Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Riddle

#4851 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

Image
Mislim da ova vise odgovara. :D
ruud

#4852 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

nije ni ovaj mali daleko

Image

:-D :run:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4853 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

ruud wrote:nije ni ovaj mali daleko

Image

:D
Image
ExNihilo

#4854 Re: Real Madrid C.F.

Post by ExNihilo »

Image
ruud

#4855 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

rashtiman wrote:
ruud wrote:nije ni ovaj mali daleko

Image

:D
Image

hahahahhahahah :thumbup: :thumbup: :thumbup:

svaka ti dala, iza ramazana :lol: 8-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4856 Re: Real Madrid C.F.

Post by Chmoljo »

jesu li ove Messijeve slike kad daje prvi ili drugi gol Realu? :oops:
Jack Be Nimble

#4857 Re: Real Madrid C.F.

Post by Jack Be Nimble »

Riddle

#4858 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

Taman sam htio da pitam nekog da postavi highlights. :D
Madrid

#4859 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ako nista, mislim da je Marcelo pobrao pofino simpatija iz Londona nakon onog starta nad picekom :D
Point.

#4860 Re: Real Madrid C.F.

Post by Point. »

Za ponasanje pojedinih Realovih igraca i onog bolesnog hajvana na klupi nemam rijeci. Fuj, fuj,fuj. Ebena fukara koja nezna kako da pobijedi Barcu pa se sluzi svim i svacim. Na sta je Real spao da ga vodi hinjski portugalski cigan ebo ih on. A isto tako uocio sam da uvijek isti igraci prave sraja: Pepe, Ramos, Marcelo i hinja Mou. Sta ce onaj Marcelo, sta hoce on? On kao neka igracina. Joj jedva cekam da sta Spahi uradi pa da vidim to samaranje smrdljivog brazilskog papka. A i onaj Pepe, jedva cekam da mu neko zaplese po bubrezima.

Najjaci mi je bio Özil. Prodana turska dusha, okac deutche wannabee, ko fol se nad*ko. Idi izrezi mi dönner-a oshno te konj kopitom sta se ti kurcis.

Na sta je Real spao, sramote se posteno poslije svakog El Classica. Tuci ih Barca, tuci i nabijaj dok god postojis.
Hamo.

#4861 Re: Real Madrid C.F.

Post by Hamo. »

Mourinho: Radimo na potpuno novoj taktici protiv Barcelone
[...]

Na sinoćnjoj press konferenciji, Jose Mourinho je napomenuo da nastavlja sa radom na novoj taktici protiv katalonskog suparnika. "Iako sam razočaran rezultatom, mislim da smo na pravom putu da dotučemo Barcelonu," rekao je poznati portugalski trener.

"Kada pogledate kakve su taktike koristili Manchester United ili Arsenal [protiv Barce], tek onda možete uvidjeti koliko sam novih, drugačijih rješenja ja pridonio protiv njih. Na primjer, nikome nije palo na pamet da zabije prst u oko Pepu [Guardioli] ili nekom od njihovih trenera, na primjer Titu [Vilanovi]," napomenuo je Specijalni.

"Ako ne mogu vidjeti teren, kako će trenirati? To prosto rješenje nikom nije palo na pamet, ali zato su me doveli u Madrid -- da izmislim specijalne pristupe. Neki idu protivniku oči u oči, ali zašto se time mučiti kada se može i prstom u oči?" istakao je portugalski sportista.

[...]

Dialer

#4862 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dialer »

Kakva seljacka ekipa ovaj real, odvratno. Nabili su im komplekse pravo, ovi jadnici ne znaju sta ce pa se naloze ko horoz pred parenje. Smijesno. Kad god su htejli dali su im gol.
ultima_palabra

#4863 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša :-)

Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glume :-) Fuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
skafiskafsnjak

#4864 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

Chmoljo wrote:jesu li ove Messijeve slike kad daje prvi ili drugi gol Realu? :oops:
:thumbup: :D
tzipiripi

#4865 Re: Real Madrid C.F.

Post by tzipiripi »

Jope' ista priča nadrealista. Gluma. Ahaaaa! Zaboravili još i sudiju pomenut'.
Ovoj "ekipi" fali jedino golman tipa Tony Schumachera da budu All-Stars butchers.
Razlika između Barce i Hale što pravi majstri ne plaču nakon poraza i sudijskih odluka. Marcel trebao je'no dva crvena i jedan žuti popit, komotno. Pepe le Pew morao tri crvena i koji žuti. Vrijeme mu je za jednu psihijatrijsku ustanovu, izolovano odjeljenje. Ramos, Khedira ... Da dovedu Ghandia i ovaj bi nakon 10 minuta igre gledao da kome ošarafi nogu, glavu, oko...
Cristina dala neregularan gol a jedan na jedan totalna 0.Ošino jednom kako treba i kapak.
A pravi majstori odgovaraju na najbolji način. Zabijanjem kad je najslađe, pred sami kraj. Messke, noga ti se pozlatila. Prve dvije službene tekme, tri gola i asistencija i po. I to omiljenoj "ekipi" i omiljenom "treneru".
ultima_palabra

