dgL_ wrote:
Yugo je govno od auta koje preko noci razmislja kako ce te zajebat ujutru... To je realnost... Nema mi sta ko pricat... Yugu je doduse bilo potrebno "odrzavat" dok se na dvici jos uvijek radio samo mali servis i redovni servisi...
Gdje ces poredit ovo dvoje pa kunem ti se...
Mislim znam da ne volis dvice, vw, ne volis bosance... Ne volis nikoga kad bolje razmislim.. Ali izvalis glupost jbg...
pa daj argument realnosti
ja cu ti ispricat jer imam racun od novog juge,stari ga vozao 1991-1992. ,ja ga preuzeo 1996.sa 6000 km
nema gdje se nije islo s njim.doduse jednom sam stao 1996 kod druge gimnazije- plovak se zaglavio zbog prljavog goriva ,do 2003 kad je prodat nikakvih kvarova nije bilo,a karoserija ni trunke trulezi nije imala.cuj gdje cu porediti...dva automobila kojima je bila zadaca da motorizuju sire narodne mase,dva govneta...
volim ja sve aute ,ne volim samo papke i glupane koji imaju svoje zivotne teorije koje su culi od drugih pa filozofiraju okolo ...tako su meni filozofirali ne mozes vuc prikolicu sa stojadinom,puknuce ti krak,gdje ces siroke gume potrosnja ce ti skocit,ne mozes ovo,ne mozes ono...sreca sto sam ja bio pametan pa probao i nisam slusao budale i ispalo je da niko od njih nije bio u pravu,vec su sve bile ublehe ,kao i ove sad ublehe forumskih mudologa...treba otvorit temu golf dvica mitovi i legende,da se imaju ljudi cemu smijat....