Hayat
Moderator: anex
-
Ambrozija
#4851 Re: Hayat
Eto sad ce dobiti jos par glasova iz sazaljenja 
-
pathyeshme
#4852 Re: Hayat
Mene je već premuntao :SAmbrozija wrote:Eto sad ce dobiti jos par glasova iz sazaljenja
- P308
#4853 Re: Hayat
Istina, sudeci i po ovom sto procitah ovdje i na facebooku, definitivno ce dobiti jos glasova na osnovu ovoga.Ambrozija wrote:Eto sad ce dobiti jos par glasova iz sazaljenja
- Not My Idea
#4854 Re: Hayat
ovo zasluzuje reprizubariton wrote:ovaj se šou oteg'o ko teravija.
šta očekivati od wanna be ''pjevača'' koji pokušavaju izgraditi karijeru kiteći se tuđim perjem (pjevajući tuđe pjesme).
ja sam nešto stariji i sjećam se da su pjevači u ne tako dalekoj prošlosti pokušavali steći rejting takmičeći se po raznoraznim festivalima sa svojim vlastitim pjesmama.
Naravno. Treba ovom društvu dobrih pjevača i pjevačica jer je očito muzički kvalitet ( u narodu prepoznat) spao na Merlina koji se oglasi svakih 5 godina i po njegovim novim albumima ljudi mogu računati i dumati koliko su postali stariji i zreliji....i to je to.
Al Merlin je pisao i komponovao pjesme dok je radio noćne smjene u Pretisu-Vogošća i kakav je takav je,svojim je rukama i komponovao i pisao.
al gledam ove likove na ZMBT.
onaj jedan ka'e da će napunit Koševo....
hmmmm....
pazi....sama činjenica da nije nemoguće da jedna takva ruina (u pjevačkom smislu) može napuniti Koševo , naravno udružena sa svojim kampanjonima, je jeziva.
on će napuniti Koševo![]()
to je ravno potencijalnoj nuklernoj (duhovnoj) eksploziji.
o em dži.
žiri....
ona Ana iskače iz paštete čovječe.
neki dan upalim BHT, i čekam da dođe slika a ton se već čuje...
ona se ražvaljavila u nekoj kuharskoj emisiji....pjeva.....
kuku meni-rekoh sebi....i pod hitno prebacih kanal bar na OSM -Pale....samo da nju ne gledam.
oni Ognjen...
ima tu materijala i za krivično gonjenje. stara ohrndana kljusina koja ne ocjenjuje pjevanje nego striptiz i dekolte....
onu su JADNICU koja je počela kao član žirija na startu 5 dijela (mislim da se preziva Katalinski) eliminisali jer je bila dosljedna pa su naknadno ubacili onu prepredenu, slatkorječivuprofesoricu .
taj žiri....da imaju bar đon- obraza, glavom bi bez obzira sve troje isčezli iz ovog šoua i prepustili rabotu Hasanu, Šabanu, Sinanu, Jašaru i sličnim folkerima da ocjenjuju i komentarišu.
al jok....obraz tročlanog žirija je ĐON.
nemaju ga.....matere mi moje.
voditelji...
mislim da u oštroj konkurenciji gnjilih voditelja, OBN-ovaca, PINK-ovaca i FACE-tvoaca.....
one čobanke i Fikret, pa i Amar zauzimaju vrh vrhova.
najveći bi šou bio kada bi ona jedna od voditeljica rekla ''diba dibi gdize dep''....
toliko su ogavne da im čak ni seksipil ne pomaže da smanje svoju ekstremnu ogavnost.
ima toga još......al i svanut' bi moglo.
p.s.
al kad bi se recimo kao uvjet takmičarima postavilo da tokom show-a MORAJU izvesti bar 3-4 svoje vlastite pjesme (ma kakve bile) to bi već i imalo smisla. s obzirom da ova tragikomedija traje par mjeseci to i nije puno.
i
oni Ognjen...
ima tu materijala i za krivično gonjenje. stara ohrndana kljusina koja ne ocjenjuje pjevanje nego striptiz i dekolte....
