Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
ProbuseniDolar

#4851 Re: Kladionica

Post by ProbuseniDolar »

Sunday 28 February: Panthrakikos 13 : 30 Kavala 1 kvota 4,00

AKo se pogledaju zadnje 4 utakmice Pantriakosa, imaju 3 pobjede i to kakve. Kvote 9, 8 i 6. Vrlo je moguce da namjestaju utakmice ne bi li kako ostali u ligi. Vrijedi pokusati. :)
krusty

#4852 Re: Kladionica

Post by krusty »

Milan - Atalanta 1 1,40
Liverpool - Blackburn 1 1,35
Twente - NEC Nijmegen 1 1,30

mislim da se isplati stavit cvaju, 50 dobitak.... taman :D
stochar

#4853 Re: Kladionica

Post by stochar »

ne mogu da vjerujem da je Barcelona jos 0:0... hebacu im sve ne bude li 3+...
Topla voda

#4854 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

pokopa me ona hadaljska bosna,pa ne mogu ispod 16 izgubiti,kvota 1.8 :roll:

2 minute do kraja 9 razlike,u zadnje dvije minute 12-1.

total -20 :D

bacih 20 maraka za dobitak 770...a cekao bi slovacku protiv finske u 4 ujutro s merakom. :(
krusty

#4855 Re: Kladionica

Post by krusty »

i ja ih cekam na listicu, igrao barcu, bragu, monaco, lyon i toulouse...

e ako padnem na barci ubicu se haha :D

dabogda da bude i 1+ :D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#4856 Re: Kladionica

Post by A1fa »

PriNc_ba wrote:e jebem im mamu apotekarsku :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

fkt ne pamtim kad mi je zadnji put ovako tesko palo sto sam trehno na kladari :(

hajd da sam igrao pobjedu nego sam pao na jebenom bayer daje gol kvota 1.05 jebem im sunce i majku i zene i sve im po spisku jebem...

140 km dobitak al ko da je milion i po e tako mi je sjeb nekakav :D ko da mi za lijeka trebaju xD nedo Bog :D
onda na drugom 560 km odigram i pogodim lazio x,catania 1,hoffenhaim 2, birmingem 1 i padnem gladbah 1 mamu i njima jebem sta su fulali jebo ih otac debilni :)

a fridrihu i mondragonu isto spomenem svu familiju ebo ih otac ovaj prvi fuli prazan gol s pola metra a ovaj drugi branio ko nikad. i bas ja da potrefim drugu tekmu bez postignutog gola za bayer jebo ih otac :(

i jos jedan za 80 km padnem bayer 1 i nancy daje gol... fkt ovo nigdje nema xD

al hajd bice nafake sutra valjda :)
Ih to je nista, pogledaj sta je mene oborilo na sistemu 10 od 16. Usrani Boston izgubi od New Jerseya koji ima 5 pobjeda u dosadasnjem toku NBA lige!!! :x :x Od 10 dole, imam pogodjenih 12, dobitak bi bio sigurno blizu 1000 ako ne i vise, a samo bih cekao jos Portland veceras. :( Ako i oni pobjede, trebat ce mi sutra tabla lexiliuma :D

http://img502.imageshack.us/img502/3738/listic.jpg
striker

#4857 Re: Kladionica

Post by striker »

A1fa wrote:
Ih to je nista, pogledaj sta je mene oborilo na sistemu 10 od 16. Usrani Boston izgubi od New Jerseya koji ima 5 pobjeda u dosadasnjem toku NBA lige!!! :x :x Od 10 dole, imam pogodjenih 12, dobitak bi bio sigurno blizu 1000 ako ne i vise, a samo bih cekao jos Portland veceras. :( Ako i oni pobjede, trebat ce mi sutra tabla lexiliuma :D

Vidim kod tebe Barsa 5+ , utješio si me :D
Image

Mamicu im napaćenu!
stochar

#4858 Re: Kladionica

Post by stochar »

bravo messi! valjda sad nece Benfica primiti dva gola do kraja...
Topla voda

#4859 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

pa kolko je dobitak po kombinaciji?

na 10 od 16 imas 8008 kombinacija.

kolko ti je dobitak po kombinaciji minimalni i kolko prolazi tiketa na 12 pogodjenih?

