1gorstak wrote:Mene da Dodik i Rajko Vasic hvale, pa ne znam, bacio bih se sa sesnaestog sprata.nikad_vise wrote:10. januar 2011. godine
Završen sastanak rukovodstava pet parlamentarnih stranaka
"Predstavnici bošnjačkog naroda nisu bili tu, izuzev Radončića, kojem se zahvaljujem na tome jer mislim da radi najbolju moguću stvar za BiH, a oni arogantni, s druge strane, koji šetaju sada negdje po Sarajevu i sprdaju se po kafićima u ovom trenutku, ne doprinose afirmaciji bošnjačkog nacionalnog interesa, a duboko razgrađuju BiH", rekao je lider SNSD-a.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
tesanj
#4851 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
Alfa_Ze
#4852 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
marka za Dnevni avaz, je marka protiv Bosne i Hercegovinetesanj wrote:Naravno da je tiraz avaza pao, ja ga nikad vise necu kupit.Smrt izdajnicima

- Bosnolog
#4854 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
NightSkyWalker wrote:Pa kad si vec tako posten i smatras da je jedino sud relevantan da nekoga proglasi kriminalcem, zasto nisi tako principijelan i u slucaju SDA a ne samo kada je rijec o SDP-u? Koliko SDA-ovaca je osudjeno za kriminal??Bosnolog wrote:
Vezano za sve u vezi reketa i drugih sumnjivih rabota vec sam rekao da ima pravosude i da niko nije iznad zakona ukljucujuci i SDP- nema ravnopravnijih i iznad zakona,..Ja nisam clan SDP niti bilo koje druge stranke,niti cu biti ali cu kritikovati svaku koja ne radi u interesu BiH i gradana,....![]()
SDA je za dvije decenije unakazila Bosnjake i sve sto je doslo pod rugu toj krimosekti mafijasa,od krade milijardi dolara pomoci za ARBiH pa nadalje,pa jos niko ne zavrsu u zatvoru....
Endless lista SDA krimosa,oni i njihovi protagonisti su poslednji koji bi trebali nekome drzati lekcjije drugima kada su takve stvari u pitanju,ma sve je bilo po zakonu,.....http://www.youtube.com/watch?v=d7PvNHwehpc
Ako ne zelis da se SDP povezuje sa kriminalom i reketom jer, eto, sud jos nije rekao svoje, zasto onda ti povezujes SDA sa lopovlukom kada jos niti jedan SDA-ovac nije osudjen za kriminal?
Je li se tebi cini da koristis duple standarde?
Ja tebe zaista ne mogu da shvatim da si toliko ogranicen i slijep,....postavi sebi logicno pitanje kako je moguce da za dvadeset godina stranka koja je bila sve godine na vlasti,nakon toliko podignutih optuznica protiv visoko poicioniranih cinovnika niko od tih visokih ali i nizih uticajnih funkcinera za sve ove godine ne zavrsi iza brave,......Time si dobio odgovor o pravosudu,moralu i spregu kriminala i vlast kao i stepenu korupcije tuzilastva za sto je opet odgovorna vlast jer izgleda da paravosude je u sluzbi vlasti i kriminala koja indirektno kontorlise prosudni sistem,.....
Za mene su covjece stranke i oni koji ih vode prolazna stvar jedino je drzava i njeni najobicniji gradani ono za sto brinem i sto podrzavam,.....SDA je posljedanj probosanska stranka koju bih podrzao i respektovao zbog svega sto su uradili,posebno od rata do sada,.......
Pa zar moras biti toliko slijep jednostran da ne mozes da progledas,..Slijepilo je bolest ocnih organa mentalno ili umno je mnogo slozenija bolest,.....Ali politicko slijepilo je ljudski karakter,ili ogranicenost zbog psihofizickih shvatanja dogadanja, procesa ili zloupotreba istih,....
Nadam se da ce sebi pomoci i razumiti ovu moju poruku,.....Nastavi ti po svom na to imas neotudivo pravo,.....
-
Alfa_Ze
#4855 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sto izbrisa komentar ??NightSkyWalker wrote:
marka za Dnevni avaz, je marka protiv Bosne i Hercegovine

- Bosnolog
#4856 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
1gorstak wrote:Mene da Dodik i Rajko Vasic hvale, pa ne znam, bacio bih se sa sesnaestog sprata.nikad_vise wrote:10. januar 2011. godine
Završen sastanak rukovodstava pet parlamentarnih stranaka
"Predstavnici bošnjačkog naroda nisu bili tu, izuzev Radončića, kojem se zahvaljujem na tome jer mislim da radi najbolju moguću stvar za BiH, a oni arogantni, s druge strane, koji šetaju sada negdje po Sarajevu i sprdaju se po kafićima u ovom trenutku, ne doprinose afirmaciji bošnjačkog nacionalnog interesa, a duboko razgrađuju BiH", rekao je lider SNSD-a.
Bravo @"1gorstak" najkraca recenica o ovoj temi i sve receno sto se ima reci o Scepi i njegovoj stranci,....
- NightSkyWalker
#4857 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Koji komentar?Alfa_Ze wrote:sto izbrisa komentar ??NightSkyWalker wrote:![]()
![]()
- Gandalf
#4858 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nemojte tako ljudi, avaz je dobar tariguz, ma bolji je i od perfexa i od violeteAlfa_Ze wrote:marka za Dnevni avaz, je marka protiv Bosne i Hercegovinetesanj wrote:Naravno da je tiraz avaza pao, ja ga nikad vise necu kupit.Smrt izdajnicima
-
Alfa_Ze
#4859 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
onaj 6 KM za FTV je 6 KM protiv BiH ( nemoj se sada praviti lud )NightSkyWalker wrote:Koji komentar?Alfa_Ze wrote:sto izbrisa komentar ??NightSkyWalker wrote:![]()
![]()

- nikad_vise
#4860 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@Bosnolog
-sbb nije izdajnik ako ucestvuje u razgovorima
-sbb ne moze biti izdajnik ako formira vlast na drzavnom nivou(jer niko to nebi rekao ni za sdp i sda)
-fahrudinu ne mozemo pripisati etiketu reketasa i kriminalca bez dokaza isto kao i zlaji i ostaloj kompaniji
-sandzaklije nisu jedini koji glasaju za ovu stranku
-bez ikakvih dokaza se lijepi covjeku etiketa velikosrbina kao i simpatizerima ove stranke (zamisli koja podlost reci da 100 000 hiljada ljudi takvo nesto pogrdno a medju istim ima od pripadnika sehidskih porodica do onih koji su dijelove tijela dali za ovu drzavu)
-ima jos masu stvari zbog kojih ja ulazim u raspravu sa pojedinim forumasima..ali ni jedna ta stvar nije ono sto velikosrbi pripovjedaju i slicno..i prestani da podmeces te lazi i izvlacis iz konteksta recenice,,
otisao na par sastanaka na kojima nije donesen nikakav obavezujuci dokument
ajd bogati prosvjetli me jer vec pocinjem uzivat u ovoj raspravi s tobom ? 
