ja sam na par mjesta stavio i priznalo jezakasnila wrote:Šta ste stavili ako nema mail adrese? Je li No email?
mogla je ovo biti fina nedjelja da je bar 50 pustilo a ne 6 samo
Moderator: anex
ja sam na par mjesta stavio i priznalo jezakasnila wrote:Šta ste stavili ako nema mail adrese? Je li No email?
Hvala! Prošlo i kod mene , kontala se da li da stavim to ili link contact sa stranicedobojlija81 wrote:ja sam na par mjesta stavio i priznalo jezakasnila wrote:Šta ste stavili ako nema mail adrese? Je li No email?
mogla je ovo biti fina nedjelja da je bar 50 pustilo a ne 6 samo
Hvala punoSlo Burner wrote:Collectiong Emails 7 centi brzo brzo !!
70% hladno me jebašemikrozadatak wrote:Find the date for an article - pun bagova
nisuSlo Burner wrote:Provjerite da vam nisu prepravili accuracy
meni je jako zao sto te nije biloforzamilan wrote:Pošto nisam pratio ovu temu niti tematiku jer nisam bio kući mjesec i kusur dana da pitam da li je bilo kakvih promjena ili većih novina u međuvremenu kada su mikrozadaci u pitanju?
znaci sve su nasMerengues wrote:70% hladno me jebašemikrozadatak wrote:Find the date for an article - pun bagova
Nemoj kucati datum npr. 12/01/2014dobojlija81 wrote:663192
Find the date for an article
jel ko probo ovaj novi
prije submit
you answered: "12/10/2014" but the correct answer was: "12/10/14".
Evo ja probao 0% expelled kažu treba godinu pisati /14 a ne /2014.Prošli pisao 2014 i sve prošlo.Molim one koji još nisu radili da provjere da li treba pisati 14 ili 2014. da se žalim ,da im se nagovorim.Ja papaka...dobojlija81 wrote:663192
jel ko probo ovaj novi
prije submit
u instukcijama im je fino pisalo da treba takoeniacc wrote:Evo ja probao 0% expelled kažu treba godinu pisati /14 a ne /2014.Prošli pisao 2014 i sve prošlo.Molim one koji još nisu radili da provjere da li treba pisati 14 ili 2014. da se žalim ,da im se nagovorim.Ja papaka...dobojlija81 wrote:663192
jel ko probo ovaj novi
prije submit

sad si nasao pristajat na muku kad su nas jebali sa ovim datumimaAlmir_93 wrote:Pozdrav
Napravio sam račun na "clixsense" i uradio onih 16 zadataka.. Sad me interesuje može li se tu još više uraditi i kako ?
Isto tako, napravio sam račun na "crowdflower" ali ne razumijem se puno oko toga.. Nemam opciju da biram zadatke.. Ako mi neko može reći da li trebam nešto da uradim ili da čekam neko vrijeme ?