emmir1 wrote:15:05 Predstavnica neformalne grupe građana, Amra Dulić, inače predsjednica MO SBB Dobrinja A, izašla je s pregovora u zgradi Vlade FBiH, na kojima je prisustvovao premijer Nermin Nikšić te nekoliko ministara. Prema njenim riječima, Nikšić je poručio da neće dati ostavku, te da će odstupiti samo ako 'na njegovo mjesto dođe neko bolji od njega'.
Iz Vlade FBiH su naložili hitne izmjene izbornog zakona, a u vezi s vanrednim izborima. Na reviziju je upućena i dokumentacija jednog dijela ratne privatizacije.
Demonstranti tvrde kako će istrajati u svojim zahtjevima i nastaviti proteste.
Znači od 3 pregovarača danas su nam na pregovorima bilo dvoje iz SBB..
E jebat ću joj majku majčinu sutra ako je vidim
Ovo je tragikomicno, da ostavku Vlade na necemu sto bi trebale biti opstenarodne demonstracije trazi mladjahna ambiciozna clanica populisticke stranke koja ima 10% glasova!
S tim, ja bi se ubio da sam na mjestu Niksica i cijele vlade, jer ocito tamo niko nije rekao "mlada damo, molimo da se predstavite ko ste i sta radite u zivotu", sto bi valjda trebalo biti prva stvar. Amateri!
I za kraj, zaista bez namjere da uvrijedim nikoga, ali ja da sam danas bio tamo, i da je u moje ime usla pregovaracica iz Fahrine SBB, ja bi sada povracao po vlastitoj kuci od muke