i pricamo o nekom karakteru
pa nismo dijeca,svi znamo da je politika jedna velika kurva..ali gledati kako se fahrudin kurva a smiriti kad zlatko skida gace nema smisla

pff..i tebe uhvatio onaj HDZ sindrom o krvnim zrncima i bosnjacima koji mogu i koji ne mogu biti legalni predstavnici
znaci svi sdp-ovci su patriote i borci za drzavu a mi ostali smo velikosrbi,placenici il recimo bilo koji oblik izdajnistva
pitanje za tebe:jel ovo s tvoje strane nemogucnost da vidis svoje rezonovanje,bezobrazluk il jednostavno zaludjenost sdp-om i mrznja prema fahri
u kojoj su mjeri oni mene ubijedili u svoju pricu? koja je to prica sto ja podrzavam dodika?sve sto ja kazem se svodi na to da:Ti igras i ponasas se podanicki upravo onako kako ti nalazu i zele oni koji su te prvo zeljeli unistiti to jest Karadzicevci a sada Dodikovci,posto nisu uspjeli jer si ima dao do znanja da si nesalomljiv sada te ubjeduju da odlozis oruzje i da im vjerujes nakon svega u ono sto ti pricaju,....
-sbb ne moze biti izdajnik ako formira vlast na drzavnom nivou(jer niko to nebi rekao ni za sdp i sda)
-fahrudinu ne mozemo pripisati etiketu reketasa i kriminalca bez dokaza isto kao i zlaji i ostaloj kompaniji
-bez ikakvih dokaza se lijepi covjeku etiketa velikosrbina kao i simpatizerima ove stranke (zamisli koja podlost reci da 100 000 hiljada ljudi takvo nesto pogrdno a medju istim ima od pripadnika sehidskih porodica do onih koji su dijelove tijela dali za ovu drzavu)
-ima jos masu stvari zbog kojih ja ulazim u raspravu sa pojedinim forumasima..ali ni jedna ta stvar nije ono sto velikosrbi pripovjedaju i slicno..i prestani da podmeces te lazi i izvlacis iz konteksta recenice,,
sta to radi fahrudin sto je do sada blamaza nevidjena?Ovo sto radi Scepo je blamaza nevidene razmjere i njegovo razotkrivnje do kostiju i svega onoga sto je pisano o njemu
sta je zlatko uradio ? relacija sbb-szabih je maciji kasalj za ono sto je bilo na relaciji sda-sdp..,....Scepo je bio priglrio i vjecnog neprijatelja Silajdzica i njegovu mafijasku stranku kako je pisao godinama o njoj po Avazu samo da se dograbi vlasti ne hajeci sta ce drugi reci koji su ga pratili sve godine,...Karakter je njegov isplivao a povrsinu do kraja,....
koju koaliciju? ja ne vidim da je on usao ni u kakvu koaliciju i upravo poziva sdp da kao najaca stranka sto prije pocne razgovore radi blokade? ako je tebi koalicija par razgovora s nekim onda stvarno..Ulazak u koalicijonu vlast na podanicki i slugarski nacin kako to cini Scepo je dno dna,...On se covjece priklono i podilazi zlim ljudia na nacin koji mu nece proci,
a koja je poenta izbjegavati svaki moguci razgovor a svima je jasno da ce se na kraju morati sjesti i pregovarati..samo je fora sto cemo do tada izgubiti jos par mijeseci a na kraju cemo doci na isto..da niti jedna strana nece moci progurati svoj program i ostat cemo na istom statusu kao i sad..Koja je pointa ovakvih sastanak Scepe sa dva najveca BH dusmana po nihovom diktatu bez programskih koalicionaih nacela je odrzavanje inavodenje voe na anti BH mlin i siguran put tamo gdje treba i zavrsiti velikosrspki i anti BH fukara,...Zao mi je ljudi koje zavede oko sebe na laznim mafijaskim obecanjima....
ok..znaci samo oni koji glasaju za SDP njima je stalo do BIH..svi mi ostali smo prodane duseMene niko ne placa ja sam neutralan i stvari gledam sa strane i relativno velike distance,Mene jedino motivise i interesuje BiH i oni kojima je stalo do BiH a ne onima kojima je Bosna sredstvo i objekat za ostvarivanje bolesnih ciljeva i ambicija kakvo je ovo drustvo skupa sa Scepom,....
pff..i tebe uhvatio onaj HDZ sindrom o krvnim zrncima i bosnjacima koji mogu i koji ne mogu biti legalni predstavnici
vjerovatno imas dokaze rekoh ja? mani pisanja u prazno nego ajd malo konkretno brate?Kada je pitanje kriminala i svega sto se moze zaokruziti mislim da je ovo najveca koncentracija kriminalaca i BH dusmana na jednom prostoru,.Samo mi zao sto Scepo voda ljude casne oko sebe poput ovog borca Sisica sto je dao zivot za odbranu Bosne da bi ga politicki diletant i mafias Sceposkoni koristio kao masku svojih prljavih i anti BH rabota,.......
sve su podvale zlatku al isto tako nikakvog dokaza ni protiv radoncica al uzimas za pravo etiketirati ga kriminalcem?Reketarenje je po mom misljenju politicka podvala i pokusaj diskreditacije Lagundziije i SDP-a,...sto se tice bosnjackog instituta jalovo i bez osnove,sud je rekao svoje,.....Scepo tek treba da bude prosijan kao i svi bez izuzetaka ukljucujuci i SDP cinovnike,....Niko ne smije biti iznad zakona
pitanje za tebe:jel ovo s tvoje strane nemogucnost da vidis svoje rezonovanje,bezobrazluk il jednostavno zaludjenost sdp-om i mrznja prema fahri
- nikad_vise
#4861 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
vidi lave..vec sam negdje objasnjavao..ja stvarno neznam prave razloge gasenja globala..hlavospjeve o uspjesnosti su i plasirani putem istog il avaza tako da i nisu bili vjerovatno relevantni..moje licno misljenje je da je global iskoristen kako bi sto bolje reklamirao fahrudina ovih par mjeseci do izbora i nakon istih projekat je ugasen i to je to..posluzio je svrhi i nije bilo potrebe za daljnom egzistencijom..a vjerovatno ni isplativno nije bilo..stecak wrote:pad tiraza? daj mi relevantan dokaz za ovo? u suprotnom ne siri dezinformacijepad tiraza![]()
ja pak mislim da reklame ima?i to mozemo vidjeti u novinama a ti daj dokaz da ih nema?, nema reklama
Pošto si samoprozvani potparol Fahre i Avaza, evo mog viđenja situacije:
Global, "najtiražniji" sedmični magazin - UGAŠEN! Ako je nešto bilo najtiražnije, uspješno, samoodrživo...-to se ne gasi preko noći.
