Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rudy81 wrote:neki dan u alti na tom gore spratu kad dvije djevojke se zavalile, laptop ispred njih , pepeljara na laptopu i gledaju film na filmoviziji znaci nije bas da se slomise od ucenja
To je kafic neki jel, stvarno nisam bio gore nikad?
ima par nekih fast-food restorana i izmedju prostor sa stolovima/foteljama/uglovima...
Treba mi majstor koji bi mi došao kući i promijenio staklo na balkonskim vratima..eto, ako je ko imao zezanciju s ovim problemom molim neka se javi na pp
meni je takva odgovarala jes' mi malo ona nadrndana teta isla na zivce, al' kad se utackam u knjizurine, nista drugo ne primjetim mogla bi se ponovo skanit pa pocet ic, ovaj vjeciti studentski zivot bi trebalo privodit kraju
Pricali su mi ljudi da odu u onu Fahdovu dzamiju na Alipasinom i da je citaona izvrsna, mir tisina. Jeste da su bule sve oko tebe ali kad ucis to nista vazno nije.
Alive wrote:Pricali su mi ljudi da odu u onu Fahdovu dzamiju na Alipasinom i da je citaona izvrsna, mir tisina. Jeste da su bule sve oko tebe ali kad ucis to nista vazno nije.
BBI IV sprat, danas bio citav dan, pravo lijepo i ugodno...
kakva je sad to moda citaone, kafici, ucenje u gradu..
u moje vrijeme se ucilo kod kuce..
lijepo za stol sjednes, kafa i sta gazirano i opleti po knjizi i skriptama
Alive wrote:Pricali su mi ljudi da odu u onu Fahdovu dzamiju na Alipasinom i da je citaona izvrsna, mir tisina. Jeste da su bule sve oko tebe ali kad ucis to nista vazno nije.
kokuz_sa wrote:kakva je sad to moda citaone, kafici, ucenje u gradu..
u moje vrijeme se ucilo kod kuce..
lijepo za stol sjednes, kafa i sta gazirano i opleti po knjizi i skriptama
Da sam sam u kuci, mogao bih, ali uvijek ima gostiju, uvijek stari izmisli nesta da se radi, ovako odem i odmorim se, a i sta naucim,......