avaks wrote:5GB za 11,70KM kod Mtela je činjenica a ne laž prijatelju moj, Eronet kada bude imao odgovor na to ti slobodno tipkaj a do tada prestani da pjeniš i da me spominješ fakat. A evo i da citiram tvoje izjave pa se sa sobom dogovori, da ne ispadne da fakat lažem:
Cupko_ wrote:
Zašto bi se dodalo još minuta na Super 15 kada konkurencija nudi manje od ovoga i trenutno je to najviše što postoji za taj iznos? Zašto?
BH Telecom daje više u zadnje vrijeme? Kako? Čime? Na kojem to paketu (osim No Limit gdje je sve vezano unutar mreže) BH Telecom daje bolje benefite od Eroneta?
Pitam te sad za postojeće korisnike, znači gledaj sebe kao postojećeg korisnika u Eronetu i nekog ko je postojeći na Mini 15. Šta on ima više nego ti?
Isto tako, šta ima bolje korisnik Midi 30 paketa od korisnika Super 25 (a plaća ga 5-6KM skuplje)? Super 25 Net je uvedena na osnovu istraživanja navika potrošnje i ne možeš ti znati koliko kome čega treba. Dakle istraživanjem baze i pregledom potrošnje korisnika Super 25 tarife, očito je da je dosta korisnika iskorištavalo internet uključen u tarifu i uz to ga i po nekoliko puta mjesečno dokupljivalo, dok su im minute/sms ostajali neiskorišteni. Ja znam lično masu ljudi koji su trošili stotinjak minuta (a tebi je to malo i na Super 15), a trebalo im je više interneta, i oduševljeni su ovim uvođenjem dodatne tarife.
Boldirano potvrđuje moje ranije, a to su tvoje riječi, ništa nisam izmislio.
A ovo podvučenu su isto tako tvoje riječi o "nekom istraživanju" o kojemu nisi dao nikakve relevantne izvore pa samo može biti da ti malo lagiš pa pokušavaš da svališ na mene jer ti je krivo

A to što radiš u Eronetu je sasvim neka druga stvar, znači nisi službeno ovdje ali je činjenica da si njihov uposlenik i prijatelju nisi isti kao ja, ne ne

Ja uopće ne pričam o ponudama, gigabajtima, minutama i sličnom, ne izvrći temu ponovo, to ti jedino ide. Pričam o tome da ti moje riječi pogrešno prenosiš i to je jedina činjenica koja mene zanima. Ti si taj koji je mene spomenuo bespotrebno.
Naveo sam da je Super 25 Net uvedena na osnovu istraživanja navike potrošnje iz baze korisnika. Nigdje nisam napisao da su "stručnjaci utvrdili da je Eronet ponuda uber" što si ti naveo.
Dakle, slagao si to.
Ovo gore što sam pisao za minute su moje riječi o postpaid ponudi i nigdje nisam spominjao uvođenje toga šta je korisnicima potrebno.
Ja sam taj koji ti je rekao u jednom postu, mrsko mi je sada tražiti ali sjetit ćeš se sigurno, da bi najbolje za korisnike bilo da se takve stvari non stop povećavaju ali da u ovom trenutnom načinu konkurentnosti korisnik nažalost rijetko kad bude 100% zadovoljan.
Dakle, još jednom, prijatelju avaks - ne pričam ti o ponudama, ko ima bolju, ko lošiju ponudu, ko ima bolju pokrivenost, niže cijene telefona i sl., samo ti kažem da si pogrešno prenio moje riječi. Ne znam jel bilo s namjerom ili ne, ali te lijepo molim, bez ikakvog "pjenjenja" da ih, ako već moraš, od sad preneseš onako kako sam rekao.
I još jednom, budući da si prošli puta izignorisao kao i uvijek sve što ti ne odgovara da napišem - ova ponuda m:tel-a je super i kamo sreće da ubrzo sva 3 dominantna operatera daju takve i još bolje ponude na prepaidu.
Toliko od mene, živio