Dakle čista laž da je to bio najtiražniji, da prevedemo, propali projekt. I ALFA mi je poprilično klimava i ostali fahrini mediji. Kada se samo prisjetim početka rada TV1 i njihove najave da će imati vijesti svakih sat vremena, vidjela žaba kako se konji potkivaju i ekskluzivno nam najaviše na stranicama Avaza kako će Alfa imati vijesti svakih sat, novi moderni opremljeni studio, skupila se ekipa kvazinovinara i poziraju fotografu u istom stilu kao što se pojavljivalo na najavnim plakatima TV 1. Meni je to salve smijeha izazvalo.
Dalje, u zadnje vrijeme primjećujem sve više crno-bijelih fotografija na stranicama Avaza. Čudno.
Da je tiraž u padu nakon Fahrinog ulaska u politiku, u to sam uvjeren.
No, hajmo konkretno i direktno glavu:
U današnjem broju fahrinog nazovi medija reklame se sveukupno nalaze na 3. stranice od njih šezdesetak.
Ili još bolja, u jučerašnjem broju sam vidio samo JEDNU jedinu reklamu!!!
Veoma, veoma zabrinjavajuće za fahrine jugende i njega samog.
p.s.ja stvarno nemam namjeru a ni vremena da sjedim i brojim broj reklama u avazu
- Komrad
#4862 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A ljudi moji sto je onaj Terzic nepsimen ... gledah ga veceras pa lik ne zna dvije sastavit
-
leo johnson
#4863 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nikad_vise wrote:vidi lave..vec sam negdje objasnjavao..ja stvarno neznam prave razloge gasenja globala..hlavospjeve o uspjesnosti su i plasirani putem istog il avaza tako da i nisu bili vjerovatno relevantni..moje licno misljenje je da je global iskoristen kako bi sto bolje reklamirao fahrudina ovih par mjeseci do izbora i nakon istih projekat je ugasen i to je to..posluzio je svrhi i nije bilo potrebe za daljnom egzistencijom..a vjerovatno ni isplativno nije bilo..stecak wrote:pad tiraza? daj mi relevantan dokaz za ovo? u suprotnom ne siri dezinformacijepad tiraza![]()
ja pak mislim da reklame ima?i to mozemo vidjeti u novinama a ti daj dokaz da ih nema?, nema reklama
Pošto si samoprozvani potparol Fahre i Avaza, evo mog viđenja situacije:
Global, "najtiražniji" sedmični magazin - UGAŠEN! Ako je nešto bilo najtiražnije, uspješno, samoodrživo...-to se ne gasi preko noći.
Dakle čista laž da je to bio najtiražniji, da prevedemo, propali projekt. I ALFA mi je poprilično klimava i ostali fahrini mediji. Kada se samo prisjetim početka rada TV1 i njihove najave da će imati vijesti svakih sat vremena, vidjela žaba kako se konji potkivaju i ekskluzivno nam najaviše na stranicama Avaza kako će Alfa imati vijesti svakih sat, novi moderni opremljeni studio, skupila se ekipa kvazinovinara i poziraju fotografu u istom stilu kao što se pojavljivalo na najavnim plakatima TV 1. Meni je to salve smijeha izazvalo.
Dalje, u zadnje vrijeme primjećujem sve više crno-bijelih fotografija na stranicama Avaza. Čudno.
Da je tiraž u padu nakon Fahrinog ulaska u politiku, u to sam uvjeren.
No, hajmo konkretno i direktno glavu:
U današnjem broju fahrinog nazovi medija reklame se sveukupno nalaze na 3. stranice od njih šezdesetak.
Ili još bolja, u jučerašnjem broju sam vidio samo JEDNU jedinu reklamu!!!
Veoma, veoma zabrinjavajuće za fahrine jugende i njega samog.
p.s.ja stvarno nemam namjeru a ni vremena da sjedim i brojim broj reklama u avazuako si se ti zauzeo i par dana brojio svaka ti cast..prihvatam da je manje reklama i vjerovat cu ti na rijec
covjek ti je odmah na pocetku rekao da nesto sto je najtiraznije, samoodrzivo ili uspjesno ne gasi, a ti to relativizujes na nacin da iznosis netacnu pretpostavku da je global pokrenut da bi reklamirao fahru da bi nakon toga bio ugasen jer nije bilo potrebe za njegovom egzistencijom. dakle jos jednom, ono sto donosi pare se ne gasi, posebno u danasnja vremena. druga stvar, fahri bi taj global svakako bio koristan i u ovo postizborno vrijeme, a i u nadolazecim godinama njegove borbe za opstanak i slobodu, no medjutim... nema se para za tako skupu igracku.
sto se tice avaza, cini mi se da avaz u najvecoj mjeri kupuju vlasnici kafica, restorana i citaonice. pitanje glasi, koliko ima kafica na teritoriji pod kontrolom arbih?
i zadnje, ali ne najmanje vazno:
JEDNA MARKA ZA AVAZ JE JEDNA MARKA PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE!
-
leo johnson
#4864 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
i to (terzic) je bilo premijer...Komrad wrote:A ljudi moji sto je onaj Terzic nepsimen ... gledah ga veceras pa lik ne zna dvije sastavit
- Komrad
#4865 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da se najezis... inace kad vidim politicara bilo kojeg da zamuckuje ...hoce mi nesto biti ...leo johnson wrote:i to (terzic) je bilo premijer...Komrad wrote:A ljudi moji sto je onaj Terzic nepsimen ... gledah ga veceras pa lik ne zna dvije sastavit
Al najjace mi je kad rece da se vlas u BiH mora formirati od drzave prema kantonima
Nepoznavanje osnovne stvari o formiranju vlasti u BiH
-
convict
#4866 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by convict on 08/02/2014 14:49, edited 1 time in total.
