zato sam kripticna da ti ne odam detalje iz bliske buducnosti.karanana wrote:pa sjecam se da smo pricali ovdje o tome da ce sada stanis imati i hiljade ovih divljaka sa njim. sad se ne sjecam da li su to bile samo nase pretpostavke ili je neko vec nesto u seriji rekao o pridruzivanju divljaka stanisu. ne znam, odgledo sam samo jednu epizodu pa ne znam da li je problem divljaka rijesen, ali kontam da bi divljaci trebali poci za stanisom i bez dragana mancea.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#4851 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4852 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
meni je najjača scena iz posljednje knjige marširanje kroz snijeg
eh sad hoce li toga biti u seriji ne znam
vec su mi najdražeg undead lika izbacili
eh sad hoce li toga biti u seriji ne znam
vec su mi najdražeg undead lika izbacili
-
Juliuscezar
#4853 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da ne citam pa naletim na spojler, koje epizode komentariste i jeste odlucili sta je spojler
. Meni se gledaju epizode redom kako izlaze a ne sad odmah 4. Nema tu meraka 
- shmizlica
#4854 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne ulazi na temu nikako 
-
omar little
#4855 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja se satra umotavajuci i pokusavajuci ostati neutralna da ne pokvarim ljudima, ali s kim ja da pricam o ove cetiri
znatel vi sta se svasta zbilo! 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4856 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vala vas je sve zajebao taj neko ko je izbacio 4 epizode...
Da je citava sezona pa ok. Ovako, umjesto sedmicnog cekanja treba cekati mjesec dana.
Da je citava sezona pa ok. Ovako, umjesto sedmicnog cekanja treba cekati mjesec dana.
- ćiribiribela
#4857 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I am Happy wrote:Da je citava sezona pa ok. Ovako, umjesto sedmicnog cekanja treba cekati mjesec dana.

- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
- Tito_i_Partija
#4859 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
To ovako ide: I have some good news and some bad news.omar little wrote: jon snow i nije toliki mutavko kakav je prije bio ( zasad u ove cetiri).![]()
Good news: Jon Snow vise nije mutav, i definitivno me je prijatno iznenadio.
Bad News: Kalisi je mutavija nego ikad prije, i kad je gledam opalio bi sebi cekic u glavu samo da se svedem na taj nivo gluposti, da konacno razumijem sta to ona radi.
- ferratilis
#4860 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
neću ja ništa gledati dok čitava sezona ne bude dostupna, ali ću ulaziti na temu
ne kontam ljude koji se boje da će im neko spojlati radnju, a ionako ćeš to saznati prije ili kasnije
uostalom, ne zaboravite da mi ustvari krademo i da HBO od nas nema ni feninga, tak oda mi je svejedno da li će mi neko spojlati ili ne
uostalom, ne zaboravite da mi ustvari krademo i da HBO od nas nema ni feninga, tak oda mi je svejedno da li će mi neko spojlati ili ne
-
omar little
#4861 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bojala sam se da o njoj krenem pricati jer bi mi izletilo nesto sigurno. jes glupa, majko draga! najgluplja je od svih likova u seriji. bice zanimljivo s ovim likovima (komada 3) sto joj idu u susret.Tito_i_Partija wrote:To ovako ide: I have some good news and some bad news.omar little wrote: jon snow i nije toliki mutavko kakav je prije bio ( zasad u ove cetiri).![]()
![]()
Good news: Jon Snow vise nije mutav, i definitivno me je prijatno iznenadio.
Bad News: Kalisi je mutavija nego ikad prije, i kad je gledam opalio bi sebi cekic u glavu samo da se svedem na taj nivo gluposti, da konacno razumijem sta to ona radi.
i sansa me brine malo, sve iz straha radi, zna i ona povuc mutav potez, ali vidjecemo.
no news: cersei je droljetina, odvratna kuja, dabogda je najgore muke svijeta snasle. FUJ.
- Tito_i_Partija
#4862 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da, zato mi je pravo smijesno kad hvale George-a kako su mu lijepo napisani zenski karakteri. Mislim halo ba, Kalisi, Cersei, i Cat Stark sve cvaka do cvake. Sad i Semsa nesto mutava. Jedino je mala Arya izuzetak.omar little wrote: no news: cersei je droljetina, odvratna kuja, dabogda je najgore muke svijeta snasle. FUJ.i k tomu svemu, ona je zapravo vrlo plitka i neinteligentna, od nosa dalje ne vidi, za osobu iz tako mudre i lukave obitelji ona je bas izuzetak.
Kad vec pricamo o maloj: bas mi je bilo drago kad sam vidio onog tipa. Jedan mi od najdrazih likova u seriji definitivno. (Znas o kome pricam? Jebiga, da mi je da ne spojlam, a moram ga pomenut'
- konahawaii
#4863 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
aaaaaaa
evo upravo zavrsio 4-tu epizodu...valja mi docekat 5-tu
evo upravo zavrsio 4-tu epizodu...valja mi docekat 5-tu
-
omar little
#4864 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mala arya je zakon. znam, znam, kuler je. bice taj storilajn zanimljiv, doduse, arya je meni uvijek zanimljiva bila cak i kad su je vlacili preko bijela svijeta bez da joj se ista desi.Tito_i_Partija wrote:Da, zato mi je pravo smijesno kad hvale George-a kako su mu lijepo napisani zenski karakteri. Mislim halo ba, Kalisi, Cersei, i Cat Stark sve cvaka do cvake. Sad i Semsa nesto mutava. Jedino je mala Arya izuzetak.omar little wrote: no news: cersei je droljetina, odvratna kuja, dabogda je najgore muke svijeta snasle. FUJ.i k tomu svemu, ona je zapravo vrlo plitka i neinteligentna, od nosa dalje ne vidi, za osobu iz tako mudre i lukave obitelji ona je bas izuzetak.
Kad vec pricamo o maloj: bas mi je bilo drago kad sam vidio onog tipa. Jedan mi od najdrazih likova u seriji definitivno. (Znas o kome pricam? Jebiga, da mi je da ne spojlam, a moram ga pomenut')
i jaime ima zanimljiv storilajn, on je meni postao jedan od najdrazih likova u seriji. od trenutka kada su ga uparili sa brienne <3 (eto jednog pametnog i fenomenalnog zenskog lika) on je postajao samo bolji i bolji, a evo sad i sa ovim su ga upartnerisali, ne moze omanut.
- House
#4865 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
titlovane 3 epizode,još jedna i gledanje
konačno 
- jasko_ba
#4866 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sacekati juni pa na miru odjednom sve pogledati
dotad, caos
dotad, caos
- 34sf4drgu67d25
#4867 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dosta sam iz knjiga vec zaboravio, al' cini mi se da je u seriji dosta bitnih stvari iz knjige izmjenjeno. Nebi valjalo da nam spoila buduce knjige 
- Truba
#4868 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
a ja cu ionako zaboravit te spojlere tako da je svejedno
- Truba
#4869 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pogledao sam drugu epizodu
tako eto...svasta se dogadja i opet nista
udaljavaju se knjige i neka vala da svi ne znam sta se dogadja
tako eto...svasta se dogadja i opet nista
udaljavaju se knjige i neka vala da svi ne znam sta se dogadja
- Tito_i_Partija
#4870 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Cetvrta epizoda vrh. Oni ISIS-ovci su pravo zajebani. Ne predaje se kurvesina tako lahko.
Jedino mi smeta kako je sad postala normala da kad lik A postavi liku B jedno "da ili ne" pitanje, lik B pocne da tangentira neku anekdotu iz njegovog zivota koja kao odgovara to pitanje. Uzasno smara jbt.
I lijepo je vidjet' kako se Carice i sad skida. Dobra teta u pm.

Jedino mi smeta kako je sad postala normala da kad lik A postavi liku B jedno "da ili ne" pitanje, lik B pocne da tangentira neku anekdotu iz njegovog zivota koja kao odgovara to pitanje. Uzasno smara jbt.
I lijepo je vidjet' kako se Carice i sad skida. Dobra teta u pm.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4871 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
odgledo 4 epizodu
...ja onijeH ISISovaca
a i one harpije zajebite...joooojjjj kad će nastavci

baxul wrote:
- Jack Be Nimble
#4872 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Svaka ti dala za ovaj spojlerTito_i_Partija wrote: I lijepo je vidjet' kako se Carice i sad skida. Dobra teta u pm.![]()
- Truba
#4873 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa covjece bilo je u novinama to
ne daju da skida pored crkve
ne daju da skida pored crkve
-
mali_balon
#4874 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nista gore zeni nema nego ostavit je kad misli da sa anam njom moze sve. Pokaza se da Snow ima muda, malo me toga strah, svi koji imaju muda u serii bivaju ubiveni 
- shmizlica
#4875 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mali_balon wrote:Nista gore zeni nema nego ostavit je kad misli da sa anam njom moze sve. Pokaza se da Snow ima muda, malo me toga strah, svi koji imaju muda u serii bivaju ubiveni