kolko ja mogu ofrlje skontat oko 20 km po kombinaciji je dobitak,sad da je proslo 11,imao bi 11 tiketa(220 km).....
e sad na 12 nisam siguran koliko???

jel 66??? :)
Topla voda

#4860 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

stochar wrote:bravo messi! valjda sad nece Benfica primiti dva gola do kraja...
0-4 :D :thumbup:
krusty

#4861 Re: Kladionica

Post by krusty »

striker wrote:
A1fa wrote:

Image

Mamicu im napaćenu!
ja pratim na rezultati.com i u 89toj prikazase GOL 3:1 za Barcu i ja zaokruzim 4+ kad ponistise, valjda greska... :D :skoljka:
striker

#4862 Re: Kladionica

Post by striker »

krusty wrote:
striker wrote:
A1fa wrote:

Image

Mamicu im napaćenu!
ja pratim na rezultati.com i u 89toj prikazase GOL 3:1 za Barcu i ja zaokruzim 4+ kad ponistise, valjda greska... :D :skoljka:
Zabio ga Ibra i ja isto zaokružih, kad mu poništi... faul u napadu. :sad:
Djokej

#4863 Re: Kladionica

Post by Djokej »

ProbuseniDolar wrote:Sunday 28 February: Panthrakikos 13 : 30 Kavala 1 kvota 4,00

AKo se pogledaju zadnje 4 utakmice Pantriakosa, imaju 3 pobjede i to kakve. Kvote 9, 8 i 6. Vrlo je moguce da namjestaju utakmice ne bi li kako ostali u ligi. Vrijedi pokusati. :)
Panthrakikos je već ispao, nemaju teoretske šanse da ostanu u ligi.. Igraju rasterećeno i pune budžet za sljedeću sezonu, naime svaki bod u Grčkoj ligi je 25.000€..
PriNc_ba

#4864 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

A1fa wrote:
PriNc_ba wrote:e jebem im mamu apotekarsku :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

fkt ne pamtim kad mi je zadnji put ovako tesko palo sto sam trehno na kladari :(

hajd da sam igrao pobjedu nego sam pao na jebenom bayer daje gol kvota 1.05 jebem im sunce i majku i zene i sve im po spisku jebem...

140 km dobitak al ko da je milion i po e tako mi je sjeb nekakav :D ko da mi za lijeka trebaju xD nedo Bog :D
onda na drugom 560 km odigram i pogodim lazio x,catania 1,hoffenhaim 2, birmingem 1 i padnem gladbah 1 mamu i njima jebem sta su fulali jebo ih otac debilni :)

a fridrihu i mondragonu isto spomenem svu familiju ebo ih otac ovaj prvi fuli prazan gol s pola metra a ovaj drugi branio ko nikad. i bas ja da potrefim drugu tekmu bez postignutog gola za bayer jebo ih otac :(

i jos jedan za 80 km padnem bayer 1 i nancy daje gol... fkt ovo nigdje nema xD

al hajd bice nafake sutra valjda :)

vidis mozda da sam se sjetio da postavim ovde i da si ti procitao mozda bi sad ti imao love u dzepu mnogo :)
ja danas kako sam obilazio kladionice u nadi da cu naletiti u nekoj da nije blokiran olimpik 2 vidim 1.1 na bostonu :) i ja u lutriji (posljednji izbor gdje da pogledam, glupan) kad kae meni choek sto radi ev blokirali ga prije 3-4 minute , momak neki uplatio prije 10 minuta i sad nema vise :S haj reko jbt ga nije moja nafaka. i ja gledam ponudu kad tamo 1.4 na bostnu :-) kontam ja u sebi kakva li je ovo mucka kad ulazi neki gospodin i uplati 5 listica po stoju protiv bostona i kae onome da ako ima para igra protiv njih :)

ja kontam u sebi e necu pa makar, 100 puta sam pojeo tako govno, dodje neki hadzija istrese lovu na neku dobru kvotu i ja popusim svaki put. jbg buraz bice bolje sutra. wolfsburg ako igdje ima 2:0 i veci hendikep javite pls :)

sutra cvaju stavljam na wolfsburg,man utd, juve,milan,valjadolid oba daju gol,bajern preko kartona kolika god granica bude i to je to :) i mozda jos navaljam ovih sitnih, barca kosarka...