- Nisrin
#4855 Re: Hayat
Ambrozija wrote:Eto sad ce dobiti jos par glasova iz sazaljenja
Smijesno, ovo nema nikakve veze sa njegovim "pokusajem muzicke karijere"...pa niko nije socijalna sluzba, jedno je realnost, sta cini njegov zivot, u kakvim uslovima zivi, kakav je privatno, a sasvim drugo je SCENA, ZMBT, PJEVANJE, PONASANJE NA SCENI itd...
Ne vjerujem da su ljudi toliko naivni i da ne znaju to dvoje razluciti...
- P308
#4856 Re: Hayat
Nisrin wrote:Ambrozija wrote:Eto sad ce dobiti jos par glasova iz sazaljenja
Smijesno, ovo nema nikakve veze sa njegovim "pokusajem muzicke karijere"...pa niko nije socijalna sluzba, jedno je realnost, sta cini njegov zivot, u kakvim uslovima zivi, kakav je privatno, a sasvim drugo je SCENA, ZMBT, PJEVANJE, PONASANJE NA SCENI itd...
Ti ko da ne zivis u BiH
i svi smo mi glupi i naivni osim tebe, ne samo na ovoj temi, citajuci cijeli forum, niko nikad nije upravu osim tebe.
- Nisrin
#4857 Re: Hayat
P308 wrote:Nisrin wrote:Ambrozija wrote:Eto sad ce dobiti jos par glasova iz sazaljenja
Ti ko da ne zivis u BiH
i svi smo mi glupi i naivni osim tebe, ne samo na ovoj temi, citajuci cijeli forum, niko nikad nije upravu osim tebe.
Drago mi je sto pratis citav forum!
Kadric nije dobio golf jer dobro pjeva, nego zbog drugih zivotnih okolnosti u kojima se nalazi!
Bas me briga kako razmislja "ostatak BiH", ono gore je bilo upuceno indirektno i meni da cu "glasati iz sazaljenja", pa da docaram da nismo svi plitki!
I molim te, gdje sam ja rekla "da ste svi glupi i naivni osim mene"? Ne izvlaci iz konteksta...Bye bye bokic!
- >Dina<
#4858 Re: Hayat
Ne ide on nigdje, za to se pobrinuo Saša Popović. Momak je, kao i svi ostali takmičari potpisao ugovor na ni manje ni više, nego 7 godina sa Grandom.nuki_cika wrote:Ušao sam maksuz ovdje da komentarišem ovog amara ili poznatijeg kao gileta.
Da zna pjevat zna,ne da pjeva,nego ubija svojim glasom ,ni jedna hajtova zvijezda se ne može mjeriti sa njim i njegovim glasovnim mogućnostima.Samo bih htio reći sljedeće:
MALO JE GLUP .Kakakv ba GRAND ,umjesto da je nasao nekog da mu za početak napiše 2 ili 3 neke bezveze pjesme uplati reklamu na nekoj popularnoj muzičkoj televiziji primjera radi DM ILI BN ,izreklamira se ,nađe nekog menadzera i hAjmo za početak diskoteke po austriji,švicarskoj.Kad vidim kakvi sve levati pjevaju nisu se satavili sa muzikom,o glasu da i ne pričamo ,može i amar koji je bar 100 puta bolji od nakog dade polumente ili levata ivana zaka koji krešte po beču ,inzbruku,gracu,,njemačkoj i za noć uzimaju ogromne pare,a predhodno su se i afirmisali reklamirajući
Moj amare ako čitaš ovaj forum poslušaj savjet i bježi s tog GRANDA što prije
Al činjenica je da se nikakvim reklamama ili nastupima po diskotekama širom Evrope ne bi proslavio kao što je sad..
-
pianist
#4859 Re: Hayat
Ma neka Gileta u Grandu, cinjenica jeste da je to vrh sto se te vrste muzike tice, a on i jeste za sami vrh! 
