Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
dalmatinka

#4851 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Aspekt wrote:Dalmatinka , kada ce Feral dobiti ulicu u splitu ili barem Sibeniku ?
Nikad, čak ni onda. :lol: nego, ako nisi slučajno pročitao, šaljem ti nešto na pp, plakala sam od smijeha.
Aspekt

#4852 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

dalmatinka wrote:
Aspekt wrote:Dalmatinka , kada ce Feral dobiti ulicu u splitu ili barem Sibeniku ?
Nikad, čak ni onda. :lol: nego, ako nisi slučajno pročitao, šaljem ti nešto na pp, plakala sam od smijeha.
Haj daj i meni se nesto place :)
Aspekt

#4853 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

angelo wrote:Koji si ti trol, i to onaj udbaške kategorije. :mrgreen:
Samo za tebe oko moje kockasto

ZLATNI BUKALIN ZA GLAZBU

Otpjevao sam dobru pjesmu, odusevio ljude i - pojeo govno.
Milo Hrnic u Stilu, listopad 1995

Narodna pjesma "Marjane, Marjane" ne moze biti samo svecana pjesma grada Splita zato sto je to najstarija hrvatska narodna pjesma, stara najmanje 36 stoleca.
Dragan Jurcev u Slobodnoj Dalmaciji, svibanj 1995

Prve pjesme koje je Anica naucila bile su upravo gange a moja najdraza je: "Pavelicu jel ti malo garde, sto ti Duvno i Imotski dade joooj!"
Ivan Martinovic, otac miss Hrvatske u Gloriji, studeni 1995

ZLATNI BUKALIN ZA LOGIKU

Svi smo Hrvati osim onih koji to nisu
. Hrvoje Hitrec u interviewu Panorami, studeni 1995

Nije bilo niti sada ima takvog covjeka i politicara kao sto je dr. Franjo Tudman.

dr. Nedeljko Mihanovic u interviewu Globusu, travanj 1995

Najlepsi predjel Splita, poluotok Marjan, dobio je ime upravo po svetom Juri.

Dragan Jurcev u Slobodnoj Dalmaciji, svibanj 1995

Proslost treba zaboraviti, ali i izucavati.

Zlatko Canjuga u interviewu Nacionalu, studeni 1995

Sellam od udbasa i kosovca dragutina :lol:
Aspekt

#4854 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

dalmatinka wrote:
:lol: :lol: :lol: Ja san upisa mudante jeba te irud jarac oni nisu normalni :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4855 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Chmoljo »

coffee wrote:Ma interesantno je da se poturice rugaju Tomcu na preobraćenju :D
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» coffee
ultima_palabra

#4856 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

angelo wrote: na neki način jeste stali na stranu srba ali ne 1991. nego 1993. kad ste zajedno napali svoje saveznike, evo vam sad još uvijek 49 posto države okupirano i ne očekujte ovog puta pomoć od hrvatske
Mislim da imamo dobitnika zlatnog bukalina 2013...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4857 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Dabba

#4858 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

benderr wrote:I po čemu su ove reakcije i dojmovi loši? Zato jer se iskreno govori o nedostatcima i lijepim stvarima?
Ta pitanja postavljaš sebi, ili meni?!? Čisto radi zajebancije postavih "Švedjanka" HR link sa fakat originalno & nadahnuto napisanim člankom. Tebe je to, izgleda, pogodilo pa iz tebe "proradio" obrambeno-pljuvačko-promotivni stav. To je ta vaša HR "matrica", koja automatski & nekontrolirano "izlazi" iz vas, a mene baš nasmije i uvijek pomislim: evo gaaa... pali motore, polijećemooo :-)
Poslije "tvog Madjara", postavih druge HR linkove (i citate) koji govore o faktima HR svakodnevnice u očima drugih stranaca koji žive u HR. Tako da ja o bilo kakvim svojim dojmovima ne rekoh, ni A, ni B.
benderr wrote:Kada mrziš i zaviš vidiš samo loše strane u napisanom. Dok ja naprotiv vidim u svakom navedenom teksu mnogo više pozitivnog nego negativnog.
Ne znam jesi li bio u stresu kad si ovo pisao, pa valjda ta boldana riječ znači zavidiš. To što ti meni imputiraš da ja mrzim HR, me je nasmijalo (radi HR "matrice"). Kažeš zavidim Hrvatskoj? E, dobro je, vidim opustio si se i počeo i ti zajebavati. :lol: :thumbup:
Last edited by Dabba on 31/10/2013 10:16, edited 1 time in total.
Aspekt

#4859 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

ultima_palabra wrote:
angelo wrote: na neki način jeste stali na stranu srba ali ne 1991. nego 1993. kad ste zajedno napali svoje saveznike, evo vam sad još uvijek 49 posto države okupirano i ne očekujte ovog puta pomoć od hrvatske
Mislim da imamo dobitnika zlatnog bukalina 2013...
mislim da ce trofej ostati i u 2014 u rukama i nogama angela . Ovo je neponovljivo . Kada sam procitao rekao sam kumi da me dobro ustine kombinerkama za debelo meso da vidim jal je san ili java :)
Dabba

#4860 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

1898. Februar 26. (erotska) istorija iliti povijest koju garant ne znaju mnooogi iz Hrvatske. :thumbup: http://s17.postimg.org/8w6ue3z5r/obrtnica.jpg
Truba