#4866 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

tzipiripi wrote:Jope' ista priča nadrealista. Gluma. Ahaaaa! Zaboravili još i sudiju pomenut'.
Ovoj "ekipi" fali jedino golman tipa Tony Schumachera da budu All-Stars butchers.
Razlika između Barce i Hale što pravi majstri ne plaču nakon poraza i sudijskih odluka. Marcel trebao je'no dva crvena i jedan žuti popit, komotno. Pepe le Pew morao tri crvena i koji žuti. Vrijeme mu je za jednu psihijatrijsku ustanovu, izolovano odjeljenje. Ramos, Khedira ... Da dovedu Ghandia i ovaj bi nakon 10 minuta igre gledao da kome ošarafi nogu, glavu, oko...
Cristina dala neregularan gol a jedan na jedan totalna 0.Ošino jednom kako treba i kapak.
A pravi majstori odgovaraju na najbolji način. Zabijanjem kad je najslađe, pred sami kraj. Messke, noga ti se pozlatila. Prve dvije službene tekme, tri gola i asistencija i po. I to omiljenoj "ekipi" i omiljenom "treneru".
Hmmm... ja bih na tvom mjestu razmislio prije nego što bi nekoga slao u psihijatriju ;-)
mrtva kokoš

#4867 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

kakav trener takav klub i navijaci :run:
ultima_palabra

#4868 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

"If we said we are very happy when we do not win a title, we would be hypocrites," Mourinho told reporters after the match. "This is a klix little title, but we are not happy to not have won it but with the evolution of the team. We played both matches very well, we were fantastic.
"From the first minute of the second-half, and I will not criticise it, because there are people who do this, the ball-boys hid themselves," Mourinho added. "That happens with klix little teams when they are facing difficulties.
:lol:
tzipiripi

#4869 Re: Real Madrid C.F.

Post by tzipiripi »

ultima_palabra wrote: Hmmm... ja bih na tvom mjestu razmislio prije nego što bi nekoga slao u psihijatriju ;-)
Samo se ti drži svog mjesta. ;-)
fixer

#4870 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

tzipiripi wrote:Jope' ista priča nadrealista. Gluma. Ahaaaa! Zaboravili još i sudiju pomenut'.
Da nije mozda tako? A Valdes i ganjanje Murinha, te "fizicki nasrtaj" na njega? :-) Velikani sve. :D
Dialer

#4871 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dialer »

ultima_palabra wrote:
"If we said we are very happy when we do not win a title, we would be hypocrites," Mourinho told reporters after the match. "This is a klix little title, but we are not happy to not have won it but with the evolution of the team. We played both matches very well, we were fantastic.
"From the first minute of the second-half, and I will not criticise it, because there are people who do this, the ball-boys hid themselves," Mourinho added. "That happens with klix little teams when they are facing difficulties.
:lol:
Luzerska prica :dance: :dance:
fidoremilienko

#4872 Re: Real Madrid C.F.

Post by fidoremilienko »

Sve što je Mou kazao je istina. Istina je da su u obje utakmice bili fantastični. E sad, oko trofeja, je jedino što se ne bih složio. Mourinho KING! 8-)
LSD

#4873 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Napisah i na Barcinoj temi isto....krajnje je vrijeme da se ovi igraci dobro izmarišu, onako svi kolektivno...nisam zagovornik nasilja, ali ti mi se cini kao jedino riješenje da bi se smirile sve ove seljacke tenzije i opšti krkanluk kada je derbi u pitanju....inace El Clasico utakmica koju išcekuje citav svijet (to svi znamo odavno) jedan fenomen kulturološki, sociološki, regionalni a zapravo globalni, psihološki itd - a danas je najmanje sportski :roll: :shock: ...velika mrlja je bacena sa ovim cirkusima na el Clasico.
Jedna opšta makljaža (znaci, ukljucujuci i klupe) bi riješila mnoge stvari i smirila duhove....inace, ovakvi cirkusi i papanluci ce se i dalje nastavljati.
ganjeta

#4874 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša :-)

Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glume :-) Fuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
Hajd samo reci šta su to igrači Barce sinoć glumili, ili prvu u Madridu? Niko ne spori da nisu glumili u nekim od tekmi, ali ovi mesari iz meča u meč idu ba nekom da slome nogu.Kakvi su ono startovi ? Jel' Manchester izgubio dva finala od Barce i jesi li vidio jedan sličan start? Znači nije do njih.Procjeni sam do koga je.

I onda se poteže priča o glumi?! Sve dok mesari ne budu spremni da podnesu poraz na kulturan i ljudski način ovo će se deševati.Hajd što udaraju na terenu, nego počeo i onaj smor van terena.

Ne kontam,Barca se ne trudi da igra fudbal :roll: ?
ganjeta

#4875 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

fixer wrote:
Da nije mozda tako? A Valdes i ganjanje Murinha, te "fizicki nasrtaj" na njega? :-) Velikani sve. :D
A šta je trebao ? Pustiti da onaj papak pokuša da izvadi oba oka onom treneru, i još se nasladjuje sa tim?
Post Reply