-
Mustang1
#4860 Re: Hayat
On nastupa stalno .. Neki dan mu Popovic kaze da su mu rekli da ne pjeva vise do 6 ujutro da se primjeti na njemu da ne radi to (ili nesto tako je rekao) A Gile iz topa i jucer sam pjevao do 6 
- awaken
#4861 Re: Hayat
Nikad čuo pjesmu, ali sam siguran da je bolje od originala
Samo Saša za nijansu bolje odpjeva svoje pjesme, jbg Bosanac je i on
Da je Gile došao na ZMBT one dvije bi ga ubile u pojam glupostima tipa držanje na sceni, izraz lica, stAjling
Samo Saša za nijansu bolje odpjeva svoje pjesme, jbg Bosanac je i on
Da je Gile došao na ZMBT one dvije bi ga ubile u pojam glupostima tipa držanje na sceni, izraz lica, stAjling
-
nuki_cika
#4862 Re: Hayat
Nemojte vi biti sigurni u Sašu Popovića.Taj isti Saša Popović je uspio sa granda da otjera neke od najboljih srpskih pjevača i pjevačica i to je baš on zaslužan.Amaru želim svu sreću,da zna pjevat to se vidi,ali za početak neko da mu napiše 2 ili 3 dobre pjesme ako toga ne bude ispuhace ko balon,a njegov talent i glas će biti zaboravljeni za tren oka.>Dina< wrote:Ne ide on nigdje, za to se pobrinuo Saša Popović. Momak je, kao i svi ostali takmičari potpisao ugovor na ni manje ni više, nego 7 godina sa Grandom.nuki_cika wrote:Ušao sam maksuz ovdje da komentarišem ovog amara ili poznatijeg kao gileta.
Da zna pjevat zna,ne da pjeva,nego ubija svojim glasom ,ni jedna hajtova zvijezda se ne može mjeriti sa njim i njegovim glasovnim mogućnostima.Samo bih htio reći sljedeće:
MALO JE GLUP .Kakakv ba GRAND ,umjesto da je nasao nekog da mu za početak napiše 2 ili 3 neke bezveze pjesme uplati reklamu na nekoj popularnoj muzičkoj televiziji primjera radi DM ILI BN ,izreklamira se ,nađe nekog menadzera i hAjmo za početak diskoteke po austriji,švicarskoj.Kad vidim kakvi sve levati pjevaju nisu se satavili sa muzikom,o glasu da i ne pričamo ,može i amar koji je bar 100 puta bolji od nakog dade polumente ili levata ivana zaka koji krešte po beču ,inzbruku,gracu,,njemačkoj i za noć uzimaju ogromne pare,a predhodno su se i afirmisali reklamirajući
Al činjenica je da se nikakvim reklamama ili nastupima po diskotekama širom Evrope ne bi proslavio kao što je sad..
Niko od pjevaca se ne može danas proslaviti tuđim pjesmama,sa Grnda nek bježi što je prije moguće inace ce vrlo brzo preći na njihove prepoznatljive recitacije.
Svi ste kamenje bacali na taj GRAND,sad vam taj Grand odjednom dobar ,nema boljeg
-
pianist
#4863 Re: Hayat
Pa Grand jeste najbolji sto se te vrste muzike tice, da se ne lazemo!
- bariton
#4864 Re: Hayat
gledajući ovaj šou okoristio sam se.
jer sam mislio da sam spoznao sve fenomenalne pjesme otpjevane na južnoslovenskim jezicima.
e onda sam čuo Tomu koji je otpjevao baš ovu pjesme i bio sam zatečen jer je nikada prije nisam čuo a jedna je od najboljih ljubavnih pjesama koje sam u životu čuo...
inače original ove pjesme izvodi klapa sv. florijan i naravno ta verzija je neuporedivo bolja.
jer sam mislio da sam spoznao sve fenomenalne pjesme otpjevane na južnoslovenskim jezicima.
e onda sam čuo Tomu koji je otpjevao baš ovu pjesme i bio sam zatečen jer je nikada prije nisam čuo a jedna je od najboljih ljubavnih pjesama koje sam u životu čuo...
inače original ove pjesme izvodi klapa sv. florijan i naravno ta verzija je neuporedivo bolja.
