Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam koliko se sjecam rekao, odmah nakon incidenta, da je Dzeko svojim valjanjem zbunio saigrace i to ih je kostalo posredno gola. Ager je napravio cist faul, ali kada ga sudija vec nije svirao, ustani i trci nazad.
Tacno je i ovo sto Aldridge kaze, ako je vec postupio kako je postupio i ostao valjati se po travi, morao je bar fiktivno traziti medicinsku pomoc, a ne odmah skociti nakon gola i galamiti na sudiju.
I ja ne rekoh nista za mentalitet stranaca, nego Bosanaca
Pa mogao je Džeko ranije ustati, nije bio neki strašan start iako jeste bio faul ko kuća. S druge strane, nije imao sličnih incidenata prije pa nije zaslužio da ga se napada.
A to da je zbunio saigrače... teško Džeko se ionako rijetko vraća u odbranu, tako da su navikli braniti se bez njega... a njima Liverpool opleo kozaračko kolo minutu i po ispred 16-erca, dok im nisu uvalili gol
A Englezi licemjeri kao i uvijek... da je u pitanju bio "Stevie G", "Lamps" ili "Wazza" onda ne bi bio "disgrace"
BadBoy wrote:Sumnja se na utakmicu Liverpool-Debrecen gdje su potkopili golamana da primi više od 2 gola. Međutim Liverpool je tu uspio postići samo jedan gol
Sve im bilo sređeno, a oni opet nisu mogli postići više od jednog gola.
Bubalo1 wrote:To je dokaz da nisu u stanju ni u nastimanoj utakmici dati puno golova Kakvi oni i stimanje glupost
Cudna je bila ta godina, nista nije iskljuceno. Puno stvari nije stimalo, mozda bi se neko i na to odlucio A i ako se nesto dokaze, ne moze valjda gore od ovog, jer od 2009. Liverpool nije u stanju da sastavi normalan tim, a kamoli da dodje do LP
Meni je Agger jedan od najboljih stopera u EPL-u... imao je jedno dvije greske ove sezone, al odlican igrac... Skertel je isto tako bolji od Carraghera... jedini razlog zasto BR gura Caraghera jer je zvucniji i covjek je vodja... sto je ovoj mladoj ekipi potrebno...
Ajant wrote:Carragher je puno veći kikser u zadnje 2-3 sezone od njih dvojice. Pa jbt čovjek je Englez koji je dao najviše golova Liverpoolu u premiershipu.
Carrin zadatak uopšte nije trebao da bude Milner nego Glenov, a Agger kao kakav amater.
Nebitan je zadatak, ako ispadne igrac, preuzimas, sto je on i uradio, premda ne znam ko je Glenov.
Sustina je da bi on ovo prije stigao, a sada jednostavno nema brzine, sto je pokazao i u prethodnim urakmicama, sto je u krajnjoj liniji i normalno s obzirom da mu je 35.
Ali eto vi krivite Aggera, premda ne znam sta je on mogao uraditi, kad je Milner idealno sam izasao.
Carrin zadatak uopšte nije trebao da bude Milner nego Glenov, a Agger kao kakav amater.
Nebitan je zadatak, ako ispadne igrac, preuzimas, sto je on i uradio, premda ne znam ko je Glenov.
Sustina je da bi on ovo prije stigao, a sada jednostavno nema brzine, sto je pokazao i u prethodnim urakmicama, sto je u krajnjoj liniji i normalno s obzirom da mu je 35.
Ali eto vi krivite Aggera, premda ne znam sta je on mogao uraditi, kad je Milner idealno sam izasao.
Ok, Carra je kriv, ali mu Agger ne može politi ni vode za abdesta.