Ma imala sam ja vec dvaput ovu kombinaciju od ljetos, odlicno je sredstvo za skidanje sminke, skida sve, cak i ovu maskaru koja je intenzivno crna i tesko se skida inace.BJB wrote:Neces se pokajati, maskara je odlicna, a takvo mi je iskustvo i sa olovkama za oci.
Al' nisam probala nista Bourjois za skidanje sminke, pa kad isprobas napisi kratki review da znamo je l' cemu.
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
Pacificgirl
#4851 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- because_of_you
#4852 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala, odoh sutra po nju, aBd, a i taman mi je trebalo nešto za odstranjivanje šminke 
- alica.k
#4853 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jesam li ja jedina koja SMISLIT ne moze te plasticne, gumene cetkice???
ja sam od milion maskara odustala samo radi toga.
-
Pacificgirl
#4854 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nadam se da ces je naci, stoji na stalku pravo od ulaza, bilo je veceras jos par, ima i super sjajila ali njih imam tri tone, a i kupila ovo S-he pa sam to preskocila.because_of_you wrote:Hvala, odoh sutra po nju, aBd, a i taman mi je trebalo nešto za odstranjivanje šminke
-
Pacificgirl
#4855 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Moje trepavice trebaju takvu cetkicu,od drugih mi se ulijepe.alica.k wrote:jesam li ja jedina koja SMISLIT ne moze te plasticne, gumene cetkice???
- because_of_you
#4856 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pacificgirl wrote:Nadam se da ces je naci, stoji na stalku pravo od ulaza, bilo je veceras jos par, ima i super sjajila ali njih imam tri tone, a i kupila ovo S-he pa sam to preskocila.because_of_you wrote:Hvala, odoh sutra po nju, aBd, a i taman mi je trebalo nešto za odstranjivanje šminke
U kojem si Kozmu bila? Tj. ima li ih u svakom, šta misliš?
- alica.k
#4857 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja sam tak htjela da mi se svide, dugo sam i koristila jednu od oriflame-a (neko je postavio sliku jucer il prekjucer - ona ljubicastog pakovanja), maskara mi dobra a cetkica NI NAOPAKO.Pacificgirl wrote:Moje trepavice trebaju takvu cetkicu,od drugih mi se ulijepe.alica.k wrote:jesam li ja jedina koja SMISLIT ne moze te plasticne, gumene cetkice???
ne volim ni one dlakicaste minijaturne cetkice, samo one bas ogromne.
-
BJB
#4858 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kad volis ogromne, onda je Pupa's Diva's lashes savrsena za tebe..Uslikam ti sutra cetkicu da vidis kolika je.
-
Pacificgirl
#4859 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam bila u BBI, a ne znam ima li Bourjois u svakom Kozmu, iako imam dojam da ga ovi vise nece drzati, jer prodaju nove stvari , ocito hoce da ga se rijese. Vjerovatno ima u svakom Kozmu koji drzi Bourjois.because_of_you wrote:Pacificgirl wrote:Nadam se da ces je naci, stoji na stalku pravo od ulaza, bilo je veceras jos par, ima i super sjajila ali njih imam tri tone, a i kupila ovo S-he pa sam to preskocila.because_of_you wrote:Hvala, odoh sutra po nju, aBd, a i taman mi je trebalo nešto za odstranjivanje šminke
U kojem si Kozmu bila? Tj. ima li ih u svakom, šta misliš?
- alica.k
#4860 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ako je i blizu diorshow, more bit i da mi se bude svidjelaBJB wrote:Kad volis ogromne, onda je Pupa's Diva's lashes savrsena za tebe..Uslikam ti sutra cetkicu da vidis kolika je.
- because_of_you
#4861 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima i od Essence jedna ooogrooomna, uhhh
Ja ne bih znala ni rukovati njome 
- alica.k
#4862 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma kako ne, moja prva maskara je bila jedna ogromna, i sad kad uzmem neku minijaturnu :S oce nesto da mi bude. sva se ukeljam oko ociju i dvadeset puta moram ponovo pocinjati.