#4861 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

bludilište :lol: :lol: :lol:

sjooo jes jezik bio mnogo ljepši bez bolesne političke korektnosti :mrgreen:
Aspekt

#4862 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Black swan wrote:bludilište :lol: :lol: :lol:

sjooo jes jezik bio mnogo ljepši bez bolesne političke korektnosti :mrgreen:
sexiliste :-D
Aspekt

#4863 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Dabba wrote:1898. Februar 26. (erotska) istorija iliti povijest koju garant ne znaju mnooogi iz Hrvatske. :thumbup: http://s17.postimg.org/8w6ue3z5r/obrtnica.jpg
Al je nekad beli Zagreb imao kupleraje :izet: :izet: Sto se ne rodih prije. Ja pamtim one dvije krezave kod botanickog vrta i jednu bez noge izmedju Esplanade i podhodnika
angelo

#4864 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Aspekt wrote:
mislim da ce trofej ostati i u 2014 u rukama i nogama angela . Ovo je neponovljivo . Kada sam procitao rekao sam kumi da me dobro ustine kombinerkama za debelo meso da vidim jal je san ili java :)
Ovdje sam rijetko i jesi li siguran da me nisi zamijenio s nekim? Ili si pak jedan od "traktorista" koji imaju zabranu ulaska u Hrvatsku? :lol:
Truba

#4865 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

on sve proba
pa gdje prođe ako se ne pobune :D
Bodkin

#4866 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:hajde i od njega napokon nešto konkretno :roll:

http://www.jutarnji.hr/linic--kroz-cop- ... a/1136675/
pa budzetski deficir je daleko opasniji od npr duga. to sto linic radi je dobro samo ne radi na pravi nacin :D
angelo

#4867 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Naravno odmah se javio sveprisutan YU-vanović i dao mu podršku :D
Velika stvar već su jednom dekanu skinuli plaću :-D
angelo

#4868 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Povisit će školarine pa će opet studentarija naguziti. :D
angelo

#4869 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Ma pusti sad slinića, što kažeš za ovog tipa, jesmo li se za to borili?

http://www.jutarnji.hr/ante-kotromanovi ... -/1136388/

teži slučaj retardacije :mrgreen:
angelo

#4870 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Sa ženskog kuta :mrgreen:
angelo

#4871 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Svojevremeno su sve ženske bile lude za generalom Gotovinom :izet:
Bodkin

#4872 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:ma to je drugo! što sad profesori hoće u štrajk..al šta ne samo školski?
pa realno glupost je smanjivati plate profesorima, doktorima i slicnim profesijama koji su na budzetu. treba ugaziti izmisljene birokratske pozicije, trosenje na sekretarice i savjetnike, skupa auta i troskove telefona. dakle manje svaleracije :izet: :D
angelo

#4873 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Skupa auta u jednoj od najsiromašnijih županija zato "jer je rata za kredit manja od one za leasing". Da ne ispadnem mizogin, neću spomenuti ime osobe koja je to izjavila :P

http://www.vecernji.hr/sredisnja-hrvats ... una-631807
angelo

#4874 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

sherbett wrote: ja sam tad bila klinka :izet:
a kotromanović čim u skokne u srbiju odjednom ti je najdraži ministar :o :shock: :? :-?
benderr

#4875 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

Dabba wrote:
benderr wrote:I po čemu su ove reakcije i dojmovi loši? Zato jer se iskreno govori o nedostatcima i lijepim stvarima?
Ta pitanja postavljaš sebi, ili meni?!? Čisto radi zajebancije postavih "Švedjanka" HR link sa fakat originalno & nadahnuto napisanim člankom. Tebe je to, izgleda, pogodilo pa iz tebe "proradio" obrambeno-pljuvačko-promotivni stav. To je ta vaša HR "matrica", koja automatski & nekontrolirano "izlazi" iz vas, a mene baš nasmije i uvijek pomislim: evo gaaa... pali motore, polijećemooo :-)
Poslije "tvog Madjara", postavih druge HR linkove (i citate) koji govore o faktima HR svakodnevnice u očima drugih stranaca koji žive u HR. Tako da ja o bilo kakvim svojim dojmovima ne rekoh, ni A, ni B.
benderr wrote:Kada mrziš i zaviš vidiš samo loše strane u napisanom. Dok ja naprotiv vidim u svakom navedenom teksu mnogo više pozitivnog nego negativnog.
Ne znam jesi li bio u stresu kad si ovo pisao, pa valjda ta boldana riječ znači zavidiš. To što ti meni imputiraš da ja mrzim HR, me je nasmijalo (radi HR "matrice"). Kažeš zavidim Hrvatskoj? E, dobro je, vidim opustio si se i počeo i ti zajebavati. :lol: :thumbup:
Pa ti si onaj lažljivac koji tvrdi kako je gradić od niti 100 000 stanovnika u Mađarskoj imao veći izvoz nego cijela Hrvatska. :lol:
Treba mi neko vrijeme da se prisjetim takvih budalaština. I onda takav lažljivac ima obraz ponovno sudjelovati na temi i ponovno pokazivati frustracije. Tražiti slučajne greške u tekstu i na temelju istih raditi psihološki profil sugovornika. Želiš prikazati neku opuštenost i nezainteresiranost dok se samo dublje ukopavaš.
HR "matrica", :D donekle barem pokazuješ originalnost pa nalaziš lijepe riječi za generaliziranje i šovinizam.
Last edited by benderr on 01/11/2013 01:00, edited 1 time in total.
Post Reply