- Bosnolog
#4867 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ti se ubi od supljaka i pranja Fahre kojeg ceka politicki i privredni potop jer je napravio strateski samoubilascke politicke poteze za sto ce imati posljedicu privredno kolapsirajuce gubiyke jer je Fahro zinuo megalomanski precjenjujuci sebe izborom pogresnih politickih poteza zbog kojih ga ceka strmoglavi pad,....Fahro je totalno razotkrio svoje politicke karte i namjere da se mnogi raocarali koji su glasali za njega ukljucujuci i najbolje sinove koji su krvaril za odbranu BiH dopustivsi sebi da bude pojas za spasavanje najvecim BH dusmanima Dodiku i Covicu,...nikad_vise wrote:@Bosnolog
u kojoj su mjeri oni mene ubijedili u svoju pricu? koja je to prica sto ja podrzavam dodika?sve sto ja kazem se svodi na to da:Ti igras i ponasas se podanicki upravo onako kako ti nalazu i zele oni koji su te prvo zeljeli unistiti to jest Karadzicevci a sada Dodikovci,posto nisu uspjeli jer si ima dao do znanja da si nesalomljiv sada te ubjeduju da odlozis oruzje i da im vjerujes nakon svega u ono sto ti pricaju,....
sta to radi fahrudin sto je do sada blamaza nevidjena?Ovo sto radi Scepo je blamaza nevidene razmjere i njegovo razotkrivnje do kostiju i svega onoga sto je pisano o njemuotisao na par sastanaka na kojima nije donesen nikakav obavezujuci dokument
ajd bogati prosvjetli me jer vec pocinjem uzivat u ovoj raspravi s tobom ?
sta je zlatko uradio ? relacija sbb-szabih je maciji kasalj za ono sto je bilo na relaciji sda-sdp..,....Scepo je bio priglrio i vjecnog neprijatelja Silajdzica i njegovu mafijasku stranku kako je pisao godinama o njoj po Avazu samo da se dograbi vlasti ne hajeci sta ce drugi reci koji su ga pratili sve godine,...Karakter je njegov isplivao a povrsinu do kraja,....i pricamo o nekom karakteru
pa nismo dijeca,svi znamo da je politika jedna velika kurva..ali gledati kako se fahrudin kurva a smiriti kad zlatko skida gace nema smisla
koju koaliciju? ja ne vidim da je on usao ni u kakvu koaliciju i upravo poziva sdp da kao najaca stranka sto prije pocne razgovore radi blokade? ako je tebi koalicija par razgovora s nekim onda stvarno..Ulazak u koalicijonu vlast na podanicki i slugarski nacin kako to cini Scepo je dno dna,...On se covjece priklono i podilazi zlim ljudia na nacin koji mu nece proci,![]()
a koja je poenta izbjegavati svaki moguci razgovor a svima je jasno da ce se na kraju morati sjesti i pregovarati..samo je fora sto cemo do tada izgubiti jos par mijeseci a na kraju cemo doci na isto..da niti jedna strana nece moci progurati svoj program i ostat cemo na istom statusu kao i sad..Koja je pointa ovakvih sastanak Scepe sa dva najveca BH dusmana po nihovom diktatu bez programskih koalicionaih nacela je odrzavanje inavodenje voe na anti BH mlin i siguran put tamo gdje treba i zavrsiti velikosrspki i anti BH fukara,...Zao mi je ljudi koje zavede oko sebe na laznim mafijaskim obecanjima....
ok..znaci samo oni koji glasaju za SDP njima je stalo do BIH..svi mi ostali smo prodane duseMene niko ne placa ja sam neutralan i stvari gledam sa strane i relativno velike distance,Mene jedino motivise i interesuje BiH i oni kojima je stalo do BiH a ne onima kojima je Bosna sredstvo i objekat za ostvarivanje bolesnih ciljeva i ambicija kakvo je ovo drustvo skupa sa Scepom,....
pff..i tebe uhvatio onaj HDZ sindrom o krvnim zrncima i bosnjacima koji mogu i koji ne mogu biti legalni predstavniciznaci svi sdp-ovci su patriote i borci za drzavu a mi ostali smo velikosrbi,placenici il recimo bilo koji oblik izdajnistva
![]()
![]()
vjerovatno imas dokaze rekoh ja? mani pisanja u prazno nego ajd malo konkretno brate?Kada je pitanje kriminala i svega sto se moze zaokruziti mislim da je ovo najveca koncentracija kriminalaca i BH dusmana na jednom prostoru,.Samo mi zao sto Scepo voda ljude casne oko sebe poput ovog borca Sisica sto je dao zivot za odbranu Bosne da bi ga politicki diletant i mafias Sceposkoni koristio kao masku svojih prljavih i anti BH rabota,.......sve su podvale zlatku al isto tako nikakvog dokaza ni protiv radoncica al uzimas za pravo etiketirati ga kriminalcem?Reketarenje je po mom misljenju politicka podvala i pokusaj diskreditacije Lagundziije i SDP-a,...sto se tice bosnjackog instituta jalovo i bez osnove,sud je rekao svoje,.....Scepo tek treba da bude prosijan kao i svi bez izuzetaka ukljucujuci i SDP cinovnike,....Niko ne smije biti iznad zakona
Sceponsoni je usao u politiku da ima lakse pristupe finasijama i kreditnoj razvojnoj banci,energetskim i drugim nerasprodatim privrednim resursima i projektima a zbog kojih je razapinjao Silajdzica i njegovu stranku,svoje amnestije od progona pred sudovina BiH za privredni kriminal,da nastavi lakse praviti dilove i talove sa Miskovicem i drugim velikosrpskim i proruskim investitorima i lobjima koji bi poklopili ostatak BiH i tako nas prodali mnogo tise i lakse nego tenkovskim i haubickim ravnanjem zbog kojeg se ginulo braneci drzavu i zivote od nestanka,
On je javno priznao svoje dugogodisnje veze sa Miskovicem koji je bio i ostao glavni finasijer MIloseviceve agresije na BiH i njegovih ratova u regionu,..Svakako je tu bio ukljucen i dio SDA mafije ali i sam je bio u SDA na koju sada pljuje kao i Terzic iako mu je pomogla da npravi svoju sumnjivu imperiju....Kazes da ga ne interesuje vlast,postavlja se pitanje koja mu je svhrha da se sastaje i legitimizira anti BH rusilacku koaliciju sa Dodikom i Covicem,ako ga ne interesuje vlast,.... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... i+SDA.html
Predpostavljam da si direktno ili indirektno interesima vezan debelo za Fahru,njegovu stranku ili Avaz koji je zloupotrebio za medijsku samopromocju kao i promociju Dodika i Covica sa kojima je vec bio dogovorio predizborne talove,samo srecom ne dobi dovoljno glasova da nas unisti i rsproda.Da je Fahro Abdic dobio izbore Bosna bi bila rascerupana po etnotorovskim linijama i privredno opeljusana te ekonomski kolonijalizirana(Miskoizirana) jer je Sceponskonom je iskljucivo stalo jedno do profita i gore navedenih razloga ulasak u vlast,odbrana drzave mu je samo izgovor,....