ovo danas me fkt najozbiljnije potreslo jos sebi ne mogu da dodjem. ne znam koji mi je djavo :lol: ko me god pitao sta da igram (posto zadnjih dana postavljam ko status na fejs dobitne fkt parove) ja sam im rekao i svi su dobili pare danas xD svi zovu na pice sutra hahahahahaha zove jaran u 7 kad vise i nije bilo tekmi kreno u kladionicu da mu dam da igra nesh zanimljivo hoce stoju da ulozi ne interesuje ga i ako su velike kvote, i ja mu kaem huancayo (il kak se vec zove iz perua) kvota 1.6 na 1 i 4-0 dobili :) monpelje daje gol kvota 1.3, barca 1, real 2 i lazio x i tako jaran dize haman milju ko iz picke veceras a ja ostah popisan :D hajd makar dijelim nafaku drugima :D
krusty

#4865 Re: Kladionica

Post by krusty »

PriNc_ba wrote: sutra cvaju stavljam na wolfsburg,man utd, juve,milan,valjadolid oba daju gol,bajern preko kartona kolika god granica bude i to je to :) i mozda jos navaljam ovih sitnih, barca kosarka...

kvota ?

reko da prepisem kad tako dobro pomognes raji haha
PriNc_ba

#4866 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

krusty wrote:
PriNc_ba wrote: sutra cvaju stavljam na wolfsburg,man utd, juve,milan,valjadolid oba daju gol,bajern preko kartona kolika god granica bude i to je to :) i mozda jos navaljam ovih sitnih, barca kosarka...

kvota ?

reko da prepisem kad tako dobro pomognes raji haha
oko 19 bi mogla biti nisam bas gledao fino :) znam da je wolf 1.85, man utd na top ponudi 1.9, valjadolid oba daju gol je vjerovatno oko 1.6 ili 1.7 juve je oko 1.5, milan oko 1.3 i bajern kartoni bi trebao biti oko 1.7 ili 1.8 pa ti ako hoces manju kvotu onda izbacis juve i bajern kartone i dodas barcu kosarku i prst u uho :D to je neki moj prijedlog :D pa se javi ako prodje sutra :D idemo na picence :P hahaahahahaha fino vas sve skupim na jednom mjestu i svako po pice i ja na cum na ispumpavanje :lol:
krusty

#4867 Re: Kladionica

Post by krusty »

hahaha nista najbolje ti je uzimaj proviziju za dojave,a ti se nemoj kladiti i eto para :P

super kvota taman na 5 KM probat :P

Milan 1, Liverpool 1 i Twente 1, to mislim na 20 stavit, 50 dobitak taman ako ovo ostalo padnem da izvucem ulozeno :P
PriNc_ba

#4868 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

hajd sa srecom i da te redsi i rosoneri ne nosaju sutra :D moja prognoza milan jedan razlike, liverpool 2-0 i twente 3-1 ili neki rezultat s 2 razlike :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4869 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Chelsea za 148KM

Svedska u Carlingu za 298 :x :x (sjetim se familije onoj dvojici sto komentarishu karling na eurosportu, neku noc rekoshe svedjani favoriti u borbi za trece mjesto i samo zbog toga stavi ovo sranje) :x :x Jos zadnji kamen odluci i to za 2 milimetra
milenko

#4870 Re: Kladionica

Post by milenko »

Admir_1984 wrote:Chelsea za 148KM

Svedska u Carlingu za 298 :x :x (sjetim se familije onoj dvojici sto komentarishu karling na eurosportu, neku noc rekoshe svedjani favoriti u borbi za trece mjesto i samo zbog toga stavi ovo sranje) :x :x Jos zadnji kamen odluci i to za 2 milimetra
:lol: :lol: :lol: :lol:
e i ti si nas'o koga ces slusati...dobro je da nisi sluso onu dileju sto prenosi ke(u)glanje :lol: :lol: :lol:
Djokej

#4871 Re: Kladionica

Post by Djokej »

Mene oborio Borussia M.- Freiburg za 153 km.. stavio da ce biti tri ili više golova... 1-1... :(
groar

