a mi klikamo li klikamospreca wrote:eh sto ti je ljubav.....ledy nije trebaloKataklinger wrote:Nevermind, još samo ovo: opravdavaš dio nicka
Hajd sad banuj i mene i nju, živ(a) bio(la)!!!![]()
![]()
jeste li se ljubili u usta?Officer Crabtree wrote:Na prvom izlasku, na klupi u parku u prvih pola sata, dvije rečenice koje ću uvijek pamtiti:
1. Ja osjećam da si ti baš pravi momak za mene.
2. Pokušala sam se jednom ubiti.
I jel se ubila poslije dejta ?Officer Crabtree wrote:Na prvom izlasku, na klupi u parku u prvih pola sata, dvije rečenice koje ću uvijek pamtiti:
1. Ja osjećam da si ti baš pravi momak za mene.
2. Pokušala sam se jednom ubiti.
i tu ti popustisreis1 wrote:namamila me je i u sobu
bezhite nedrugari jedniquarterback wrote:i tu ti popustisreis1 wrote:namamila me je i u sobu
Klasični prelaz iz 1 u 2.reis1 wrote:Spopadala me jedno vrijeme, to je nekoliko mjeseci, jedna treba iz provincije - a meni nije bilo ni na kraj pameti s njom nesto ganjat. Elem, nakon par puta sto je dolazila u Sarajevo, namamila me je i u sobu, ono cisto radi sexa, i koji je bio extra - najbolji sto sam imao u zivotu dotad.
Drugi put, isto tako.
E sad, treci put, ja sav sretan dosh'o - kad ona ne daa. Nema kaze jebanja vise. Sve ja pokusao, na lijepo, na ruzno, al ne daa pa ne daa. Na kraju se pokupio i ko cuko izaso iz sobe, u auto, i kuci. Znam da sam cijelo vrijeme dok sam hodao i vozio govorio "e jebacu ja tebi majku" i tako. Al sad mi smjesno... Fakat se rado sjetim toga.
To je moj najgori dejt.
Saian wrote:jel 2 ovo "e jebacu ja tebi majku"? to je vishe onda iz 23 u 54
znam da je tema najgori dejt, al da ovo nije malo shovinistichki ipakshin wrote:Nije, napala ga ajkula u jablaničkom.