Mogu ti samo poruciti da ce se Sceposkoni udaviti zalogajem kojeg je preceijenio da moze progutatai,.....Truni protiv SDA kao i ti a sve oko sebe okupio SDA pobjegulje koja mu je takode dala pocetni kapital da gradi svoje Beluskobegovate po Sarajevo,znajuci da je pred rat dosao kokuz s kesom u ruci,.....
On je ovim potezom sto radi sebi zakopao duboku politicku i privrednu rupu u kojoj ce se zaglaviti i u njoj zavrsiti samo ce se staviti jos resetke iznad nje,....Sandzak ima svoje velikosrpske sluge Rasima Ljajica i Sulejmana Ugljanina,bojim se da je i Sceonsoni na istom putu da bude u njihovom slugarskom drustvu s ove strane Drine.
Hebi ga nije mu ovo trebalo mnogi su predividali da ce mu ovo biti zalazenje u zivo blato u kome ce se gusiti sve jace sto bude vise politicki nasistirao Dodiku i Covicu a sto cini svo vrijeme,.......Svako izabere svoj put ali zato se plati i cijena izbora istog,ili dobiti od vizijski ispravo izabraog koji donese rezultate i prosperitet...
- Bosnolog
#4868 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Samo da potvrdimo vec svima dobor videni scenario i ulogu Scepe Abdica u asistiranju BH dusmana po uzoru na Fikreta Abdica Biljani Plavsic i cetnicima na pocetku rata sto se poslije ispostavilo otvorenom saradnjom sa Karadzicem u ratu protiv ARBiH,...
Dodik, Čović i Radončić uništavaju državu!
Ova petorka, bar kako je zvanično saopšteno, nije ništa posebno zaključila, osim što će održati novi sastanak, a za njegovu organizaciju zadužen je upravo Radončić. Tremin nije preciziran.
11.01.2011. u 09:49
Politika
Punih 40 minuta čekali su Dragan Čović, Mladen Bosić, Božo Ljubić i Fahrudin Radončić svog šefa Milorada Dodika - on je na sastanak u zgradi Parlamenta BiH u Sarajevu kasnio iz Banjaluke.
Objašnjenje je bilo da zbog magle njegov avion nije mogao na vrijeme da sleti u Istočno Sarajevo.
I ovaj sastanak šefova SNSD-a, HDZ.a, SDS-a, HDZ-a 1990 i SBB održan je iza zatvorenih vrata. Kako saznajemo, jedan drugom su uglavnom upućivali komplimente i dogovarali kako da preuzmu državnu vlast u svoje ruke. S obzirom na politiku koju vode i zastupaju, to bio značio povratak BiH u 1992. godinu kada su sudbinu BiH krojili Franjo Tuđman i Slobodan Milošević preko Mate Bobana, Radovana Karadžića i Fikreta Abdića.
U najkraćem, Dodik ne priznaje državu BiH i stalno i uporno ističe da je ona moranje i da će RS biti samostalna, a Čović ga podržava i traži uspostavu trećeg, hrvatskog entiteta na teritoriji Federacije koji bi obuvatio teritoriju od Mostara do Širokog Brijega. Radončić podržava obojicu računajući da će zajedno s njima ostvariti zadatak koji je dobio od beogradsko-podgoričkih nalogodavaca. Uostalom, njega BiH, u koju je ubačen pred srpsko-crnogorsku agresiju, zanima samo onoliko koliko može da izvuče lične koristi. Ljubić i Bosić su sami sebe stavili u poziciju poslušnika Dodika i Čovića.
Ovaj petorka, bar kako je zvanično saopšteno, nije ništa posebno zaključila, osim što će održati novi sastanak, a za njegovu organizaciju zadužen je upravo Radončić. Tremin nije preciziran. Dodik nije htio direktno odgovoriti na pitanje da li tih pet stranaka mogu formirati većinu u Parlamentu BiH i samo je kratko kazao da će se „to samo reći narednih dana".
Inače, za danas je Parlament BiH zakazao sastanak šefova svih stranaka koje su osvojile poslaničke mandate kako bi se postigao dogovor o formiranju rukovodstva i koalicione većine. Petorka je jučer saopštila da će poslati svoje predstavnike, a Igor Radojičić, predsjednik Narodne skupštine RS, iz Banjaluke je poručio da od današnjeg sastanka nema ništa i da su za to krivi SDP i SDA koji nisu htjeli doći na skup petorke.
- Nema konstituisanja Parlamenta dok se ne manifestuje jasna većina i za Parlament i za Vijeće ministara. Nije dobro otezanje s formiranjem vlasti i najteže posljedice može imati BiH. Ovih pet partija su nezaobilazne u formiranju državne vlasti u različitim varijantama Platforma ili taj neki kvazi dokument SDP-a je podvala skupljena na bunjištima neostvarenih međunarodnih dokumenata i ta njihova platforma je za ovu petorku neprihvatljiva - rekao je Dodik i dodao da je pet stranaka zainteresirano da se formira Vijeće ministara od legitimnih predstavnika konstitutivnih naroda.
- Radićemo na tome, ali nam strpljenje nije vrlina. Oni koji nisu došli na ovaj sastanak opstruiraju i ovaj današnji - naglasio je Dodik.
Ljubić je istakao da je pet stranaka jučer bilo spremno da razgovaraju o smjernicama za uspostavu parlementarne većine, ali s obzirom da se neke stranke nisu odazvale, sve se svelo na razgovor kako dalje i kako deblokirati proces uspostave vlasti u BiH.
Dragan Čović je izrazio žaljenje što na sastanak nisu došli Zlatko lagumdžija i Sulejman Tihić i dodao da oni koji nisu došli šalju jasne poruke šta misle o BiH.
- Ako neko nekoga misli prevariti i ako misli da se bez legitimnih predstavnika tri konstitutivna naroda može formirati vlast, taj je u slijepoj ulici. Time se samo razgrađuje duh biH. Poziv je i dalje otvoren za one koji stvarno predstavljaju svoje narode - kazao je Čović.
Radončić je napao SDP i SDA, pominjao i vanredne izbore i kazao da su neki sarajevski mediji od SNSD i dva HDZ-a napravili „negativne političke partnere". Po riječima Bosića, današnji sastanak predstavnika parlamentarnih stranaka osuđen je na propast dodavši da će se sačekati da se vidi kako će se rasplesti politička kriza u FBiH, „a mi u RS imamo jedinstven stav".
Treba dodati da je Dodik na konferenciji za štampu pohvalio Radončića i dodao da „oni arogantni koji sada šetaju negdje po Sarajevu i po kafićima se sprdaju, ne doprinose afirmaciji bošnjačkog nacionalnog interesa i duboko razgrađuju BiH".
Dragan Čović ne odustaje od zahtjeva da se uspostavi hrvatski entitet koji teritorijalno neće zadirati u Republiku Srpsku, a osim toga ostaje i u krugu s Dodikom, Radončićem, Bosićem i Ljubićem.
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/dodik% ... r%C5%BEavu!
-
Alfa_Ze
#4869 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
da tema ne padne u zaborav !!
- nikad_vise
#4870 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
jao jao bosnolog
sutra cu vidjeti i probrati jesil sta novo napisao i argumentovao..poceo sam sad citati al nekako mi odmah upadose fore o fikretu i velikosrbima u oci pa bolje da ostavim za dublju analizu
uglavnom ono sto smo vec prezvakali tipa kriminalac,zlo,ovo-ono i slicno nema smisla da ponovo zvacemo jer ni jednu stvar nisi dokazao..niti imas bar jedan dokaz..tako da o tome nemamo sta pricati vise..
vjerovatno je bilo i fraza tipa velikosrbin i povezivanja istog termina sa sastancima ovih dana al et tokom dana cu ti to odgovoriti..
uz duzno postovanje malo je i kasno pa odo leci
..nadam se da lijepo spavas
@alfa
polahko sa tim videom..
sta ako sad sdp udje u koaliciju s babinim..
bice da ces morati polizati sve ono sto si.. 
vjerovatno je bilo i fraza tipa velikosrbin i povezivanja istog termina sa sastancima ovih dana al et tokom dana cu ti to odgovoriti..
uz duzno postovanje malo je i kasno pa odo leci
@alfa
polahko sa tim videom..
- nikad_vise
#4871 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@"Bosnolog"
ovo o proruskim i velikosrpskim investitorima nebi ni komentarisao..mislim cista glupost i mrsko mi da ti i objesnjavam..fakat zivis u nekom svom svijetu gdje osim velikosrpstva nemas kad ni da prosetas vani..
ev ovak ukratko:
-bio je clanak i mozes ga naci i na stranici ove teme koji govori da su tadasnji tajkuni u srbiji svakako morali po svaku cijenu svoje bogastvo staviti na raspolaganje srbiji..sta vise ta ga je srbija stvorila i ta politika i kao da je se miskovic pitao hocel-necel..u svakom slucaju nebi da branim miskovica i na kraju zaboli me briga za njega..on da je neki velikosrbin nebi sad izvlacio svoju imovinu i bjezao iz srbije po svaku cijenu
ev recu ti onda par sitnica o sebi..imam 21 godinu,ne radim,studiram,mnogo izlazim,bavim se sportom i delegat sam SBB-a
ni na jedan nacin mi sbb nije pomogao..osim sto sam bio clan odbora na izbornom mjestu ispred te stranke..a mogao sam isto tako biti i ispred SDA ili SDP-a
ustvari imam jedino to da zadovoljstvo da se malo nasmijem pojedincima sto im je upravo ova stranka trn u oku i onda dodje jedna grupica pljuvaca bez ikakvih argumenata i dokaza da nesto raspravlja..i onda ta grupica vidi trn u oku SBB-a a ne vidi balvane u svojim strankama..
daj ba bosnolog uozbilji se
opet hrpa gluposti i na ono sto sam ti odgovarao necu vise
ev da i tebe pitam sta ak sdp udje sa DNZ-om u koaliciju?
imas na stranici SBB-a spisak clanova predsjednistva pa ocekujem da ih prebrojis i navedes koliko ih je bilo u SDA dosad?
vodenica i puko nagadjanje
strateski samoubilacki potez je odlazak na 2 sastanka sa snsd i hdz,na koji je bio pozvan i doticni spd ali nije dosao da bi se sad ispostavilo da zlaju boli kurac za drzavnu vlast? koji je to pogresni politicki potez? i de covjece prestani mljeti bezveze ko prazna vodenica..napisi nesto konkretno i citko a ne napises roman a nista u tom svemu ne kazes sto neko dosad nije rekao u par prostih recenicaTi se ubi od supljaka i pranja Fahre kojeg ceka politicki i privredni potop jer je napravio strateski samoubilascke politicke poteze za sto ce imati posljedicu privredno kolapsirajuce gubiyke jer je Fahro zinuo megalomanski precjenjujuci sebe izborom pogresnih politickih poteza zbog kojih ga ceka strmoglavi pad,
gdje su to masovni protesti tih najboljih sinova koji su dali fahri glas pa sad razocarani? ja ti kazem da je sigurno puno vise onih koji su glas dali SDA i SDP i koji su sad razocarani..to sto ti pricas za neke strmoglave padove to je samo tvoje proizvoljno misljenje bez ijednog argumenta......Fahro je totalno razotkrio svoje politicke karte i namjere da se mnogi raocarali koji su glasali za njega ukljucujuci i najbolje sinove koji su krvaril za odbranu BiH dopustivsi sebi da bude pojas za spasavanje najvecim BH dusmanima Dodiku i Covicu,...
da je usao u politiku radi interesa je svakako moguce..kao i svaki drugi politicar i on ima svoj interes..al ono sto ti radis i supljiras o nekoj toboze velikosrpstvu i slicno,tu nema veze s zdravim mozgom..sto je najzalosnije,on i da je usao radi para to ne mozemo znati jer on i sad ima milione,dok se na jednom damiru hadzicu to zacas vidi kad iz jedne brvnare pocnes kupovati kuce i stanove po sarajevu,dalmaciji i slicno..i onda bi tekvi drzali pricu o moralu i eticiSceponsoni je usao u politiku da ima lakse pristupe finasijama i kreditnoj razvojnoj banci,energetskim i drugim nerasprodatim privrednim resursima i projektima a zbog kojih je razapinjao Silajdzica i njegovu stranku
pa evo sve ove godine je fahrudin bez ikakve pozicije u vlasti..sto ga ne procesuirajusvoje amnestije od progona pred sudovina BiH za privredni kriminal,da nastavi lakse praviti dilove i talove sa Miskovicem i drugim velikosrpskim i proruskim investitorima i lobjima koji bi poklopili ostatak BiH i tako nas prodali mnogo tise i lakse nego tenkovskim i haubickim ravnanjem zbog kojeg se ginulo braneci drzavu i zivote od nestanka,
hahaha..majke mi ti si nevjerovatan..hahahha pa citas li ti uopste bilo cije postove prije nego sto pocnes pisati..majke mi ako toliko volis da pises a nicije ne citas pocni pisati roman al uzmi neku normalnu temu i laganiju jer sto se tice politike provaljujes se drug iskreno..stvarno ovo je ozbiljna stvar ako je u pitanju neka osoba starija od 18 godinaOn je javno priznao svoje dugogodisnje veze sa Miskovicem koji je bio i ostao glavni finasijer MIloseviceve agresije na BiH i njegovih ratova u regionu,..Svakako je tu bio ukljucen i dio SDA mafije ali i sam je bio u SDA na koju sada pljuje kao i Terzic iako mu je pomogla da npravi svoju sumnjivu imperiju....Kazes da ga ne interesuje vlast,postavlja se pitanje koja mu je svhrha da se sastaje i legitimizira anti BH rusilacku koaliciju sa Dodikom i Covicem,ako ga ne interesuje vlast,.... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... i+SDA.html
-bio je clanak i mozes ga naci i na stranici ove teme koji govori da su tadasnji tajkuni u srbiji svakako morali po svaku cijenu svoje bogastvo staviti na raspolaganje srbiji..sta vise ta ga je srbija stvorila i ta politika i kao da je se miskovic pitao hocel-necel..u svakom slucaju nebi da branim miskovica i na kraju zaboli me briga za njega..on da je neki velikosrbin nebi sad izvlacio svoju imovinu i bjezao iz srbije po svaku cijenu
opet vjesto podvaljivanje..ti pretpostavlja da sam ja vezan..Predpostavljam da si direktno ili indirektno interesima vezan debelo za Fahru,njegovu stranku ili Avaz koji je zloupotrebio za medijsku samopromocju kao i promociju Dodika i Covica sa kojima je vec bio dogovorio predizborne talove,samo srecom ne dobi dovoljno glasova da nas unisti i rsproda.
cuj miskoiziranaDa je Fahro Abdic dobio izbore Bosna bi bila rascerupana po etnotorovskim linijama i privredno opeljusana te ekonomski kolonijalizirana(Miskoizirana) jer je Sceponskonom je iskljucivo stalo jedno do profita i gore navedenih razloga ulasak u vlast,odbrana drzave mu je samo izgovor,....![]()
opet hrpa gluposti i na ono sto sam ti odgovarao necu vise
ev da i tebe pitam sta ak sdp udje sa DNZ-om u koaliciju?
aha..znaci sda ga je stvorila? pa o cemu onda pricamo da je covjek kriminalac ako ga je drzava stvorila?Mogu ti samo poruciti da ce se Sceposkoni udaviti zalogajem kojeg je preceijenio da moze progutatai,.....Truni protiv SDA kao i ti a sve oko sebe okupio SDA pobjegulje koja mu je takode dala pocetni kapital da gradi svoje Beluskobegovate po Sarajevo,znajuci da je pred rat dosao kokuz s kesom u ruci,.....
imas na stranici SBB-a spisak clanova predsjednistva pa ocekujem da ih prebrojis i navedes koliko ih je bilo u SDA dosad?
vodenica..On je ovim potezom sto radi sebi zakopao duboku politicku i privrednu rupu u kojoj ce se zaglaviti i u njoj zavrsiti samo ce se staviti jos resetke iznad nje,....Sandzak ima svoje velikosrpske sluge Rasima Ljajica i Sulejmana Ugljanina,bojim se da je i Sceonsoni na istom putu da bude u njihovom slugarskom drustvu s ove strane Drine.
Hebi ga nije mu ovo trebalo mnogi su predividali da ce mu ovo biti zalazenje u zivo blato u kome ce se gusiti sve jace sto bude vise politicki nasistirao Dodiku i Covicu a sto cini svo vrijeme,.......Svako izabere svoj put ali zato se plati i cijena izbora istog,ili dobiti od vizijski ispravo izabraog koji donese rezultate i prosperitet...
-
leo johnson
#4872 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
marka za Expres je marka protiv zdravog razuma!
-
paipan
#4873 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ovo je notorna laz:
Dženan Redžo, kandidat za načelnika Općine Vogošća
Rođen 06. marta 1971. godine u Sarajevu, gdje je diplomirao na Fakultetu političkih nauka te stekao zvanje diplomirani politolog.
Trenutno završava Master studij na Fakultetu političkih nauka, na Odsjeku diplomatija i međunarodni odnosi.
Osim aktivnog znanja njemačkog, služi se i engleskim i talijanskim jezikom.
Dugo godina je uspješan menadžer i privatni poduzetnik.
DIPLOMIRATI nije mogao jer je zavrsio I ciklus studija, a samim tim nije DIPLOMIRANI POLITOLOG, nego je skromni BAKALAUREAT POLITOLOGIJE...
dobro je poceo...
Dženan Redžo, kandidat za načelnika Općine Vogošća
Rođen 06. marta 1971. godine u Sarajevu, gdje je diplomirao na Fakultetu političkih nauka te stekao zvanje diplomirani politolog.
Trenutno završava Master studij na Fakultetu političkih nauka, na Odsjeku diplomatija i međunarodni odnosi.
DIPLOMIRATI nije mogao jer je zavrsio I ciklus studija, a samim tim nije DIPLOMIRANI POLITOLOG, nego je skromni BAKALAUREAT POLITOLOGIJE...
dobro je poceo...
-
Alfa_Ze
#4874 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
FahrA i njegova prevarantska stranka propalih - politicara, pjevaca, glumaca, menadzera i privatnih poduzetnika.paipan wrote:Ovo je notorna laz:
DIPLOMIRATI nije mogao jer je zavrsio I ciklus studija, a samim tim nije DIPLOMIRANI POLITOLOG, nego je skromni BAKALAUREAT POLITOLOGIJE...Dženan Redžo, kandidat za načelnika Općine Vogošća
dobro je poceo...
- Bosnolog
#4875 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nikad_vise wrote:@"Bosnolog"strateski samoubilacki potez je odlazak na 2 sastanka sa snsd i hdz,na koji je bio pozvan i doticni spd ali nije dosao da bi se sad ispostavilo da zlaju boli kurac za drzavnu vlast? koji je to pogresni politicki potez? i de covjece prestani mljeti bezveze ko prazna vodenica..napisi nesto konkretno i citko a ne napises roman a nista u tom svemu ne kazes sto neko dosad nije rekao u par prostih recenicaTi se ubi od supljaka i pranja Fahre kojeg ceka politicki i privredni potop jer je napravio strateski samoubilascke politicke poteze za sto ce imati posljedicu privredno kolapsirajuce gubiyke jer je Fahro zinuo megalomanski precjenjujuci sebe izborom pogresnih politickih poteza zbog kojih ga ceka strmoglavi pad,
gdje su to masovni protesti tih najboljih sinova koji su dali fahri glas pa sad razocarani? ja ti kazem da je sigurno puno vise onih koji su glas dali SDA i SDP i koji su sad razocarani..to sto ti pricas za neke strmoglave padove to je samo tvoje proizvoljno misljenje bez ijednog argumenta......Fahro je totalno razotkrio svoje politicke karte i namjere da se mnogi raocarali koji su glasali za njega ukljucujuci i najbolje sinove koji su krvaril za odbranu BiH dopustivsi sebi da bude pojas za spasavanje najvecim BH dusmanima Dodiku i Covicu,...
da je usao u politiku radi interesa je svakako moguce..kao i svaki drugi politicar i on ima svoj interes..al ono sto ti radis i supljiras o nekoj toboze velikosrpstvu i slicno,tu nema veze s zdravim mozgom..sto je najzalosnije,on i da je usao radi para to ne mozemo znati jer on i sad ima milione,dok se na jednom damiru hadzicu to zacas vidi kad iz jedne brvnare pocnes kupovati kuce i stanove po sarajevu,dalmaciji i slicno..i onda bi tekvi drzali pricu o moralu i eticiSceponsoni je usao u politiku da ima lakse pristupe finasijama i kreditnoj razvojnoj banci,energetskim i drugim nerasprodatim privrednim resursima i projektima a zbog kojih je razapinjao Silajdzica i njegovu stranku![]()
pa evo sve ove godine je fahrudin bez ikakve pozicije u vlasti..sto ga ne procesuirajusvoje amnestije od progona pred sudovina BiH za privredni kriminal,da nastavi lakse praviti dilove i talove sa Miskovicem i drugim velikosrpskim i proruskim investitorima i lobjima koji bi poklopili ostatak BiH i tako nas prodali mnogo tise i lakse nego tenkovskim i haubickim ravnanjem zbog kojeg se ginulo braneci drzavu i zivote od nestanka,ovo o proruskim i velikosrpskim investitorima nebi ni komentarisao..mislim cista glupost i mrsko mi da ti i objesnjavam..fakat zivis u nekom svom svijetu gdje osim velikosrpstva nemas kad ni da prosetas vani..
hahaha..majke mi ti si nevjerovatan..hahahha pa citas li ti uopste bilo cije postove prije nego sto pocnes pisati..majke mi ako toliko volis da pises a nicije ne citas pocni pisati roman al uzmi neku normalnu temu i laganiju jer sto se tice politike provaljujes se drug iskreno..stvarno ovo je ozbiljna stvar ako je u pitanju neka osoba starija od 18 godinaOn je javno priznao svoje dugogodisnje veze sa Miskovicem koji je bio i ostao glavni finasijer MIloseviceve agresije na BiH i njegovih ratova u regionu,..Svakako je tu bio ukljucen i dio SDA mafije ali i sam je bio u SDA na koju sada pljuje kao i Terzic iako mu je pomogla da npravi svoju sumnjivu imperiju....Kazes da ga ne interesuje vlast,postavlja se pitanje koja mu je svhrha da se sastaje i legitimizira anti BH rusilacku koaliciju sa Dodikom i Covicem,ako ga ne interesuje vlast,.... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... i+SDA.htmlev ovak ukratko:
-bio je clanak i mozes ga naci i na stranici ove teme koji govori da su tadasnji tajkuni u srbiji svakako morali po svaku cijenu svoje bogastvo staviti na raspolaganje srbiji..sta vise ta ga je srbija stvorila i ta politika i kao da je se miskovic pitao hocel-necel..u svakom slucaju nebi da branim miskovica i na kraju zaboli me briga za njega..on da je neki velikosrbin nebi sad izvlacio svoju imovinu i bjezao iz srbije po svaku cijenu![]()
opet vjesto podvaljivanje..ti pretpostavlja da sam ja vezan..Predpostavljam da si direktno ili indirektno interesima vezan debelo za Fahru,njegovu stranku ili Avaz koji je zloupotrebio za medijsku samopromocju kao i promociju Dodika i Covica sa kojima je vec bio dogovorio predizborne talove,samo srecom ne dobi dovoljno glasova da nas unisti i rsproda.ev recu ti onda par sitnica o sebi..imam 21 godinu,ne radim,studiram,mnogo izlazim,bavim se sportom i delegat sam SBB-a
ni na jedan nacin mi sbb nije pomogao..osim sto sam bio clan odbora na izbornom mjestu ispred te stranke..a mogao sam isto tako biti i ispred SDA ili SDP-a
ustvari imam jedino to da zadovoljstvo da se malo nasmijem pojedincima sto im je upravo ova stranka trn u oku i onda dodje jedna grupica pljuvaca bez ikakvih argumenata i dokaza da nesto raspravlja..i onda ta grupica vidi trn u oku SBB-a a ne vidi balvane u svojim strankama..
cuj miskoiziranaDa je Fahro Abdic dobio izbore Bosna bi bila rascerupana po etnotorovskim linijama i privredno opeljusana te ekonomski kolonijalizirana(Miskoizirana) jer je Sceponskonom je iskljucivo stalo jedno do profita i gore navedenih razloga ulasak u vlast,odbrana drzave mu je samo izgovor,....![]()
![]()
daj ba bosnolog uozbilji se
![]()
![]()
![]()
![]()
opet hrpa gluposti i na ono sto sam ti odgovarao necu vise![]()
![]()
ev da i tebe pitam sta ak sdp udje sa DNZ-om u koaliciju?![]()
aha..znaci sda ga je stvorila? pa o cemu onda pricamo da je covjek kriminalac ako ga je drzava stvorila?Mogu ti samo poruciti da ce se Sceposkoni udaviti zalogajem kojeg je preceijenio da moze progutatai,.....Truni protiv SDA kao i ti a sve oko sebe okupio SDA pobjegulje koja mu je takode dala pocetni kapital da gradi svoje Beluskobegovate po Sarajevo,znajuci da je pred rat dosao kokuz s kesom u ruci,.....![]()
imas na stranici SBB-a spisak clanova predsjednistva pa ocekujem da ih prebrojis i navedes koliko ih je bilo u SDA dosad?![]()
vodenica..On je ovim potezom sto radi sebi zakopao duboku politicku i privrednu rupu u kojoj ce se zaglaviti i u njoj zavrsiti samo ce se staviti jos resetke iznad nje,....Sandzak ima svoje velikosrpske sluge Rasima Ljajica i Sulejmana Ugljanina,bojim se da je i Sceonsoni na istom putu da bude u njihovom slugarskom drustvu s ove strane Drine.
Sasvim ocekivano da branis stranackog sefa i stranku ciji si aktivista,...Vrijeme ce pokazati i dokazati ovo sto sam pisao,..