- >Dina<
#4865 Re: Hayat
Ko je rekao da je Grand tako dobar? Ja nisam. Samo sam istakla da on ne može sada napustiti Grand jer je momak potpisao ugovor.nuki_cika wrote:Nemojte vi biti sigurni u Sašu Popovića.Taj isti Saša Popović je uspio sa granda da otjera neke od najboljih srpskih pjevača i pjevačica i to je baš on zaslužan.Amaru želim svu sreću,da zna pjevat to se vidi,ali za početak neko da mu napiše 2 ili 3 dobre pjesme ako toga ne bude ispuhace ko balon,a njegov talent i glas će biti zaboravljeni za tren oka.>Dina< wrote:Ne ide on nigdje, za to se pobrinuo Saša Popović. Momak je, kao i svi ostali takmičari potpisao ugovor na ni manje ni više, nego 7 godina sa Grandom.nuki_cika wrote:Ušao sam maksuz ovdje da komentarišem ovog amara ili poznatijeg kao gileta.
Niko od pjevaca se ne može danas proslaviti tuđim pjesmama,sa Grnda nek bježi što je prije moguće inace ce vrlo brzo preći na njihove prepoznatljive recitacije.
Svi ste kamenje bacali na taj GRAND,sad vam taj Grand odjednom dobar ,nema boljeg
Ovo takmičenje mu je pomoglo u promociji i bez ijedne snimljene svoje pjesme momak je strašno popularan i lokali gdje on nastupa su prepuni..
On je sjajan pjevač i ja ne sumnjam da će napraviti dobru karijeru bez obzira pobijedio ili ne.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4866 Re: Hayat
Da li Hayat i ove godine planira prenositi Formulu1????
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4867 Re: Hayat
aBd ne!-LIBERO- wrote:Da li Hayat i ove godine planira prenositi Formulu1????
-
pathyeshme
#4868 Re: Hayat
Možeš glasati za prenos Formule 1 tako što ćeš poslati SMS sa sadržajem FORMULA na broj 091111111.-LIBERO- wrote:Da li Hayat i ove godine planira prenositi Formulu1????
Ukoliko skupe 500 000 glasova, ide prenos.
Cijena poruke je simbolična, 2 KM + PDV.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4869 Re: Hayat
Ja, dobro si...ja zaboravio da je Hayat zapravo ZMBTpathyeshme wrote:Možeš glasati za prenos Formule 1 tako što ćeš poslati SMS sa sadržajem FORMULA na broj 091111111.-LIBERO- wrote:Da li Hayat i ove godine planira prenositi Formulu1????
Ukoliko skupe 500 000 glasova, ide prenos.
Cijena poruke je simbolična, 2 KM + PDV.
Ok, oprostite na ometanju.
-
frx
#4870 Re: Hayat
od danas ne zelim da cujem za tv hayat pali su mi u ocima skroz nemogu da vjerujem da na dnevniku nisu spomenuli ove jadnike iz KLAS-a
- Reglan
#4871 Re: Hayat
Radnici klasa nemaju pravafrx wrote:od danas ne zelim da cujem za tv hayat pali su mi u ocima skroz nemogu da vjerujem da na dnevniku nisu spomenuli ove jadnike iz KLAS-a
radnici klasa nemaju pecat
- amortizer
#4873 Re: Hayat
Auuu sto me razocara!karanana wrote:a sta drugo moze papchina pozelit nego golfa dvicu.
- Revolucionar ★
#4874 Re: Hayat
Kolika je Hayat televizija govori i cinjenica da se u imenu teme ne nalazi TV . . Jedva cekam da ovaj cirkus prodje, dosta mi je ovih izbljuvaka serijske proizvodnje turbo folka, kiča i ostalog preseravanja .. i onda se svako pita sta je sa kulturom .. oj hljebe 
- dusa_raskopuša
#4875 Re: Hayat
Ima onih kojima je potrebnije.