bas u VR:ubeni-bu-man wrote:da, sto ???Smrcak15 wrote:Je li ovo neko od vas ovdje probao u PS4 VR:u
pitam, onako, kakav je osjecaj igrati u VR.U takvu igricu, naspram preko TV:a
Moderator: Benq
bas u VR:ubeni-bu-man wrote:da, sto ???Smrcak15 wrote:Je li ovo neko od vas ovdje probao u PS4 VR:u
Mocno pravo, nisam igrao Resident Evil, igrao sam Gran Turismo Sport i bas se covjek uziviSmrcak15 wrote:bas u VR:ubeni-bu-man wrote: da, sto ???![]()
pa jarane pitam za resident evil iu VR:ubeni-bu-man wrote:Mocno pravo, nisam igrao Resident Evil, igrao sam Gran Turismo Sport i bas se covjek uziviSmrcak15 wrote:bas u VR:ubeni-bu-man wrote: da, sto ???![]()
sta igras ti na plejci a da nije VR ????Smrcak15 wrote:Moja zelja je ovako nesto testirati u VR:u ovakav nivo grafike, i da ima 6DOF , tj. da se moze kretati, saginjati, hodati u VR:u kroz ovakve predjele sa ovakvom grafikom.
to je moja ultimativna zelja da probam to, volim horore inace, ali ovako nesto je vanzemaljski osjecaj probatiTomahawk11 wrote:Kakav RE u VR, pa da te hercika opali
ma onako sa jaranima FiFE ponekadbeni-bu-man wrote:sta igras ti na plejci a da nije VR ????Smrcak15 wrote:Moja zelja je ovako nesto testirati u VR:u ovakav nivo grafike, i da ima 6DOF , tj. da se moze kretati, saginjati, hodati u VR:u kroz ovakve predjele sa ovakvom grafikom.
imas fifu ???Smrcak15 wrote:ma onako sa jaranima FiFE ponekadbeni-bu-man wrote:sta igras ti na plejci a da nije VR ????Smrcak15 wrote:Moja zelja je ovako nesto testirati u VR:u ovakav nivo grafike, i da ima 6DOF , tj. da se moze kretati, saginjati, hodati u VR:u kroz ovakve predjele sa ovakvom grafikom.
![]()
ja sam inace vise fasciniran VR:om nego ovim konsolama xbox ps4 na tvu
VR je veci nivo zabave nego xbox i ps4 na tvu.
Prije nekolika mjeseca sam pucao iz pusaka u VR:u gadjao mete, bilo u gradu da se testira, ciljao sa automatskom puskom i pucao, fantasticna stvar![]()
Sutra bi trebali objaviti:)REDDEVILS wrote:U petak ce biti objavljeno koje ce igre biti free za februarTomahawk11 wrote:Šta su se ovo ušutjeli za PS Plus besplatne igre?beni-bu-man wrote: Popusti su samo za account koji je aktivan PS+![]()
I ako će biti ko ovo prethodnih mjeseci, ne moraju davati ništa
Da tako je, oko 16-17h po nasem vremenu ja mislimRampage wrote:![]()
![]()
________
Sutra bi trebali objaviti:)REDDEVILS wrote:U petak ce biti objavljeno koje ce igre biti free za februarTomahawk11 wrote: Šta su se ovo ušutjeli za PS Plus besplatne igre?![]()
I ako će biti ko ovo prethodnih mjeseci, ne moraju davati ništa
Do sada je bilo pravilo da objave zadnje srijede u mjesecu, ako se ne varam:)
Ima sankanje i wingsuitMensurM wrote:Nema.febo_acm wrote:Imaju li skokovi u Steepu?
Skijanje i snowboard mislim.
Ovo bi se trebalo uzeti u fizickom izdanju jer sudeci po ovom traileru igra ce biti fantasticnaTomahawk11 wrote:
Ovo izgleda zanimljivo.
imas li konzolu sad mislim PS3 ???bunk wrote:Negdje u maju sam planirao preko bht uzet ps4 pro.
A ovo je moj tip price...
Naravno ,ps pa ps2 pa ps3beni-bu-man wrote:imas li konzolu sad mislim PS3 ???bunk wrote:Negdje u maju sam planirao preko bht uzet ps4 pro.
eh super, nadam se da znas kako sta ide oko accounta i kupovine gift cardova itd,bunk wrote:Naravno ,ps pa ps2 pa ps3beni-bu-man wrote:imas li konzolu sad mislim PS3 ???bunk wrote:Negdje u maju sam planirao preko bht uzet ps4 pro.
Uz ogradu,sve su cipovane .
Valjda me nece chmo pobrisat
Ne brate , ovo hocu covjeka na vrijeme na upozorima da pogleda na guglu kako te stvari idu, nebil nas postedio na forumu tim pitanjemTomahawk11 wrote:Beni, jarane, počeću da sumnjam kako radiš ili za g2a ili bar za US Store![]()
beni-bu-man wrote:Ne brate , ovo hocu covjeka na vrijeme na upozorima da pogleda na guglu kako te stvari idu, nebil nas postedio na forumu tim pitanjemTomahawk11 wrote:Beni, jarane, počeću da sumnjam kako radiš ili za g2a ili bar za US Store![]()
pa jarane kolko ih je bilo do sad sa pocetno recenicomTomahawk11 wrote:beni-bu-man wrote:Ne brate , ovo hocu covjeka na vrijeme na upozorima da pogleda na guglu kako te stvari idu, nebil nas postedio na forumu tim pitanjemTomahawk11 wrote:Beni, jarane, počeću da sumnjam kako radiš ili za g2a ili bar za US Store![]()
![]()
Šta ja znam, odmah ljude vrbuješ - imaš li i što nemaš
Smrcak15 wrote:
Prije nekolika mjeseca sam pucao iz pusaka u VR:u gadjao mete, bilo u gradu da se testira, ciljao sa automatskom puskom i pucao, fantasticna stvar![]()
E, a da ne znaš možda....uzeo nov PS, mogu li hrvatski acc ili? Nema bosanskogbeni-bu-man wrote:
eeeee to to i sto se nemere nasa kartica regovati na accountTomahawk11 wrote:E, a da ne znaš možda....uzeo nov PS, mogu li hrvatski acc ili? Nema bosanskogbeni-bu-man wrote: