Naravno sve dok pojedinci upakovano kenjaju necu ni ja presteti.....NIKADA!!! S tom razlikom sto ja pricam sa argumentima koje takvi kao ti ne mogu demantovatni ni jednom filozofijom ni u mislima!!!!Logovan wrote:I nikad neće prestati sa svojom pričom.hrasno38 wrote:Dakle sva prica je vise manje protkana bezobrazlucima prije svega prema porodici Osim i ma koliko se vi ovdje busali o nekoj neutralnoj prici vecini vam je trn u oku upravo to sto su Osimi sa Grbavice. Da su iz Zenice ovdje bi bilo upola manje komentara. Samo ne znam gdje ce obraz pojedincima ako Amar opet popusi!?
Džaba sve.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4851 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- manijak1
#4852 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
To reci svojim pajdašima koji trenutno ne mogu iznositi svoje bezobrazluke .I nikad neće prestati sa svojom pričom.
Džaba sve.
Hoš ti prestat ? Hoš u ćuni , zato
- Logovan
#4853 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tvoji postovi su dušu dali za zatvaranje tema.hrasno38 wrote: Naravno sve dok pojedinci upakovano kenjaju necu ni ja presteti.....NIKADA!!! S tom razlikom sto ja pricam sa argumentima koje takvi kao ti ne mogu demantovatni ni jednom filozofijom ni u mislima!!!!
Evo sad će još malo....
Ma ja....manijak1 wrote: To reci svojim pajdašima koji trenutno ne mogu iznositi svoje bezobrazluke .
Hoš ti prestat ? Hoš u ćuni , zatorepliciraj ili šutke trpi .
Last edited by Logovan on 29/12/2017 12:25, edited 1 time in total.
-
Bazinga1234
#4854 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
itekako je promasio , htio ispast duhovit a po obicaju Hrasno se zaletio.manijak1 wrote: Nije promašio već je dodao , piše još ako još ako još ako jošako jošako jošako jošakokaje
Ne moram objašnjavati Amar Amar![]()
Osim Osim
I ako vam nije žao dati 1 KM![]()
Fahri u današnjem štampanom izdanju Avaza imate interwiew sa Amarom.
Ili možete i ukrasti novineili vas boli cijenjeno dupe šta se valja iza šupe
![]()
Biće da je ono drugo![]()
Robi
![]()
Prodinečki
![]()
Žuljan
![]()
Zvezdaš
![]()
![]()
Ko zna ako bude selektor možda i otklanja koju na centru stadionada zadovolji uvlakač uvlakače
Last edited by Bazinga1234 on 29/12/2017 12:22, edited 2 times in total.
-
markomilanov
#4855 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ništa ne bih imao protiv Amara,da je pre njega bio neki Dragan,Tomislav,ali posle Safeta,Memeda,opet birati čoveka iz Sarajeva ,kao da drugi ne postoje.
- manijak1
#4856 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bolje i to nego da bude bananom posložen , kao tvoji drugoviTvoji postovi su dušu dali za zatvaranje tema.
Evo sad će još malo....
Nije mi jasno , svi polaze od drugih , nikako da počnu jednom od sebe .
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4857 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
nakon ovog cirkusa koji još traje sasvim je nebitno ko će biti selektor jer se kroz ovo jasno vidi da NS nema niti jasne vizije razvoja reprezentacije, niti cilja pred sobom koji hoće da ostvari 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4858 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sve ok, ako nije tačno, onda nije tačno. On kaže AKO je spalo na jednog.hrasno38 wrote:
Nije tacno da je spalo na jednog jer za razliku od ovoga sto sam naveo gore kada su postavljani ovi selektori ovdje je u igri ipak bilo protukandidata i jos uvijek niko ne zna tko ce biti selektor od ove dvojice!!! Naravno vrlo svjesno svi zaboravljate da je i kod izbora proslog selektora Amar bio kandidat pa nije prosao a Ivica je tada bio koliko toliko sposobniji da mu nasteli. Dakle sva prica je vise manje protkana bezobrazlucima prije svega prema porodici Osim i ma koliko se vi ovdje busali o nekoj neutralnoj prici vecini vam je trn u oku upravo to sto su Osimi sa Grbavice. Da su iz Zenice ovdje bi bilo upola manje komentara. Samo ne znam gdje ce obraz pojedincima ako Amar opet popusi!?
Nešto se ne mogu sjetiti da je bio kandidat za selektora....kad je Meša dobio poziciju?! Je li bio u užem krugu?
Čekaj, je li se sad Ivica naljutio na Misimovića i Kajtaza što nisu podržali Amara?
Nemam komentar na tu uopćenu priču. Ne kontam kako ne možeš samo sa mnom diskutovati, bez da generaliziraš.
Znači, ako Amar ne dobije poziciju, neko gubi obraz? Zašto?
Ako dobije, šta je onda?
- Dino Djurbuzovic
#4859 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hajd svom Dini uslikaj taj intervju Bog te nagradio i sve hvalospjevke dao.manijak1 wrote: I ako vam nije žao dati 1 KM![]()
Fahri u današnjem štampanom izdanju Avaza imate interwiew sa Amarom.
Ili možete i ukrasti novine![]()
- manijak1
#4860 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Hebeš gamarkomilanov wrote:Ništa ne bih imao protiv Amara,da je pre njega bio neki Dragan,Tomislav,ali posle Safeta,Memeda,opet birati čoveka iz Sarajeva ,kao da drugi ne postoje.
A tek o guranju
Markane , postoje ali po običaju biraju druge strane pa kad tu stane onda bi se uvlačili ovdje
Ne ide tako , jelda?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4861 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nisi vođen sportskim nego nacionalnim motivom.markomilanov wrote:Ništa ne bih imao protiv Amara,da je pre njega bio neki Dragan,Tomislav,ali posle Safeta,Memeda,opet birati čoveka iz Sarajeva ,kao da drugi ne postoje.
Zamoliću te da se suzdržiš ovakvih i sličnih komentara!
Ako imaš nešto na temu, slobodno.
- manijak1
#4862 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja bih bio zadovoljan ako budem mogao skupljati lopte , krpiti mreže , crtati linije i poštovati svoje .markomilanov wrote:Ima li šanse da vi budete u stručnom stožeru repke,s obzirom da širite vedar duh i toleranciju i za sebe imate trenersko iskustvoDino Djurbuzovic wrote:I budali je jasno da je Robert veliki napredak u odnosu na Safeta i Mehmeda. Isto stoji i za Amara. Ponavljam po ko zna koji put, apsolutno mi je svejedno ko ce biti izabran i jedva cekam ove pripremne utakmice u Januaru.
A to što ti nudiš je tuđe
- manijak1
#4863 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Haj kod Fahre u magazu daj kerma pročitaj i onda vizionirajJoseMujica wrote:nakon ovog cirkusa koji još traje sasvim je nebitno ko će biti selektor jer se kroz ovo jasno vidi da NS nema niti jasne vizije razvoja reprezentacije, niti cilja pred sobom koji hoće da ostvari
- Dino Djurbuzovic
#4864 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nemam trenutno pristup da kupim novine, bas bi volio procitati ... Ispostuj dobrog starog Hajrudinamanijak1 wrote:Haj kod Fahre u magazu daj kerma pročitaj i onda vizionirajJoseMujica wrote:nakon ovog cirkusa koji još traje sasvim je nebitno ko će biti selektor jer se kroz ovo jasno vidi da NS nema niti jasne vizije razvoja reprezentacije, niti cilja pred sobom koji hoće da ostvari
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4865 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ne čitam to smetljemanijak1 wrote:Haj kod Fahre u magazu daj kerma pročitaj i onda vizionirajJoseMujica wrote:nakon ovog cirkusa koji još traje sasvim je nebitno ko će biti selektor jer se kroz ovo jasno vidi da NS nema niti jasne vizije razvoja reprezentacije, niti cilja pred sobom koji hoće da ostvari
samo sam opisao normalan slijed stvari u svijetu, no vama plavim hepo kockama čak i mišljenje smeta ako nije za Amara
preograničeni ste za bilo kakvu normalnu diskusiju o bilo čemu vezanom za fudbal, a da pri tome ne namećete preseravanja o vašim Edit: može i bez ovog! klubovima
ovo je tema o REPREZENTACIJI BIH
- manijak1
#4866 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dakle , kaje, između ostalog , plasman na Euro ne može biti podvig već treba biti realnostDino Djurbuzovic wrote:Nemam trenutno pristup da kupim novine, bas bi volio procitati ... Ispostuj dobrog starog Hajrudinamanijak1 wrote:Haj kod Fahre u magazu daj kerma pročitaj i onda vizionirajJoseMujica wrote:nakon ovog cirkusa koji još traje sasvim je nebitno ko će biti selektor jer se kroz ovo jasno vidi da NS nema niti jasne vizije razvoja reprezentacije, niti cilja pred sobom koji hoće da ostvari
Dina mi, Dino uslik'o bih odmah ali gazdarica odnijela .
Hoze , sve po ustaljenom i utabanom putu , tipične lokalksenofobije .
Preširok si
-
markomilanov
#4867 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja sam vodjen opštim interesom,ne zna se koje gori u savezu svih ovih godina,sve drugo je u prvom planu,a stručnost i rezultati u zapećku.Upozoravao sam da je Amar potencijalna bomba,koja će podeliti javnost,ako ga izaberu svešćemo repku na sarajevo,i sledeći legitimni izbornik je Husref,jer on je veća igračka legenda od Amra,prošo pola bih lige,zna svaki teren u bih,ima osvojenu titulu.Tomahawk11 wrote:Nisi vođen sportskim nego nacionalnim motivom.markomilanov wrote:Ništa ne bih imao protiv Amara,da je pre njega bio neki Dragan,Tomislav,ali posle Safeta,Memeda,opet birati čoveka iz Sarajeva ,kao da drugi ne postoje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4868 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
To je sasvim drugi komentar u odnosu na onaj prethodni.markomilanov wrote:Ja sam vodjen opštim interesom,ne zna se koje gori u savezu svih ovih godina,sve drugo je u prvom planu,a stručnost i rezultati u zapećku.Upozoravao sam da je Amar potencijalna bomba,koja će podeliti javnost,ako ga izaberu svešćemo repku na sarajevo,i sledeći legitimni izbornik je Husref,jer on je veća igračka legenda od Amra,prošo pola bih lige,zna svaki teren u bih,ima osvojenu titulu.Tomahawk11 wrote:Nisi vođen sportskim nego nacionalnim motivom.markomilanov wrote:Ništa ne bih imao protiv Amara,da je pre njega bio neki Dragan,Tomislav,ali posle Safeta,Memeda,opet birati čoveka iz Sarajeva ,kao da drugi ne postoje.
- manijak1
#4869 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ko o čemu ti o podjelamaJa sam vodjen opštim interesom,ne zna se koje gori u savezu svih ovih godina,sve drugo je u prvom planu,a stručnost i rezultati u zapećku.Upozoravao sam da je Amar potencijalna bomba,koja će podeliti javnost,ako ga izaberu svešćemo repku na sarajevo,i sledeći legitimni izbornik je Husref,jer on je veća igračka legenda od Amra,prošo pola bih lige,zna svaki teren u bih,ima osvojenu titulu.
Upravo je tako jer moraju guzicu grijat Mehmed , Mariofil i Konstantin istovremeno vođeni opštim interesima.
- manijak1
#4870 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
UpakovanTo je sasvim drugi komentar u odnosu na onaj prethodni.
-
markomilanov
#4871 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Insistiranje na domaćim trenerima zbog lokal patriotizma je pogubno,nemaju kvalitet,nisu videli evropu,nemaju od koga da nauče,zavise od saveza,samo jedno takmičenje u 20 godina,sve domaći treneri.
-
markomilanov
#4872 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Edit: nema veze sa temom. Ne trolaj, Banovići te zovu sebi!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4873 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ok, kakve to veze ima sa pričom da je bio Dragan, Tomislav prije Safeta, Mehmeda?markomilanov wrote:Insistiranje na domaćim trenerima zbog lokal patriotizma je pogubno,nemaju kvalitet,nisu videli evropu,nemaju od koga da nauče,zavise od saveza,samo jedno takmičenje u 20 godina,sve domaći treneri.
-
markomilanov
#4874 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tri selektora koji su vezani za sarajevo,i dva kluba,nije dobro ,i zašto me opominješ za Slavka Petrovića,koji ima iskustvo,znanje ,rezultate,harizmu.Tomahawk11 wrote:Ok, kakve to veze ima sa pričom da je bio Dragan, Tomislav prije Safeta, Mehmeda?markomilanov wrote:Insistiranje na domaćim trenerima zbog lokal patriotizma je pogubno,nemaju kvalitet,nisu videli evropu,nemaju od koga da nauče,zavise od saveza,samo jedno takmičenje u 20 godina,sve domaći treneri.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4875 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zato što Slavko Petrović nije kandidat za selektora i nije ni tema.markomilanov wrote: Tri selektora koji su vezani za sarajevo,i dva kluba,nije dobro ,i zašto me opominješ za Slavka Petrovića,koji ima iskustvo,znanje ,rezultate,harizmu.
Isto kao što nisu ni sarajevski klubovi, pitari, manijaci, klinglonci, marsovci i da ne nabrajam dalje.
Nadam se da smo završili s tom pričom.
Tema su kandidati za novog selektora