-
BJB
#4863 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma jok, ako je trajanje maskare do 2012, hoce da je se rijese jer im dolazi uskoro kopija one Diorove "sto se sama vrti", Perfect nesto bla bla, pa utaljuju zadnju najbolju...Danas sam gledala jednu od onih pixiwoo kako macka oci onom novo Bourjois el.maskarom..Pacificgirl wrote: Ja sam bila u BBI, a ne znam ima li Bourjois u svakom Kozmu, iako imam dojam da ga ovi vise nece drzati, jer prodaju nove stvari , ocito hoce da ga se rijese. Vjerovatno ima u svakom Kozmu koji drzi Bourjois.
Prosli mjesec su u CMu imali akciju 1001Cils pa uz nju na poklon Volume Glamour Bourjois (koja je "nako")..
-
Pacificgirl
#4864 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ali nije samo maskara u pitanju (trajanje joj je do 2013!), stavili su i sjajila, korektore, one nove karmine,olovke, neke pudere...BJB wrote:Ma jok, ako je trajanje maskare do 2012, hoce da je se rijese jer im dolazi uskoro kopija one Diorove "sto se sama vrti", Perfect nesto bla bla, pa utaljuju zadnju najbolju...Danas sam gledala jednu od onih pixiwoo kako macka oci onom novo Bourjois el.maskarom..Pacificgirl wrote: Ja sam bila u BBI, a ne znam ima li Bourjois u svakom Kozmu, iako imam dojam da ga ovi vise nece drzati, jer prodaju nove stvari , ocito hoce da ga se rijese. Vjerovatno ima u svakom Kozmu koji drzi Bourjois.
Prosli mjesec su u CMu imali akciju 1001Cils pa uz nju na poklon Volume Glamour Bourjois (koja je "nako")..
- alica.k
#4865 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
aj, nisam u toku. koja se diorova sama vrti i koja kopija?BJB wrote:Ma jok, ako je trajanje maskare do 2012, hoce da je se rijese jer im dolazi uskoro kopija one Diorove "sto se sama vrti", Perfect nesto bla bla, pa utaljuju zadnju najbolju...Danas sam gledala jednu od onih pixiwoo kako macka oci onom novo Bourjois el.maskarom..
edit: aaa ona 360, u toku sam
edit2: aaa ova? ok sad sam skroz u toku.
odo sad spavat.
- Lady Saray
#4866 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mozel koja info vise o ovom korektoru? skoro sam ga zagledala pa da znam da se zaletim dok je vako jeftin
- Partizzanka
#4867 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i ja mrzim gumene cetkice! i trazim samo prave stare dobre
dobro jutro vam zene!
kako ste mi se jutros nasminkale ???
dobro jutro vam zene!
kako ste mi se jutros nasminkale ???
- Nadinka
#4868 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
dobro jutro moje dame,
ja zadnji dan pribjegavam folu da nasminkam samo svijetlu sjenu preko olovke i maskaru stavim, a na poslu onda malo dodam tamne da ujutro ne gubim vrijeme
puder sad stavljam samo na dio lica i mislim da j ebolje, jer se prije povlacio sa brade i nosa pa je to ruzno izgledalo.
Elem, odem juce kupiti onaj She lak nki koji sam koristila-kad nema ga, kupim crni i na kasi vidim imaju neki farmasi lakovi 2,5 km, kupim jedan (ima neki broj 76 ako mu j eto oznaka nijasne) i divan je, onako mat powder pink bas kao sto volim , pa sam hapy
ja zadnji dan pribjegavam folu da nasminkam samo svijetlu sjenu preko olovke i maskaru stavim, a na poslu onda malo dodam tamne da ujutro ne gubim vrijeme
puder sad stavljam samo na dio lica i mislim da j ebolje, jer se prije povlacio sa brade i nosa pa je to ruzno izgledalo.