#4872 Re: Kladionica

Post by groar »

Jebena Cedevita odigra x sa Radnickim iz Kragujevca i onda ih naravno podere u produzecima :x :x :x
sinus

#4873 Re: Kladionica

Post by sinus »

Neda se usranom do potoka nikako :D

Lyon - Nice 2:0 1,35
Montpellier - Rennes 3:1 2,30
1.p/Stoke - Arsenal 1:1 2,30

1.p/Lazio - Fiorentina 1:0 1,95 ( Ja odigram 1.p X :x )
1.p/Leverkusen - 1.FC Koln 0:0 2,60
TOP/Vitesse - AZ Alkmaar 0:3 2,10
TOP/Finska - Slovačka 5:3 2,30
LASK Linz - Sturm Graz 1:2 2,15

376,00 KM dobitak
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#4874 Re: Kladionica

Post by A1fa »

PriNc_ba wrote:vidis mozda da sam se sjetio da postavim ovde i da si ti procitao mozda bi sad ti imao love u dzepu mnogo :)
ja danas kako sam obilazio kladionice u nadi da cu naletiti u nekoj da nije blokiran olimpik 2 vidim 1.1 na bostonu :) i ja u lutriji (posljednji izbor gdje da pogledam, glupan) kad kae meni choek sto radi ev blokirali ga prije 3-4 minute , momak neki uplatio prije 10 minuta i sad nema vise :S haj reko jbt ga nije moja nafaka. i ja gledam ponudu kad tamo 1.4 na bostnu :-) kontam ja u sebi kakva li je ovo mucka kad ulazi neki gospodin i uplati 5 listica po stoju protiv bostona i kae onome da ako ima para igra protiv njih :)

ja kontam u sebi e necu pa makar, 100 puta sam pojeo tako govno, dodje neki hadzija istrese lovu na neku dobru kvotu i ja popusim svaki put. jbg buraz bice bolje sutra. wolfsburg ako igdje ima 2:0 i veci hendikep javite pls :)

sutra cvaju stavljam na wolfsburg,man utd, juve,milan,valjadolid oba daju gol,bajern preko kartona kolika god granica bude i to je to :) i mozda jos navaljam ovih sitnih, barca kosarka...

ovo danas me fkt najozbiljnije potreslo jos sebi ne mogu da dodjem. ne znam koji mi je djavo :lol: ko me god pitao sta da igram (posto zadnjih dana postavljam ko status na fejs dobitne fkt parove) ja sam im rekao i svi su dobili pare danas xD svi zovu na pice sutra hahahahahaha zove jaran u 7 kad vise i nije bilo tekmi kreno u kladionicu da mu dam da igra nesh zanimljivo hoce stoju da ulozi ne interesuje ga i ako su velike kvote, i ja mu kaem huancayo (il kak se vec zove iz perua) kvota 1.6 na 1 i 4-0 dobili :) monpelje daje gol kvota 1.3, barca 1, real 2 i lazio x i tako jaran dize haman milju ko iz picke veceras a ja ostah popisan :D hajd makar dijelim nafaku drugima :D

Ih Da si Bogdo :) Eno pobijedio mi i Portland, znaci samo Boston i kvota 1.10, aferim Kevine dabogda ti mati sina rodila!! :x :x

Zna li ko izracunati, ako je na sistemu 10 od 16 ukupno 8008 kombinacija, koliko je dobitnih kombinacija kad pogodis 12 parova???
sinus

#4875 Re: Kladionica

Post by sinus »

A1fa wrote:
PriNc_ba wrote:vidis mozda da sam se sjetio da postavim ovde i da si ti procitao mozda bi sad ti imao love u dzepu mnogo :)

Ih Da si Bogdo :) Eno pobijedio mi i Portland, znaci samo Boston i kvota 1.10, aferim Kevine dabogda ti mati sina rodila!! :x :x

Zna li ko izracunati, ako je na sistemu 10 od 16 ukupno 8008 kombinacija, koliko je dobitnih kombinacija kad pogodis 12 parova???
Možda 1820 :D

Nemam pojma, ovo bi trebao neki dobar matematičar da ti izračuna ili neki kalkulator za kombinacije

P:S.

1820 je tačno :-D a možda i nije
Locked