https://www.imdb.com/title/tt2249364/
Debelo precijenjena serija
Nisam odavno vidio ovoliko loše glume i gore razrade karaktera na jednom mjestu. Pa onda samo to ubistvo, ozbiljnije se danas osmišljavaju crtani filmovi
A nahvališe mi je samo tako
Moderator: _BataZiv_0809

Kita od filma. Ni radnje, ni smisla, ni kraja.Diwan wrote:Da se i ja upišem ovdje sa jednim filmom. Atraktivan film ili atraktivna forma ali bez sadržaja, smisla ..nabacane neke idej čisto onako da ima nešto

Raigor Stonehoof wrote:
zesce sranje
nekome je palo na pamet da bi se problem sa zagadjivanjem planete mogao rijesiti tako da se ljudi smanjebeni-bu-man wrote:Raigor Stonehoof wrote:
zesce sranje![]()
![]()
![]()
znam da sam ga gledo al da me pitas o cemu se radi.............................................................![]()
![]()

Film loš do bola. Njegov najlošiji film. Poslije Deep Horizon pada ko Nicholas Cage.jasko_ba wrote:I nikad iritantniji mark wahlberg, strasno lose![]()
Može se reci nikad iritantniji Wahlberg..jasko_ba wrote:I nikad iritantniji mark wahlberg, strasno lose![]()
auuuu tesko sranje.beni-bu-man wrote:Hereditary (2018)
Mission Impossible ko Mission Impossible, pogledas i toe toAltsa wrote:auuuu tesko sranje.beni-bu-man wrote:Hereditary (2018)
e da dodam ovaj novi Mission Impossible - Fallout.
Meni skroz ok film. Wahlberg uopšte nije bio loš. Istina iritantan do bola, pravi kreten, ali nije uopšte loše odglumio. Meni je ovaj bolji bar pet puta od ovog zadnjeg (a i predhodna 3-4) Mission Impossible - Fallout.klosar pravi wrote:Može se reci nikad iritantniji Wahlberg..jasko_ba wrote:I nikad iritantniji mark wahlberg, strasno lose![]()
Film ko film se ono i može pogledati, al' razlog mog pljuvanja je ovaj očajnički pokušaj pravljenja neke male franšize s cliff hangerom na kraju..
Nevjerovatno, a pola filma je tako zbrljano da ne znaš jesi li pošao ili došao.
Najluđa stvar je kad ti uleti u glavu da je zgurano 35 miliona u ovaj film..
Ovaj je baš loš. Prekinuo ga na pola.
beni-bu-man wrote:Mission Impossible ko Mission Impossible, pogledas i toe toAltsa wrote:auuuu tesko sranje.beni-bu-man wrote:Hereditary (2018)
e da dodam ovaj novi Mission Impossible - Fallout.
Ja ugasio nakon nekih pola sata. Marka izuzetno volim i generalno su mu filmovi odlični ili makar gledljivi. Ovaj odron. Inače je tematika terorizma toliko ofucana da je za plakati kako loše filmove prave.jasko_ba wrote:I nikad iritantniji mark wahlberg, strasno lose![]()