Elem, odem juce kupiti onaj She lak nki koji sam koristila-kad nema ga, kupim crni i na kasi vidim imaju neki farmasi lakovi 2,5 km, kupim jedan (ima neki broj 76 ako mu j eto oznaka nijasne) i divan je, onako mat powder pink bas kao sto volim , pa sam hapy
-
umjerenooblacno
#4869 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Uf kako imas lijepe okice (mislim da se daju najbolje nasminkati, sutra ja saljem svoje slike). A sto se tice pudera probaj burjois healthy mix, odlican je. On barem meni najbolje prekriva jer nakon par sati svaki puder jednostavno pobjegne slica i ostavi mastan traga. Ovaj kako sam kupila prezadovoljna sam.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#4870 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@semlaca:
dusa nasa slatka
.
fino ti je taj puder prekrio pjegice. ne izgledas izmalterisano a one se skroz slabo vide. vjerujem i da tih par se ukazalo samo radi jacine blica.
prelijepo si izvukla tus. a brkove mozes pocupati voskom (naravno, pod uslovom da ih se zelis rijesiti) a kasnije nastavi pincetom kako koja dlakica bude izrastala, ja svoje tako 'odrzavam'
meni su govorili da ih ni u kojem slucaju ne cupam, da ce jos gori biti, te da mi se toliko i ne primjete. ja ih pocupam i nisam se pokajala, cak sta vise, sve manje rastu.
dusa nasa slatka
fino ti je taj puder prekrio pjegice. ne izgledas izmalterisano a one se skroz slabo vide. vjerujem i da tih par se ukazalo samo radi jacine blica.
prelijepo si izvukla tus. a brkove mozes pocupati voskom (naravno, pod uslovom da ih se zelis rijesiti) a kasnije nastavi pincetom kako koja dlakica bude izrastala, ja svoje tako 'odrzavam'
meni su govorili da ih ni u kojem slucaju ne cupam, da ce jos gori biti, te da mi se toliko i ne primjete. ja ih pocupam i nisam se pokajala, cak sta vise, sve manje rastu.
-
Lounge Act
#4871 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
semlaca, svidja mi se kako si tus stavila, super su ti okice, ja nikako da potrefim da mi na oba oka isto bude pa ga tanko stavljam i jos zamaskiram crnom sjenom
sto se tice pudera i prekrivanja- lice ti izgleda super i ne treba ti cini mi se neki puder koji nesto aman prekriva 
-
umjerenooblacno
#4872 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
e cure kako da postavim slike na forum hh
-
Lounge Act
#4873 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
moras prvo slike s komp-a uploadovat negdje, ja koristim klix, i onda kopiras direct link i ovdje kad hoces stavit sliku dok pises post imas gore ove pravougaonike i u jednom pise Img, kliknes na njeg i izmedju [img]i[/img] stavis onaj link koji si kopirala (paste) i to je to 
- VenomousV
#4874 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
semlaca wrote:Jutro moje dame, malo prije napisah ogroman post, bila sam stavila slike svog skromnog arsenala, al mi se ovaj međed od računara restartovao i sve naravno ode. Mrsko mi je opet mećati sve slike, to ću drugi put. Sad evo moj pokušaj stavljanja tuša na oko.
Ne obraćajte pažnju na ovu prikazu pored nosa, zamazat ću je. Usput imam puder na licu, jel' šta prikrio, jel mi odgovara?
Danas ću upoznati bez_ideje i VermousV
eh slike mi malo naopako, ajd nema veze.
ufff imam i nake brkove
uuu lajkam
jos cu to i uzivo vidjet'
btw od mene danas nista ne ocekuj, samo neku prikazu
- VenomousV
#4875 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
za brkove - trakice... nije da ne boli ali nije ni da boli... ja sma koristila lycia i bile su savrsene, onda su ih povukli iz prodaje jedno vrijeme pa sam presla na cupko trakice... al' vidjeh neki dan u sam shopu da ima lycia